Časopis Aquaristik
Není problém. Stačí napsat, co bude potřeba do vzkazu nebo na ICQ v profilu. Fotku mám i ve vyšším rozlišení, sem jsem ji zmenšila
Ačkoli ještě nemusí být časopis všude na stáncích a v akvaristikách, předplatitelé jej již mají - SEND pracuje spolehlivě
Společnost SEND časopis Akvaristik rozesílá
www.send.cz/…
Nechávám si od nich zasílat několik časopisů a jsem spokojen. Mám je ve schránce pravidelněji než na stáncích
Skvělá, nádherná fotka, prosím, směl bych ji použít? Poprosil bych i o kontakt
Budu se tady po něm muset poohlédnout, líbí se každé generaci
no to je dost
0 17.06.2009 23:04 kreten Už je trojka venku
Starší reakce
No rozesílá to firma SEND, tak si myslím, že posštou - teda Českou poštou
A to chodí normální poštou? Jako teda Českou poštou míněno
Máme pobočku přímo v baráku, tak mě napadá že bych se tam skočila domluvit ať mi to nechaj na poště, že si to vyzvednu
No protože příští týden vychází trojka, tak předpokládám, že v průběhu příštího týdne dostanete i tu dvojku
Ještě bych se ale zcela neradoval, máme dost stížností na to, že se nepovedlo doručit. Buď kradou pošťáci, nebo lidé ze schránek
Předplatitelé mají časopis dříve........
Už jen netrpelivě čekám, až odedneška odbije 9. den.
Taky se moc těším na rozmnožování Sturisom.
Moc nerozumím, smluvní partneři inzerují
budete také inzerovat?
pokud budete chtít něco nabídnout, nabídněte, inzerát se určitě někam vejde
Beru na vědomí a předám panu doktorovi, on to zmákne v nejbližší době, věřte mu
, taky je umí
no prave ze tu dvojku jsem si za posledni penizky koupil a horekoval jsem, byly to v me situaci temer vyhozene penize.....
zase jen Galaxie a rod Rasbora
.... mam objednanou rasborku skvrnoocasou a schanim jakekoliv info.... bohuzel jsem poleno na jazyky a stejne jsem nic poradnyho nevygooglil
Jo jo za tenhle článek o galaxy mnohokráte děkuji.
Obávám ae, že jste minul číslo 2 ve kterém pan doktor Zahrádka docela dost detailně popisoval chov a množení Galaxy, hledejte rychle než přiujde trojka
Bude nekdy clanek o ostatnich rasborkach (boraras, microrasbora)?
už se těšim na recept k rozmnožení sturisom
Děkuji, rádi přivítáme i další do party příznivců
Wow, právě dneska sem zaplatila předplatný
tak se těšim
Budou nové mechy a pak taky jeden český pupečník
Bude i něco o rostlinách ? Popř. byla by i nějaká konkrétní návnada ?
0 08.06.2009 20:21 kreten Tak takhle by mohlo začít lákání na třetí pokus časopisu Aquaristik
Hráči na pískovišti - afričtí šnekáči
Sturisomy – recept k rozmnožení
Medaky
Chystáme se na prázdniny – co s akváriem před odjezdem z domu
Kubánští divočáci – pro milovníky velkých cichlid
Nanacara aurocephalus poprvé rozmnožena v Čechách
Další úspěch našeho chovatele
Lovci z Tanganiky – skupina Lamprologini
Akvárium do kapsy
Kráska z Peru má jméno - drobnoústka s novým jménem
A to není samozřejmě všechno
Starší reakce
Originál je ještě rozvolněnější
No do té vaničky by se biotop dal udělat dobře, jinak pokud se země nebude točit na opačnou stranu, tak vyjde časopis podle plánu
Lahůdku z Jižní Ameriky chystá pan doktor Zahrádka a kytky budou taky
přiznávám, že jsem originál neviděl...
Roman
Je potřeba se podívat na to přes licenční podmínky, ksicht časopisu by měl zůstat stejný, hustit se musí pomalu, a proto jsem rád za prvních pár zahuštěných stran
0 29.05.2009 10:41 langosh Letmo jsem si ho prolistoval a po formální stránce mám stále pocit, že je tam příliš prázdného místa (rozvržení textu). Kdyby bylo vše jak mám být, tak počítám, že bude o 20 % tenčí... v tom jsem výrazný posun od minula nezaznamenal..
