Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Vivárium Mělník

 

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

Přejít na předchozí stránku 4 Přejít na další stránku   1  
Vivárium Mělník
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.02.2009 17:14 Žena Danila [4489] - Sumci
Výlet do vivária mělník se opravdu vydařil:-)
Odjezd proběhl klasicky,roman opět čekal u silnice až se my (Ziky a já) vyplazíme z domova. Tentokrát jsme se předem domluvili, že nekoupíme žádné ryby a takticky jsme doma nechali polystyrenovou bednu, abychom svůj slib dodrželi.
- Tímto děkuji majiteli vivária panu Tomášovi Kučerovi, za zapůjčení velké polystrenové přepravní bedny na ryby, čestně vrátíme v Hradci:-)
Kupodivu jsme nebloudili, což pokládám za zázrak, předpokládám, že si to vyberem v sobotu na cestě do Hradce.
Byla jsem v Mělníce poprvé a je to tam úžasný. Čisťounký, prostorný, příjemný, osvětlený, zařízený s výjimečným vkusem a ty ryby...
Ryb a ryby a ryby... Nejsem kovaná v rybách obecně, ale tolik druhů teter jsem ještě pohromadě neviděla, gavůnci,spousta druhů cichlid, sumci, hodně vystavených nano cube miniakváriíí, krevetky, živorodky, dravci, tlamovci,mřenky ,arowanka, prakticky na co si vzpomenete a minimálně čtyři druhy ryb, které jsme ještě nikde v nabídce neviděli - raritky. Samozřejmě díky tomu, že jsme se nedomluvili předem,bylo těsně před novými dodávkami - přijdou buď zítra, pozítří nebo začátkem týdne.Ale o důvod víc se tam zase brzy vrátit.
Panu Kučerovi děkuji za to, že s námi strávil prakticky celé dopoledne, byli jsme tam od deseti od rána do dvou odpoledne a chrlili na něj jednu otázku za druhou, osobně díky za ukázku L sumců, kteří jsou v nádržích zašití tak, že nejsou vidět, ale stačí se zeptat...Všechny ryby vypadaly výborně, nádrže opečované a čisťounké.
Co se týče pana Kučery nebudu pokračovat v superlativech, děkujeme.
Též díky slečně, která se stará o hlodavce, pavouky hady a ještěry,(a dendrobááátky - ty jsou super) nejen že byla příjemná, ale ještě ke všemu té havěti opravdu rozumí a polovinu místních chovanců má doma:-)
Roman se po návštěvě Mělníka bude minimálně tejden živit zelím a suchým chlebem
smich na nic jinýho totiž nebude mít.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.01.2009 23:45 pe25tr Re: Aneete
Pán Ti chtěl prodat 60 rybiček do 60 litrového akvárka, protože doufal, že Ti k nim hned prodá 150 litrovy akvaset smich .
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.01.2009 20:14 Aneete – vivírium
Dneska jsem navštívila Vivárium v mělníce. Chtěla jsem si koupit jenom pár neonek, ale chtěla jsem mít jistotu, že to dopadne dobře a rybky mi hned nevychcípaj... Cestu jsem našla v pohodě podle navigace na stránkách a fotkách cesty. Příjemný personál, velký výběr byl samozřejmostí... Pán celkem slušně poradil, pomohl mi i vybrat ryby podle toho, jak se vyskytujou v akvárku, aby to vypadalo dobře... Jenom mně trošku nepříjemně překvapilo, že mi doporučoval na 60 litrové akvárium klidně 60 rybiček... Nevim, jestli to myslel vážně, nebo jestli chtěl jenom vydělat :o) Každopádně počet jsem si přizpůsobila podle sebe a odcházela jsem celkem spokojená. Faktem je, že akvárka vypadaj fakt hrozně dobře, maj krásný rybky a celkem to působí velmi pěkně. Myslim, že pro věci do akvárka už nikdy jinam nepojedu!

