Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Hadice filtru - údržba, příslušenství, problémy

NápovědaFórum » Technika » Filtry 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 5 Žádná další stránka   1  
Hadice filtru - údržba, příslušenství, problémy
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.10.2008 10:40 R Muž Silent [5949] Re: Tokuschew
Tenhle kartáč na čištění hadic mám a musí uznat, že se velmi hodí. Jednoduchý způsob čištění.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.10.2008 10:11 Muž Tokuschew [22] - RostlinyRe: Lorsson
Skús originál vecičku na to určenú.
www.akvaprodukt.sk/…;
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   26.10.2008 18:34 Muž DrBolíto [254] - RostlinyRe: Lorsson
Fotka k příspěvku Mě se osvědčil způsob z vojny když jsme čistili hlavně.
Vezmi provázek cca 30cm a vystřihni z hadříku cca 3cm proužek dlouhý 10cm.
hadřík vlož do středu provázku a udělej uzel. Pak stačí prostrčit provázek kolénkem a zatáhnout, až proleze hadřík tak zatáhnout za druhou stranu atd. až bude kolénko čisté. Pokud hadřík projde lehce, tak střihni větší kousek. Savo taky používám, když to nevyžere tak použij silnější ředění nebo 2x lázeň.

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.10.2008 11:55 Muž prisavnik [51] - RostlinyRe: Lorsson
skus zobrat handru,pripebni na nu drotik,pretiahni ho cez koleno az kym nebude von handra,a uz iba suchaj hore dole smich X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.10.2008 11:49 Lorsson Re: prisavnik
Hej, poznám :-) něco podobného jsem použil na hadice, ale ty kolínka proudem ani náhodou neumeju - tedy alespoň já a ty mé řasy ;-) . Jediné co pomohlo bylo to savo, jinak drží jak přilepené. coze
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.10.2008 11:47 Muž prisavnik [51] - RostlinyRe: Lorsson
poznas taku kefu na cistenie flias od vnutra? odrez stetiny s ruckou tak aby zostalo asi 3cm stetiniek a asi 1cm rucky,pripevni o ten kusok rucky nejaky obybny drot,ja som pouzil bowden z bicykla :) ,vycisti ti to hadice,kolena budes musiet umyt pod tlakom vody aby tie necistoty vyplavilo X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.10.2008 11:24 Lorsson – Jak vyčistit hadice a příslušenství vnějšího filtru...
Ahojte, chtěl bych se zeptat, jak čistíte hadice, a hlavně příslušenství - třeba kolínka u vnějšího filtru. Dneska jsem se do toho zase po půl roce pustil a žádná sláva. Nakonec jsem do kolínek nalil savo a nechal to odležet a pak se skoro všechny chuchvalce řas odlepily, ale i tak je to šílená piplačka. Hadice jsem jakžtakž zvládl řetízkem a hadříkem. Máte někdo nějaký osvědčený postup a vychytávku? Mám Tetru Ex 600, počítám že kolínka atd budou i u ostatních filtrů podobné.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 4 ...... [5]

Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 4882x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/8509-hadice-filtru-udrzba-prislusenstvi-problemy?od=201