Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

LED pásek

NápovědaFórum » Technika » Osvětlení 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 61 Žádná další stránka   1  
LED pásek
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.01.2013 18:37 dusan73
Fotka k příspěvku

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.01.2013 18:36 dusan73
Fotka k příspěvku Tak úpřímě řečeno jsem trochu v rozpacích. Mrkněte na fotky a napište svůj názor. Myslím že tohle by se asi u VODĚODOLNÉHO pásku stát nemělo. Snad jen že to mělo být opravdu v nějakém tom alu profilu ale i tak.

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.01.2013 16:02 dusan73
Ok díky přeletuju to a uvidíme. Teda spíš ten jeden modul úplně odstřihnu, bude to sice o tři diody kratší ale to by vadit nemělo ne?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.01.2013 15:57 Muž kofejn [965] Re: dusan73
Zkusil bych pustit napájení z druhé strany a vadný segment vyhodit.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.01.2013 15:55 Muž land2 [0] - Cichlidy – Afrika – LED pásek - problém
Ahoj zkusil bych to asi vyndat a preletovat znova - vymenit tu diodu jestli na to mas teda cas a nervy je to piplacka ale udelat se to da. Tipuju ze tam bude chyba v odporu nebo to opravdu propousti vodu
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   22.01.2013 15:47 dusan73
Omlouvám se je to tenhle - www.iwd.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.01.2013 15:36 Muž monty [86] - AmerikaRe: dusan73
Jak je pásek voděodolný, jaké krytí? Popřípadě typ, abychom si to mohli najít na webu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   22.01.2013 15:21 dusan73 – LED pásek - problém
Fotka k příspěvku Zdravím všechny a žádám o radu. Nevím kde jsem udělal chybu (teda tuším), ale led pásek mě začal (po dvou měsících) blikat a odchází na jednom pásu diody (viz foto). Pravda že jsem ho neumístil do AL profilu. Spodek krytu je kovolaminát, tudíž by měl teplo bezpečně odvádět a pásek se opravdu nezahřívá. V čem bych viděl problém je stříkající voda na pásek u výstupu vody z čerpadla. Právě v tom místě je jedna dioda jakoby spálená a při dotyku na toto místo zbytek pásku bliká. Z fotky je i vidět jak od tohoto místa svítí diody slaběji. Pásek je sice voděodolný ale kdo ví. Ještě dodám že všechny pájené spoje jsem pečlivě odizoloval akvarijním silikonem.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 60 ...... [61]

Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 73340x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/18505-led-pasek?od=3001