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.07.2008 17:43 Muž Sid [6646] - RostlinyRe: kalahare
Jeste za zminku stoji to, ze kytky na prodej maji v akva s poradnym osvetlenim, s CO2 hnojenim a mam pocit, ze i z RO...
Nejspíš o kytkách "něco vědí". :) A také budou dobří obchodníci... ;-) :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.07.2008 11:25 Muž kalahare [11] Re: Snofrev
Riccii jsem tam koupil u kasy ve vanicce za 35Kc, ale po tydnu uz mam 2x tolik, za mesic budu rozdavat :)
Jeste za zminku stoji to, ze kytky na prodej maji v akva s poradnym osvetlenim, s CO2 hnojenim a mam pocit, ze i z RO. A kdyz jsem chtel nejakou kytku, hned si rekl o hodnoty vody a od nekterych kytek me odrazoval...

PS: nemam s nimi zadne vazby, jen mi proste tento obchod mile prekvapil.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.07.2008 11:13 Muž Snofrev [54]
já když jsem si tam byl pro trpasličí čtverzubce, tak jsem se dostal i do dalších místností, kde mají karanténí nádrže a musím konstatovat, že ani tam nic nesmrdí, sice to jsou klasické karanténí nádrže, takže opravdu jen voda a jeden druh ryby, ale i tak paráda

to, že nemají v pořádku jmenovky na vystavených akva mně osobně nevadí, alespoň musím čučet na rybky a né na jmenovky
sice když objevím nějakou kterou neznám, tak té jmenovce nemohu věřit, ale zase kdybych jí chtěl, tak si o ní rovnou něco zjistím od prodavačů ;-)

akorát mě mrzí, že vždycky, když jsme tam jel, tak jsem se chtěl zeptat na ricii, prá jí tam rádi dávají zdarma a já na to vždycky zapomněl hmm , ale co, stejnak by mi jí sežrali šneci
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.07.2008 10:22 Muž kalahare [11] Re: DonJuanKarlos
Ze me byl ten mladej kluk vedle, protoze tam vzdycky chodim jak krab z boku do boku, protoze jsem si nemohl rozhodnout mezi dvema druhy ryb. JEste parkrat se tam stavim a odvezu si novou nadrz a manzelka me zabije, krasna to smrt smich

Je fakt, ze tam nic nesmrdi. Ani krmivo, ani akvaria, ani ty nevodni potvory co tam maji. A maj zive nitenky.

Az pojedu nekdy sluzebne na Moravu, tak musim zkusit i ten Sklorex, at mohu srovnat. Zatim vede Vivarium. palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.07.2008 09:10 Muž DonJuanKarlos [30] Re: kalahare
Já byl ve Vivariu včera, už po druhé. Všiml jsem si třeba, že oproti ostatním zverimexům tam vůbec nebyl cítit zápach ze zvířat, dokonce i u králíků jsem cítil jen vůni sena palec
Popisky neseděly, ale většinu ryb sem poznal. :) Příjemnější obsluhu sem ještě nezažil. Když jsem si vybíral Koi kapry a karase měl se mnou pán velkou trpělivost :-D a ještě mi dal u pokladny reklamní příručku k jezírku.
Ještě se musím podívat do Sklorexu, abych mohl srovnávat, ale Vivarium je zatím nej X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.07.2008 07:01 Muž kalahare [11] Re: MiHl
Já jsem byl ve Viváriu minulý týden a je fakt, že někde ty popisy neseděli, ale obsluha mi vždy danou rybku okomentovala docela slušně + nějaká dobrá rada navíc. Pořad lepší než jedna akvarijní prodejna v obchodním centru, kde mají na nádrží napsáno "Akvarijní šnek" a Acorus je výborná kytka do akva, sama vedoucí ji ve svém má a roste jako divá smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.07.2008 21:34 Muž MiHl [55] - CichlidyRe: pakozdy
přišel mi email, že už je vše napraveno, tak jsem zvědavý, až tam zas pojedu...
Vyzkoušejte

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.07.2008 13:38 Muž pakozdy [17] Re: Diego
a postazovali ste si u niekoho ? ak nie, asi sa to len tak lahko nenapravi mozno by stacilo aj mailom. cim viac vas bude tym skor pochopia.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.07.2008 21:58 Muž Diego [72] Re: MiHl
Já jsme tam byl ve čtvrtek (před týdnem) a mám přesný názor na vivárium jako Vy.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.07.2008 21:52 Muž MiHl [55] - Cichlidy
Dnes jsem si s přítelkyní konečně udělal výlet do Vivária. Ze všech komentářů, co jsem četl, jsem se už předem těšil.

