Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Výstava Exotika Lysá nad Labem

 

NápovědaFórum » Ostatní » Výstavy a soutěže. 

Žádná předchozí stránka 1 Přejít na další stránku   1  
Výstava Exotika Lysá nad Labem
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   29.10.2021 19:54 Muž akvaristik [274] - Rostliny – EXOTIKA 2021
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Vážení přátelé,
rád bych Vás pozval na letošní výstavu EXOTIKA 2021. Po nepříznivých podmínkách v roce 2020, kdy se výstava nekonala, máte jedinečnou možnost se podívat na naši práci letos. Snažili jsme se opět pro Vás připravit inspiraci a potěšení při pohledu na spokojené akvarijní světy. Máme pro Vás ukázky miniaturních nádrží ale i 1000 litrovou nádrž s krásnými terčovci. Všechny nádrže jsou křišťálově čisté a čekají na Vás. Novinky,jako LED světla AnubiaLED z naší vlastní výroby a digitální technika od EHEIMu na Vás čekají také. Tak se těšíme na setkání do neděle 31.10.21. Přijďte na pokec, na radu, nebo na nákup.

A pozor, v neděli můžete nakoupit vystavenou techniku, ryby a rostliny za bezkonkurenční ceny !!! Těší se na Vás tým PEUKER AKVARISTIK - www.akvaristik.eu
 

