Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Vivárium Mělník

 

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

Přejít na předchozí stránku 2 Přejít na další stránku   1  
Vivárium Mělník
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.12.2011 18:37 Muž Tomas Enderson [697] - TetryRe: Tomas Enderson
Jestli jsem někoho napadnul, tak se omlouvám. Jen jsem vyjádřil svůj názor a pozastavil jsem se nad tím, proč se to řeší až po takové době. Tak doufám, že tímto příspěvkem nevyvolám další nedorozumění.

Martin Honzejk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.12.2011 18:05 Stistko Re: Tomas Enderson
Vidím, že jsem rozpoutal něco, co jsem vůbec neměl v úmyslu. Nikoho nechci očerňovat a opravdu žádný konkurenční boj není. Jezdím do Vivária každý týden pravidelně, ať už jdu něco koupit nebo se jen pokochat. Zcela chápu, že ne vždycky všechno běží bez problémů, proto jsem se jen zeptal, jestli to někdo taky zaznamenal nebo to byl jen takový můj divný pocit. Občas reakce některých nechápu...hned napadat a bůhví co ještě hmm hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.12.2011 17:36 Muž rriki [818] - CichlidyRe: Tomas Enderson
No vidíš, já tam byl jednou v životě všechno dobrý, až u pultu měly hejno nanayek a upřímě řečeno smutnej pohled ,ryby by total až na kost vyhublé propadlé v očích .Ještě ,že asi byli seriozní a měli tam napsáno zamluveno.Vzhledem,že nanay jsou moje srdeční záležitost a vtakové akvaristice jsem to nečekal.Bylo to tuším v březnu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   02.12.2011 15:42 Muž Deathbull [1928] - CichlidyRe: Fidorka, Mraoplash
Díky oběma, je to přesně tak...také jsem nečekal že na sebe navážu takový hate, docela mě to zklamalo.

Tomas Enderson : to že jste nezaznamenal sebemenší problém neznamená, že tam nebyl, zřejmě se budete muset naučit jak se lépe dívat. Mimochodem, skutečně si dovolím tyto věci i nadále posuzovat sám.

Ale velice si rozmyslím než budu příště hanit zajeté modly, protože tohle mě skutečně neba :-O

Jo a pro vtipálky : Nejedná se o konkurenční boj, nemám s čím konkurovat a zveráč skutečně nechystám ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   02.12.2011 15:21 Žena Fidorka [312] Re: Tomas Enderson
Proč to vytahuje teď? Já teda nemůžu mluvit za něj, ale nemohlo to být právě proto, že čekal, jak se to bude vyvíjet dál? Kdyby to napsal hned, vyznělo by to dost špatně v tom smyslu, že dřív to bylo ok, ale teď už je to špatný. Takhle počkal příštích pár návštěv, a když zjistil, že to byl opravdu jen exces přes prázdniny, tak to sem napsal, protože ho zajímalo, jestli si toho všiml i někdo jiný... Přičemž nezapomněl dodat, že ta situace byla jen o těch prázdninách, a předtím i potom to bylo v pořádku.. Já na tom teda nic moc špatného nevidím... Zase nevidím důvod někoho jen chválit až do nebe a negativní názory vůbec radši nezmiňovat. To pak nedělá moc objektivní obrázek, o který nám tady myslím jde...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   02.12.2011 14:50 R Muž Mrakoplash [1776] Re: Tomas Enderson, Rap
Já si myslím, že by Deathbull sám od sebe nenapsal. Reaguje na dotaz od Stistka.
Chce to trochu se zamyslet, než ho začnete "napadat".

;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.12.2011 14:35 Muž Tomas Enderson [697] - TetryRe: Deathbull
Deathbull napsal:....Jinak na tom nevidím nic špatného, lepší teď něž vůbec.
No nevím, ale ani v létě jsem tam nezaznamenal sebemenší problém. A jak psal Libor. Proč to vytahujete včil, když je to už skoro půl roku. Dovolte abych Vás parafrázoval. "Než pozdě, tak radši vůbec."