U vchodu byly v nádržích rybky do jezírka, kde byli krásní jeseteři. Uvnitř za vchodem byla hezká malá akvária s malými rybkami, krevetkami nebo malými ráčky. Opravdu moc pěkné. Ale tím bohužel moje nadšení skončilo.

Ve velké spoustě nádrží jsem našel jen jedinou mrtvolu, což při tom počtu akvárií beru spíše jako pozitivum. Chápu, že takový nadstandard jako ve sklorexu (a jinde) v podobě cedulky s jménem ryby, fotografií, místem původu, čeledí, velikostí ryby a parametrů vody čekat všude nemůžu, ale... u akvárií často chyběly cedulky s názvem ryb, někde zas byly cedulky s rybami, které v akváriu nebyly. Občas se dala cedulka nalézt o tři až čtyři akvária vedle.

Posledním zklamáním pro mne bylo, když jsem se prodávajícího zeptal na název ryby, která byla v akváriu bez cedulky a před chvílí si v katalogu potvrdil, že se jednalo o opravdu jinou rybu, než mi bylo řečeno, přitom vzhledová záměna opravdu není možná.

Abych skončil pozitivně, tak výběr druhů je ve viváriu velmi dobrý a lze tam sehnat i to, co jinde ne.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.06.2008 11:47 Muž ghostik [81] Re: Snofrev
Zklamu te. Tez mam foto a uz je to 2 mesice. Na navsteve ve Slanym mi jeden ridic kamionu rekl ze nejsem prvni a ze foto jim vzdy dorazilo az po 9 mesicich !!!
Takze nezoufej mas 9 mesicu na to aby jsis nasetril na svoji nejdrazsi fotku smich
Ja uz sestrim sad :-|
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.06.2008 10:56 Muž Snofrev [54] Re: Hajná
s tou mapkou teda nevím, já na to kouknul jednou na netu a trefil jsem naprosto v pohodě (asi proto, že jsem zvyklej jezdit na služebky na ouplně nový místa, kde jsem před tím nikdy nebyl a hledám to jen podle mapy na netu)
horší to bylo cestou zpátky, ikdyž na netu upozorňujou na radar přes koleje, tak jsem si to uvědomil až když mě to vyblesklo, ale už je to tři týdny a ještě nic nepřišlo, tak snad jsem nejel moc rychle a vyblejsklo to toho za mnou hmm

s ostatním mohu souhlasit a také doporučit palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.06.2008 10:43 Hajná – Vivarium Mělník
Včera jsem znovu navštívila Vivarium Mělník (po roce). Byla jsem překvapená. Opravdu jsem neviděla lepší akvaristiku v širokém dalekém okolí. Neuvěřitelné množství druhů krásných a zdravých ryb a velice ochotná obsluha. Je jasně vidět, že se o rybičky zajímají,a že jim rozumí. Pozdravuji tímto pana Tomáše Kučeru a všem doporučuji navštívit jeho prodejnu, už jenom to pokoukání stojí zato. Takže můj příspěvek, co jsem psala loni už vůbec neplatí. Snad jenom ta cesta tam. Přesto, že jsem tam byla podruhé jsem to nenašla a musela volat domů, aby se podívali na internet. Doporučuji : 1) určitě navštívit Vivarium Mělník, je to zážitek
2) předem si vytisknout mapku na internetu potlesk ahoj

