Setkání akvaristů - Ústí nad Labem
Nápodobně!
Všem Vám přeji do Nového roku jen to nejlepší, ať se i nadále scházíme v přátelské náladě a rybky plavou
Mára
Starší reakce
připomínám dnes od 18:00hod. Vánoční setkání na Hvězdě
0 15.12.2011 10:19 uniorn [21] - Rostliny Ahoj touhle cestou se chci zeptat zda nekdo v Usti nema nejake rostliny do akva na vic prodej-vymena za brudlici,dohoda.diky za nabidky mailto:lanour@seznam.cz. 723418856
už jsem si dělal starosti že se náš nejlepší tahoun neozve, to bych tě tam dotlačil snad osobně
ale to jsou samý zážitky a vánoce pro krevetky a žádná prezentace akva aby ses s náma podělil, do čeho ses to vlastně vrhnul
Jsem nabušen zážitky
v sobotu jsem byl na burze v Úvalech..vánoční burza a já z toho mám vánoce....jasně,že pro krevetky
...to možná budu mít víc zážitků než Baterka
počítáš časový posuny jak to bude vycházet
no, dá se jít, to je pravda, ale vím že to pak nedopadá moc dobře
zapiš do deníčku červenou tužkou, budem se těšit, minule bylo vidět to nadšení
Konec konců se dá jít rovnou do výrobního procesu
...píšu si do deníčku
čus draku, já souhlasim a doufám že se chytne dost lidí, jak píšeš, do 20hod se toho dá zvládnout dost a přece ještě druhej den ráno vstát včas
Pokud budete mít zájem, navrhuji čtvrtek 15.12. od 18:00 hod., budu moct dorazit i já. Je to od 18:00, tak nic nebrání tomu být doma už ve 20 pěkně zrychtovanej
těším se. Mára
Starší reakce
Jooooooooooo....nikdy nezklame
...vždy nabitý zážitky na které se těším
Tak, je to v pytli. Vůbec nevím, kdy to naplánovat. Kromě normálních šichet nám naplánovali ještě přesčasy
Můžu Vám to zajistit na pátek 16.12., nicméně, jak už jsem psal, zrovna budu jinde.
Ahojte všichni, jinak Marku, já mohu vždy a snad se to povede svolat i na prosinec, držím palce
Setkání bylo prima....jelikož jsem byl natěšen...byl jsem tam první
Ten prosinec o bude asi prekérní situace....já mám 9.12. službu a to už nepřehodím
...vypadá to,že se budeme muset těšit na příští rok.....když bude nějaký nápad...neustále sleduji bystrým okem
Kdyžtak to zkusim u toho červenýho kostela tak díky moc. Teď se mi narodilo 30 nových acejek a 20 elongatusek takže budu mít co dělat s tim to prodat
0 03.12.2011 20:01 moliro Afriku celkem berou u Červeného kostela v Teplicích a nebo se dá dost ryb prodat na burze v Mostě -
www.akvatera.com No je to těžký to prodat. Jediný místo, kde se to dá prodat je burza a nebo pak mimo Ústí (Děčín, Teplice). Ale jinak dík zkusim to
Starší reakce
Poslední setkání bylo fajn. Nebylo až tak dlouhé (teda jak pro koho
), ale stihlo se toho dost
Nevím, jak s předvánočním setkáním, neboť bych teoreticky mohl jen 9.12. 16. jedeme konečně na víkend na svatební cestu a 23. mám noční
Nějaké nápady ???
Starší reakce
1 25.11.2011 18:05 kaasha Tak já pomalu vyrážím na sraz. Jen se prosím nelekněte až dorazím, protože pak mám ještě jednu akci, a proto jsem převlečená za chlapa...
Doneste všechno všichni
.....a hlavně dorazte
0 22.11.2011 21:57 randa73 [3] - Sumci doufám že jsi zamluvil ten největší stul, ať se k němu všichni vejdem
jinak v pátek nazhle
no právě že sem objel všechny v Ústí a nikde Afriku nechtěj :(
Neví někdo o nějaké akvaristice, kde vykupujou Afriku a za slušné ceny ? Mam problém prodat ps. elongatus neon spot a ps. lombardoi :(
Připomínám, už tento pátek sraz
Starší reakce
0 17.11.2011 09:13 josma [0] Tak já bohužel zase ne
, tenhle termín mi koliduje.
Tak snad mi to vyjde v prosinci, pokud to nebude 24.
Pepa.
Starší reakce
vypadá to že alespoň zdravý jádro se tam sejde
ale doufám že u toho to nezkončí, vždyť je mezi náma mnohem víc akva ústečanů!
Také všechny zdravím,
bohužel se tentokrát nedostavím, tak snad v prosinci.
a je to tady
už i Losan se po sezoně připojí, rádi tě uvidíme!
Zdravím všechny akvaristy v Ústí a okolí. Další sraz bych viděl na pátek 25.11.2011 od 18:30 hod. v restauraci Hvězda - ostatně jako obvykle. Těším se na všechny, co dorazí. Omlouvám se, za zpoždění termínu, nějak jsem to nestíhal
Vyhovuje termín všem??? Snad jo
Starší reakce
čus Peťo, já tam vlítnul kolem 20.30hod, ale nikoho jsem tam nenašel, teď už je mi jasný proč.. tak příště!
Starší reakce
Tak jsme tam byli sami dva s Danem(Tudym), doufám, že příště to bude veselejší
Starší reakce
Všem se moc omlouvám, ale bohužel z provozních - technických důvodů dnes nedorazím. Vůbec nestíhám
Hezky se bavte. M
čus Máro, mě tenhle srázek nějak unikl, neni o něco dřív než je zvykem? já s ním vubec nepočítal a tak netuším jestli zítřejší účast zvládnu.. když mi vyjde práce tak přijdu
Už se to blíží ... další setkání už zítra
Tak jsem koukal do akva a budu moct donést zase nějaké plovoučky, popř. i něco navíc
Tentokrát přijdu. jen mě mrzí, že jsem včera hodil do koše 2 více než metrové Vallisnerie gigantei, mohlo se to se někomu hodit
Připomínám, že tento pátek od 18:30hod. další setkání
Na všechny se těším. M
Starší reakce
Tak já teda přijedu,ale později mám trénink
Přidat reakci
1 ...... [3] ...... 9 10
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 10994x