Roman
provokater bude tak dlouho provokovat až si to snad někde koupím
a tanganika, to by se mi mohlo hodit, zrovna přemýšlím nad pěkným novým aq okolo 450L a jestli by byli lepší talmovci a nebo nějakej salát s trochou masíčka v podobě drobných rybek, šneků a krevet
Nejsem zrova fanoušek Tanganiky, ale těším se, fakt se moc těším na další číslo, které vyjde 18.6. ?
Bude tam třeba něco o rybách z Jižní Ameriky nebo amerických rostlinch nebo tak ?
0 29.05.2009 09:12 kreten Už mohu začít lákat, na své si přijdou fanoušci ryb z Tanganiky
Starší reakce
0 26.05.2009 07:13 kreten I přes podniknuté cesty do českých a moravských akvaristik, nebyli jsme zřejmě zcela všude, kde sháníte časopis. Problémy se sháněním se objevují ze všech míst ČR. Abychom se mohli domluvit konkrétně, pište mi do vzkazů, pokusím se vyřešit a ještě ideálnější by byl mail, abych nemusel hledat na webech, které navštěvuji
Starší reakce
0 20.05.2009 18:10 kreten Tak Čechy po dnešku dostávají jistotu - v akvaristických krámech bude časopis k sehnání s jistotou. Po trafikách nebude potřeba tolik hledat. Dneska jsem s vedením firmy Robimaus uzavřel dohodu o vzájemné distribuci, takže je jen na zákaznících, aby po svých prodejcích v akvaristice časopis chtěli a oni mají možnost si ho od čísla tři objednat spolu s knížkami firmy Robimaus, které vesměs všichni dobře prodávají.
Moraváci mají samozřejmě stejnou možnost, Robimaus distribuuje po celé republice. Jen vím, že jsou tam prodejci opatrnější, páč pochybují o tom, co si to v tej Praze zase vymysleli. A zatím se mi nepodařilo mnoho lidí v této zemi oslovit
Starší reakce
Předplatné vám čas ušetří....
Děkuju, dvojku jsem nakonec sehnala
A byla nad moje očekávání
Těším se na další číslo
KVAPIL Jaroslav
HLOUSKOVA Marie
K+P s.r.o.
KVAPIL Jaroslav
SKRICKOVA Oldriska,Mgr.
POSPISILOVA Pavlina
K+P s.r.o.
TRAFIKA SVATOPLUKOVA
STANEK TYLOVA
K+P PROSTEJOV
TRAFIKA HLAVACKOVO
TABAK ZIZKOVO NAM.
TRAFIKA V PASAZI
OD PRIOR
Zkuste to tu, aktuálnější stav neznám
0 16.05.2009 12:50 Haloska Nevíte kde časopis seženu v Prostějově?
Pokud tady tak pěkně běhají informace, docela bych přivítal, kdyby neúspěšní mi dali vědět, kde to s prodejem drhne a nemohou časopis sehant, abychom to mohli řešit
0 15.05.2009 21:18 Luciferda Pokud by někdo v Pardubicích ještě nemohl sehnat druhé číslo, tak v trafice na drážce vedle pošty opět nezklamali.
Loc: 50°2'12.59"N, 15°47'51.324"E
Starší reakce
Nuž obávám se, že teď to moc neumím. Protože se časopis začíná prodávat více v krámech chovatelských, než v trafikách. Nebylo by lepší předplatné na sichr a vlastně ještě levněji?
Nevíte někdo kde se dá dvojka koupit v Havířově? Jedničku jsem četla a nemůžu si ji vynachválit
Ale tu dvojku ne a ne sehnat... A čím víc si čtu chválu, tím víc mě to štve
0 10.05.2009 20:43 kreten –
Re: RAP Nuž pan doktor Zahrádka bude psát jako o život a má toho k psaní dost, jen tedy začněte makat dalších členech na předplatitelské obce. Potřebuji mít jisté peníze na jeho honorář
a honoráře ostatních autorů, které snad vybírám docela dobře. Nebo se pletu?
No nebyl plánovaný
, ale zkusím se dohodnout s Kerstenem, zda to nějak nepořešíme
Přidat reakci
1 ...... [13] 15 16
Zpět na obsah sekce Literatura • Zobrazeno 55510x