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.04.2008 21:27 Muž Diego [72]
Já se tam chystám v létě,takže mám už za sebou Sklorex,aqualife a ted bude vivárium.Aspon budu moct porovnávat.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.04.2008 21:08 Žena Avona [107] Re: Mrakoplash
Na 100% souhlasím s Mrakem. Opravdu jedna z nejlepších akvaristik a díky plánku cesty z jejich stránek už ani nebloudíme palec Každopádně návštěvu doporučuji každému. A ohledně cen...nevím, jak technika, ale ryby jsou v slušných cenových relacích viz. opět web a hlavně nejeví žádné známky nemoci. Zatím všechny ryby mám odtud, a bez nejmenšího problému. Takže pro mě jsou palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.04.2008 17:22 R Muž Mrakoplash [1776]
Tak jsem je dnes taky poctil navstevou.
Peknej kramek, fajn rybicky, velkej vyber.
Super personal, ochotny, usmevavy radi poradi palec

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.04.2008 22:12 lucass
Opravdu kvalitní akvaristika a personál se vyzná, bohužel díky tomu vás velmi rychle otipují a následně oškubají (pokud nejste v akvaristice již značně zběhlý). Já tam vyrazil jako začátečník před cca dvěma lety a pašák mě tam prodal gibicepse za 350 ,- že prej levnější už to neexistuje. Za týden na to jsem si koupil asi dvojnásobnýho za kilo :-D Slušný.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.04.2008 20:01 Usine Re: DonJuanKarlos
Na nádržích jsou jen názvy ryb a jejich cena. Popis jaký by jsi chtěl jsem zatím v žádné akvaristice neviděl. Pokud budeš vivárium hledat tak nejlepší orientační bod jsou dva komíny. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.04.2008 19:45 Muž DonJuanKarlos [30]
příští týden tam jedu potlesk
Mám otázku:
Mají ve Viváriu u akvarií s rybkami nějaké lístečky s informacemi o druhu (velikost, snášenlivost ...)? Jestli si mám sebou vzít nějaké informace, protože nechci stále otravovat personál :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.04.2008 17:29 Muž kon [9]
Mohu jedině doporučit,super výběr,obluha,ceny prostředí, prostě nejlepší akvaristika co znám v okruhu 150km od Liberce. palec palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.04.2008 14:31 Anna
Zdravím všechny. Vivárium na Mělníku je nejlepší akvaristika, ve které jsem byla. Mají skvělý výběr skoro všeho, na co si vzpomenete a když nemají, tak objednají. Personál vám ve všem ochotně poradí, jsou to lidé, kteří akvaristice opravdu rozumí. A jestli je někdo nenajde, tak fakt nevim, jak líp by to na svých stránkách mohli vysvětlit. Mělník není moc přehledný, to teda ne, ale podle mapky a fotek cesty to musí najít každý.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.04.2008 11:44 Muž ghostik [81]
Je videt ze tomuto obchodu neni jedno co se o nem mluvi palec
Jinak nedavno jsem jel kolem a nakoupil jsem si i par rybek. Po cca 160km dojeli vsechny OK a stale jsou vsechny OK. S obsluhou jsem byl spokojen a obchod je pekny a velky.
Gratuluji potlesk

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.01.2008 07:15 Žena Lucianetta [43] Re: radek1
Právě, že jsem na Vivarium slyšela dost pozitivnich reakci, tak při příležitosti nákupu nového (80 l) akvárka bych si tam chtěla objednat nějaké rybky :o) A je pravda, že mít to blíž, určitě upřednostním osobní návštěvu ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2008 20:34 Muž radek1 [4] - RostlinyRe: Lucianetta
Škoda že to máš do Mělníka tak daleko je to tam super mají tam spoustu nádrží vše perfektně zařízené (dno,rostliny,dekorace)obrovský výběr ryb.Ve vivariu jsem byl tento víkend,co mne mile překvapilo je že v té spoustě nádrží jsem neobjevil jedinou mrtvou rybu,což je dneska skoro zázrak.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2008 14:10 Žena Lucianetta [43] – spolecna objednavka rybek
Ahoj, chci se zeptat, jestli se v dohledné době nechystá někdo z Brna nebo Vyškova objednávat rybky z Vivaria? Já si tam budu objednávat, tak pokud by měl někdo zájem, můžeme udělat jen 1 objednávku a ušetříme na dopravě... X-)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2007 20:12 Petr1
Když už tak čtu o tom Mělníku, nedá mi to a připojím jednu reakci také. Když jsem hledal cenu pro Juwel Rio 125, našel jsem to i na Viváriu. Cena je tam 6.690,-. Já ho osobně koupil za 4.800,-. Skoro 2.000,- je sakra rozdíl. U třístovky to dělá již přes 3.500,-. A upozorňuji, že se nejednalo jen o web shop, ale že jsem si akvárko vybral a zaplatil normálně na prodejně. Takže si nemohu pomoci, ale Vivarium je opravdu dosti předražené :-(

