Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Časopis Aquaristik

 

NápovědaFórum » Literatura » Časopisy 

Přejít na předchozí stránku 6 Přejít na další stránku   1  
Časopis Aquaristik
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.06.2010 06:42 kreten Re: Miras
Zcela určitě nemá
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.06.2010 05:53 Muž Miras [111]
Tak má už někdo časopis???

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.05.2010 16:54 Kuba Re: Miras
Podle send.cz má vyjít 7.6., ale myslim že budem rádi, když to přijde vůbec v červnu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.05.2010 16:37 Muž Miras [111] Re: Bob66
to je pěkné, jelikož u předchozích dvou je to na poslední straně, ale u posledního ne, že by už počítali s nějakými problémy :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.05.2010 16:31 Muž Bob66 [2103] - CichlidyRe: Miras
To bohužel neví ani vydavatelství hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.05.2010 16:26 Muž Miras [111]
tak koukám do posledního čísla a nemůžu se dočíst kdy má vyjít další, pokud tedy vyjde v což doufám.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.05.2010 18:31 Muž agent007 [47] Re: mlynář
Pane Škvare, já žádná zpoždění tolerovat nebudu. To je čistě Váš problém! Já mám zaplaceno předplatné a Vy máte mé peníze k dispozici. Mě totiž Váš problém vůbec, ale vůbec nezajímá. Už normálně nejste schopni rozesílat časopis včas. Takovou službu si můžete strčit někam.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.05.2010 17:21 R Muž Silent [5949] Re: Bob66
Správně. Jak se začne psát "několikatýdenní zpoždění" tak to zavání něčím hodně špatným.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   27.05.2010 17:18 Muž Bob66 [2103] - CichlidyRe: mlynář
Celý proces vyžaduje určitý čas, takže předem děkuji za to, že budete tolerovat možná i několikatýdenní zpoždění vydání č. 3/2010. Já nevím jak ostatní ale já to tedy tolerovat nebudu, za to jsem předplatné neplatil a problémy vydavatele mě nezajímají, v mé práci taky nikoho nebude zajímat moje problémy ale budou po mě chtít 100% odvedenou práci za kterou mě platí a ne sliby že to dodělám později :-| Nevím proč ale víc věřím Liborovi :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.05.2010 16:58 kreten Re: mlynář
Těžko se mohu vzdát práva na odpověď:-)Slib dal, slib vzal….

Nejoblíbenější hláška vydavatele časopisu Aquaristik ing. Andreje Škvara dostala dnešním dnem zcela nový rozměr. A to, že se odhodlal k takové nestoudnosti, jakou je jeho prohlášení, je jen ukázkou typického stylu jednání lidí, kterým se šlápne přesně na kuří oko….

Po déle trvajících potížích, které měla redakce s hrubým, nekorektním a konfliktním chováním pana Šprysla, jsme se rozhodli ukončit s ním spolupráci. Déletrvající potíže vyvolal sám vydavatel někdy v polovině loňského roku tím, že ze mne udělal hlásnou troubu svých chaotických myšlenek, jejichž smysl a obsah měnil i několikrát týdně. To vedlo k tomu, že jsem ze sebe byl mnohdy nucen udělat člověka, který si do „huby nevidí“ a jen obtížně jsem to vysvětloval lidem, kteří mne znají jako člověka, o jehož zdravém rozumu doposud nebylo nutno pochybovat.

