Přihlásit se RYBICKY.NET »

Setkání akvaristů - Ústí nad Labem

NápovědaFórum » Ostatní » Setkání akvaristů. 

Přejít na předchozí stránku 3 Přejít na další stránku   1  
Setkání akvaristů - Ústí nad Labem
 Reagovat na tento příspěvek 0  - uniorn
Krásný Nový rok! Přeji nám spoustu dalších skvělých akvasrazů! : ) ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MajkaK Re: mmulcr
Nápodobně! :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mmulcr – PF
Všem Vám přeji do Nového roku jen to nejlepší, ať se i nadále scházíme v přátelské náladě a rybky plavou ;-) Mára

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - mmulcr – Setkání akvaristů - Ústí nad Labem
připomínám dnes od 18:00hod. Vánoční setkání na Hvězdě ;-)
Na sraz můžu přinést pistii, malou kryptokorynu rybicky.net/atlasrostlin/cryptocoryne_pontederiifolia a valisnerii... :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LANOUR – Rostliny do akva??
Ahoj touhle cestou se chci zeptat zda nekdo v Usti nema nejake rostliny do akva na vic prodej-vymena za brudlici,dohoda.diky za nabidky mailto:lanour@seznam.cz. 723418856
 Reagovat na tento příspěvek 0  - soptik Re: Baterka39
už jsem si dělal starosti že se náš nejlepší tahoun neozve, to bych tě tam dotlačil snad osobně :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Baterka39 – setkání...?
To snad nemyslíte vážně, vánoce bez srazu, to snad ani nejde, chci se s Vámi potkat(soptíku,losane,Máro,Dane(Tudy),Uniorn...)no prostě všechny!!! :-) ;-) ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - soptik Re: losan
ale to jsou samý zážitky a vánoce pro krevetky a žádná prezentace akva aby ses s náma podělil, do čeho ses to vlastně vrhnul :-( ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - losanRe: soptik
Jsem nabušen zážitky :-D v sobotu jsem byl na burze v Úvalech..vánoční burza a já z toho mám vánoce....jasně,že pro krevetky :-D ...to možná budu mít víc zážitků než Baterka :)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - soptik Re: uniorn
počítáš časový posuny jak to bude vycházet ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - soptik Re: losan
no, dá se jít, to je pravda, ale vím že to pak nedopadá moc dobře :-) zapiš do deníčku červenou tužkou, budem se těšit, minule bylo vidět to nadšení :-)
já se tak na 70% taky přidám... stále přijímám objednávky na piskořky :-) ..ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - losanRe: soptik
Konec konců se dá jít rovnou do výrobního procesu :) ...píšu si do deníčku ano :-D
 Reagovat na tento příspěvek 1  - soptik Re: mmulcr
čus draku, já souhlasim a doufám že se chytne dost lidí, jak píšeš, do 20hod se toho dá zvládnout dost a přece ještě druhej den ráno vstát včas :-)
Pokud budete mít zájem, navrhuji čtvrtek 15.12. od 18:00 hod., budu moct dorazit i já. Je to od 18:00, tak nic nebrání tomu být doma už ve 20 pěkně zrychtovanej :-D těším se. Mára

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - soptik
čau, pánové já se rovněž můžu připojit kdykoliv, tak to zkuste nějak naplánovat mezi sebou ti, kterým do toho něco padá.. co třeba i nějakej den v tejdnu? pro jednou by se to vstávání ráno přetrpělo :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - losanRe: Baterka39
Jooooooooooo....nikdy nezklame smich ...vždy nabitý zážitky na které se těším :-D
Tak, je to v pytli. Vůbec nevím, kdy to naplánovat. Kromě normálních šichet nám naplánovali ještě přesčasy :-( Můžu Vám to zajistit na pátek 16.12., nicméně, jak už jsem psal, zrovna budu jinde.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Baterka39 Re: mmulcr
Ahojte všichni, jinak Marku, já mohu vždy a snad se to povede svolat i na prosinec, držím palce smich ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - losanRe: mmulcr
Setkání bylo prima....jelikož jsem byl natěšen...byl jsem tam první :-D Ten prosinec o bude asi prekérní situace....já mám 9.12. službu a to už nepřehodím :-( ...vypadá to,že se budeme muset těšit na příští rok.....když bude nějaký nápad...neustále sleduji bystrým okem :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Klooba Re: moliro
Kdyžtak to zkusim u toho červenýho kostela tak díky moc. Teď se mi narodilo 30 nových acejek a 20 elongatusek takže budu mít co dělat s tim to prodat :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - moliro
Afriku celkem berou u Červeného kostela v Teplicích a nebo se dá dost ryb prodat na burze v Mostě - www.akvatera.com
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Klooba Re: randa73
No je to těžký to prodat. Jediný místo, kde se to dá prodat je burza a nebo pak mimo Ústí (Děčín, Teplice). Ale jinak dík zkusim to :)

Starší reakce

Poslední setkání bylo fajn. Nebylo až tak dlouhé (teda jak pro koho :-) ), ale stihlo se toho dost :-D Nevím, jak s předvánočním setkáním, neboť bych teoreticky mohl jen 9.12. 16. jedeme konečně na víkend na svatební cestu a 23. mám noční :-( Nějaké nápady ???