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.10.2007 18:11 miro03 Re: Tomáš Kučera
zdravím pán Kučera myslím že kto chce to nájde.Ale ocenujem že sa snažíte vychytat i tieto muchy.
Čo sa týka predajne je moj názor taký že keby bola každá akvristika ako je vivárium Mnelník tak je to vinikajuce a čo sa týka cien tak nech si ludia nemyslia že dostanu tovar za cenu aku si vysnia oni nech si to každý vyskuša a potom každý pochopí kolko to stojí nákladov a námahy.
Prajem vela zdaru.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.10.2007 22:26 Tomáš Kučera
Dobrý večer, před časem zde proběhla diskuse o obtížné orientaci v našem městě - Mělník a o problémech s hledáním našeho obchodu Vivarium v Řipské ulici. Abychom pomohli našim novým návštěvníkům s hledáním našeho obchodu, tak jsme připravili popis cesty z různých příjezdových cest do Mělníka. Doufám, že to ulehčí cestu k nám do Vivaria.
Popis cesty najdete na našich stránkách:
www.vivarium.cz/…

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.06.2007 14:42 Hajná Re: RedDevil
Omlouvám se, za to, že jsem se zmínila o předraženém kořenu a rozpoutala tím takovou debatu na zcela jiné téma. Omlouvám se i panu Kučerovi, protože můj osobní názor na jeho vivárium pramenil sice z vlastní zkušenosti, ale z doby, kdy vivárium otvíral. K jeho osobě musím dodat, že jsem se s ním kontaktovala v době, kdy jsem sháněla samice betty a nemohla je nikde sehnat. Ve chvíli, kdy je dostal do vivária mi osobně napsal mail (a nemusel). Moc jsem to ocenila a proto jsem se také na Mělník vypravila. Mé rozčarování bylo velké, proto také podle toho vypadala moje odpověď panu Danešovi.Kvůli panu Kučeru musím ale dodat, že vivárium bylo otevřené teprve několik dní, a proto tam asi nebylo vše, co inzeroval na netu. Bydlím od Mělníka 30km a spouta lidí mi dneska říká, jak je to tam pěkné. Věřím, že za ten půlrok se to opravdu značně změnilo a je to určitě jedna z těch nejlepších akvaristik. Sama se chystám se tam ještě podívat, ačkoliv momentálně mám 3 plně zařízená a soběstačná akvária. Myslím, že to panu Kučerovi dlužím.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.05.2007 07:42 RedDevil Re: Dandy
Myslim,ze toporad nechapete.
Mate pravdu,po teoreticke strance,ale praxe je podle me uplne jina.
Ne kazdy kram je dotatecne veliky a s dostatecnim obratem aby si u dodavatele mohl vydupat slevy.
Myslim,ze to co rikate je pravda,ale ne v ceske republice,kde vyrostla umela konkurence,na kterou mistni firmy nejsou schopny konkurovat.
Tim myslim prichod supermarketu,coz jsou firmy,ktere se v zahranici vyvijeli postupne a bylo jen na nich,jak se jim bude darit,nikdo jim do cesty nepostavil konkurenta,ktery je kapitalove uplne jinde a muze postavit moderni obrovske prodejny.
Podle me to tu nemelo byt a bylo by tu zdrave konkurencni prostredi.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.05.2007 23:50 Muž Dandy [4] Re: RedDevil
naopak pochopil - obchod at se to nezda je strasne jednoducha vec - je jedno jakej sortiment, vyzdy jde pouze o pomer nabidka/poptavka. Zadne slozitosti v tom neni potreba hledat. Na truhu je nejaka cena a ja ji bud kopiruju, nebo jsem mimo.