Od samého počátku jsem byl tím nejloajálnějším člověkem, který od vydavatele dostával peníze. Tolerujíce mu nedodržování smlouvy, kterou se mnou uzavřel. Ovšem, když už toho k tolerování začalo být přes míru, stal jsem se …… hrubým, nekorektním a konfliktním…. jak píše ve svém prohlášení. Stal jsem se jím proto, že jsem zabránil dalšímu prznění časopisu, kterému jsem věnoval půldruhého roku života s hodinovou odměnou nerovnající se ani platu obsluhy veřejných WC. Ono totiž ke konci loňského roku jsem byl nucen začít slibovat čtenářům 5 v 1 (pamatujete si?), rozšiřování časopisu v počtu stran s přílohou Terárium za cenu, která se nezvýší. A tak jsem začal na základě pokynů obhajovat vydavatelův nápad. Z neustále kritizovaného předraženého časopisu, ve kterém byly jen velké fotky a trochu písmen se podařilo udělat časopis, který se začal líbit. To, že se podařilo přivést do časopisu dr. Hofmanna, autoritu o jejíž velikosti těžko bude někdo ze znalých akvaristů pochybovat, je práce především MUDr.Zahrádky, s nímž jsem časopis začínal budovat. Proč už nepublikuje? No proto že vydavatel nedržel své sliby….Slib dal, slib vzal….Číslo jedna letošního ročníku bylo přijato s velkými ovacemi. Jenže pak se začalo vyrábět číslo dvě a vydavatel přišel s jedním ze svých opět skvělých nápadů a že se tedy vrátíme k tomu, jak vypadal časopis před rokem. Tedy opět ta divná grafika a spousta prázdného místa….Slib dal, slib vzal… Odmítl jsem podílet na výrobě takového paskvilu, což jsem dal na vědomí docela jasně. Zvláště, když došlo ke známému problému s nedostatkem papíru a tudíž dalšímu snížení kvality časopisu. Výpověď jsem dal na minutu…Byl to vydavatel, kdo mne oslovil, abych vzal své rozhodnutí zpět….Číslo dvě jsme udrželi v přijatelné podobě, protože jsem se nechtěl podepsat pod paskvil, který chtěl ing. Škvar vydat, předělali jsme během dvaceti hodin celý časopis, který tak neztratil svou tvář….

Také mu byl sdělen postup ukončení spolupráce, způsob finančního vypořádání a to včetně skutečností, že je povinen vrátit zapůjčené předměty, nutné k výkonu jeho činnosti a vyúčtovat finanční prostředky inkasované od inzerentů a jejich předání do pokladny vydavatelství, což pan Šprysl do dnešního dne neučinil. Naopak je zřejmé, že pan Šprysl se i nadále chová nekorektně a namísto toho, aby dal vše potřebné do pořádku, přikročil k akcím, kterými chce poškodit naše vydavatelství, jemuž svým špatným chováním, lhaním, planými sliby a překrucováním skutečností mj. odradil i řadu kvalitních autorů. V životě jsem neinkasoval ani korunu od našich inzerentů, až do okamžiku, kdy jsem odvezl zápočtovou fakturu do mělnického Vivária ve výši necelých dvou tisíc korun. Protože však již v té době jaksi „vázla komunikace s vydavatelem“, mám je zatím u sebe, to je pravda. Pokud jsem sdělil národu, že se ke mně chová vydavatel nekorektně a dále to již nehodlám snášet, doložím to snadno tím, že nemám ještě zcela uhrazenu fakturu za šesté číslo loňského roku. Zatímco vydavatel mluví o mém lhaní, lže sám, jako když tiskne… Za jedničku, ani dvojku jsem nedostal ani korunu, a to navzdory tomu, že mám ve smlouvě i takové klauzule jako je procentuální podíl z inzerce a prodeje časopisu. Jenže vydavatel rád říká slib dal, slib vzal a ne všechno se dá tolerovat….Za loňský rok jsem nepožadoval vypořádání, protože jsem byl ještě maximálně loajální k titulu. Po označení lhářem má tolerance k člověku, který má sám másla na hlavě už toho mám dost. Zvláště pak pokud si začne vymýšlet zástupné problémy, proč mně peníze nevyplatí. Autorů jsem do časopisu přivedl docela dost, myslím, že zaplaceno za svou práci dostali jen někteří a určitě ne všechno. Těmi které jsem odradil, byli ti, jejichž požadavky na výšku honoráře nebyl vydavatel schopen uspokojit… Slib dal, slib vzal….

Nepravdivou a zlým úmyslem vedenou informací, zveřejněnou panem Špryslem, se cítím poškozen nejen jako podnikatel a vydavatel časopisu Aquaristik, ale také jako člověk. Proto zajistím veškeré právní kroky vedoucí k náhradě škod, způsobených jednáním pana Šprysla mně osobně i vydavatelství. Navzdory emotivnímu a nekorektnímu jednání pana Šprysla mu tímto děkuji za pozitivní část jeho práce pro náš časopis a přeji mu úspěšnost v jeho dalším životě. Mé informace, které jsem zveřejnil nebyly vedeny snahou poškodit časopis, i když to tak nutně musí vypadat, bylo to jen zoufalé volání, abych se nedostal do stejné situace, do jaké se dostal RNDr. Jindřich Novák, kterému jeho vydavatelé také poškodili jeho profesní čest… Slib dal, slib vzal….Trpělivě vyčkávám, až se na mém kontě objeví slibované peníze, abych mohl poté, co splní své závazky vydavatel, splnit ty své a vrátil mu telefon, fotoaparát a razítko… Mimochodem, možná by tato slovní přestřelka vydala i na další pokračováníJ Mohlo by se to jmenovat, Jak jsem se měl stát mediálním ředitelem vydavatelství Le-andre … Libor Šprysl
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.05.2010 16:20 mlynář – Veřejné prohlášení vydavatele AQUARISTIKU
Na prosbu Ing. Škvara sem uvádím oficiální prohlášení pro všechny čtenáře magazínu Aquaristik.

