Hezký den, je to Echinodorus Rubin narrow leaf, který jsem chtěl a udávaná velikost u invitalu, kde jsem jej koupil, je 20-30 cm? Akvárium má na výšku 60 cm...
Ahoj Akvaristi.
Ahoj,
Zdravím, tak už jsem si vzpomněla... Měl by to být fluitans. Koukala jsem na něj předtím u Rataje, tak jsem tušila, že to bude macek, tady v atlasu má popis, který vypadá na drobnější kytku... 20-40cm, proto mi prvně utekl z vyhledávání. To i Ozelot má psáno víc. Lupen má na šířku 10cm určitě, spíš víc.
Zdravím, prosím, nevíte, jaký by to mohl být echinodorus? Je to nějaká velká odrůda, prý 50 cm na výšku, název byl určitě echinodorus+ jedno slovo. Foto emerzni list, listy by měl mít přes celou dlaň. Zapomněla jsem název, než jsem dojela z burzy domů
Ahoj všem, tento Echinodorus jsem koupila s názvem 'Beauty Red', ale podle místního atlasu vzhledově nějak neodpovídá. Dalo by se aspoň určit, kterého Echinodoru je to hybrid?
Ahoj, spíše než na 100% určit druh bych chtěl vyvrátit mé určení, pokud by to byla úplná blbost. Vím jak to s těmi druhy přírodními, šlechtěnými a dle podmínek vypadajícími je. A z 1 fotky to určit je nesmírně obtížné.

Zdravím všechny,
Koupeno jako Kleiner Bar. Vyska zatim cca 30 cm,porad protahuje listy,konce se krouti... Dekuji,Robert.

Na akvatera jsem pořídil tři echinodory, nejsem si jist, zda se jedná opravdu o Kleine bär, vpravo. Třetí ze tří. Díky.[1] ...... 6
Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 7768x