Přihlásit se RYBICKY.NET »

Ryby do akvária 151 - 250 l (větší akvárium)

NápovědaFórum » Akvarijní ryby » Výběr ryb / Hodí se tyto rybky k sobě? 

Přejít na předchozí stránku 62 Žádná další stránka   1  
Ryby do akvária 151 - 250 l (větší akvárium)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vojtak
mas hodne temat ve kterych hledej odpovedi X-) mas je v seznamu podobnych temat na konci teto stranky
 Reagovat na tento příspěvek 0  - abel007 – mam 200l akva jake ryby do nej???
zdravim vas... mam 200 l akva a mam v nem 2xskalary 5 mecovek cervenych 8x plata wg 8x neonek+ korydorasea antistuse.... ale akva se me zda prazdny ... poradte co mam k nim prikoupit... rad bych nejke vetsi ryby....

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - koudelka77
jde k sobe kardinalka cinska,platy,pavi ocko,mecovka mexicka diky moc
 Reagovat na tento příspěvek 0  - koudelka77
ahojky potrebovala bych poradit ktere rybky bych mela dokoupit k kardinalkam cinskym

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Jirkaass
dik
 Reagovat na tento příspěvek 0  - rolandmynar – Re: gošice
ano palec potlesk ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - gošice – Re: Jirkaass
Jak už Ti psali v jiném tématu...ne nehodí se....black molly krevetky sežerou, budou Ti ubývat a ubývat a ty co přežijou budou zalezlý, takže si jich neužiješ hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jirkaass
to by šlo a hodí se krevetky a black molly k sobě???????????????????????? ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DrSova
jaky mas rozmery akvarka?? Gibieps naroste skoro pul metru no !!!!!!! Na to ti podle me 180l stacit nebude.Jakou mas filtraci,mnozstvi rostlin? Black moly vypousti hodne odpadu.Ja osobne bych vynechal gibiceps a black molly.Kdyz uz to mas slozene z ryb s puvodem z asie.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - hilsner urquell
10narozenych black mol
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - maxipes
no uni uz sou velky a maj taky maly
 Reagovat na tento příspěvek 0  - hilsner urquell
ty malý blackmolly bych určitě nechal narůst tak na dva cenťáky, jinak je někdo vyzobe...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - maxipes
este bych tam dal parek štikovcu
 Reagovat na tento příspěvek 0  - maxipes – hodi se tyto rybky k sobě??
ja sem se chtel zeptat jestli muzou byt spolu ve 180 l 2 čichavsi perletovy 2 cichavci modry 4 bojovnice 1 samec 3 samice 10 daniji 5 krunýřovsi 5 panceřnicku 2 sekavci 1 gybiceps 10 razborek a 2 cichlidky ramirezovy a 10narozenych black mol a 1 parek blackmol
dekujjo ja sem se chtel zeptat jestli muzou byt spolu ve 180 l 2 čichavsi perletovy 2 cichavci modry 4 bojou za odpoved

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Sunny
Jaký?
Určitě nějaké nenáročné.

Kolik?
Viz. Optimální počet ryb

Měj se. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Delfínek
A jestli ho budu mít :-) tak jestli tam můžu přidat ještě pár rybiček??? tone (ty starý tam budou taky) :) a ještě jaký a kolik?? hop Díky ano palec potlesk ráda bych zkusila cichlidky ramizovy,
ne ale nevim :-O
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Štěpán
Cože? Že by zkoumali MĚ, jo?! Protože jsem tak strašně chytrej???
 Reagovat na tento příspěvek 0  - isamik
Ve vyzkumaku by s tebe meli radost stepane :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Voloďka
Vy ste ale zvěrstvo smich smich
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Eff
Štepán: fungovala, stačí tou izolepou přichytit rybu ke špejli a pohybovat s ní tam a zpátky v akvárku.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Štěpán
Tak mě napadá, že když má člověk přerybněno, tak by to mohl vyřešit tak, že by ze dvou oblíbených ryb udělal jednu, z jedné by použil přední část a z druhé zadní, a slepil je izolepou. Jenom, jestli by taková slepená ryba ještě fungovala???
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LuXy – To Katunka
Ja! minule som premeriaval a krátil rybky :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Eff
Štěpán: máš recht, matematika mi nikdy nešla, a tomu pisteli zjevně taky ne. Čitatel jmenovatel sínus kosínus logaritmus. smich

Pravidla nepravidla, přerybněné akvárko nevypadá hezky, stejně tak nevypadá hezky když je tam 20 druhů ryb a od každého jeden dva kousky. Pokud se ryby rozloží dobře podle jejich výskytu v nádrži (dno, střed, hladina) a v každé části je 1 - 3 druhy, nebude problém. Taky pomůže když je akva zarostlé rostlinami, a část ryb je schovaná v porostu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - katunka
Zajímalo by mě, kolik lidí se tímto pravidlem skutečně řídí?
1,5cm ryby/1 liter

má znamenat 1cm ryby / 1,5 litru

2-2,5cm ryby/liter

má znamenat 1 cm ryby / 2-2,5 litru
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Eff
Obšlehnuto z akvarium.hyperlink.cz/…

109
kaprik ( 30.09.1999 - 14:53:17 )
RASTLINY - DRUHOVE OSADENIE RYB
....pri cistotnych rybach (vacsina tetier) 1cm ryby/1 liter vody. Pri priemerne cistotnych rybach (kaprovite, labyrintky, atd.) 1,5cm ryby/1 liter vody. A pri necistonych rybach (zivorodky, ryby ryjuce v dne, atd.) 2-2,5cm ryby/liter.....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Vitekm – Počítej
Pro delfínka. Já jsem se při zakládání akvárka řídil stejným pravidlem. Na 1 cm ryby 1 litr vody. Musí se ovšem počítat s dospělou velikostí ryb. A taky vhodně kombinovat. Manželce se moc líbily neonky, ale skaláry a cichlida by z nich měly oběd, takže nakonec jsme bez neonek. V tuhle chvíli mám v akvárku asi 22 "kapříků" a je to asi tak akorát. Počítej taky, že zbytky krmení a trus po větší obsádce ryb se musí častěji odkalovat. Držím palec ať se akvárko povede.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - adam – Kolik????
Podívej se na optimální počet ryb.Tam to najdeš. palec
všude se píše, že na 1 cm ryby minimálně 1 litr. Takže jestli v tom akváriu bude 160 litrů vody, tak
tam můžeš mít maximálně 160 cm rybiček. Takže jestli budeš mít malý třeba 5 ti centimetrový rybičky,
tak jich tam můžeš mít maximálně tak 30. Ale lepší ještě míň! A hlavně, na začátku dej jenom několik ryb!!!! ne všech třicet!!! to by byla katastrofa.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - j_j
já bych tam dal raky....jsou supr ;-) no fakt! :-D :-P
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Delfínek – ne
Já myslim normal.. :-D zavojnatky nechci no ty má teta v jezírku hop všechno co tam může být ano potlesk ;-)
To záleží na tom, jak budou veliký. A jestli jikrnatý nebo živorodý. A jestli nějaký extra mohutný jako závojnatky...
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Delfínek – Kolik????
Ahojky, :-) chtěla bych se zeptat :-D kolik rybek do 200l akvarka???? :-| (možná ho budu mít) potlesk ahoj Předem díky ahoj X-)

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... ...... [62]

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 69036x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/11648-ryby-do-vetsiho-akvaria-151-250-l-?od=3051