Setkání akvaristů - Ústí nad Labem
Milý akvaristé a akvaristky. Na plánu jest další setkání akvaristů. Tentokráte dne 14.10.2011 od 18:30 hod. na starém známém místě, tj. Restaurace Hvězda - UL. Všichni jsou srdečně zváni. Minulé setkání bylo trochu slabší, nicméně o to více piva na mě zbylo. Tím chci říci, že tentokrát se nemůžu opít, takže koukejte dorazit
Starší reakce
1 23.09.2011 22:56 kaasha Taky snad dorazím někdy jindy, rozbilo se mi auto, a jsem z české kamenice..
od příštího týdne tam budu na koleji, takže pak no problem
Tentokrát jsem mimo Ústí, tak snad příště...
Nezapomeňte, už tento pátek
Na všechny se moc těším. Mára
Starší reakce
Ahoj, díky za info.
Ahoj, chodím tam občas, ale třeba poslední burza, návštěva malá a byli tam pouze tři prodejci.Jinak běžně tak deset prodejců(ryby,rostliny)a návštěva normal, je to pouze hodinu a tak to mnoho lidí nestihne.Třeba já jsem vždy v pátek na srazu akvaristů v Ústí na Hvězdě a ráno pokaždé zaspím............
ahoj Petr.
0 14.09.2011 20:25 Nedory Nemáte někdo z Ústí nad LAbem Eleocharis parvula a HEMIANTHUS CALLITRICHOIDES CUBA nebo LILAEOPSIS NOVAE ZELANDIAE. Koupím nebo vyměním za Clea Helena, krevety red Scherry a simoni simoni.
Zeptal bych se na srazu, ale 23.9. máme firemní bowling, tak já nedorazím.
Zdravím ústecké akvaristy,
nemáte někdo více info o ústecké burze? Myslím co se týká sortimentu a návštěvnosti. Chtěla bych tam taky zajít, ale ještě nejsem tak úplně rozhodnutá.
Taky zdravím, já to nechám plnit u Fy.Karel Hábl,ul.Brožíkova 133/1,400 01 Ústí nad Labem,Po-pá 8:00-14:30hod.,tel.475 201 872,mob.608 263 551 a je to na Klíši kruháku mezi baráčky, ahoj Petr.
0 13.09.2011 07:03 Nedory Zdravim, kde v Usti si nechavate plnit CO2 lahve?
čau účastníci, já se taky přidávám!
Jaká bývá účast? Možná bych se přidala
No to uvidím jak dopadnu v pátek,nerad bych jel trolejbusem na burzu
Ahoj Máro, už jsem si myslel, že to nebude, tak super určitě přijdu, ahoj všem.
Další setkání akvaristů 23.9. 2011 od 18:30hod. Přátelské posezení, akvaristická a jiná témata
Na všechny se těším. Mára
Starší reakce
Tak poslední připomenutí
Dnes od 18:30 akvasrazík
v pořádku
uvidíš
čau Máro, předem už hlásim pozdní příchod, pokud vůbec dorazim... práce a termíny tlačej...
jj, přesně tak. Restaurace Hvězda na Klíši
Budeme se těšit.
Zdar,
uvažuji o tom, že přijdu. Jen pro upřesnění, jedná se o restauraci Hvězda na Klíši ?
Starší reakce
0 11.08.2011 10:35 mmulcr [86] Losan: Určitě s Tebou počítáme na dalších setkáních. Na posledním jsi zmiňoval, že o motorkářské sezóně je to s tebou co se týče akva srazů na čtýru ....
djkoli: Snad Tě pustí
Uvidíme se v pátek.
Barakainus: Snad to vyjde příště. Teď o prázdninách je to vždycky slabší.
Baterka39: jj, počítám s Tebou
bohuzel jsem v usti jen ted na vikend do stredy, takze to zase prosvihnu. ale jestli pujde bracha tak aspon poslu nejake kytky.
Ahoj Marku, já jdu určitě, tak jako vždy, tak zatím P.
Ahoj všem, počasí nám, co se dovolených týče, moc nepřeje, ale i tak bych rád uspořádal další setkání akvaristů. Viděl bych to na pátek 19. 8. 2011 tradičně od 18:30 hod. v restauraci Hvězda. Všichni jste zváni a na všechny se těším. Marek
Starší reakce
0 27.07.2011 10:56 losan Ahojky přátelé
....omlouvám se,že jsem dlouho neklepnul žádné písmenko a mám mínus i v docházce na srazy
Začala mě sezona motorek a tak jsem stále na cestách,jak to práce dovolí.Těším se na srázek jak to čas dovolí...léto asi mínus
Mějte se moc prima všechny zdravím Losan
Starší reakce
Ahoj, já kupoval biomolitan v Teplicích u Červeného kostela, tam ho mají určitě, měj se, Petr.
Starší reakce
čus, Máro dnes jsem ráno naběhnul po dovče do práce a zjistil že mám odpolední... takže jsem se na patě otočil a šel na kšeft, ale tim pádem padá i ten pátek, ledaže to vydrží do 22hod a pak se tam stavim cestou z práce..
nevite kde se da v usti koupit biomolitan? Tak 10x10x20cm nebo 5cm vysoky plat? prip. jestli nekdo nema zbytky na prodej?
Na sraz se asi nedostanu, ale mel by nekdo zajem o hodne javskeho mechu a o Echinodorus, ktery sice neznam druh, ale v plne velikosti ma 70cm? nekde vys ve vlakne je fotka akva, kde jsou dve matecni rostliny. To jen abyste se nedivili az vam zvedne kryt ;)
Ahoj Máro, já určitě jdu, klidně s tím hýbej, ale dej vědět konečné datum,
ahoj Petr.
čau Máro, koukám že už je to tu nějakou dobu vyhlášený, nějak mi to uniklo, já určitě jdu
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
ty co ja dostal taky mely vajicka a neco mladejch z toho bylo, ale ze bych je musel vyhazovat lopatou jak ostatni psali, to teda ne.
mozna je to tim, ze je nekrmim, ale doufal jsem, ze si najdou dost i tak. protoze serou hodne a z neceho to byt musi ;)
čau, neřikej že se nepodařilo rozmnožení z těch pár kousků? já totiž měl tři samičky s vajíčkama a taky z toho vubec nic nevzešlo... teďmám posledních pět kousků a čekám jak se to vyvine... zřejmě budu shánět..
uniorn: dobře že jsi vlákno vytáhla, nějak jsem zapomněl že je to v sobotu, už jsem se chystal na zejtřek
a vypadá to že stůl uplně prázdej nezůstane
djkoli: to je výmluva, je nás víc zaneprázdněnejch a čas se k večeru nějakej najde, to už toho moc nezachraníš a určitě se nemusíš bát že za tebe přes noc tu práci někdo oddře, mě se to ještě nestalo
čekáme tě do party
jinak přinesu něco málo zelenýho, do akva už neprojde moc světla
takže v sobotu všem čau!
Tak se také hlásím, že dorazím.
Java fern donesu, za piskořky předem děkuji.
Konečně jsem založil nové akva (v profilu).
Ahojte, nemohl by mi někdo přinést nějaké krevetky, předem moc děkuji a kdyby, tak taky děkuji
Přidat reakci
1 ...... [4] ...... 9 10
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 10994x