Setkání akvaristů - Liberec
tak už se blíží další termín setkání!!!Již za dva týdny, v pátek 13.03. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí
Kvůli zamluvení přibližného počtu míst se prosím přihlašujte na:
rybicky.net/akce/1582
zatím se mějte pěkně a v pátek 13.03. na viděnou

Starší reakce
no pulpy tak aby se nás tam pohodlně vešlo 20, ať si nesedíme naklínech

2
[2210] 15.02.15 16:57 půlpy poslední dva jsme odcházeli o půl jedné
já ještě na Franťáku pokračoval do tří

Bylo to bezva a nádherná účast, že bylo až těsno. Doufám, že jste pokračovali ještě dál po půl deváté.
Dnes jsem vytáhnul z akvárka takovou docela velkou kryptokorýnu Wendtovu, protože zacláněla, má-li někdo zájem, tak ji věnuji. Na trase Liberec/M.Boleslav přivezu.

Mám doma
www.akva-exo.cz/… tuhle čerpací hlavu, ale bez toho spodního plastového dílu (sacího koše). Neválí se náhodou doma někomu navíc? Kdybych k tomu dokoupila biomolitan, da se to na sebe nějak napasovat? Případně kdyby k tomu měl někdo náhradní přísavky, tak bych měla zájem...
Starší reakce
již za týden, v pátek 13.02. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí
Kvůli zamluvení přibližného počtu míst se přihlašujte na:
rybicky.net/akce/1581

zatím se mějte pěkně a v pátek 13.02. na viděnou

Paráda

Ok, Helču odlovím a anubiasy vezmu, mám jich tu teď kvanta, dneska jsem dostala obrovský trs. Jinak kořen od tebe je super, perfektně se mi do aq hodil, rybky jsou s proplouvačkou taky spokojené

Helenku bych jednu brala, ale jen tu Helenku, bez ostatních šneků, těch mám také na rozdávání. A ten anubias bych si ráda vzala. Díky moc

Donesu Ti tedy i levatky a okružáky

Katko, nechces anubias, mohla bych ti tu jeden maly kousek odstipnout...
Určitě budou a donesu

Já poprosím pro jednoho akvaristu o veškeré nepotřebné přebytky rostlinek. Akorát se moc dlouho nezdrží, přijde v 17h a bude s námi asi půl hoďky...
0
[13] - betta splendens, živorodky, krevetky 30.01.15 18:53 Katchi Ahoj

ja urcite prijdu, Kuba tentokrate zustava doma, takze bude cas a klidek

kdyby nekdo chtel, muzu vzit nejake plovoucky, nasla by se i nejaka ta obyc stonkovka...
To Pulpy: kdyby byly piskorky, tak nepohrdnu
Tesim se...
POZOR POZOR !!!
Už se blíží další termín setkání,již za dva týdny, v pátek 13.02. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí
Kvůli zamluvení přibližného počtu míst se přihlašujte na:
rybicky.net/akce/1581
zatím se mějte pěkně a v pátek 13.02. na viděnou

Starší reakce
Bylo to pěkné, příjemná společnost včetně hostů. Ještě jednou diky veliké za kytky i příjemnou spolecnost

Děkuji za super kytí

Doufám že příští termín zas nebudu mít odpolední

Dobře, vezmu je

Doublecow shání kytky do akwa pro příbuzného, myslím, že se tedy neztratí

Starší reakce
No proto už sem se lekl že mi ty trubci propachtuješ

2
[13] - betta splendens, živorodky, krevetky 04.01.15 12:00 Katchi Doufam, ze budu moct. Ono je to narocny zkombinovat skolu, detem krouzky, aby moc nechybely a cesty do Lbc, kam musim vdycky minimalne na 4 dny. Ale slibuju, ze se zaridim a na unor to nejak vymyslim
Jo a jinak, topitko funguje dobre, ted behem ledna uz konecne budu kupovat rybky, tak se tesim, ze uz nam tu taky neco poplave

at pak mam taky aspon o cem mluvit

škoda, že nemůžeš, tak v únoru

0
[13] - betta splendens, živorodky, krevetky 03.01.15 23:34 Katchi Ahoj vsichni, tak ja se bohuzel omluvuju

nakonec jedu do Lbc o tyden pozdeji, takze sraz nestiham. Kazdopadne Pulpymu patri diky za nabidku pikorek. Doufam, ze na dalsi sraz uz vezmu i nejake kytky, celkem pekne mi to tu zacina rust...
Jo a jinak, kdyby mel nekdo z Lbc nebo okoli na prodej pancernicky (male, triskvrnne nebo trpaslici), razborky bornejske, galaxky a neonky modre, tak dejte vedet, rada koupim.
Jo a ještě vezmu tuhle ,,potvoru,,. O tom napytlíkování to platí stejné jako u Pistia stratiotes

Mám jich fakt hodně, asi tak na zamoření dvou 300Litrovek

Vezmu několik Pistia stratiotes. Kdyžtak písněte, kolik lidiček by jí případně chtělo. Abych ji napytlíkovala, jinak to bude vybíračka z jednohu sáčku až na místě

OK donesu

Ahoj Pulpy, očka si ráda vezmu, je skoda odvezt je na zkrmení, některa od tebe mi už vyrostla, tak treba se jim už zacne darit
Kdyby chtěl někdo do akvárka, nebo pod mikroskop kolonii nezmara, tak není problém

Mám je všechny pěkně na jednom lístku

Tentokrát je brát už nebudu, hejbe se mě celé dno

Ale moc díky

Nevěřím

tak se snaž

Již za týden v pátek 09.01. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí
Kvůli zamluvení přibližného počtu míst se do středy přihlašujte na:
rybicky.net/akce/1580
mějte se zatím pěkně a v pátek 09.01. na viděnou

Všem co znám i všem co ještě rád poznám v novém roce.
Přejí zdraví štěstí pohodu.
Všem vespolek přeji hodně štěstí a zdraví do Nového roku, který za pár hodin začne, radujme se, veselme a ať nám rybičky i rostlinky rostou a množí se. Jinak na šťastná a zajímavá setkání s ostatními akvarist(y)/kami
Vašek

Starší reakce
Ahoj vespolek, byť jsem byl jen kratší dobu, tak se mi setkání také velice líbilo, ale vzhledem k okolnostem doma jsem nemohl pobýt déle. Nálada a osazenstvo bylo perfektní. Už se těším na příště.

Babička, lépe řečeno tchýně, to bohužel má už za sebou, v 90 se to musí bohužel i pochopit, byť to není o nic méně smutnější. Vydržela jen do neděle dopoledne.
Přidat reakci
1 ...... 41
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27627x