Setkání akvaristů - Liberec
to já se už těším, už jen týden
a na Tebe se už taky těším, až budeš moci a opět přivítáš za námi
Tolik bab a já nemůžu...chjo.

Díky, tak rande jo? někdo na vás musí dohlídnout! aby jste tam moc nezvlčeli!

Také Ti vezmu tetrovité rybky

To se asi jen tak často nestává, aby bylo na srázku více akvaristek, než akvaristů

Tak uvidíme

Jo, vezmu Ti ty tetrovité rybky

No, tak bychom měli rande no

Alespoň bych se nemusela dělit o rostlinky, pokud nějaké budou
Ahoj, já určitě dorazím, takže to bude rande dvojité!

Půlpy,jestli máš nějaké přebytky oček, tak si ráda vezmu, těm minulým se daří dobře!
Starší reakce
Ehm, nerad bych Vám kazil rande, ale.. já bych taky dorazil. Potvrdím tak 5-6dní dopředu, to už většinou vím, jestli je to tutovka. Ale předběžně na 95%..

POZOR POZOR !!!
Již za dva týdny, v pátek 10.10. v 17hod. v restauraci Chicago v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí.
Pokud už nyní víte, že se zúčastníte, prosím Vás o přihlášení na:
rybicky.net/akce/1532
kvůli zamluvení přibližného počtu míst.

mějte se pěkně a v pátek 10.10. na viděnou

Starší reakce
Take dekujeme za prijemne stravny vecer, a za roslinky a sneky uz se tesime na priste

Ahoj, taky děkuji za rostlinky, rybičky, šneky a hlavně překvápko, to jsem opravdu nečekala a udělalo mi to velkou radost! Už se těším na příště!
Jojo, bylo to fajn, už se těším na další sraz. Jinak Půlpy díky za rostlinky, Danio a vůbec za organizaci

Další termíny setkání v Liberci jsou
10.10.
14.11.
12.12.
Tak na viděnou

Ahoj Pulpy, z prace jsem se utrhl pozdejc, ale uz sedim v busu smer LBC. Takze dorazim, ale pozdejc... Zatim ahoj! Martin
Ja osobne se tesim jiz dlohou hlavne na Vas rostlinky jsou prijemny bonus
Ahoj zitra

pozdě, ve středu jsem odvezl veškerý přebytek na zkrmení do Práglu, nechal jsem jen doma očka pro Tebe a Jirku (samozřejmě, pro sebe od každého druhu tři mladé samce a starou samici, ale uvidíme třeba jsem se přepočítal
každý, tam budete mít přibalenou velkou samici, která Vám vyprdne po šoku ze stěhování mladé

OK, dobrá, neutečem

ahoj, Piskořky bych brala, a dneska jsem udala 2 velké sumce, tak bych si těch pavích oček mohla vzít více, jestli tedy máš přebytek!
Dorazíme s paní asi něco kolem půl sedmé, pracovně to dříve nestíhám ... Jirka
vemu jak pro Lenku, tak i pro Tebe

škoda, tak jak říkáš - příště

Tak a je už zase jasno že nedorazíme. Už mne to samotneho se... teda štve. No tak snad příště.
Tomas Enderson
Ahoj Půlpy, nemáš ještě nějaké Piskořky?
to je škoda, tak snad příště

óṕṕ děkuji ...

Jéééé to se mám, mooc děkuji!

Kluci budou modří

Třeba 4 holky a zbytek kluky! a budeš mít i ty modré?
Neboj donesu, chceš jen samce nebo i samice?
Na sraz určitě dorazím!Pokud se něco nepřihodí!
Ahoj Půlpy, očka si ráda vezmu, ale tak 10! nemáš nějaká modrá? V Liberci je nemůžu sehnat
0
[2210] 04.09.14 05:48 půlpy POZOR POZOR !!!
Již za týden, v pátek 12.09. v 17hod. v restauraci Chicago v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí.
Pokud už nyní víte, že se zúčastníte, prosím Vás o přihlášení na:
rybicky.net/akce/1467
kvůli zamluvení přibližného počtu míst.

mějte se pěkně a v pátek 12.09. na viděnou

Donesu Ti tedy paví očka, mladé limie černopruhé a možná i malé mečovky

Zdravím všechny ... založil jsem další akva a pokud by někdo měl přebytek nějakých živorodek, vzal bych si je jako nový základ ... dvanáctého se zúčastním, přebral bych si je na srazu ...

Tetry prý děkují

mám velkou síťku, tak to snad výjde v poho

Tak ruším nabídku tetry průsvitné, naopak beru pro ni od Káti kamarádky

nalakat na zradlo, jak jinak

dekuju, kdyz se podari, podari. Kdyz ne, tak ne..
tak abych začal odchytávat, týden a půl na to torpédo by mohlo stačit
OK

Ahoj Půlpy, to Danio bych vzal, jak jsme se předminule bavili. Mám taky pruhované, tak aspoň udělají pořádný gang

12.dorazím na 99%. Kdyby někdo chtěl, můžu nabídnout maximálně olšové šištičky pro krevetky, z Českého ráje, žádné chemikálie ani těžké kovy... hezky vysušené. M.
Přidat reakci
1 ...... 41
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27627x