Oficiální prohlášení vydavatelsví LE&Andre, s.r.o., vydavatele časopisu Aquaristik

Vážení čtenáři a odběratelé časopisu Aquaristik,

z důvodu šíření nepravdivých informací bývalým šéfredaktorem časopisu Aquaristik, panem Liborem Špryslem, poskytuje vydavatelství LE&Andre, s.r.o. toto oficiální prohlášení :

Pan Libor Šprysl, dnes již bývalý šéfredaktor časopisu Aquaristik, rozšířil mezi akvaristickou veřejnost informaci, kde uvádí, že se rozešel s naší redakcí a varuje před jejími praktikami. Pravda je opačná. Po déle trvajících potížích, které měla redakce s hrubým, nekorektním a konfliktním chováním pana Šprysla, jsme se rozhodli ukončit s ním spolupráci.

20.května 2010 bylo panu Špryslovi oficiálně oznámeno, že vydavatelství časopisu Aquaristik s ním ukončuje pracovní vztah, a to z důvodu zásadního porušení mandátní smlouvy a neplnění funkcí šéfredaktora. Také mu byl sdělen postup ukončení spolupráce, způsob finančního vypořádání a to včetně skutečností, že je povinen vrátit zapůjčené předměty, nutné k výkonu jeho činnosti a vyúčtovat finanční prostředky inkasované od inzerentů a jejich předání do pokladny vydavatelství, což pan Šprysl do dnešního dne neučinil.
Naopak je zřejmé, že pan Šprysl se i nadále chová nekorektně a namísto toho, aby dal vše potřebné do pořádku, přikročil k akcím, kterými chce poškodit naše vydavatelství, jemuž svým špatným chováním, lhaním, planými sliby a překrucováním skutečností mj. odradil i řadu kvalitních autorů.

Nepravdivou a zlým úmyslem vedenou informací, zveřejněnou panem Špryslem, se cítím poškozen nejen jako podnikatel a vydavatel časopisu Aquaristik, ale také jako člověk. Proto zajistím veškeré právní kroky vedoucí k náhradě škod, způsobených jednáním pana Šprysla mně osobně i vydavatelství. Navzdory emotivnímu a nekorektnímu jednání pana Šprysla mu tímto děkuji za pozitivní část jeho práce pro náš časopis a přeji mu úspěšnost v jeho dalším životě.

V současnosti připravujeme transformaci našeho časopisu do nové podoby. Spolupracujeme s nově vznikající redakční radou, ve které budou působit přední odborníci české akvaristiky. Chceme uskutečnit změny, které přinesou zkvalitnění časopisu. Celý proces vyžaduje určitý čas, takže předem děkuji za to, že budete tolerovat možná i několikatýdenní zpoždění vydání č. 3/2010. V tomto čísle se dozvíte i více informací o připravovaných změnách. Vůči předplatitelům budou všechny naše závazky dodrženy.

S úctou a poděkováním

Ing. Andrej Škvar
Publisher LE&Andre s.r.o.
A+A Publishing s.r.o.
Počernická 96 , 108 00 Prague 10 - Malešice
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.05.2010 15:59 R Muž Silent [5949] Re: redakce
Beru to jako vyjádření druhé strany. Přesto mně osobně spory nezajímají. Já chci hlavně svůj oblíbený časopis ;-) .
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.05.2010 14:52 redakce Re: kreten
zajímavost: www.akvarista.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.05.2010 05:56 kreten Re: nothos
Obávám se, že "pověřovány jinými důležitými úkoly" jsou hlavy pomazané. Žil jsem běžně před tím, než jsem se začal podílet na tvorbě časopisu, budu tak žít opět. Nebo snad máte pro mne nějakou nabídku? Jsem volný, takže bych měl zase o čem uvažovat:-). LŠ
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.05.2010 01:09 nothos Re: kreten
Rozdíl mezi fámou a pravdou bývá obvykle u nás tak tři dny.
Není podstatné, zda z redakce AQ byl dnes nebo před týdnem odejit pan Šprysl, či zda pan Šprysl opustil dnes redakci AQ.
V prvním případě by to znamenalo, že redakce prochází obměnou, ve druhém případě, že pan Šprysl opouští loď.
Ať je pravda kdekoliv, a u nás se nic neutají buďme trpělivý a budeme během několika dní vědět, zda informace o pohybu v redakci AQ jsou pravdivé nebo ne,