Martin Honzejk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 7   02.12.2011 12:17 Muž Deathbull [1928] - CichlidyRe: RAP
Tak já reagoval na včerejší příspěvěk od Stistka...počítám že ho to napadlo náhodou zrovna teď a jen chtěl vědět, jestli někdo nemá podobnou zkušenost. Jinak na tom nevidím nic špatného, lepší teď něž vůbec.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   02.12.2011 12:08 RAP Re: Deathbull, Stistko
Ale proč se o tom začínáte až v prosinci? Pokud se vám něco nelíbilo, mohli jste reagovat hned nebo při další návštěvě a ne až za čtvrt roku. Nechápu!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   02.12.2011 11:44 Muž Deathbull [1928] - CichlidyRe: Tomas Enderson
Kriste naučtě se číst, píšu že to bylo jen v létě a že při VŠECH ostatních návštěvách to bylo v pořádku. Vivárko mám rád, nemám v úmyslu je poškozovat, ryby kupuji jen tam a u Danily, nikdy jinde, ale to co jsem tam viděl tehdy se mi nelíbilo. Skutečně nemám zapotřebí psát jak říkáte sci-fi. Nejsem sám co to viděl, jen zřejmě sám co napíše o něčem co se nelíbilo, ať už se jedná o kohokoliv.

Mluvilo se o tom i jinde, ale to by zase někteří mohli brát špatně tak si to raději nechám pro sebe.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.12.2011 06:51 Muž LiborSprysl [9015] Re: Tomas Enderson
Musím se tedy tentokráte k tobě Martine připojit...ta frekvence mých návštěv je zhruba stejná a pocit rovněž shodný...Skoro to vypadá, jakoby se někdo pokoušel rozjíždět "konkurenční boj " smich Ale tahle posádka, co je na parníku Vivárium, je za posledních hodně let to nejlepší co na něm bylo. ano Takže opravdu se lekají dva hlasy a zcela opačný pocit mají také dva...A nepředpokládám, že se z tohoto tématu stane "veletéma"...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   01.12.2011 21:54 Muž Tomas Enderson [697] - TetryRe: Deathbull
Víc jak dva roky jezdím do Mělníka co 14 dní. A to co popisujete se mi zdá jak Sci-Fi. Za celé léto nepamatuji nic tak odpudivého co jste zde napsali. Tak nevím jestli jste byli na správném místě. no

Martin Honzejk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.12.2011 16:35 Muž Deathbull [1928] - CichlidyRe: Stistko
Jo, to tedy má. Mrtvoly v nádržích, beťák co plaval u hladiny asi hodně dlouho...chlupatá plíseň vysoká tak centimetr, zanedbaná nádrž s altama kde byla ruducha velikosti bezdomoveckého vousu...jak píšeš některé ryby v kvalitě co bych něčekal a bylo toho víc, jen si to teď nevybavím.

Je zřejmě těžké udržet kvalitu i přez dovolené, je to pochopitelné ale v případě tohoto obchodu který pro mě znamená jistou kvalitu...se mi to nechce omlouvat.

Věřím že proběhla nějaká bouře a nyní je vše v pořádku, stejně jako při VŠECH návštěvách kromě tohoto léta. hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.12.2011 13:34 Stistko Re: Tudy
Z Vivária to snad ani jinak nejde, jen mi přišlo, že přes prázdniny se tam celkově polevilo. Možná to bylo jen moje vnímání (ale i několik ryb, které jsem bral nebyly zrovna OK). Nyní už to zase všechno běží v dobře zajetých kolejích. Třeba má někdo podobnou zkušenost z letošního léta?

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.09.2011 08:21 Muž Tudy [330] - Krevetky
Před 2 dny jsem si z Vivaria nechal dovézt po páru Akarky zelené a Akary zlaté. Rybky jsou aktivní (nebojí se ani dalších mnohem větších ryb co mám), pěkně barevné a hned druhý den se s chutí vrhly na krmení. Takže spokojenost. X-)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.02.2011 16:49 Stistko Re: MajkaK
Dříve Vivárium zasílalo přes ČD kurýra, ale nyní mám pocit, že už to nejde, takže bych řekl, že neposílají. Ale na jejich internetových stránkách je telefon, takže stačí zavolat a oni Vám už řeknou, jak to všechno probíhá. Objednávka nebo rezervace jde udělat i přes ten telefonát ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.02.2011 16:41 Žena MajkaK [50] - Raci, krabi, krevetky
Dobrý den. Chci se zeptat, jak je to s objednávkami u tohoto obchodu. Jde to udělat nějak online, nebo se tam musí zavolat? Kdosi tu psal, že to nějak jde - ovšem nikde nemůžu najít onen odkaz Zasílní ryb... To samé s rostlinami. Jakou formou to posílají, za kolik? Asi jsem slepá ale já to na těch stránkách fakt nenajdu.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.09.2010 20:12 Stistko Re: johnx
jojo...to já odtamtud taky pokaždý s něčím odejdu...proto se cestě kolem Vivária občas radši obloukem vyhnu a projedu to od Nera přes centrum...aby mě to nelákalo :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.09.2010 19:55 Muž johnx [2] - Raci, krabi, krevetky
Ja sem na mělníku na intru a chodim tam minimálně 1x týdně :-) nedá mi to a vždy si něco odnesu
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.09.2010 17:23 Muž hf [54] Re: Stistko
Jo, my tam byli dneska, už si přijdu jako kafemlenjnek, po každé návštěvě mi to nedá a chválím je tu... :P