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 13   30.10.2019 10:09 Muž akvaristik [274] - Rostliny – EXOTIKA 2019 shrnutí
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku Vážení přátelé akvaristiky,
děkujeme Vám všem za návštěvu na naší výstavě EXOTIKA 2019. Jedná se pro nás již o tradiční výstavu, na které nám moc záleží a v podstatě jsme se stali jejím spolupořadatelem. Díky tomu jsou na nás kladeny vysoké nároky z výstaviště a od Vás, akvaristů také velká očekávání.
Je logické, že my sami dobře víme, kde jsou naše rezervy, ale Vaše názory a připomínky jsou pro nás velmi důležité a i když ne vždy a vše stíháme reagovat, věřte, že jsou pro nás vždy podnětné. Rád bych na tomto, pro mě důležitém místě shrnul letošní výstavu.
I přes včasnou přípravu výstavy nás vedení výstaviště na poslední chvíli informovalo o změně koncepce výstavy a změnilo nám kompletně celý výstavní prostor. Díky tomu jsme museli hodně improvizovat. Bylo to znát, víme to. Vaše názory na umístění a velikost naší expozice jste mi sdělovali hlavně osobně a já jsem mnohé z Vás žádal, abyste to napsali hlavně na FB stránky výstaviště. Je důležité, aby se vědělo, že akvaristika je na Exotice vyhledávaná a že by neměla být posouvána do ústraní. Snažili jsme se vybojovat co nejvíce prostoru a snad to bylo alespoň trochu vidět. Například velký prostor pro děti, aby se nemusely tlačit a mohli si vybarvovat omalovánky ...
Fotky z prvního dne výstavy... Ty by se neměli dávat na internet :-) První den je v Lysé vždycky zkušební, vše se dolaďuje a akvária nejsou perfektní. Nejhezčí jsou poslední den, to chodí njvíce fotografů...
K "zakaleným" akváriím. Do vody dáváme vždy rybkám EasyFit. Aby byly v pohodě a aby se voda dobře vyčistila. Někdy to děláme i opakovaně. Voda nebyla kalná, byly to zbytky EasyFitu. V sobotu již byla voda ve vetšině nádrží průzračná.
Nádrže se instalují jen pár dní před výstavou. Dříve se do areálu nedostaneme. Proto s sebou vozíme jednu nádrž, která je již 4 roky založená, tam je vše jak má být.
Studenovodní ryby jsme přivezli v noci před výstavou. Nikdo z nás je neviděl, pocházejí z výlovu rybníka v Nové Vsi. Vzhledem k tomu, že v hale bylo teplo, museli jsme denně měnit vodu, aby byly v pohodě. I proto tam šly na poslední chvíli. Ryba, o které se zde píše nejvíc - to mě trochu mrzí, protože akvárií bylo přes 20, byla pokřivená, ale neměla žádnou přenosnou nemoc, proto jsme se rozhodli, že ji tam necháme. Nechtěli jsme ji zabít, naše děti by to neunesly. Šla zpátky do rybníka. Omlouváme se všem, kterým to vadilo. Určitě se z toho poučíme.
Akvárium s plastovými rostlinami. Proč? Je to jednoduché. Prodej plastových rostlin je poměrně velký. Chtěli jsme lidem ukázat, jak vypadají rostliny pod vodou a nabídnout jim srovnání s živými rostlinami. Byla to trochu nadsázka, nikdo z nás vlastně akvárium nechtěl udělat. Na druhou stranu jsme u něj vedli diskuse a to znamená, že účel splnilo. Věřím, že si každý našel něco, co ho oslovilo.
V tuto chvíli se všichni snažíme zachránit všechny rostlinky, které náb zbyly, kdo to k nám má blízko, přijďte si vybrat, jsou pěkně rozrostlé a budou levnější. Stejnětak vystavené sety a filtry.
Budeme rádi za Vaše názory i nadále a ti, kteří máte chuť, přidejte se příští rok k nám, abychom lidem ukázali, jak krásná akvaristika může být. Je to velká dřina, ale my to děláme rádi a chceme, aby výstava byla rok od roku krásnější.
Za celý tým
Dušan Peuker
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   30.10.2019 08:47 R Muž rak [963] - Raci, krabi, krevetkyRe: RAP
NEZAPOMNĚL na to se nedá zapomenout.
1) ty ryby v něčem tam přivezli a když je tam vypouštěly tak lze si takovéto ryby velice dobře všimnout ( není to např. neonka)
2) nebylo jich tam moc - tak i odlov není zas tak problematický
3)kdyby napsal že je tam vypustili v den otevření např.8,45 hod. a výstava se otvírá v 9 hod. tak to lze pochopit že už nebyl čas na nějakou akci
4)ani dekorace tam nebylo mnoho
5)i laik by takovou rybu odlovil např.za 1 hod z takovéto nádrže( nehledě na to že tam byly profesionální rybáři kteří to s rybami umí -živí je to, i vybavení tam měli)
6)po uzavření mohli klidně takovou akci udělat
7)dát si na prezentaci i takovou to rybu ?????
8) Nechávat jí tam po celých 5 dnů?
9)ono i přiznat chybu je dobré
Ale tento pán to neudělá a to z toho důvodu že on je ten nejlepší.
Na té výstavě měli kakadu ( několik kteří byly oškubání- záchrana),ale nikde nebyl nadpis že udávají trend.Tak když se chci něčím takovým honosit tak musím proto udělat maximum a být velice akční k řešení problémům.
Stačí si přečíst i ostatní příspěvky lidí co tam byli a máš obraz o tomto pánovi.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.10.2019 06:20 Muž lucasio [28] - Krabi rodu geosesarmaRe: RAP
Ostrá slova to nejsou, spíše dost mírná. Když on sám není toho schopen, tak tam bylo dost lidí co by mu s tím ochotně pomohlo. A o překopání nádrže tu fakt nejde (pokud se nemýlím, tak tam byl snad jen kořen a pár kamenů). Během 5 min bych jí měl venku a nic by se mu tam nehnulo. On pan Peuker má takovou krásnou vlastnost a to vše okecat a obvinit ostatní, že to vlastně nikdo nepochopil a že to tak má být.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.10.2019 05:16 Muž RAP [1553] Re: rak
rak napsal: ...... Podle mě je to Vaše výmluva a neschopnost řešit okamžitě nedostatky.Tak nevystavujte živé tvory když to neumíte.
Dost ostrá slova. Víš, on je je rozdíl mezi tím lovit živou rybu ve velké nádrži nebo klepetáče v nějakém 20-30litrové nádrži. Asi už si zapomněl, co taková výstava obnáší.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   29.10.2019 20:11 R Muž rak [963] - Raci, krabi, krevetkyRe: akvaristik
Jestli nejste schopni vylovit jednu rybu Vy, tak tam byli profesionálové. Podle mě je to Vaše výmluva a neschopnost řešit okamžitě nedostatky.Tak nevystavujte živé tvory když to neumíte.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   29.10.2019 18:03 Geos.Prague Re: Anthrax
Děkujeme za návštěvu a kladné zhodnocení našich korýšů. :-) Byla to naše první výstava, o to víc si ceníme pozitivní zpětné vazby.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.10.2019 17:35 Muž akvaristik [274] - RostlinyRe: rak
Když se to pozná až po tom, co se dá do akvária, která má 1500 litrů, nedá se v podstatě odlovit, aniž by se interiér zničil. Proto jsme ji tam nechali. Tak jednoduché to je ...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 11   29.10.2019 17:21 R Muž Anthrax [4762] – Exotika 2019
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Výstavu jsem, stejně jako vloni, navštívil už první den.

