Vhodná dekorace do akvária
0 15.04.2008 21:45 Grace tak jsem si to přečetla a asi se dám na matky
Ty vyplavávající kytky mě fakt štvou...
Otázka je, co je to moc velký. Já osobně si myslím, že nerez (ale ani novodur) do AQ moc nepatří. Je to dost nepřirozené, když nemáš dost velké kameny, co zklusit větší kokos podél?
0 15.04.2008 20:21 grace – nerezová trubka - může do akva?
Chtěla bych se zeptat, jestli můžu dát do akvária jako úkryt pro krunýřovce nerezovou rouru. Neuvolňuje se z ní něco do vody? Vím že jeskyně z kamenů by byla lepší, ale krunýřovec je moc velký, takže by zabrala moc místa.
Starší reakce
kdybych měl jedno volné akva, asi bych se do toho dal. udělat v akva takové smetiště. pár střepů z květináčů, flašku, atd. možná by to bylo dost zajímavé
Nevidel to je tistenej casopis ?.Premejslel jsem ze bych si neco takovyho koupil at mam co cist na zachode :
Videli ste v poslednim cisle akvaria biotop Dunaj
?
Somali napsala: aby to vypadalo skutečně autenticky.
co nejakou pneumatiku, plechovky, lahve atp ?
to uz by bylo autenticke ne ?
kazdopadne pokud se to tomu cloveku libi (hrady atp) tak proc ne, kdyz to neovlivnuje vodu
Na mne to působí celkem rušivým dojmem. Když už (třeba konkrétně tu loď), tak by musela být v mořském akva, důkladně porostlá korály (či co to na tom ještě v moři roste), aby to vypadalo skutečně autenticky.
Koneckonců na dně řek nebo jezer těžko najdete válečnou loď...
Já jsem tuhle lodičku viděl včera v trutnovském ZOO centru.
Dle těchto definic
cs.wikipedia.org/… to kýč nejni (možná jsem četl nepozorně :o), dle zdravého rozumu ano.
Když si nad tím představím neonky nebo tak něco ... tak je to celkem humus
... nicméně, souhlasím s Kaštánkem - když se Ti to líbí ... je to Tvoje akva.
0 13.01.2008 16:44 rolandmynar Já radši uvidím plné AQ umělotin, ale čisté, než přírodní, ale přerybněné, zakalené, překrmené a špinavé.
tak co se mě týče, tak to kýč je a bude ať to je cokoliv na tento způsob, mám rád přírodní akvária, ale někomu se to prostě líbí tak ať to tam má. proto snad akvárium v bytech většiny z nás je, protože se nám líbí
. Myslím, že rybám to je úplně jedno, ale když tam budou mít ještě ke všemu schovku, tak se jim to i začne líbit
.
0 13.01.2008 16:32 HELLBOY – DEKORACIE TYPU LOD, POTAPAC,ZAMOK....CO VY NA TO?
Zdravím kolegovia akvaristi...nikdy som nebol za, pri dekoracia typu potapac...zamok a podobne....ale pred pár týzdnami som v akvaristike nasiel vrak nádhernej vojnovej lode dlzka asi 35 cm-rozdelenu na dve polovicky...rozmyslam nad kupou...je tam mnozstvo otvorov a prielezov kade mozu rybky plavat alebo sa tam schovat...co si o tom myslite???je to gyc????
Starší reakce
Starší reakce
Wow...když tak pozoruju svoje závojnatky nějak si nedovedu představit, že by nějakou rybu dohonila natož sežrala
Starší reakce
0 03.03.2007 20:46 Sidonius Nejlépe do nádrže typu "SEPTIK"!
táta našel na půdě asi 12cm hlavu Lenina, ten by se taky hodil
No, většinou celé akvárium je ze skla
0 01.03.2007 18:48 Potkan – ..........
díky
0 01.03.2007 17:44 Potkan – Socha
dostal jsem skleňenou sochu žabky,ostrý hrany nemá ale nevím jestli se sklo může dát do akvárka. prosím poraďte
Starší reakce
Neměl by být problém navštívit nějakou keramickou dílnu ve vašem okolí a poradit se tam - když vidím, co nosí děti z keramického kroužku, tak myslím, že vypálit lze téměř cokoliv
Určitě je na to ale potřeba mnohem větší teploty než doma v troubě
0 16.02.2007 16:09 Aneta – ............
Oúú.....blbý nápad.No nic,myslím že zůstanu u kokosu a květináče.A pro ancíky,novodurovou trubku.
0 16.02.2007 15:17 Aneta – jsem lama
Asi jsem lama,ale na netu jsem nemohla najít například něco o tom,jestli jde vypálit ta hlína normálě v troubě,při kolika stupních a tak.Nevíte o tom něco???
Dík.
0 16.02.2007 15:11 Aneta – ...........
Áha.....
0 16.02.2007 14:54 Aneta – Nene
Jistě že ne modelínu,myslela jsem takovou tu jak se vypaluje.Takže do akva může.Pochopila jsem to dobře???
Smarja, modelinu snad ne, to snad nemyslela
Musis ji vypalit.
0 16.02.2007 14:26 Aneta – ........
No to jo ale jde to i s tou hlínou???
0 16.02.2007 14:10 Aneta – Modelovací hlína jako skrýš
Dobrý den,chtěla bych se Vás zepata,zda bych mohla skrýš pro rybičky nějak vymodelovat z hlíny.(nemyslím však z hlíny před barákem,to se rozumí )Případně jak se má taková hlína zpracovat,nebo z čeho vlastně podobného se jeskyňky mohou vyrábět.Děkuji mockrát.
Starší reakce
0 06.09.2006 14:18 rybous – co jeste
a co jeste za dekoraci krome kmene a kamenu
0 06.09.2006 14:13 Potkan – Dodatek
a životní prostor rostliny neubíraj,spíš naopak
Přidat reakci
1 ...... ...... [7] 8
Zpět na obsah sekce Dekorace a dno • Zobrazeno 8414x