Jen škoda toho neudržovaného designového akvárka z bílého skla a halogenovou výbojkou přímo v čele prodejny. I landscape má úžasný ale jinak je plný sinice.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.09.2010 21:13 Stistko – vivat vivarium :-)
Fakt nejlepší akvaristika...víc se k tomu snad ani nedá dodat. Velký výběr ryb, nádrže čisté, rybky zdravé (mrtvolky by tam snad ani být nemohly). Pan Kučera velmi příjemný pán, který poradí, vysvětlí a hlavně klidně s Vámi stráví hodinu vyběrem. Jde mu hlavně o rybky, ne o peníze a "kšeft".

Takže jsem velmi spokojen a myslím, že už jsem se stal pravidelným návštěvníkem, který se občas jen jede pokochat krásou nádrží :-)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.08.2010 16:42 Žena Linduš [166] – vivárium
udělali jsme si tam výlet a musím jen chválit.
nabídka velká, ryby v kondici, žádná mrtvolka a podobné nešvary, se kterými se běžně setkávám ve všech akvaristikách v okolí.
poradili, vysvětlili...
byla jsem opravdu spokojená palec a doufám, že se tam zas někdy dostanu.
škoda, že nejsou kousíček blíž ;-)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.07.2010 19:07 Žena Danila [4489] - SumciRe: invalida
Udírnu nevím, ale do sklepa trefim spolehlivě smich Letošní Ludmila nemá chybu. Fakt.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.07.2010 18:36 kreten – Re: Tomáš Kučera
Jejej, aha, tak to je jen film pro pamětníky - začínali a končili jsme tam od roku 1980 sezonu v naším turistickým oddílem. Děcka se vždycky hrozně těšila a to většina z nich tu expozici znala zpaměti - pravda, vždycky byl někdo nový:-). Ale skály byly pořád jiné:-)))
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.07.2010 17:10 S Muž invalida [3881] Re: Danila
A kde tam maj udírnu? smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.07.2010 10:31 Tomáš Kučera Re: kreten
V Liběchově v krásném zámku byla skutečně expozice Náprstkova muzea. Bohužel zanikla po povodních v roce 2002, kdy byl zámek vytopen. Od povodní je zámek stále uzavřen a nepřístupný. Škoda.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.07.2010 10:09 Žena Danila [4489] - SumciRe: invalida
A na zámku v Mělníku je skvělá cukrárna - dobroty se vyrábějí přímo na místě :-P
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.07.2010 06:59 kreten Re: Tomáš Kučera
Hlavně ten Liběchov je úžasný...v místním zámku bývala rovněž pobočka tuším Náprstkova muzea - Asijské muzeum. A pak hned do skal:-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.07.2010 09:29 Muž kostej [0] - SumciRe: invalida
Osobobně by jse se projel lokáko do Mšena tam se proběhl do po lese a pak se plácnul na koupailiště když bude hezky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   25.07.2010 20:28 Tomáš Kučera Re: invalida
V okolí Mělníka je několik míst, kam by se dalo vyjet s rodinou na výlet. Hezké místo je Kokořínský důl s hradem Kokořín a skalním městem (pokličky), dá se dojet vlakem (trasa Mělník-Mladá Boleslav).
Podobná procházka je možná v lesích u Liběchova a Želíz, kde jsou navíc ve skalách práce sochaře Levého (Had, Čertovy hlavy, Klácelka....). Dostupné autobusem nebo vlakem (Liběchov).
Přímo v Mělníku za prohlídku stojí mělnický zámek, kostnice a soutok.
Nedaleko je i hora Říp, dostupná autobusem.
Osobně bych doporučil Kokořínsko s krásnou přírodou.
Budeme se těšit na Vaší návštěvu.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.07.2010 20:23 Muž hf [54] Re: invalida
No soutok a jasně kostnice. Jinak je Mělník cca. jako České Budějovice. (V Českých Budějovicích by chtěl žít každý....)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.07.2010 20:10 Žena bluedream [245] Re: invalida
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.07.2010 20:03 R Muž Mrakoplash [1776] Re: invalida
Do krámu a na soutok ne ? :-D
Nic lepšího neporadím, neznám to tam.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.07.2010 19:54 S Muž invalida [3881]
