Přihlásit se RYBICKY.NET »

Terčovec - chov

NápovědaFórum » Akvarijní ryby » Druhy ryb - chov 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 145 Přejít na další stránku   1  
Terčovec - chov
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Romy – Re: Polux
Když si je naučíš,žerou věci,že by ses divil.Ale u některých je to marný.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Polux – Re: Romy
Jasny diky za rady !! A jeste se zeptam.Docetl jsem se ze jim nekdo dava i rozmackany banan je to mozne ze to zerou ?
Začni jim to míchat do toho mraženýho,ať si zvyknou na chuť.A nejlépe ráno,ale to už víš sám. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Polux – Re: Dahak
Ja neco prubnu no:-) jinak me zerou z ruky toje nadhera :-) A pomaha to hodne ten granulat na barvu ? Vzdycky se nacpou ze maj pupky nafoukli a porad brejzdej to je nenazrana ryba jak pirane smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Dahak – Re: Polux
Muzes je zkusit nechat vyhladovet ale nikdy jim to nebude chutnat stejne jako maso,artemie koretry atd.Ja granule s nakapanym fishtaminem davam tak dvakrat do tejdne vzdycky pred tim nez dostanou to co maj radi ale rozhodne se jima nenacpou.Zerou mi jen granule Sak energy.Od Tetry a Sera nechtej vubec.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Polux
tercovci vse v pohode akorat me zerou jen mrazeny Artemie jak splaseny :-)Kdyz jim dam treba TetraDiscus granulat nebo Sera Color tak si toho ani nevsimnou!Nevite najek tryk aby me to zacali zrat ? Kuli zbarveni a vytaminum no!Nekde jsem se docet ze je dobry jim to dat rano kdyz jsou vyhladli ale stejnak me to nezerou a cekaj si na sve mrazene artemie
Terčovci mění barvu podle nálady, zřejmě mu něco občas nesedne.Pokud žere je to OK ale stejně hlídejte výkaly.
Prosimte jeden Tercovec modry me meni barvu jak chameleon jednou je krasne modra a kdyz ji chvilku pozoruju tak najednou zmeni barvu a je skoro cerna ale zere vsechno ok
Tak to je dobře,prostě chtěli čas. palec
Tak tercovci uz me zobou z ruky potlesk Jo tak na test jsem vytvoril nove forum o akvaristice tak kdo bude chtit muzu diskutovat take tam mujboard.cz/… je to omoc prehlednejsi ano aspon si myslim ;-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Dahak – Re: Petulinka
Ale doufam ze si ho nechces koupit do tveho akvarka :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Johns
každej terčovec stojí jinak záleží na kvalitě velikosti druhu ale taková cena se pohybuje 5cm terčovec 200-250Kč dospívající jedinec okolo 800Kč až 1200Kč ale to je jenom základní cena záleží na výše uvedených vecech
Od chovatele kolem 100-250kc aspon co me bylo nabydnuto.Z akvaristiky 400kc a vejs ja dal v akva za 2tercovce cervene 800kc holt si akva masti kapsu.
Tak zase jsou vsechny v rohu celejden na stejnym miste ja blumky.Artemie me vubec nezerou hodim tam ten color discus a to musi spadnout az na zem a obcas semtam neco dubnou ze zeme.je me divny ze Artemii si ani nevsimnou.Neonky zerou jak vsetkli ale ty blbouni sou ustraseny nebo ja nevim
A to ne to bych udal uplne nove Kino by tam nebylo:-)Ne ja nevim jen takovej napad palec
Nebojte,ryby barvu nezmění,to je dáno geneticky,pouze se jim zvýrazní trochu červená.Ten druhý nápad asi není dobrá volba,na rybičkách o rybičkách,zapojí se i víc lidí,kteří poradí.No a na kinowebu o filmu.
Co by jste rekli tomu kdybych zalozil sve vlastni forum tohodle typu mujboard.cz/… toto forum je take moje.Nevim ale tady se mi to zda strasne neprehledne!! :-O
No a jeste se vas zeptam,kdyz mam Sera Discus color RED a sezerou neco ty modry tercovci nestane se snima nic ? Treba ze zmenej barvu na jinou nez modrou ?
No,to je přesně ono,je to o hejnu.Čím víc ryb,tím větší klid.
No je to zajímavé vudce se snaží udržet hlavní postavení ale se třema jaksi nestihá.Všichni začali přijímat potravu už si dovolí k čelnímu sklu. :-)
Tak co se deje ? :)
Tak jsem dneska prihodil k tem 2 cervenym 2 modre tak uvidim co se bude dit coze