v každém případě přeji panu Špryslovi při jeho pověření jinými důležitými úkoly hodně štěstí a úspěchů. potlesk ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.05.2010 20:06 Muž Yirka [9137] Re: kreten
Sotva se časopis zbráboral z dětských nemocí a dostal se na slušnou úroveň, tak to vypadá že ani nepřejde pubertu a nepřežije přímý vstup do světa dospělých plného nástrah a intrik. Tolik v nadsázce, ale viditelná úsporná opatření dávala tušit problémy. A pokud ty problémy jsou i ve vztazích tak to až tak moc optimisticky nevidím. Škoda dobrého vypiplaného projektu.
(Kéž bych byl špatným prorokem, ale životní zkušenosti našeptávají ahoj )
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.05.2010 19:32 Muž akvaristik [274] - RostlinyRe: Silent
Také jsem optimista, věřím, že i vhledem k tomu, že tato značka funguje mezinárodně, dopadne to dobře.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.05.2010 19:31 R Muž Silent [5949] Re: akvaristik
Tak dokud někdo oficiálně neoznámí konec časopisu tak se dá doufat. Jak jsem už psal. Jsem optimista. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.05.2010 19:27 Muž akvaristik [274] - RostlinyRe: kreten
Tak loni se opravdu šetřilo všude, například i na inzerci. Ale i tímto směrem snad už přihořívá - tak by snad mohlo být lépe. Férový přístup ale není otázkou peněz. Za kulisy samozřejmě člověk nevidí. Tento projekt by ale umřít neměl, to by bylo škoda.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.05.2010 19:24 R Muž Silent [5949] – Re: akvaristik
Ono nás málo není, jenže časopis stojí a padá na kapitálu. A v dnešní době je opravdu solventní investor a kvalitní vydavatel malý, nebo spíše velký zázrak. Tištěná média odborného typu patrně nejsou příliš v kurzu. no
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.05.2010 19:20 Muž akvaristik [274] - Rostliny – Re: provokater
To mě mrzí, nenajde se tolik lidí, kteří jsou tak zapálení jako Vy. Sakra, to se nedá dát dohromady nezávislý časopis, který by fungoval...? To je nás tak málo, kteří chceme číst odbornou literaturu tohoto typu?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.05.2010 19:15 kreten Re: Silent
No také mi jich dost chybělo..... coze no
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.05.2010 18:52 R Muž Silent [5949] Re: kreten
Jsem optimista, Jenže po kalamitě s akva časopisy je to těžké. Ostatně definice optimisty je , že je to člověk s nedostatkem informací ;-) .
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.05.2010 18:50 kreten Re: Silent
No nestahujme gatě, když je brod daleko, přestal jsem být loájální k vydavateli, ale to nezmanená, že samotnému časopisu, kterému jsem věnoval půldruha roka života šanci nedávám. Jen je třeba znova rozdat karty, aby se dalo hrát na rovinu.... love
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.05.2010 18:46 R Muž Silent [5949] Re: kreten
Jenže to vypadá, že když začnou být problémy s financováním běžného provozu, půjde patrně celý projekt do kytek. Vaše poznámka Libore, že třeba časopis nezanikne moc optimisticky nevypadá. :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.05.2010 18:28 kreten Re: KarelZahradka
No mne také docela překvapily dnešní zprávy, ale třeba časopis nezanikne.... :-|
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.05.2010 17:48 KarelZahradka Re: Romy
Protože jsem nevěděl kdo je Romy, podíval jsem se do profilu. Pane Romane Špeto, nezlobte se na mne, ale já si doopravdy nemohu vybavit jak vypadáte. Ano, je docela dobře možné že se známe od vidění, že se i pozdravíme když se potkáme a prohodíme pár slov, to momentálně fakt nevím,asi kdybych Vás viděl tak si vzpomenu i jaké máte ryby :-),v Rychnově třena člověk kecá s řadou lidí,které zná jen od vidění.
Rozhodně jsem si ale jistý,že jsem Vám neposkytoval žádné informace okolo dění v redakci.
Ujišťuji Vás,že já je ani nemám a dnešní situace o které se dozvídám zde mě docela překvapila.
Karel Zahrádka
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.05.2010 17:12 kreten Re: jurek
Nuž stalo se....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.05.2010 17:02 jurek Re: kreten
Proč mě to nepřekvapuje?
O problémech časopisu vím již od minulého roku,ale vidím,že budou o dost větší,než jsem předpokládal.Na jednu stranu je to škoda,uvidíme co bude dál.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.05.2010 16:45 kreten Re: Romy
Jak jsem řekl, narozdíl od Jindry varuji včas:-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.05.2010 16:39 Muž Romy [1822] - CichlidyRe: provokater
Takže další blamáž,jsem zvědavý,jakou trvanlivost bude mít časopis na našem trhu.O některých nesrovnalostech jsem už slyšel dříve od Kerstena,nebo Karla Zahrádky,ale že dojde Libore i na Tebe... hmm ?? Vím,jak ses za časopis bral,došlo i k různým nepěkným výměnám názorů,možná skončilo i pár kamarádství...a nakonec Tě ta mašinérie také semlela...
Bohužel Aquaristik si udělal už dost špatné renomé s avizovanými dárky,nebo mnohými urgencemi dodání předplaceného časopisu,atd.....
Doufám jen,že nebude následovat jiný,už pohřbený časopis,a dodrží,vůči nám předplatitelům to,co má.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.05.2010 16:27 kreten
Dobrý den

