Setkání akvaristů - Ústí nad Labem
Určitě budu chtít,díky.. s piskořkama pro tebe/bráchu počítám.. a trochu jsem chtěla oživit vlákno..sraz se blíží
prines je. bracha tam asi prijde a do noveho akva se mu budou hodit.
taky mu dej vedet jestli budecs chtit ty java fern
Starší reakce
Všem, co už teď mají a neměli před jménem něco, moc a moc gratuluji a jen doufám, že bude sraz lidnatější a veselejší, ještě jednou veliká gratulace
to už je šance že trumfnem poslední sešlost
takže 18. hlásim jeden kus příchozí
no vidíš, tak můžem vyhlásit toho 18. a uvidíme kolik lidí se chytne a kolik nás dorazí
a musí to bejt v pátek? jak jsi na tom v sobotu? a přátelé, taky by bylo dobrý sem napsat kdo by chtěl dorazit, aby se nakonec nazaplnil stůl třema lidma...
Starší reakce
teda naposled to bylo hodně slabé zdravé jádro co jsem se dověděl
bude se muset zjednat náprava a na příště rozhodit sítě... k uspěchum gratuluju, teď tim prochází i můj brácha, zatim uspěšně, tak jsem zvědav na něj. jinak Máro, příště už nejsou tolerovaný žádný propustky a potáhneš večer s náma
Tak to moc gratuluji. Já byl samozřejmě také úspěšný a před jménem se mi teď bude objevovat Bc.
Nějak mi to ale stejně ještě nedochází
Od 1.6. nastupuji do práce, tak až budu vědět šichty, naplánuji další setkání. Jinak děkuji všem, kteří minule dorazili - pozná se zdravé jádro
0 27.05.2011 00:03 kaasha Ahoj, omlouvám se za neúčast na srazu, ale stejně jako Marek jsem měla pár dní před státnicema. Takže se musím pochlubit-jsem Ing.
Příště už mi to snad vyjde a dorazím. Marku, jak jsi dopadl u státnic ty? Že se nám tu ani nepochlubíš
Jo a ty bojovnice jsou suprový, jenom slintám...
Starší reakce
Parkrat jsme se na setkani bavili o "lepsich" Bettach. Tak tady je ma nekdo v Nemecku
www.bee-point.de/… Bohuzel dost daleko od Mnichova kde jsem, takze je nedovezu, ale porad lepsi nez je posilat pres ocean.
Starší reakce
Ahoj Zdeni,
jestli přijdeš na setkání, tak by si mi mohla vzít nějaké krevetky, jestli nějaké máš, měj se fajn Petr.
Starší reakce
Starší reakce
Ahojky, přečetl jsem si to pozdě, dříve jsem to slyšel od Lipli na srazu, nevadí
, hlavně ať se prcek uzdraví, ahoj Petr.
diky za piskorky! jak jsem je dal do akva, behem minuty byly vsechny pryc (tedy v pisku). Tak snad se jim tam bude libit ;)
0 15.04.2011 13:50 lipli Já se dostavím.
čau, u krevetek už jich začínám vydět celkem hodně, tak alespoň pár kousků se mi povede vylovit a donesu.
ja s tim otravuju kazde setkani, ale mohl by nekdo zkusit prinest nejake piskorky?
Starší reakce
0 07.04.2011 09:46 Miondir zdravicko, koukam, ze jste ty srazy pekne rozjeli. jsem taky puvodem ustecak, ale momentalne se pohybuji na druhem konci vlasti. nekdy se treba trefim, ze tam pojedu kdyz bude sraz a stavil bych se taky
. kdybyste meli zajem, muzu vam na sraz dodat PMDD, kamarad mi tam distribuuje viz
pmdd-hnojivo.cz. Jirka
Nevadí Zdeni, tak ho koupím
ahoj Petr.
Pokud budeš mít krevetky, vezmeš mi nějaké?
Ahojky, tak už mám hotovo, jestli budeš mít nějaké krevetky navíc a kousek mechu...tak budu rád, ahoj Petr.
Tak jsme zapsaní do knihy hostů a už se s námi počítá
Starší reakce
Další setkání akvaristů v Ústí nad Labem dne 15.4.2011 od 18:30 na starém známém místě - Restaurace Hvězda. Podle počasí můžu zamluvit i terásku - abychom byli na čerstvém vzduchu
Těším se na všechny. Mára
Starší reakce
0 23.03.2011 20:08 avirila1 si myslim tak ja je mu vemu a uvidime pa
Jak znám Petra, už má hotovo
Skvělý identifikační znamení, pro nás, co chodíme pozdě
Koukám, že ty akvaristi maj samej bordel na stole, ať je to u vás nebo U 3trojek
0 21.03.2011 08:19 jasanek29 Super foto......
příště fotim já, to je bezpečnější strana foťáku
Přidat reakci
1 ...... [5] ...... 9 10
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 10994x