Setkání akvaristů - Ústí nad Labem
s brachu se chystame.
chce nekdo piskorky? a hnedovku? a samici endlerky (divoka forma, asi pul roku stara)?
Starší reakce
Já asi přístí víkend nebudu v Ústí, když budu, dorazím.
Zdravím všechny, předběžně jsem to hodil na 10.2. čas opět od 18:30hod. Pokud by to někomu nevyhovovalo, stačí dát vědět a domluvíme se. Už se těším. Mára
Starší reakce
Ahoj Romane, byli jsme tam čtyři kusy a tak jsme dlouho navydrželi, tak možná příště(já určitě
), ahoj kamaráde
Starší reakce
0 24.01.2012 20:46 Marek G. – sraz
Dobry vecer,
nevite kdy se kona dalsi sraz akvaristu ? poumirali nam nejake rybcky a chtel bych nekdo se poradi a eventulne nakoupit nejake nove .
dekuji
Starší reakce
čau kluci, já tam v pátek nakonec dorazil až kousek po 20hod jen jsem to zkusil, cokdyby náhodou, ale to už nikdo nikde..
Starší reakce
Tak já se dnes musím omluvit
vyfasoval jsem službu do zítra.....jak já se těšil
....tak si to užijte a příští měsíc ahooooooooj
Připomínám, dnes od 18:30hod. setkání
Já teď přijel z 24h.šichty, tak se jdu natáhnout ať jsem večer fit
Ahoj, já jsem tam první někdy i v 19.00hod.
za dobrotu na žebrotu, já si ani nevšim že tam nebyl čas
koukám že po posledním předvánočním srazu už čteš pozorně, co je psáno to je dáno
Kdepak.....my jsme slušné společenství
tak to než dorazim já,to už budou všichni zmaštěný,z práce vypadnu kolem šestý
Ahoj Romane, já dorazím na tuty, ale nevím kdy, tak snad to tam Marek napíše
čus Máro, se mnou mužete určitě počítat, přeci hned za začátku roku neudělám černej puntik
Probereme to na srázku
tam se probere spousta věcí
tenhle víkend budu asi mrtvej,ale toho 13týho by to šlo
Kolínko nééééé
máme asi trochu rozdílnější oblečky na moto
mohli jsme si dát v důlcích,kolínko ve dvou
To jseš teda hodný
já jsem zvyknul na ten svůj kokůsek na hlavě a brumlání motoru....asi bych byl špatný baťůžek
někdy tě svezu
Hlavní je,že to má dvě kola
Joo,vim,kde to je..byl jsem tam s kočkou na operaci
jsem nakouk na tvuj profil
taky mam motorku,Yamaha R1
jestli se tomu dá ještě říkat motorka
0 03.01.2012 22:32 losan – Re: georgeczk2
Stříbrníky
...je to na křižovatce na Dobětice a Terasu je tam veterinář přímo nad hospůdkou
....když se chováš jak zvíře,tak to máš blízko
kde je pivín?
Tak nou probléma
.....i když základnu mám u Pivína
můžem někdy zajít do medůzy,máme to s kámošem na půl cesty...
Stříbrníky hlásím....já jsem takový patriot
,ale všichni to berou asi jako Severní Terasu
Výborně Máro...píšu si do deníčku
Neni někdo ze severní terasy?
georgeczk2 napsal: ...Kdy je další sraz?
Další sraz bych viděl 13.1.2012 opět restaurace Hvězda od 18:30hod. Všichni jste zváni.
No na Ústecké burze to vypadá asi tak, jak popisuje georgeczk2 ale zase taková tragédie to není. Podle mě tam většinou každej sežena většinu z toho co schání.Osobně jsem na každé burze, takže vím jak to tam chodí
Tak to klobouk dolů, takovou trpělivost nemám.
já jsem taky na ně 10 let šetřil
Ne, že bych škudlila, ale on student většinou kouká na to, kolik za co utratí.
Já mam doma ryby za víc než 30tis
Co se týče výběru určitě, ale řekněme si na rovinu, že nejlevnější to rozhodně není...
nejlepší podle mě je vivárium mělník...kromě kytek teda...
Až tak?
Díky za info.
Vypadá to asi tak,teda v ústí,že zaplatíš asi deset korun vstup,děti asi pět,tak že,vezmu děti,vysolim tři pětky,všichni do nás strkaj,prodávaj se kryptokoryny,valisnerie a mech,z ryb parmičky mechovky,neonky,skaláry a paví voči...všichni se narvou dovnitř a všechno berou snad na kila,za 20 min tam neni nic...V praze jsem od toho čekal víc,ale co se mi tam líbilo,že můžeš koupit živý patentky...jinak ryby maj lepší v každým zveráči.A největší tragédie je to v teplicích...ale zase tam v tom gymnáziu,nebo co to je,maj aspoň akvárka,tak že je na co koukat...Kdy je další sraz?
Z tohohle důvodu mě to právě taky láká, ale odrazuje mě ten krátký čas. I když vím, že takhle je to běžné...
Prý je tam celkem běžný sortiment, rybky, rostlinky... Ale jak říkám, osobně jsem ji nezkusila.
Naposledy jsem byla na burze před dobrými dvaceti lety v Litoměřicích, a tam už se pokud vím nekonají, takže srovnávat nemůžu. Ani akutně nic nepotřebuju, ale přišla bych se prostě podívat, a jak se znám, s prázdnou bych neodešla, kytek není nikdy dost
Takže když to nebude ani masové ani skoroprázdné tak ideální
Co vím, tak se to s masovostí v Praze, Mostě aj. nedá srovnat.
Snad nevadí když se tady zeptám jak velká je ta burza, podle dostupných info je na nákupy jen hodina
Ještě, že to vím! Díky
21.1.2012 je burza v Kulturním domě v ÚL, tam je kytek spoustu
Dobré dopoledne přeju.
Chtěla bych poprosit všechny ústečáky, co mají přebytky rostlinek, aby se ozvali.
Pro založené rostlinné akvárko bych potřebovala rostlinky, ale teď přes zimu je to bída. Ráda je odkoupím, nebo se domluvíme jinak. Předem díky.
Přidat reakci
1 ...... [2] ...... 9 10
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 10994x