Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Konduktometr a pHmetr

NápovědaFórum » Voda, přípravky na úpravu a testy  

Přejít na předchozí stránku 6 Žádná další stránka   1  
Konduktometr a pHmetr
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.07.2008 19:46 delis Re: ARES
Merak sa vola konduktometer ako si povedal je na vodivosť ale dá sa podľa vodivosti určiť približne aj celkova tvrdosť.33 mikrosimens je jeden stupeň.Ku terčovcom ten merak budeš potrebovať.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.07.2008 19:27 ARES Re: Dahak
-Dahak Vy jej používáte?pokouším se odchovat terčovce,zatím s malými ale přesto nějakými úspěchy
Zatím mám 2 akváría provizorní ve 300l mam 8 hnedých terčovců 6cm a ve 150l chovný pár red tyrkys,zařizuji menší chovnu a chci dále terčovce a také zkusím některé méně náročné L-sumce
Měl jsem akvárií i terčovců více ale kvúli opravě domu jsem si nechal jen jmenované
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.07.2008 19:23 ARES Re: Hanacius
Pokud se nepletu je to měřič tvrdosti vody,pro jedno akvárium zřejmě není třeba ale pro častější použití se oplatí,nevím jak jinak měřit vodivost v knize akvaristika (Drahotušský,Novák) se vychází pouze z vodivosti ale jak jinak ji měřit jsem se nedočetl
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.07.2008 19:20 Muž Dahak [425] - CichlidyRe: Hanacius
K odchovu tercovcu napriklad.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.07.2008 19:15 Muž Hanacius [14] - TanganikaRe: ARES
zkušenosti nemám, spíše by mě zajímalo k čemu je to v akvaristice potřeba...? tedy pokud to je vůbec potřeba měřit
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.07.2008 19:07 ARES – Měřič vodivosti
Prosím o radu máte někdo zkušenosti s měřičem vodivosti?Jaký typ popř. jestli jsou nejaká úskalí při používání,předem děkuji

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 5 ...... [6]

Zpět na obsah sekce Voda, přípravky na úpravu a testy • Zobrazeno 9254x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/8566-konduktometr-a-phmetr?od=251