Mel jsem taky gibika s tercakama ale jak vyrostl tak se z nej stal hajzl a prisaval se na tercaky jak stitovec na zraloka.Delal jim na tele osklivy fleky takze sel pryc.Ted tam mam asi 6 klasickejch anciku z vlastniho odchovu zhruba 2cm dlouhy :)
No soused me rika ze ho mel taky a kytky nechaval byt.Ale asi ho tam na test dam.Jak me ale zacne pozirat kytky tak leti do akvaria k sousedoj :-D
Mám jak ancíky,tak i gibbicepse a ve dvoustovce ještě L-66.Kromě toho,že mi gibbík občas vyrejpe rostlinu,tak bez problému.Zhruba 1x za 2 dny dostanou řasovou tabletu,ale i když zapomenu,kytek si nevšimnou.Je to ale kus od kusu.Asi mám štěstí.
Diky za typ,no ty tercovce jsem musel koupit kdyz jsem tam na ne koukal :) Vzdycky jsem chtel Tercovce je to nej nadherna ryba.Jinou rybu nechci to radsi zrusim akvario :-D S neonkama je to proste bomba.Jo a koukal jsem ze tam mate tusim Krunirovce.nezere vam kytky ? Nekdo me rika ze je zere a nekdo zase ze krasne cisti dno a do kytek nevandruje
Jo,za hlopost se platí. ;-) Mrkněte se na www.discus,cz,na inzeráty,tam si určitě vyberete.A vyplatí se to i z cestou.
U te Chrudim to fakt nevim musim to nekde zjistit no.Ja jsem kupoval v akvaristice tyhle cervene maji bajla oko 5cm za 430kc kus.A ten chovatel napsal ze me je muze prodat za 180-250 kc kus.takze cenove rozdil hroznej holt si akvaristika masti kapsu
Kdyz ti rozdeli ryby po trech na sacek a nafouka to kyslikem tak ti tam vydrzej 2 dny :).
Myslím,že na kraji Chrudimi,směrem od Heřmaňáku je nějaká odchovna ryb,nebyly by tam?
Vyzkoušejte
Potreboval bych nejake prodej v Pardubickem kraji nevite o nekom ? Psal ,e naky pan z Brna jenze se bojim kuli prevozu.Do Brna to mam 120km nez je dovezu tak budou bradou nahoru :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Romy
Jo,a klidně bych koupil větší,tak sedmičky,osmičky,jsou sice dražší,ale není s nima tolik sr..í. ;-)
Doporucuju koupit ryby u chovatele a ne v akvaristice.U chovatele uvidite rodice a muzete si vybrat z velkeho mnozstvi ryb.O cene snad ani nemluvim ty jsou v akvaristikach nehorazny.
Jo jo dobry napad rad vas uvidim a rad se priucim :-)
To je dobrý nápad,až pojedu zas jednou ročně na chalupu,můžu se přijít mrknout,a na kafe. :-P ;-) Skála (Chrast u chrudimi),do Skutče je to asi 7 km. ahoj
No chystam se dokoupit jeste 2 modre a dalsi dva asi hnede jeste nevim
Pokud jsou to mimina,tak na 300 l klidně 6-8 ks,pak,jak porostou,tak vyselektovat a nechat si tak do pěti.
Občas stává,že se nesnesou,to je pak lepší rozsadit. :-D Myslím,že se to zlepší až jich tam bude víc.Hejno se víc semkne.
Nepomohlo by prikoupit treba jeste jednoho ?
To se me tloukli vcera.Dnes ta to sikanovana uplne vzdala a nechava se mlatit a navic se me zda ze je naka vybledla.O proti tomu bojovnikovi je jak stena!Ale plave cile ted jsem na ne koukal.Doufam ze me ji neumlati
Huráááá,už vidím ryby. potlesk Asi usoudili,že je to nejbezpečnější místo v nádrži,a teď se o něj perou.Žádný nechce být na ráně. ;-)
No ted uz jsem tam dodal dve ta jedna se porad schovava protoze ta druha do ni porat rube !! ted jsem tam pridal dalsi 2 fotky toho rvace
Jo,fotek tam je pět,ale disky vidím jen na jedný. :-)
Porad se me rvou!Ten jeden extreme sije do druheho a neda mu pokoj ten uz se ani nebrani.Ten bojivni zere ale jenom Discus color artemii si ani nevsimne a to mu to musim naservirovat az pod hubu.Ten druhy sikanovany nezere vubec
Tak to nevim fotky tam ale jsou :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Romy
Já jsem slepej jak patrona,kromě první fotky nic nevidím. coze
Jojo cekam az vylezou z poza te kytky ke sklu dopredu abych je mohl vyfotit :-D
S bleskem vypadaj ryby neprirozene.
Tak jsem pridal dalsi fotky v lepsi kvalite.Tercovci jsou porad schovani tak musim pockat az se odhodlaji abych je mohl vyfotit.Nefotil jsem s bleskem abych je nevystresoval jeste vic nez jsou ;-)
To hnojivo na kytky bylo jen do pudy pro zasazeni nove kytky ted uz ho tam nedavam.A burcak cuca opravdu malo palec

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [145] ...... 152 153

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 146795x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/10902-tercovci?od=7201