Některá akvárka byla pěkná. Ale když to mám porovnat s minulým rokem, tak celkově mi nádrže přišly o něco méně povedené. Nechci nikomu křivdit. Chápu, že musí být fuška založit tolik nádrží. Akvárium není klec s papouškem, kterého jen prevezete a je to. Neznám zákulisí, neznám důvody, pouze zhodnotím, to co jsem viděl.

Akvária byla čerstvě napuštěná, zakalená a bublinky na skle. Ryby (hlavně terči a skaláry) zalezlé vzadu. To se asi v průběhu výstavy srovnalo. Ale bylo vidět, že ty nádrže nebyly tak vyladěný jako vloni. U některých nádrží bylo méně kytek, což působilo surovým dojmem.
Co mě vyloženě nepotěšilo byla nádrž s plastovejma kytkama. To není zrovna to, co bych na takové výstavě čekal. :-( Navíc neakvarijní rostliny prodávané mezi akvarijními.. To mi zkazilo dojem.

Líbila se mi „skrytá krása korýšů“.

Dole v přízemí haly A byli s rostlinami a rybičkami Hořánkovi a pak ještě jeden pán s několika druhy rostlin. Pak tam měl stanoviště ještě někdo třetí ale ten měl pro jistotu „zavřeno“. Pod plachtou byla nějaká akvárka a byly slyšet bublifuky. Tak ani nevím co prodaval. Škoda.
Trochu mě zarazilo, že to tam vypadalo jak na jarmarku nebo spíš na tržnici v Polsku. Většina prodejců prodávala věci (nekdy i pí....ny), které ani náznakem nesouvisejí s chovatelstvím. Což zaráží o to víc, když zmíněná hala má být „trhem zvířat a rostlin“.

Pro chovatele ptactva asi hezká výstava. V tomhle ohledu super. Ale jako akvarista jsem odešel malinko zklamán.

Nechci aby to vypadalo, že bylo všechno špatně. To rozhodně ne. Ale ten sestupný trend tam od loňského roku byl. Je mi to líto, protože minule se mi výstava moc líbila.

I přes uvedené výhrady si myslím, že Exotika stojí za návštěvu. A chtěl bych poděkovat pořadatelům a vystavovatelům za vynaložené úsilí. Příští rok půjdu určitě znova. :-)