S ohledem na to, že vydavatel časopisu Aquaristik není schopen dodržovat podmínky nejen financování provozu časopisu a tedy i odměňování mne, autorů a dalších kolem, jsem s ním ukončil spolupráci. Veškeré problémy prosím řešte na emailové adres mailto:skvar@le-andre.com nebo telefonu 777157247. Doufám ve stálé setkávání s vámi všemi v lepších časech při práci na projektech, které se budou tvářit podstatně seriozněji, než tomu bylo v tomto případě. Nebo třeba jen tak…Nabádat zkušené k ostražitosti není třeba, zažili jsme si to již se dvěma tituly….Byl bych nerad, aby bylo mé jméno spojováno s dalšími fauly vůči vám, tak jako si to musel prožít RNDr. Jindřich Novák a proto vás varuji včasJ

S pozdravem

Šprysl Libor

exšéfredaktor

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.05.2010 18:31 kreten Re: KarelV
Naprosto netuším kam míříte kolego, na tomto fóru odpovídám a komunikuji celkem normálně:-)se všemi v souvislostech schopnými uvažovat lidmi. Tím jediným schopným na akvarista.cz je v současné ten, který většinou vyvolával svými slovy reakce mulety před býčíma očima. Takže doporučuji si přečíst jeho příspěvky na téma časopisu, vzít rozum do hrsti a pak mi třeba s podpisem napsat na mail - když ne veřejně. (Já se přiznám že to skrývání za nicky moc rád nemám:-)) A nebo to zkusit veřejně tu. Díky LŠ
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.05.2010 12:15 Muž Yirka [9137] Re: KarelV
Vše je zřejmě třeba vidět i v trochu širších souvislostech. Stávky v papírnách skončily teprve na počátku tohoto týdne, papíru a kartonu je na trhu výrazný nedostatek a ještě nějakou dobu bude trvat než se celý segment stabilizuje.
ekonomika.idnes.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.05.2010 09:33 Muž Roman [100] - CichlidyRe: KarelV
Tak co se týče vazby a papíru, tak to je první krok, na kterém se dá ušetřit.A vzhledem k prodejnosti jakéhokoliv časopisu, tak je vždy nutné mít odběratele /čtenáře/ a inzerenty.Bez těchto věcí bude spousta periodik upoštět od lepené vazby k sponkované a od vyšší gramáže papíru k menší.A jelikož tento obor nikdy nebude zlatý důl, tak člověk může být rád za jakýkoliv časopis s touto tématikou.Až Libor bude mít tolik akvaristů odběratelů a bude tisknout náklady nad 300tis ks, tak budou třeba i pevné desky jako na knize ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.04.2010 23:50 KarelV
Být předplatitelem, tak se obávám, zda-li vůbec všechna předplacená čísla dostanu. Podobně začal (šetřením na papíru, obsahu, nereagováním na dříve živém fóru) a následně brzo skončil jiný akva(tera) titul. www.akvarista.cz/…= :-O