Vykup od chovatelu bez licence je proti zakonu a poskozuje kupujiciho, a tim padem jste odkazan na oficialni ditributory. Ti jsou zase stihani za pripadne kartelove dohody. Takze jedine co z toho vypliva je - je nakup u distributoru za nejakou cenu. Ta CENA se odviji od vasich obchodnich schopnisti a lukrativity od distributora udelat vam speciani cenu (slevu). Obchod je opravdu velmi jednoducha vec a ma pouze dve strany. Verim ze tu spravnou najdete.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.05.2007 08:12 RedDevil Re: Dandy
Nevim,co je na tom k nepochopeni.

Pokud to nechapete,pokusim se vam to jednoduse vysvetlit chtel jsem tim rict,ze v tomto odvetvi nemuze byt cena vsude uplne stejna a ze ne kazdy ma stejne naklady,coz vy jste nepochopil. ne vzdy jde mit cenu nejnizsi.

A mimochodem ja nevim,co je to za breceni??

Chci ja po statu nejake dotace??

Spatne jste si to precetl,jen vyjadruji nazor z druhe strany barikady..

Znam vice obchodniku(mozna i ve vasem odvetvi) a myslim,ze se neda srovnavat obchod napr se zminenymi tv a ten nas nas je naprosto specificky
Neni to o tom,ze se koupi boty od vyrobce za 500,prodaji za 1000 a 500 je doma,protoze me boty dalsi penize nestali,ale to vy jste nepochopil...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.05.2007 00:44 Muž Dandy [4] Re: RedDevil
Sice jsem to nepsal ja, ale nekdo v prispevkach. Bohuzel me to neda reagovat na vas, no nevim jak to rozume nazvat. Kzady dela to co umi a takovehle vysvetlovani od obchodnika proste nechapu. Sam se zivim podobne a nikdy bych si nedokazal takhle stezovat. Uz takhle brecici obchodnik je ukazka prominte me to slovo neschopnosti. Silne me pripominate majitele vleku, kteri meli 4 roky krasnou zimu a neskutecne trzby. Jeden rok se nevede a oni chteji po statu pomoc. Boze kde to jsme? To by si takhle mohl stezovat kazdy, jednou existuje trzni ekonomika, tak kdyz jsem blbe podnikal, tak skoncim a nebudu chtit pomoct. Pokud se vratim k akvaristice, tak pokud je nekdo koren drazsi a nekde levnejsi, tak je jasne, ze ten levnejsi bud ma jineho dodavatele, nebo je lepsi obchodnik a dokaze si sehnat lepsi ceny. Pokud ma jineho dodavatele, tak se prece pokusim sehnat stejneho, nebo levnejsiho a nebo toho stavajiciho upozornim, ze za tyhle ceny uz to nejde. Vy naopak tady obhajujete neco co ja jako obchodnik nedokazu pochopit.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.05.2007 22:44 RedDevil
Chtel bych se jako majitel malinke akvaristiky vyjadrit k nazoru,jak mel p.Kučera něco předražené.
V tomto obchodním odvětví to neni jako např u televizí,kdy jeden typ tv vyrábí jedna firma a všem ji prodava za stejnou cenu.
Dodavatelů např uvedených korenů je nekolik a za ruzne ceny,podle ktere se odviji cena prodejni a dale je nutno prihlednout k dopravnemu,nekdy je velika obednavka a dodavatel zbozi zadarmo doveze,nekdy se musi posilat zbozi nejakou dopravni firmou a to se musi na cene take vyrazne promitnout...
Prosim nez zacnete nekoho kritizovat(sam to dobre znam) skuste se vzit do nasi role,kdy napr.platime vysoke najmy,snazime se sehnat neco zajimaveho(a ono se to jako naschval neprodava),rybky nam take umiraji(mozna byste se divili,jak je nekdy tezke sehnat peknou zdravou rybu za slusny peniz)a ztraty jdou z nasi kapsy.
A pak prijde clovek,ktery presne vi,ze tamhle maji tohle a tohle o tolik levnejsi,ale nevidi veci okolo.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.05.2007 07:59 Muž Dandy [4] Re: Tomáš Kučera
Dekuji ja za vysvetleni a verim ze i dalsim ctenarum to pomuze. Jinak s odstupem casu uz to ze me trosku vyprchalo. Vse to pramenilo hlavne z toho, ze jsem se tam moc tesil. A tim padem se spis omlouvam ja. Na Melnik mozna zanevru, jelikoz to město je opravdu labyrint a to jsem si myslel, ze nejhorší co člověka muze potkat je cestovani v centru Prahy. Na vas obchod rozhodne ne, jelikoz je to fakt skvost (zatím soudim podle fotek).