Pro ty, kdo chtějí vidět více, stačí použít vyhledavač. :-)
m.youtube.com/…
kisspanda.rajce.idnes.cz/…
coccinella67.rajce.idnes.cz/…
anig.rajce.idnes.cz/…
ok1fhd.rajce.idnes.cz/…
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.10.2019 13:13 Muž rudolf [4681] Re: rak
Pardon, možná jsem slepý, ale co je na odkazované fotografii špatně? (A úplně na okraj: "To bychom mohli..." je správně.)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.10.2019 11:25 Muž RAP [1553] Re: rak
A řekl jsi to někomu přímo na výstavě nebo to řešíš jen tady?
Na fotce z toho odkazu nevidím nic extra.
Mimochodem, sehnat některé druhy ryb z našich vod v dobré kondici je daleko větší problém než sehnat cizokrajné.
Samozřejmě souhlasím, že evidentně poškozené ryby by se vystavovat neměly. Takové drobnosti pak kazí celkový dojem.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   28.10.2019 20:08 R Muž rak [963] - Raci, krabi, krevetkyRe: RAP
To máte pravdu,ale když je nějaký problém( špatná - od narození křivá)tak není problém takovou rybu nevystavovat . Odlovit-obzvlášť když se jedná o rybu z naší přírody. To by jsme mohly za čas také vidět polomrtvé ryby. Viz zde : scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 8   28.10.2019 19:32 Muž RAP [1553]
V některých případech je tvůrce výstavy závislí na externím dodavateli ryb a ryby fakticky vidí až když plavou v akváriu na výstavě. Chápu, že jen málokterý chovatel bude riskovat zdraví špičkových ryb.
Nicméně je důležité ocenit snahu o popularizaci našeho společného hobby. Moc podobných akcí už není.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   28.10.2019 18:34 R Muž rak [963] - Raci, krabi, krevetkyRe: vaclav
Kdo tam byl tak ve studenovodním akvárium mají křivou rybu( a není to důsledek převozu) a druhé nádrži mají parmičky na tlamách bílí povlak). Možná někdo dodá i fotky já jsem to nefotil.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.10.2019 18:25 Muž vlka [3444] Re: vaclav
Škoda, že tady takovy věci píše.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.10.2019 17:30 R Muž vaclav [14598] - Echinodory + stonkové rostlinyRe: vlka
Výstavy se dělají narychlo a ryby jsou hned do nových nádrží a některé takovou změnu nedají. Není to o tom že by se do nádrží dávaly nemocné ryby. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.10.2019 16:42 Muž vlka [3444] Re: rak
To bys mohl ,,raku,, vysvětlit i nám, kteří nevíme o čem mluvíš?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   28.10.2019 06:42 R Muž rak [963] - Raci, krabi, krevetkyRe: akvaristik
Hlavně ta křivá ryba a nemocné :-( .To je asi trend?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   27.10.2019 21:57 Muž akvaristik [274] - Rostliny – EXOTIKA 2019 fotky Akvaristika
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Ještě pár fotek ...
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 8   27.10.2019 21:55 Muž akvaristik [274] - Rostliny – EXOTIKA 2019 fotky Akvaristika
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Zdravím Vás přátelé,
přidávám první fotky z výstavy. Snažili jsme se pro Vás připravit co možná nejhezčí ale i největší expozici. Prosím rozumějte tomu, že nemáme vliv na ostatní expozice. Využujeme prostor, který jsme schopní pro akvaristiku utrhnout, aby to bylo ještě možné zaplatit. Jsme vděční za Vaše názory, ale neumíme nic udělat s expozicemi ostatních vystavovatelů. Budeme rádi, když nám pošlete svoje postřehy a třeba nápady na zlepšení. Těšíme se na každou výstavu a děkujeme moc Vám všem, kteří za námi chodíte a společně s námi o všem diskutujete. Je to pro nás velmi přínosné.
Chci také moc poděkovat za pomoc všem, kteří s námi výstavu realizují, bez nich by to prostě nešlo.
Jsme tu až do úterý a jako každý rok, v úterý budou vystavená akvária za super ceny, sleva 15% na EHEIM filtry platí stále a slevy na objednaná akvária také. Takže je to i dobrý námět na vánoční dárek... Těšíme se na Vás.
 
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   27.10.2019 17:20 Geos.Prague Re: Geos.Prague
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Pár ostatních fotek
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   27.10.2019 17:16 Geos.Prague Re: Geos.Prague
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   27.10.2019 12:28 Geos.Prague Re: nekdo
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Za nás bych ráda představila “Skrytou krásu korýšů”
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.10.2019 09:06 Muž nekdo [355] Re: vlka
no a nekdo jiny by sem nemohl dat zatim fotky ? letos se nedostanu...tak me to zajima
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.10.2019 20:38 Muž vlka [3444] Re: akvaristik
Koukal jsem na pár stránek z ,,Lysé,,. Škoda, že to mám tak z ruky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   26.10.2019 19:32 Muž akvaristik [274] - RostlinyRe: vlka
Zdravím, fotky budou po akci, protože teď vůbec nestíháme, dneska byly u nás stovky lidí a reakce jsou většinou velmi kladné. Opět jsme nešetřili místem, takže se u nás nemusíte tlačit. Je si kam sednout a určitě najdete i místo, kde si v klidu promluvit. Myslím, že pro každého akvaristu je to dobrý důvod se u nás zastavit.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.10.2019 18:20 Muž vlka [3444] Re: akvaristik
Doufám, že někam tady nahodíte spoustu fotek. Nebo kde se dá najít fotogalerie z této akce, prosím?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.10.2019 17:09 toncek Re: akvaristik
Tak jaké to tam je letos.Už jste někdo navštívil? ahoj