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.04.2010 12:28 Žena Rebbie [71]
Mě dárek dorazil,ale do časáku sem eště nestihla pořádně nakouknout - ostuda :-)))
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.04.2010 12:00 Muž Lukasson [40] Re: Yirka
Změnu vazby vítám, protože nyní je časopis pevnější a lépe se v něm listuje. Co se týče obsahu, tak tady taky velká spokojenost. Už teď se těším na další číslo palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.04.2010 08:22 Muž Yirka [9137]
Obsahově a graficky opravdu zdařilé. Vazba je určitě levnější, ale akceptovatelná, i když název časopisu na hřbetu má něco do sebe. Jen zda bylo také nutno šetřit na kvalitě a gramáži papíru?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.04.2010 08:06 kreten Re: Silent
Když je ta poznámečka jen malilinkatá a číslo skvělé, tak je to docela fajn :-P
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.04.2010 08:02 R Muž Silent [5949]
Další skvělé číslo. Děkuji. Jen malilinkatou poznámečku na okraj.U upozornění na nový Fluval řady G je uvedeno, že si na displeji přečteme aktuální teplotu, pH a vodivost. Tak měření pH zatím tento model nezvládá. Podle vývojového týmu Hagen je problém s nutností kalibrace a životností sondy. Ale prý se na tom pracuje :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.04.2010 17:03 kreten Re: Bob66
Abychom ukončili tyto disputace, ti kteří jsou přesvědčeni, že mají na krmivo nárok, pošlete mi na mail jméno adresu, přes koho a alespoň zhruba, kdy jste předpláceli, já to zkusím dohledat jinak a vyřešit - to už jsem napsal Bobovi soukromě, kdyby se ještě někdo objevil, tak prosím pište do vzkazů nebo na mail. LŠ
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   21.04.2010 16:50 Muž Bob66 [2103] - Cichlidy
SEND v tom začíná mít pěkný bordel, časopis mě dorazil také až dnes :-O Co se týká slibovaného dárku, kvůli němu jsem si časopis neobjednával, i když jsem podmínku splnil ale než abych složitě dohledával výpis z banky kdy přesně odešla platba a jiný doklad nemám objednávku jsem uskutečnil ještě přes Akvaristu.cz raději ho oželím a využiju ten čas smysluplněji ;-) Časopis je super a objednám si ho i dál, ale raději už žádné sliby když si to nejste schopni sami vyhledat kdy dorazila platba a po půl roce chtít po lidech aby si našly doklad o zaplacení a po předložení uplatňovaly nárok na dárek pro předplatitele hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.04.2010 16:04 Muž Fáster [9] Re: kreten
Už jsem pohledal a pošlu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.04.2010 14:21 Žena Kalupinka [32] Re: kreten
Pohledám a pošlu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.04.2010 13:47 kreten Re: Kalupinka
Hele, hele, drazí kolegové, nechte srandiček:-) zatím se mi objevil jen jeden z těch, kteří podmínku předplatit do 31.10. 2009 splnili. Administrativa není všemocná:-).Pokud se to týká i vás, buďte tak hodní a pošlete mi na mail kopii dokladu o zaplacení, pořeším to:-). LŠ
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.04.2010 12:11 Muž vladislav [106] - CichlidyRe: Kalupinka
Možná je dárek to,že jste dostali ten časopis.. palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.04.2010 12:06 Muž Miras [111] Re: Kalupinka
no já už ho mám od pondělí, o dárku teda taky nic nevím, žádný nemám :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.04.2010 11:24 Žena Kalupinka [32]
Tak mi dnes přišel poštou. Po o se vrhnu do čtení. Jen slibovaný dárek pro předplatitele nikde :-(

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.04.2010 13:10 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetkyRe: kreten
mam predplacenej jeden nejmenovanej casopis, nejdriv chodil postou, mel jsem ho na poste nejpozdeji ve stredu a na stancich byl az v patek, pak ho zacal dorucovat SEND a nastaly problemy, kolikrat jsem ho mel az ve stredu nasledujici tejden, nebo byl poskozeny.... tedka to roznasi Mediaservis a mam ho nejpozdeji ve ctvrtek odpoledne ve schrance.....

proste firma SEND neni seriozni!

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [6] ...... 15 16

Zpět na obsah sekce Literatura • Zobrazeno 55508x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/10038?od=251