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 1  - kaasha
Tak já pomalu vyrážím na sraz. Jen se prosím nelekněte až dorazím, protože pak mám ještě jednu akci, a proto jsem převlečená za chlapa...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - losanRe: uniorn
Doneste všechno všichni smich .....a hlavně dorazte :-D
Ahoj hoj, pokusím se dorazit (včas) mám k dispozici piskořky a pistie, kdyby jste měli ústečáci zájem ;)
zatím ahoj,
 Reagovat na tento příspěvek 0  - randa73
divím se že v Ústí nechtěj afriku,navíc se dobře dělá je tam tvrdá voda.no tk pak ti zbývaj inzeráty a výkupny ryb.
posílám ti odkaz na akvaristy z Ústí,třeba někdo poradí víc ne

rybicky.net/forum/16144-setkani-akvaristu--usti-nad-labem
 Reagovat na tento příspěvek 0  - soptik Re: mmulcr
doufám že jsi zamluvil ten největší stul, ať se k němu všichni vejdem :-) jinak v pátek nazhle
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Klooba Re: randa73
no právě že sem objel všechny v Ústí a nikde Afriku nechtěj :(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - randa73
zkusil bych nějaký ten zverimex v Ústí jich pár je a na internetu najdeš i výkupy ryb,to je taková klasika co zkouší každý a samozřejmně inzeráty coze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Klooba – Výkup ryb v Ústí nad Labem
Neví někdo o nějaké akvaristice, kde vykupujou Afriku a za slušné ceny ? Mam problém prodat ps. elongatus neon spot a ps. lombardoi :(
Připomínám, už tento pátek sraz ;-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - josma
Tak já bohužel zase ne :-(, tenhle termín mi koliduje.
Tak snad mi to vyjde v prosinci, pokud to nebude 24. :-)
Pepa.

Starší reakce

vypadá to že alespoň zdravý jádro se tam sejde :-) ale doufám že u toho to nezkončí, vždyť je mezi náma mnohem víc akva ústečanů!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tudy Re: Baterka39
Také všechny zdravím,

bohužel se tentokrát nedostavím, tak snad v prosinci.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Baterka39 Re: soptik
Tak super, rád Vás tam uvidím, to je jiná, s Tudym to bylo super, ale dva je málo, tak hurá na sraz, už aby to bylo, zdravím všechny no Tebe taky Romane ahoj ahoj smich
 Reagovat na tento příspěvek 1  - soptik Re: mmulcr
a je to tady :-) už i Losan se po sezoně připojí, rádi tě uvidíme!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mmulcr Setkání akvaristů - Ústí nad Labem
Zdravím všechny akvaristy v Ústí a okolí. Další sraz bych viděl na pátek 25.11.2011 od 18:30 hod. v restauraci Hvězda - ostatně jako obvykle. Těším se na všechny, co dorazí. Omlouvám se, za zpoždění termínu, nějak jsem to nestíhal ;-)Vyhovuje termín všem??? Snad jo ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - losan
Šmankote....uklizené mašiny.....natěšen na srázek a všechny známé ...a zatím není termín :-( ,tak Marku doufám,že se to tady objeví..hlídám to každý den :) :-D

Starší reakce

čus Peťo, já tam vlítnul kolem 20.30hod, ale nikoho jsem tam nenašel, teď už je mi jasný proč.. tak příště!

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Baterka39 – setkání ústečáků...
Tak jsme tam byli sami dva s Danem(Tudym), doufám, že příště to bude veselejší :-)

Starší reakce

Všem se moc omlouvám, ale bohužel z provozních - technických důvodů dnes nedorazím. Vůbec nestíhám :-( Hezky se bavte. M
 Reagovat na tento příspěvek 0  - soptik Re: mmulcr
čus Máro, mě tenhle srázek nějak unikl, neni o něco dřív než je zvykem? já s ním vubec nepočítal a tak netuším jestli zítřejší účast zvládnu.. když mi vyjde práce tak přijdu
Už se to blíží ... další setkání už zítra ;-)
Tak jsem koukal do akva a budu moct donést zase nějaké plovoučky, popř. i něco navíc ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tudy Re: mmulcr
Tentokrát přijdu. jen mě mrzí, že jsem včera hodil do koše 2 více než metrové Vallisnerie gigantei, mohlo se to se někomu hodit hmm
Připomínám, že tento pátek od 18:30hod. další setkání ;-) Na všechny se těším. M

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Krevetkov Re: mmulcr
Tak já teda přijedu,ale později mám trénink palec

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [3] ...... 9 10

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 10994x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/16144-setkani-akvaristu--usti-nad-labem?od=101