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 8   19.10.2019 18:31 Muž akvaristik [274] - Rostliny – EXOTIKA 2019 začíná
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku Milí akvaristé,

nezadržitělně se blíží výstava, na kteoru všichni čekáme. EXOTIKA 2019 v Lysé nad Labem. Již tradičně se účastníme jako spolupořadatel výstavy, tentokrát opět v hale B, jen na jiném místě, aby byla nějaká změna. Obsadili jsme celou zadní třetinu haly, kde jsme Vám spolu s našimi partnery připravili rozsáhlou expozici akvaristiky a teraristiky. Takže až si prohlédnete nádherný vodopád, nebudete daleko od nás, jsme hned za ním.

Můžete se těšit na mnoho akvárií v různých stylech, stovky nádherných akvarijních rostlin v kvalitě, na kterou jste u nás zvyklí. Navíc budeme nabízet výrazné slevy na akvarijní techniku a to i na objednaná akvária a světla DayTime. Máme pro Vás krásné rostlinné akvárium, stejnětak obrovský set Aquatlantis 1000 litrů, kde budou desítky terčovců. V největším akváriu. které má 3,3 metrů, budou studenovodní ryby. Také na Vás čeká největší aligátor v ČR, velká expozice želv, desitky terárií a samozřejmě i ostatní části výstavy, kde na se na Vás těší naši okřídlení kolegové a další exotická zvířata. Nešetřili jsme ani místem, ani časem a tak máte možnost se přijít podívat, poradit se, nakoupit, ale hlavně se pokochat pohledem na krásné ryby a nasbírat inspiraci na zimní dny.

Díky podpoře firmy EHEIM, DayTime a Juwel můžeme nabídnout bezkonkureční ceny na techniku. Kdo z Vás by chtěl akvárium přímo z výstavy, získá navíc ještě dopravu zdarma.

Těšíme se na Vás, ať už v Lysé nad Labem, nebo u nás v Proseči nad Nisou!

Ivana s Dušanem
a celý realizační tým:

Karolína a Radka
Andrea, Daniel, Veronika, Lucie
Lukáš, David
 

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   29.10.2018 15:25 Muž akvaristik [274] - RostlinyRe: Fantomik
Vážím si Vašich slov a za všechny členy týmu děkuji. Není úplně pravda, že jsme vše dělali sami. Ano, vzali jsme si to jako firma za své a udělali vše pro to, aby to byla ucelená a uspořádaná expozice. Nebrali jsme ohled na marketing, ale na zážitek. A k tomu je třeba, aby to dělal jeden, jinak si každý zkouší hledat svoje výhody. Na druhou stranu tam byla spousta práce ostatních, které jsme k sobě do expozice přizvali a díky tomu to bylo takto pěkné. Pokud nás kdokoli chce za naši práci odměnit a obrovské náklady na tuto akci pomoci vrátit, nejlepší odměna je nakoupení zboží u nás. Takže budeme moc rádi, pokud nás budete doporučovat a budete u nás nakupovat. Příští rok Vám to zase vrátíme ještě hezčí expozicí a dalšími nápady.

eshop i kamenná prodejna: www.akvaristik.eu

Realizační tým:
Dušan Peuker
Jaroslav Felgr
Roman Tichý
Robin Dušek
Blanka Langerová

a díky si zaslouží také:
moje žena Ivanka s dětmi:
Lucie za propagaci
Veronika za prodej
Andrea za obrovskou pomoc při realizacích a organizaci
Karolína za pomoc při realizaci
Verunka za velikou pomoc se všim, co bylo potřeba

Pan Dočekal, pan Nowicki a pan Donát za exponáty

Bez toho by to zkrátka nebylo...



Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.10.2018 09:22 Muž Fantomik [38] Re: akvaristik
Napíšu své hodnocení, byť se nepovažuji za velkého znalce. ;-)

Byl jsem poprvé na této výstavě. Na chodbě před halou jsem chvíli čekal, než přijde z WC moje přítelkyně. Když jsem viděl ten proud lidí, co se hrne dovnitř haly, říkal jsem si, to zas bude masakr. Ale fakt jsme byli mile překvapený -zjistili jsme, že dveře fungovaly jen jako trychtyr. Po opuštění trychtyre ze mě ta nervózní nálada padla. Fakt jsem se uvolnil, na 'tu mou' jsem úplně zapomněl (věděl jsem kde ji najdu -hadů se příšerně bojí) a v klidku jsem si to prošel. Vlastně jsem se do této haly ještě jednou vrátil...

Celkově na mě výstava udělala dobrý dojem s tím, že akvaexpozice jedné firmy byla neuvěřitelná. Ani se neptám na náklady takovéto prezentace. Ale za mě 1* (dokonce jsem zapomněl, že jsem se chtěl osobně poznat s Dušanem) :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   27.10.2018 21:32 R Muž romant [27987]
Já bych to ještě napsal možná výstižněji a to, neváhejte nás oslovit, možná si budete muset trošku na naše osoby jasně na ploše označené počkat, ale výsledek může být velmi zajímavý. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   27.10.2018 21:22 Muž akvaristik [274] - RostlinyRe: akvaristik
Tak dneska hlásím rekordní návštěvnost naší expozice. I přes obrovskou plochu, kterou jsme letos akvaristice věnovali, jste ji dokázali zaplnit. palec
Zítra končíme. Takže kdo chce ušetřit, má šanci. Vše musí pryč, takže s cenama se dá hýbat. Tak doražte.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.10.2018 22:04 Muž akvaristik [274] - RostlinyRe: MonterMonty
Za realizační tým moc děkuji za pochvalu, dali jsme si s tím opravdu velkou práci. Akvária jsou rozmístěná tak, aby bylo kolem dostatek prostoru a také aby byla možnost si odpočinout. Naše křesla a gauč využívá mnoho návštěvníků a někteří dokonce na krátko v křesle usnou :-) Celkem je tu 30 zařízených nádrží a 2 obrovská akvária s rostlinami. Je jich asi 50 druhů, takže každý si vybere. Navíc vše, co tu máme je na prodej, budeme rádi, dyž si akvaristé v neděli pro akvária přijedou, myslím, že si každý vybere a ceny uděláme velmi zajímavé. Je to pro nás malá satisfakce, když náklady na výstavu budou z čeho zaplatit. Takže přiďte i nakupovat, to je pro nás velká pochvala a pomoc. Už teď máme mnoho nápadů na další výstavu a doufám, že to hlavní, co měla výstava přinést, tedy propagaci akvaristiky a získání mladých akvaristů, se povede. Budu rád za Vaše reakce. Dušan Peuker
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   26.10.2018 15:33 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumciRe: Hanumana
No to si netroufnu dát takovou závaznou radu, pro mě to byli malý ptáčci a pak velký ptáci, nic jsem kupovat nechtěl, tak ani toho prodeje jsem si nijak zvlášť nevšímal. ;-)
Ale jsou to dvě velký haly a když tam třeba byli zebřičky, tak na konci je i prodávali a tak to bylo skoro u každýho druhu...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.10.2018 15:25 Žena Hanumana [71] Re: PaDa
Koukala jsem, fotky super palec akorát tam moc není vidět objem. Na mě s malou je to vlakem bohužel na celý den a to by asi neklaplo, ale táta právě uvažuje, že by zítra vyrazil ale minule byl zklamaný, že burza ptáků nebyla a celkově to bylo slabší oproti předchozím ročníkům.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.10.2018 15:12 Žena Hanumana [71] Re: MonterMonty
Prodejních? Nemyslím na výstavě. To je taky otázka kolik už si toho viděl. Nějaký konkrétnější údaj by nebyl? Nebo třeba nějaký souhrnná fotka?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   26.10.2018 15:07 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumciRe: Hanumana
Těhle opeřenejch potvůrek jsou tam dvě velký haly, akorát já se v tom nevyznám, tak nevím co přesně ;-)
Mrkni na pár fotek v příspěvku z 26.10.2018 10:00, ale je tam toho velmi mnoho.
U každý výstavní části jsem viděl nějaké prodeje z odchovů.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   26.10.2018 15:01 Muž MonterMonty [2431] - AmerikaRe: Hanumana