A jelikoz prave zakladam nove akvarka, tak se u vas jiste zasatvim. Bohužel tentokrát jsem si nebral navigaci, neb z mapy u vas na stránkách se me to zdalo jasne. Bohužel situace byla jiná a nenecham protentokrát nic nahode. Takze at se dari a po navsteve napisu sve dojmy .-))) A doufam, ze to bude same plus, plus, plus .-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.05.2007 01:09 Muž mch.sokolov [160] - CichlidyRe: Tomáš Kučera
to je jednáni palec X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.05.2007 01:04 Tomáš Kučera Re:
Dobrý den, dovolte mi, abych reagoval na několik příspěvků v tomto tématu. Mrzí mě, že pan Daneš nemohl najít náš obchod, takže nejen pro něj, ale i pro ostatní uvedu několik informací:
1. Bohužel obchod v Řípské ulice nemá číslo popisné. Je to bývala podniková prodejna firmy Mefrit Mělník a číslo popisné je u vchodu do areálu, který je bohužel z jiné ulice.
2. Měli jsme snahu vyznačit prodejnu směrovkama, ale bohužel jsme byli odmítnuti příslušnou organizací, že směrové tabule jsou v současné době obsazené. Zkusíme to znovu.
3. Jelikož je prodejna v areálu firmy Mefrit (se samostatným vchodem z Řipské ulice) je možné se orientovat podle směrových tabulí s nápisem MEFRIT, které jsou podel silnice
4. Pokud se někomu nepodaří podle mapky na internetu nalézt prodejnu, je možné kdykoliv zavolat nejlépe na mobilní číslo (602448253) a my Vás navedeme telefonicky až k naší prodejně. Už jsme takto navedli spoustu našich návštěvníků. Pokud by v nejhorším případě někdo přesto cestu nenašel, tak ho můžeme podle možností i vyzvednout například u některé benzínové pumpy.
5. Dobrým orientačním bodem je Mountfield, je na Mělníku jen jeden, ulice Bezručova, je u kruhového objezdu na Pšovce. U něj je možno zaparkovat a do prodejny je to asi 100 m, na kruhový objezd k objektu firmy Mefrit a za rohem doprava.
6. Pro zlepšení orientace vylepšíme naše internetové stránky s podrobným popisem příjezdových cest z různých směrů a doplníme souřadnice GPS.
7. Pokud máte zájem o konkrétní druh zboží nebo konkrétní druh rybek, které máme v nabídce na našich internetových stránkách a rozhodnete se k nám pro ně přijet, tak doporučuji si telefonicky ověřit, jestli je zboží nebo rybky aktuálně v nabídce, případně si rybky nebo zboží rezervovat. Zejména u rybek se situace může změnit kdykoliv a není bohužel možné v počtu cca 315 druhů udržet nabídku na internetu on-line.
Náš obchod sice není na náměstí nebo v centru města, ale snad Vás to neodradí od návštěvy našeho obchodu. Pokud budete potřebovat naši pomoc, tak bez obav zavolejte.
Tomáš Kučera, Vivarium Mělník

