Přihlásit se RYBICKY.NET »

Rozednívání a stmívání

NápovědaFórum » Technika » Osvětlení 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 5 Přejít na další stránku   1  
Rozednívání a stmívání
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kapr Re: Tija
Jeste jsem nasel toto www.ebay.co.uk/… ale asi zbytecne pro mne. I kdyz ta apka do mobilu na to neni k zahozeni, ale zase je to jen pres bluetooth.. kdyby byla wifi tak uz je to o necem jinem.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tija Re: Xif
Nemyslím si, že by to vydávalo zvuk, jen marketing. Ale asi to má pomalejší přechody. I tak za ty ceny, krása, krása.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Xif Re: Tija
Tak já ho mám už dlouho
to ještě Pro. nebylo
ale za tu dobu ani jednou nepísk :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tija Re: Kapr
Ani na ALi se nemusíš bát to se prostě někdy stane. Je to stránka milionu prodejců a trefil si asi zrovna špatně. Já jsem odtud objednal už tak stovku produktů a nikdy žádný závažnější problém. Tím zvuky myslí asi nějaké to pískání, které může být slyšet někdy. Nevím, nic jiného mě nenapadá. I tak si myslím, že je lepší ten PRO.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kapr Re: Riccihifi
Dekuji. Na Ali. neobjednavam, kdysi jsem tam mel spatnou zkusenost a od te doby jen ebay ci amazon. Ale i tak objednam spise co mi tady doporucil Xif. Cena je kolem 330 Kc. a na to moje jedno svetlo mi to staci, navic doba doruceni u tohoto vyrobku je kratsi protoze to maji na sklade v Londyne. www.ebay.co.uk/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Riccihifi Re: Kapr
Na Ali je TC421 lacnejsi, cca 25 USD ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tija Re: Tija
Děkuji moc za odkaz objednám si taky dva ty PRO...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tija Re: Kapr
TeĎ jsem si to četl, S2 pro má možnost plynulejšího přechodu a má nějaký noční mód a méně hlučí.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Xif Re: Kapr
Tak to bohužel nevím
ne muj žádné zvuky nevydává
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kapr Re: Xif
To je velmi zajimave. A nevite jaky rozdil je mezi S2 a S2PRO? A rozsvecuje se take postupne nebo skokove? edit: aa uz to ctu - For S2,the brightness change of sunrise and sunset varies Jumpingly; S2 PRO is gradual, smoother than S2
S2 PRO has night light mode
S2 PRO increases frequency and reduces noise
Ono to vydava nejake zvuky?
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Xif Re: Kapr
Ahoj
já mám Chihiros LED A901 serie 55W
a mám k němu toto - cena cca 250kč
www.ebay.com/…
sice to má jen osm kroků ale mně to stačí
a mám ho nasteven takhle

9 - 9,30 hod -10%
9,30 - 10 hod - 40%
10 - 11 hod - 70%
11 - 15 hod - 100%
15 - 17 hod - 70%
17 - 19 hod - 40%
20 - 20,30 hod - 10%
20,30 hod - 0%
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kapr Re: Riccihifi
Dekuji. Po precteni doporucenych odkazu jsem se rozhodl objednat TC421 s wifi. Na ebay je za £27 coz je necelych 900kc. A to myslim neni zas tak silena cena. Ale chvilku si na to pockam.. holt z Ciny je to dalka. Ps: jinak na ebay je ten Chihiros za cca 600kc. V Cesku v shopech to maji predrazene rozzureny
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Riccihifi Re: Kapr
TC 420 by sa malo dat pouzit, kazdy jeho vystup je dimenzovany na 48W.
Dalsia moznost stmievaca je popisana v linku pri produkte:
www.rataj-spk.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kapr Re: slavko
Ahoj omlouvam se. Predpokladal jsem ze ten kdo by mi radil bude natolik inteligentni, ze se podiva na moji prezentaci kde je popsano jake svetlo pouzivam. Ale dobra: Chihiros A501 33W jinak dekuji za odkaz palec
 Reagovat na tento příspěvek 1  - R slavko Re: Kapr
Takých strojov je veľmi málo a ešte menej za rozumnú cenu. Ohľadom TC420 tu je samostatné vlákno, viď rybicky.net/forum/19601-tc420-programovatelny-stmivac-led

Každopádne, nikto nepovie, či je vhodné pre Vaše svetlo, ak neprezradíte aké svetlo máte... ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kapr – Stmivac
Ahoj, poradil by mi zde nekdo kdo ma zkusenosti s nejakou masinkou co ridi svetlo od nejmensiho svitu az po nejvyssi a naopak? Mam osvetleni ktere si muzu dalkovym ovladacem zapinat a menit intenzitu svetla, ale chtel bych zkusit neco co bude automaticky svetlo nejen zapinat a vypinat, ale i samo menit intenzitu svetla podle toho jak si to nastavim. Uz jsem nekde narazil na TC420, ale nevim jestli je to vhodne zrovna pro me svetlo a vubec jestli to dela presne to co pozaduji. V tomhle tom se zatim moc nevyznam. Takze diky za jakekoli rady ci doporuceni.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Januk17 Re: DH
Aj som mal na akvarium Osvetľovací kryt MultiLux LED 120 cm – 2x29 W, dĺžka 1192 mm, 1x29 W DAY & 1x29 W NATURE, 9000/6500 Kelvinov, 6670 Lumen. Ja som si kupil nove svetlo na AQ HeliaLux Led aj Juwel Control pro www.juwelakvarium.cz/…
svietenie sa da regulovat. ;-) ano ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DH – Stmívač
Dobrý den
Mám LED rampu www.juwelakvarium.cz/…
a kvůli řasám bych chtěl snížit intenzitu světla (zatím řeším plovoučkami). Je to u tohoto typu vůbec možné? Pokud ano jaký stmívač mám pořídit?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Matesak Re: fido16
V pátek mi přijel domů :). Jen v rychlosti jsem otestoval, reálně půjde na AQ, které bude ke spuštění od 08/2018.
Na případné konkrétní dotazy rád odpovím (když budu vědět).