Ptáků je tam snad nejvíc co jsem kdy po hromadě viděl a nebylo to na vinici nebo v třešňovým sadě ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.10.2018 14:56 Žena Hanumana [71] – burza ptactva
Můžu mít jeden neakvaristický dotaz na ty z vás, kteří se už byli na burzu podívat? Jak to tam vypadá s burzou ptactva (kanáři, papoušci apod.)? Je vůbec nějaká případně kolik je tak klecí? Dík
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   26.10.2018 12:16 Žena tramtra [3202] Re: PaDa
Vypadá to dobře, o to víc mě mrzí, že se tam nedostanu. Aspoň dík všem za pěkné fotky. palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.10.2018 10:26 Muž Januk17 [96] - drobne cichlidkyRe: PaDa
Rad prišiel sa pozrieť na výstavu keď som tak ďaleko na východe Slovenska. ;-) palec potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 7   26.10.2018 10:03 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumci
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku V dolní časti je obrovská plocha s bažanty, vodním ptactvem, dokonce i nějaká ta kočička se najde.
Někteří jsme využili i možnost nákupu cibulek na zahrádku ;-)
Ani hlady nezahynete, v celém areálu je spousta možností dobrého občerstvení.
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 10   26.10.2018 10:00 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumci
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Pokračovat můžete do dalšího pavilónu s opeřenci. Andulky, agapurnisové, papoušci, korely, na co si vzpomenete.
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 12   26.10.2018 09:56 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumci
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku O patro níž prodej ryb a rostlin.
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 10   26.10.2018 09:55 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumci
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Ve stejném pavilónu jsou i terárka, hadi a hadice.
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 15   26.10.2018 09:53 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumci
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Z akvarijního vybavení se dá koupit asi vše, na co si vzpomenete.
Je tu i ochutnávka moře.
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 13   26.10.2018 09:51 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumci
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 14   26.10.2018 09:49 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumci
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Podle mě tato akvaristická výstava určitě stojí za návštěvu.
Vkusně a pěkně upravené výstavní nádrže, je vidět,že stavitelé expozice umí svojí práci.
Všude dostatek prostoru a bylo na co koukat. palec
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   25.10.2018 21:52 Muž MonterMonty [2431] - AmerikaRe: ctibum
ctibum napsal: A kde je šéfredaktor...??? :)

-šéfredaktor pod palbou mnoha otázek svých "oveček" -viz foto PaDy- následovala názorná ukázka použití čistící houbičky na sklo v praxi s odborným výkladem :-D

K výstavě:

Akva moc pěkně zařízený , čudly hezký, nepůsobily ani nijak vystresovaně ,přesto že byly vpuštěny do nádrží jen krátce před začátkem výstavy - zvláště za sebe vyzvednu ryby p.Dočekala -prostě machr a ví jak na ně.

Celkově výstava hezká ,i to uspořádání (akva části)v tak velkém prostoru ,který má podstatně větší potenciál, na mě nepůsobilo nijak nevkusně , naopak ,všude bylo na co koukat.
dvě "mini moře" - stejně tak v perfektní kondici.
Neakvaristická část výstavy není úplně mým šálkem , nicméně koukat je rozhodně na co.

Za mne ,rozhodně návštěva stála za půl hoďky strávené cestou (z Prahy) a celkem nízké vstupné,s ohledem na rozmanitost celé akce ahoj

+ Přidat reakci


Žádná předchozí stránka
Přejít na další

[1] ...... 6 7

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 11026x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/15844-vystava-exotika-lysa-nad-labem