Čichavec - pohlaví
Spíš bych to viděl na dva kluky, ale sám si rád počkám na názory dalších uživatelů.
0 28.12.2014 13:47 srn – Párek medových?
Zdravím, je to párek Čichavců medových? Děkuji.
Starší reakce
určitě ne líbající...a však určení formy se raději vyhnu...nejsem odborním..možná čichavec medový???
Jaky je tohle cichavec a samice nebo samec? Cichavec libajici?
Starší reakce
hakos napsal: Ahojte, také poprosím o identifikaci, připadají mi jako samec a samička, ale nechám si poradit od větších odborníků, díky.
přesně jak píše romant..samec má hřebetní ploutev do špičky
Vpravo kluk, vlevo holka, tedy podle mě.
Ahojte, také poprosím o identifikaci, připadají mi jako samec a samička, ale nechám si poradit od větších odborníků, díky.
Starší reakce
Budu citovat jednoho kamaráda z práce, který fotky viděl: "hele vole, co dělá tolik samců na jednom místě..."
A můj názor, začni to řešit dřív, než bude pozdě...
Díky za odhad
Rybku jsem dneska koupil, snad se do ní dostanou
č.1 s největší pravděpodobností kluk, ale dělej s tím něco, ty ryby nejsou v dobrý kondici a když nezasáhneš půjdou kukat. Jo a to že změníš nick, neznamená, že nejsi viditelný.
Edit: Fotka č.2 taky s největší pravděpodobností kluk.
0 17.10.2014 21:08 gloom – 2.
2. fotka
0 17.10.2014 21:04 gloom – holka X kluk ?
1. fotka
Starší reakce
0 11.10.2014 20:10 ampa – ??
0 11.10.2014 20:06 lampa – ?
0 11.10.2014 20:06 lampa – 3x samecXsamice
Zdravím, potřeboval bych zjistit pohlaví, údajně jsou to dvě samice a jeden samec
Starší reakce
0 05.07.2014 12:14 lucyend – holka nebo kluk ?
poradte mi je to samec nebo samice ?
0 05.07.2014 12:13 lucyend – holka nebo kluk ?
potřebuju poradit je to hulka nebo kluk ?
Cože?Nic takového jsem na netu nenašel.Jak si to poznal?Vypadaji jako na fotkách.Koupeny jsou v Hornbachu(mám ještě účtenku a zboží se dá vrátit do čtyř tydnů).Jak vůbec vznikly,když jsou neplodní?Jak dlouho žijou?Si si tím jistý?
Bojím se, že toto není čichavec medový, ale "univerzální asijská směs" - čichavci, kteří se často prodávají pod názvem čichavec medový, ale jindy i pod jinými názvy. U těchto ryb není potřeba se moc trápit s pohlavím, protože obvykle nejsou plodní a většinou se ani moc dlouho nedožijí.
A to byl překlep samozřejmě medový
.Podle fotek už nevím který je který,ale jeden má 4cm a druhý 6cm.Ten menší mi přijde o trochu tmavší a sytejší a co vím jistě je že má trochu tmavší ploutve.
Máš čichavce medový, nikoliv ledový.
Podle mě je na první fotce hoka a ta druhá fotka by mohl bejt kluk, ale jistej si moc nejsem, uvidíš co k tomu bude mít někdo další.
Ahoj koupil jsem si dva cichavce ledové pár a chci se ujistit že je to pár.Vím že fotky nejsou nic moc,ale musel jsem si stáhnout aplikaci co udělá 50fotek za 7sekund a udělal jsem 754fotek aby byly aspoň dvě dobré snad to půjde poznat.Je to divné nechávají se okoukávat,ale jak vytáhnu(bílí)mobil zmizí.Asi jim vadí bílá.
Starší reakce
Jasně, s tím druhým samcem jsem to nemyslel vážně.
Samec by se potřeboval dát trochu do kupy a zesílit, aby se jí nebál.
Díky za rady.
Společně s tím oddělením bych i lehce přestavěl dekorace, popř. nasadil další rostliny a po té době samotky, půjde ryba do "novýho" akvária.
No jo, to je trochu hraběcí rada. Ale pořídit dalšího samce by pro tadytoho byla asi konečná. To oddělení je dobrý nápad.
No to se lehko řekne, vyměnit samce...
Právě, že je to naopak. Do teď byli společně OK, pak na něj začala samička dorážet a od té doby vypadá jak vypadá. No dám ji na pár dní na samotku, tak snad se umoudří.
Druhého samce radši ne, spíš tohoto vyměň, jinak bude ten chudák dostávat sodu od obou.
hlavně jí pořiď nějakého schopného
tento je docela deformovaný mrzák
proto od ní nejspíš dostává čočku...
:=D domina, tak to jí budu muset pořídit ještě aspoň jednoho samce.
Inu, nejen některý čichavčí holky to tak maj.
A nevíš, proč by tedy samička zaháněla samečka?
0 08.04.2014 21:10 Michalek Prosím o pomoc při určení pohlaví.
Je to tak, že na první fotce je samička a na druhé sameček?
Díky.
Starší reakce
Vypadá to spíš na samici, sice je mladý, ale prodloužení ploutvičky u samce by už bylo vidět.
Podle mě je to holka, ale uvidíš co na to další diskutující.
0 25.03.2014 21:36 Cloo – samec nebo samička?
Ahoj
Poradite, jestli mám doma samce nebo samicku?
Děkuji!
Starší reakce
U kluka jsem si byla jistá, ale u tý holky ne. Tak to je fajn
Nahoře kluk, dole holka.
Uff uff v jednu chvíli mi to vybarvení přišlo jako že mám zase dva kluky
jsou tam obě pohlaví
Mám dotaz je na fotce pár nebo mám zase dva samce?
Starší reakce
U té druhé fotky to taky vidím na holku. Jenom technická, udělej prezentaci, docela by mě to akvo zajímalo, cosi tuším.
Hm... 7-8cm je velikost, kdy se ukazuje pohlaví, ale jestli je máš už rok... to už by zas mělo být pohlaví jasné. No, vypadá to jako samička, ale jistotu bych řekl budeš mít do měsíce.
7-8cm. Já je mám rok a samo jsou starší.
Přidat reakci
1 ...... [6] ...... 18
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 20117x