Flexi obklady
Tak tomu se říká rychlost.. já to dnes objednal a zítra si pro to mám přijet
Jen 15 kilo. Mám do to 63 litového akvaria
Já mám docela čerstvou zkušenost. Písek jsem odebíral začátkem června. 2 dny před tím jsem tam zavolal 603576967 (pan Hegyi) a zboží bylo připraveno, jen jsem vyzvedl a zaplatil - otázka 5ti minut. Koukám, že to máš za humny, tak určitě žádný problém.
prosim tě - snad radši ani do fór nepiš - takový bláboly se nedají ani číst - "odborník", který tu bude z nevědomosti šířit bludy o závadném písku z fexiobkladů tu opravdu zapotřeba není...
Bylo mi řečeno že až bude moje objednávka na pobočce v Ladné tak mi zavolají.
já to pochopila tak, že ty jim řekneš, kdy
0 21.06.2010 12:05 švíco – Re: Uli
Není nic jednoduššího, než vzít do ruky mobil a zavolat jim ne?
0 21.06.2010 12:04 švíco – Re: Těhňajs
Je to epoxidová pryskyřice a ta vodu nijak neovlivňuje...
Uvádějí po telefonické domluvě....jsem nějak na rozpacích.. To mi zavolají oni kdy si to mám vyzvednout nebo mám zavolat já kdy si pro to mám přijet? Omlouvám se je to otázka jako od blbce,ale prostě nevím
no, tak hádat se nebudu, ale myslím, že je tu spousta akvaristů, kteří ví, že to vodu "neovlivňuje"
0 21.06.2010 11:51 wow Já měla osobní odběr, ale v Brně, ne Ladné. Co potřebuješ?
jo, tak ten jsem měla taky. radši flexiobklady
poslat, na mě je daleko. mám i ten rudý (není v prezentaci) a další černý už je na cestě, bude v tom větším akvárku
Vidím že ho máš u krevetek.. jsi si nechala poslat písek nebo osobní odběr?
Má ho tady spoustu lidí a nevím o tom, že by si na něj někdo stěžoval
mě klepne, samozřejmě je barvený
1 21.06.2010 11:44 Těhňajs dost jsem se o tento písem zajímal, také jsem si ho chtěl koupit. Ale naštěstí jsem si ho nekoupil páč jsem se dozvěděl že tento písek je barveny ( barva není přírodní)
Potřebuji radu zkušenejších.
Chtěl jsem se zeptat jestli si někdo z Vás už bral osobně písek z Flexi Obkladů?
Přidat reakci
1 ...... 8 ...... [9]
Zpět na obsah sekce Dekorace a dno • Zobrazeno 17493x