Ahoj otázka... chtěl bych se konečně stavět ve vivárku...chci to pojmout jako rodinej vejlet na celej den..jenže nemůžu nic najít..něco v okolí co by bylo dostupný pěšo nebo vláčkem busem atd...dík moc...nemůžu rodinu vzít jen do krámu...i když jsou chápací ano :)
Napadla mě Ludmila ale holky sou eště školní mládež....... :)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.03.2010 21:24 Muž elko [30] - Sumci
nevím jestli to tu už zaznělo ale narazil jsem na nové stránky vivárka,zdá se že by jsme konečně mohli mít aktualizovanější nabídku
www.atlas-vivarium.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.03.2010 11:30 filipsi Re: Henry69
Tak nejak. Take se mi stal u ryb z vivaria masivni uhyn. Po dotazu priznali to same u nich, a nabidli nahradu.
Sterbacky mi z karanteny po krupicce prodali az po delsim proseni (mela koncit druhy den, ryby uz nejevily zadne znamky onemocneni).
A to je ten rozdil, neni to o tom, ze tam budu mit jistotu zdravych ryb, to neni nikde.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   09.03.2010 11:06 Muž Henry69 [23] - CichlidyRe: Usine
Ja myslim, ze se tato argumentace dostala trochu mimo puvodni otazku. Asi se tu vsichni shodneme, ze zanedbani pravidel transportu a karanteny/desinfekce u ryb/rostlin zvysuje riziko uhynu, nebo zaneseni choroby do sve nadrze. A i rada chovatelu prodavajici naprimo mohou byt vykukove, znam pripady, jak nekomu prodali podrazeny tercovce apod. a jelikoz sila penez je mocna, nepochybuju o tom, ze v rade pripadu nakup ryb z Vivaria je mensi riziko nez od nekterych chovatelu. Nemoci propukaji i v akvariich tech nejlepsich chovatelu, proste nekdy se to stane. Takze je to o serioznosti prodejce, at uz v kamennem obchode nebo chovatele. Jestlize vam ve Vivariu neprodaj ryby, protoze maji podezreni ze u nich neni neco v poradku, nebo jsou kratce v karantene, nebo protoze maj stiznost na vetsi uhyn u nektereho z momentalne prodavanych druhu, dale v urcitych pripadech uznavaj reklamace za uhynule ryby, tak to o serioznosti svedci a naplnuje me presvedcenim, ze delaji maximum, aby prodavali ryby zdrave, ackoliv je prekupuji a toci v akvariich. A pokud tam je v nabidce druh, kterym nikdo z chovatelu v okoli nedisponuje, rozhodne bych zajemce od nakupu neodrazoval. Ano, riziko je vzdycky, riziko je i to, ze kdyz pojedete autem pro ryby, muze se ti stat nehoda. Je to duvod nevyjizdet ?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   09.03.2010 09:54 Usine Re: kreten
Je vidět že o rostlinách toho moc nevíš oproti rybám mají jednu nespornou výhodu dají se totiž poměrně úspěšně desinfikovat, takže kytka která jeden den rostla v jiném akváriu může už za pár hodin růst v jiném. Proti Viváriu nic nemám, jsou to pořád ale jenom překupníci a točí v nádržích ryby dokola. Neříkej mě že je to stejně dobré, jako když si půjdu koupit ryby přímo třeba k tobě. To samé platí ale zvláště i o rostlinách. Nechat si je poslat přímo z pěstírny je podstatně lepší než je koupit v akvaristice kde živoří většinou emerzní rostliny potopené ve špatně osvětlených nádržích. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.03.2010 07:00 kreten Re: Usine
Václave, je vidět, že jsi specialista na rostliny, protože jinak bys takovou blbost nemohl plácnout stydim hop - na rostlinách se dá akvária teda zanést také spousta svinstva, když podceníš jejich přípravu na zasazení doma a přece si v hospodě měníte kytky jak o život. A to si myslíš, že chovatel a dobrá akvaristika je rozdíl? Chovatel se o ryby stará prakticky stejně jako v dobrém krámě.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   09.03.2010 06:38 Muž krousson [0] - ŽivorodkyRe: ondra08
Z Vivaria objednávám po telefonu. Nejlepší to mám v pátek navečír. Oni v 19:30 to dají na vlak a v 7:00 ráno to je v Příbrami. Luxus. Ryby ok. Poprvý jsem se bál, že nádražáci na to prdí a že s tím balíkem budou zacházet nevhodně, ale opak byl pravdou. V zimě měli balík schovaný v teple atd.. Takže transport je velmi dobrý a jednání Vivaria je víc než korektní. Doporučuju. potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   08.03.2010 23:01 Muž Henry69 [23] - CichlidyRe: ondra08
