Flexi obklady
Míchla jsem vám trochu do misky, jestli vám to pomůže. Oosobně by se mi líbila nějaká přirozenější tmavší hnědá. škoda, že jí nemají.
Řekla bych, že pokud se vychytá správný poměr, bude to super. Přece jen červená nebude svítit tak, jako třeba bílá, aby to bylo strakaté. Výhoda, že máš obě barvičky a můžeš experimentovat.
Přemýšlím, do čeho sesypat černou s červenou, aby to bylo dobře vidět. do akvárka to sypat nechci, podle mě by to bylo dost strakatý. A děkuji

Zrovna jsem o tom samém přemýšlela. Tohle mi připadá samostatně přece jen světlé. Ale ta kombinace s černou, by mohla hodit dobrou barvičku
Linduš ... Rychlost založení prezentace blesková

Vypadá to dobře, možná by to bylo dobré i s černou půl na půl.
Také jsem objednal, původně do dalšího 54l prcka do kuchyně, ale šlo to do větší nádrže. Je to super věc, jen určitě propláchnout, protože je v tom takový černý prach. K vodě je to inertní, ptal jsem se hodně lidí než jsem dotoho šel, i prodejce mě ujistil že to má v nádrži spousta lidí a žádný problém. Už mám doma další 12.5 kg kyblík do toho prcka

Jak vypadá v akva ten rudý písek? Šla by sem hodit fotka?
Písek jsem bral minulý týden. Měli ho nachystaný do dvou dní, zavolali mi a sami mi nabídli možnost odběru v papírovém pytli místo plastových kyblíků. Bral jsem 55 kg a díky odběru v pytlích mě stálo kilo písku o 4 Kč méně.

Já mám docela čerstvou zkušenost. Písek jsem odebíral začátkem června. 2 dny před tím jsem tam zavolal 603576967 (pan Hegyi) a zboží bylo připraveno, jen jsem vyzvedl a zaplatil - otázka 5ti minut. Koukám, že to máš za humny, tak určitě žádný problém.
Přesně tak. Je to epoxidová pryskyřice a ta vodu nijak neovlivňuje...

Poslat, na mě je daleko. Mám i ten rudý (není v prezentaci) a další černý už je na cestě, bude v tom větším akvárku.

Vidím že ho máš u krevetek.. jsi si nechala poslat písek nebo osobní odběr?
Má ho tady spoustu lidí a nevím o tom, že by si na něj někdo stěžoval.

Mě klepne, samozřejmě je barvený.

Hádat se nebudu, ale myslím, že je tu spousta akvaristů, kteří ví, že to vodu "neovlivňuje"

A co filtr z plastu, ten je přírodní?

1 21.06.2010 11:44 Těhňajs –
Re: Uli Dost jsem se o tento písem zajímal, také jsem si ho chtěl koupit. Ale naštěstí jsem si ho nekoupil, páč jsem se dozvěděl že tento písek je barveny (barva není přírodní).
Potřebuji radu zkušenejších.
Chtěl jsem se zeptat jestli si někdo z Vás už bral osobně písek z Flexi Obkladů?
Přidat reakci
1 ...... 6 ...... [7]
Zpět na obsah sekce Dekorace a dno • Zobrazeno 17884x