Reagovat na tento příspěvek 0  - fido16 Re: Kubaa
Tak anpř to že nemusím mít zapojené kabely přes čokoládu
 Reagovat na tento příspěvek 0  - bobikcz Re: Kubaa
4 kanály tam taky zapojíš, ale holt platíš za pohodlí (Wifi) a zpracování od Portugalců.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kubaa Re: bobik0cz
Tak zas takovej hipster, abych dal přes 1500 navíc za design něčeho, co normálně ani není na očích, a wifi, nejsem... A navíc to má méně kanálů.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - bobikcz Re: Kubaa
Wifi a design ne
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Angus68Re: powery
A tenhle by nešel? www.rostlinna-akvaria.cz/…
Nastavit můžeš po 1 minutě, intensitu po 1% ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kubaa Re: fido16
Co to má za výhody oproti té 420?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - bobikcz Re: Gringo63
Ano lze. ano

Reagovat na tento příspěvek 0  - Gringo63
Ví někdo, jestli s tím půjde ovládat Chihiros?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - fido16 Re: powery
No tak cena je trošku někde jinde. Ale o to mi až tak nejde
 Reagovat na tento příspěvek 1  - powery Re: fido16
Ale ta cena coze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - fido16
Čau našel jsem tento stmívač a vypadá hodně zajímavě je na 2 osvětlení. Má jej už někdo pár videií jsem našel na youtube a vypadá hodně zajímavě.

www.akvarista.cz/…
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Xif Re: Lucasxx
 Reagovat na tento příspěvek 1  - LukšaNM Re: vaaclav
Jasně proč ne,akorát cenově trošku jinde. palec
 Reagovat na tento příspěvek 1  - LukšaNM Re: dobrman101
A výhody/nevýhody? ;-) Možná špatně hledám, ale nedaří se mi najít moc technických specifikací. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R vaclav
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Xif Re: dobrman101
O par řádků níže sem to taky dával a nikdo si nevšiml
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dobrman101
Co třeba toto
www.ebay.com/…
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Jarda62Re: Lucasxx
Mám třeba i zařízení co má 1024 kroků a u výkonných čipů, jde stejně vidět skoky v poklesu intenzity okem. Takže by bylo třeba daleko více kroků.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jarda62Re: DavFM
Myslím že tohle řešení je už dávno nedostupné, přestalo se vyrábět? Nějakou dobu zpět asi 2 roky jsem se na to díval a stav je pořád stejný, dočasně nedostupný :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DavFM Re: Lucasxx
Já to nemám, jen jsem nad tím kdysi uvažoval.
Ale co vím, tak není potřeba PC pro naprogramování a dá se to rozsvítit i manuálně.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - LukšaNM Re: DavFM
Cenově srovnatelné, je v něčem lepší? Jestli dobře chápu, má taky 100 kroků, stejně jako TC420...
 Reagovat na tento příspěvek 3  - DavFM
A co třeba tohle:
www.aquario.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Xif – LED ovladač
Zdravím
teď jsem narazil na toto
www.ebay.com/…
a navod
m.fr.aliexpress.com/…
www.nicrew.com/…
 Reagovat na tento příspěvek 1  - LukšaNM – TC420
Mám už druhý kus doma a naprostá spokojenost. Vzal jsem taky z rostlinna-akvaria, maj teď akci za necelých 800, to už docela jde za to, že je to i se zárukou.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ScoperladaRe: jethro
Jasně. Ale poloviční cena.... mě zatím alice v ničem nezklamal. Teď se chystám dělat komplet celý kryt i s LED,chlazením. Tak jak bude hotovo pošlu foto pro inspiraci.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - jethro Re: Scoperlada
Mám ho asi měsíc a jsem spokojenej,vše jsem naprogramoval a je to super.Ryby nedostávájí takové šoky při zapnutí,jen jsem si ho koupil na rostlina-akvarija,je sice dražší ale 2roky záruky.na ali je to někdy sázka do loterie,bude fungovat nebo ne a co potom sním. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Zip Re: Scoperlada
Super palec
Jsem koukal na Ali, že už dělají i TC420 s Wifi :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ScoperladaRe: Breaker
Dnes mi přišel tc420 z aliexp. Hned sem ho vyzkoušel. Má bílé podsvícení a zda se plně funkční.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MirekSazava Re: 1965
Tak to pak asi bude nejjednodussi reseni. Diky!!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - 1965 Re: MirekSazava
MirekSazava napsal: Hm... dobry napad. A muzou tam byt dva programy a prepinat je, a nebo ho tam musis vzdy nahrat?
Máš tam možnost více Modů , které si vytvoříš v PC a nahraješ do TC a pak na TC přepínáš
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MirekSazava Re: Zip
Hm... dobry napad. A muzou tam byt dva programy a prepinat je, a nebo ho tam musis vzdy nahrat?

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [5] ...... 10

Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 19820x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/9664?od=201