Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Vivárium Mělník

 

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

Přejít na předchozí stránku 5 Žádná další stránka   1  
Vivárium Mělník
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.05.2007 19:14 Žena E.l.z.i.n.k.a [0] Re: Dandy
Já bydlím kousek od Mělníka a do Vivaria jezdím s manželem docela často.Když jsme tam jeli poprvé,taky jsme to hledali docela dlouho,tak jsem se zeptala místních lidí a ty mi řekli cestu.Objeli jsme kruhák a jeli směrem ke koupališti a pak jsem viděla ceduli a tam bylo napsáno Mefrit a pod tím Vivariu,tak jsme tam zahli,je to v slepý ulici až a je to až vzádu.Je to velká akvaristika a já tam ráda nakupuju.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.05.2007 18:38 R Muž Mrakoplash [1776] Re: Dandy
tady je o ceste do Vivaria i clanek rybicky.net/clanek.php…

"Tak jsme se za Mělníkem otočili a vraceli se stejnou trasou, projeli jsme už nalezenou správnou ulici, ale po Vivariu ani známky. Když už jsme ztráceli naději, všimli si kluci že na jedné lampě pouličního osvětlení je cedule s ukazatelem. Tak jsem zahnula do takové dost zastrčené slepé ulice a modlila se aby to tam opravdu někde bylo. (Pak jsme si všimli že ukazatel je jen z jedné strany a to z té kdy se nepřijíždí od Prahy, prostě pražáci nejsou všude vítaní, ale nás to neodradilo).

Na konci slepé ulice bylo pár aut (většinou pražských) a malé dveře s nenápadným nápisem vivarium, a svítící cedulí od Sery. A tam to bylo. Zaparkovala jsem a říkala si "proboha kam jsme to zase vlezli". Můj názor se změnil ihned po té co jsme vešli do prodejny. Něco tak pěkného jsem už dlouho nenavštívila, ale to by bylo na jiný článek."
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.05.2007 18:35 Hajná – vivarium mělník
Byla jsem tam před Vánocema, prý se to to už zlepšilo, ale já tam jela pro skříńový set pro manžela k Vánocům, který na stránkách inzerovali a vůbec ho neměli. Koupila jsem si tam samici betty, která mi za dva dny chcípla a kořen, který je dobrý, mám ho v Juniorce, ale pak jsem viděla jiné v jiných akvaristikách, a tak jsem zjistila, jak byl předražený. Akvárií tam mají opravdu plno, ale jinak nic zvláštního. To na burze v Praze je daleko větší výběr a za lepší ceny. S cestou jsme měli stejný problém, přes jeden kruhový objezd jsme jeli 3x. My jsme ale vytrvali a našli to. Mne spíš zarazilo to, že jsme nejdříve skončili v jejich akvaristice na Pražské, kde nám složitě vysvětlil prodavač cestu a když jsme to po půlhodině našli, tak tam byl stejný člověk. Když tam jel, mohli jsme jet za ním, kdyby se zmínil.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.05.2007 17:49 Muž Dandy [4] Re: MacGyver99
no mapku mam a dokonce i vytistenou. Ale proste ripska po prijezdu je snad pres celej melnik a jelikoz se neda kdezaparkovat tak to je peknej marast. Na internetu m to prislo hodne easy a hodne jsem se tesil o to vice jsem byl nasra***. Kdyz vezmu pocet nadrzi atd, tak to musi byt pekne velka budova. No nic jsem nenasel :-)) Nejsem pampaliny a cekam ze obchodnik se stara aby jeho kseft byl videt. Proste zklamani, zklamani, zklamani...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   09.05.2007 17:40 Muž MacGyver99 [3] Re: Dandy
Teda teď nic proti tobě, ale nevím jestli sis to neměl víc naplánovat. Zběžně jsem mrknul na jejich stránky mají tam podrobný popis jak se k nim dostat, navíc tam mají i odkaz na mapy.cz na který když klikneš, zobrazí se ti přímo to místo kde je obchod. Doporučil bych příště lépe cestu naplánovat. palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.05.2007 17:32 Muž Dandy [4] – Vejmej Mozgůů
Dneska jsem se rozhodl ze se zajedu podivat do melnika na jeden z obchodu s akvaristikou (vivarium). Z praglu to neni daleko a tak jsem vyjel. Bohuzel najit akva po prijezdu v ulici ripska se me proste nepodarilo. Nikde zadna informacni cedule, nikde misto na zaparkovani, vsude sama jednosmerka. Dlouho uz me neco tak neotravilo jako tenhle vylet. Kdyz vezmu ze me benzin stal 300 a nas*** jsem se otocil a jel domu, tak jsem mohl mit krasnej parek anciku.

Pokud ma nekdo takovej obrovskej podnik a nedokaze na ulici ripska dopsat cislo, kdyz se ripska tahne pres celej melnik, tak at jde do cerneho prujezdu. sorry za hrubost, ale nastve me jenom malo co, ale tohle zrovna patrilo v posledni dobe k the best. o melnika uz ani letadlem :-)))

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 4 ...... [5]

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 17200x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/2975?od=201