Fórum » Akvarijní rostliny » Copak je to za rostlinku?
Fórum » Akvarijní rostliny » Copak je to za rostlinku? 

Ahoj,
 Ahoj,
 Chameleon jsem pořídila i green, tak bude brzo srovnání...
 Chameleon jsem pořídila i green, tak bude brzo srovnání... Děkuji za tip, projela jsem komplet atlas tady a moudrá z toho moc nejsem
  Děkuji za tip, projela jsem komplet atlas tady a moudrá z toho moc nejsem 
 Netuší někdo o jaký Echinodorus by se mohlo jednat? Zakoupen bohužel bez cedulky k určení názvu... Velikost cca 10cm.
 Netuší někdo o jaký Echinodorus by se mohlo jednat? Zakoupen bohužel bez cedulky k určení názvu... Velikost cca 10cm.
 Zelenání starších listů u echináčů běžná věc. Trochu tě asi mate moje fotka z atlasu ale tam jsou ty nazelenalé listy ostříhané.
 Zelenání starších listů u echináčů běžná věc. Trochu tě asi mate moje fotka z atlasu ale tam jsou ty nazelenalé listy ostříhané.  
 Zdravím, mám tu už přes deset let tento echináč, zažil krušné chvíle, dokonce i jako oddenek bez listů, teď se mu daří a má listů spousty. Myslel jsem, že je to mercedes, nicméně jeho starší listy začínají trochu zelenat, proto jsem na vážkách.
 Zdravím, mám tu už přes deset let tento echináč, zažil krušné chvíle, dokonce i jako oddenek bez listů, teď se mu daří a má listů spousty. Myslel jsem, že je to mercedes, nicméně jeho starší listy začínají trochu zelenat, proto jsem na vážkách.

Děkuju za radu, povytáhnu je
 Děkuju za radu, povytáhnu je  Platí to pro všechny rostlinky obecně?
 Platí to pro všechny rostlinky obecně? 
   1    11.09.2017 09:30
 1    11.09.2017 09:30   JirkaŠčobák [3238]   - Rostliny, divoké živorodky, akvária bez techniky  – Re: DavidCZ
  JirkaŠčobák [3238]   - Rostliny, divoké živorodky, akvária bez techniky  – Re: DavidCZ

Dobrý večer, pořídil jsem si několik nových rostlinek, ale bohužel jsem si vyhodil názvy. 4 z 5 rostlinek by měly být echinodorus. Ta pátá sice není echinodorus, ale když už to sem píšu, třeba někdo bude vědět
 Dobrý večer, pořídil jsem si několik nových rostlinek, ale bohužel jsem si vyhodil názvy. 4 z 5 rostlinek by měly být echinodorus. Ta pátá sice není echinodorus, ale když už to sem píšu, třeba někdo bude vědět  Děkuji za názor.
 Děkuji za názor.
 Ahoj, pomůžete mi prosím určit tento Echinodorus? V akvaristice měli cedulku něco jako Kleine Baar, ale mně to přijde spíše jako Leopard. Nebo něco jiného? Děkuji
 Ahoj, pomůžete mi prosím určit tento Echinodorus? V akvaristice měli cedulku něco jako Kleine Baar, ale mně to přijde spíše jako Leopard. Nebo něco jiného? Děkuji
 .
 . Zdravím, prosím o pomoc při určení, o jaké echinodory se jedná vlevo a vpravo v mém akváriu(viz odkaz na obrázek).
 Zdravím, prosím o pomoc při určení, o jaké echinodory se jedná vlevo a vpravo v mém akváriu(viz odkaz na obrázek).

Problém je ve hnojení čím je ho více, tím méně barev. To je ale všeobecně známo. Klidně to může Bambi být, šlahouny hází neustále.
 Problém je ve hnojení čím je ho více, tím méně barev. To je ale všeobecně známo. Klidně to může Bambi být, šlahouny hází neustále.   
 .
 .

Po dvou a půl letech stagnace mi konečně začal růst echinodrus. Emerzní lupení vypadalo takhle rybicky.net/fotogalerie.php… a aktuální stav je na přiložených fotkách. Nevíte co to je zač? Myslel jsem že je to rybicky.net/atlasrostlin/echinodorus_dekumbens , ale asi jsem se spletl.
 Po dvou a půl letech stagnace mi konečně začal růst echinodrus. Emerzní lupení vypadalo takhle rybicky.net/fotogalerie.php… a aktuální stav je na přiložených fotkách. Nevíte co to je zač? Myslel jsem že je to rybicky.net/atlasrostlin/echinodorus_dekumbens , ale asi jsem se spletl.Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 7768x