Ja beru ryby jedine z Vivaria a nikdy zadny problem. Podle me, potencialni zdroj nakazy je uplne kazda ryba, kterou si prineses odkudkoliv, i od sebelepsiho chovatele. Transportni stres a zmena prostredi mohou udelat svoje. Riziko zavleceni si choroby muzes minimalizovat karantenou na delsi obdobi, nez je obvykle. Nevim taky, jestli je bezna praxe prodejen, ze by nekomu uznali reklamaci pri uhynu ryb, ve Vivariu to delaji, mam potvrzeno z vice zdroju, ja to zatim nastesti nemusel vyuzit.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   08.03.2010 19:44 Muž Plecos [322] Re: ancistrus
L81 nejsou zase až tak běžné ryby...
U těhle importů je to vždy loterie, jestli vydrží a nebo nee. Ve vivárku mají i vlastní karanténu, ale do ryby nikdo nevidí, takže pokud přežije první 3 měsíce, tak je pravděpodobné, že už vydrží :-)
Zvláště baryni jsou po aklimatizaci hodně tvrdé ryby (aspoň LDA33).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.03.2010 18:15 RAP Re: ondra08
Nejdřív si napiš dotaz, zavolej apod. jestli je tam skutečně mají. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.03.2010 18:14 švíco Re: ondra08
Nechal jsem si posílat od nich kurýrem dokonce v mrazech a všechny ryby naprosto OK! ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.03.2010 18:12 ondra08 Re: RAP
Dobře tak mu zkusím napsat ať mi ty ryby pošle(mám to tam asi 500km tak proto poslat) budu od něj brát Sturisoma tichthys leightoni nemáte to náhodou někdo namnožené?? díky ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   08.03.2010 18:05 RAP Re: vaclav
To ti Roman moc nepoděkuje :-D .
Jinak pokud vím, tak se ve Viváriu snaží dodržovat veškerá karanténní opatření. Pokud je pochybnost, tak nejdou ani "na krám". Je potřeba si uvědomit, že v prodejně jsou ryby vystaveny daleko většímu stresu než v domácím akváriu nebo u chovatele a to i přes veškerou péči. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   08.03.2010 17:02 Usine Re: ondra08
Radši hledej dál, každá akvaristika a může být jak chce dobrá je překupník a potencionální zdroj nákazy. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.03.2010 16:43 Muž ancistrus [25] - RostlinyRe: ondra08
No ja bohuzel vivarium co se tyce uhynu, tak chvalit nemohu. Casto se mi stalo, ze cast ryb stejneho druhu uhynula. A to se jednalo o bezne druhy, napr. pancernicci zeleni (z 10 prezilo 6), kancici cervenohrdli (ze 2 jeden posel), SAE (z 10 poslo 8). Baryancistrus L 81 (oba vydrzeli mesic - tech mi bylo fakt lito). sad
SAE jsem reklamoval a priznali, ze to asi byla "spatna" varka a bez problemu mi dali nove.
L 81 jsem z nedostatku casu ani nezkusil reklamovat.
Podotykam, ze ryby chovam uz nejaky ten patek, takze vylucuji zacatecnicke chyby, transport i akvarium vyhovujici.
Vivarium je super akvaristika, nejlepsi co znam a chodim tam moc rad i na cumendu, ale prijde mi, ze nekdy tam ty "ryby maji sve mouchy".
Jinak uroven akvarii i personalu je vyborna, kdyby to bylo jinde aspon z poloviny takove.
Je to muj nazor a nikomu ho nevnucuju.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   08.03.2010 16:34 Muž Tomas Enderson [697] - TetryRe: ondra08
Nevím ale co se týká vivárka tak bych ho spíš postavil výše než chovatele. Tu péči a obětavost kterou rybám věnují by se ostatní akvaristi měli učit. A to nemluvím o přístupu k zákazníkovi to se nikde jinde asi nenajde.

Martin Honzejk ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.03.2010 16:30 Žena bluedream [245] Re: ondra08
Bez problému - jak po osobním vyzvednutí, tak po doručení vlakem :-)

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [2] 4 5

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 17200x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/2975?od=51