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.05.2007 11:50 maco – Vivarium
Lepsi obchod neznam! jsem od litomeric a tady to je o nicom. male kramy, kde ani nevedi, co prodavaji a o cenach nemluve. na strankach maji mapku a kdyz zavolate, tak radi poradi, jako me. nevim, jak od prahy, ale od litomeric je cedule jak kra.a! takze super obchod!!!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.05.2007 22:16 gjp0210 Re: Dandy
Upřímně, já bydlím skoro vedle a musím říc že mám v okruhu 1km kolem baráku spoustu cedulí s nápisem Vivárium a šipkou směru. Stačí se jen dostat na hlavní silnice Praha-Mělník a to už zvládněekaždej trouba. navíc když se skousíš zeptat tak se určitě někdo najde. taky je dobrý si zjistit že to je v areálu chemičky Mefrit a to už je cedule fakt na každym rohu. A na seznamu jsou teď fak dobrý mapy, podle kterejch se dá najít úplně všechno.
Jinak myslim, že vivárium opravdu stojí za to protože je to porekostrkci a mají opravdu velké prostory se spousto rybiček. Navíc mají i běžně neprodávané druhy ryb i jiných vodních živočichů. takže určitě přijeďte! potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.05.2007 22:16 Petr Re: Dandy
Mělník je zkrátka Mělník. A z kterého směru jsi do toho Mělníka jel? Kdyby směrem od Prahy po Pražské, tak bych ti mohl popsat cestu.
Jinak takových vás moc asi není, co sledují při jízdě autem hlavně provoz na silnici. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.05.2007 22:04 Muž Dandy [4] Re: Petr
kdyby to kazdej jistil, tak jsem tam. Bohuzel mapa je jasna, ale realita jina. Nejsem odbornik, ale pri jizdeautem v novem meste sleduji hlavne situaci na silnici a fakt kazdou sedou odbocku enmuzu sledovat. Nejsem z praglu, ale nikdy me nedela problem se nekam dostat a to ani v centru kde to nezma. bohuzel melnik pro me zustal zahadou. Jsou zde defato dve velke silnice a na kazde velka alvaristika, ale ani jednu jsem nenasel.

Pro drobnohledu do mapy jsem sledoval ulici Ripska a fakt nechapu ale on a je hned po prijezdu a pak jest nekde u te akaristiky, to si ze me nekdo dela prdel, nebo je to mesto opravdu tak stupidni? :-))))
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.05.2007 21:27 Petr Re: langosh
No dobrá... Prodejna se nachází v bývalé prodejně firmy Mefrit v Mělníku-Pšovce na začátku Řípské ulice poblíž kruhového objezdu. Tato ulice je slepá, příjezd autem je z hlavní cesty přes Mělník odbočkou u Autokempu Mělník kolem podniku Junker Mělník (velká zelená budova). A úplně srozumitelné je to na mapě. V té se s nad vyzná každý.
A když ne, tak domorodci to jistí, ti budou vědět a poradí.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.05.2007 21:16 langosh Re: Petr
Ano před prodejnou se dá parkovat, ale tady se spíše řešilo, jak se k ní vůbec dostat... ;-)
Roman X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.05.2007 21:09 Petr Re: langosh
Já pokaždé parkuji přímo před prodejnou a je to bez problémů.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.05.2007 21:06 langosh Re: 007
Díky. Předpokládám, že na mapě to bude to parkoviště na Českolipské.
Roman :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.05.2007 20:50 007 Re: langosh
Z kruháku tam odbočit nejde,ale dá se nechat auto u Moundfieldu a těch pár metrů dojít
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.05.2007 19:33 langosh Re: Dandy
Autem jsem tam sice ještě nebyl (vždy jen pěšky od autobusáku), takže nevím, jak to vypadá v praxi, ale pokud si pouze stěžujete, že není uvedeno číslo popisné, tak na mapce na stránkách Vivaria je šipkou Vivarium označené... Jak ale píši, nevím jak je to v reálu. Dá se z toho kruháku odbočit přímo k obchodu nebo se to musí nějak objet?
Roman X-)

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... ...... [4] 5

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 17200x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/2975?od=151