Setkání akvaristů - Liberec
Dnes jsem koupil na inzerát 4 kousky a zítra bych se mrknul zda mám i samici a rád levně prodám
Pomalu v každé akvaristice
Ahoj, nevíte někdo kde by se, tady v okolí, dala sehnat samice Pancéřníčka kropenatého?
Moc sem nechodí, tak ti pošlu číslo

Ať se rovnou domluvíte...
Starší reakce
Ahoj, zeptej se Lenky, možná bude mít přebytky Cherry

Kdo mate krevetky navic za rozumnou cenu, dejte vedet
Domnivam se ze jsem je videl v akvaristice za lodi minuli tyden

0
[2210] 12.09.15 13:14 půlpy termíny dalších srazů jsou:
09.10.2015
13.11.2015
11.12.2015
tak na viděnou

tak akvarko je nahoře všichni přežily a vcentru byla nova atrakce : )

taky donesu nějaký ten salát

Mohu vzít nějaké rostlinky, potřebuji probrat 125 litrovku.
Starší reakce
Zdravim vas přatele hledam touto cestou nejakou dobrou dusi z Liberce ktera by mi poradila se zalozenim nadrže 1000 litru pro panaque gybicepsy sklary a cichavce predem moc ekuju
Ahojky lidi urcite dorazim : )
To nemusíš ani psát

neboj, zůstanu do soboty

Zatím nás je nějak málo

A já ještě ke všemu dorazím později (na 18h)...
Již za týden, v pátek 11.09. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
Kvůli zamluvení přibližného počtu míst se prosím přihlašujte na:
rybicky.net/akce/1708
těším se na Vás a v pátek 11.09. na viděnou

. To jo, ale už k tomu jsou pak lepší předpoklady

Ano, vím o čem mluvíš

a ani být na cestě ještě neznamená že bude dosaženo cíle ....
A doufám, že vše vyjde a pojedeme, ale to budu mít tu jistotu, až všichni budeme v autě a připraveni na cestu

Také nad Rychnovem přemýšlíme

Starší reakce
teď už nešlo, termín je vyvěšenej už od poloviny června (srazy děláme druhý pátek v měsíci) mně to například jak v srpnu tak i v září vyšlo na odpolední, tak jsem si vzal v práci dovolenou, záleží na každém a jeho prioritách

Nesel by ten termin o tyden posunout?jsem ted na dvanactkach a vzdy mi to vyjde na nocni vikend....

blíží se další termín setkání!!!Již za dva týdny, v pátek 11.09. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další posezení nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
rybicky.net/akce/1708
zatím se mějte pěkně a v pátek 11.09. na viděnou

Starší reakce
Já už taky zamknul práci a frčím do LBC, tak ze chvilku ahoj!
ok, tak trochu jsem doufal, že dorazíš a do rezervace počítal i s Tebou, mělo by nás být asi pět

Nějak se mi nedařilo potvrdit účast a nevěděl jsem, zda v tom horku dřív nevyschnu, ale nyní už to asi výjde.

Starší reakce
Dej tomu ještě čas. Vždyť sraz je,,až,, čtrnáctého...
Již za týden, v pátek 14.08. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
rybicky.net/akce/1707
těším se na Vás a v pátek 14.08. na viděnou

Starší reakce
blíží se další termín setkání!!!Již za dva týdny, v pátek 14.08. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další posezení nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
rybicky.net/akce/1707
zatím se mějte pěkně a v pátek 14.08. na viděnou

Starší reakce
Starší reakce
V pohodě, já budu stejně do zavíračky

Ahoj Honzo, dostavím se, ale krapet později, musím ještě něco zařídit s ženou. Těším se

Tak super, konečně se taky u nás ukážeš

Chceš vzít na sraz ty ryby, jak jsme se o nich bavili? Dám Ti je klidně v 5L kanystru + vzduchování. Od pátku do neděle Ti krásně vydrží, z toho strach mít nemusíš.

Gratulace převeliká

Tak v pořádku doraž, místa bude dost

Pokud se něco nepřihodí cestou z Mnichova, dorazím. Těším se.
velká gratulace
tak příště Matyáška trochu zapijem, aby byl zdravý

Ahoj všichni, ani tentokrát nedorazím.. minule slavila tchýně s tchánem šedesátku, tentokrát si pojedu pro ženu do porodnice - v pondělí dvě hodinky před půlnocí se nám narodil synek Matyáš. Ptal jsem se ho na jeho názor na akvaristiku a vysloveně proti nebyl

takže možná další malý akvarista do liberecké skupiny

užijte si to! A snad příště..
to je škoda, snad Ti to výjde příště
Starší reakce
Již za týden, v pátek 10.07. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
rybicky.net/akce/1706
těším se na Vás a v pátek 10.07. na viděnou

Přidat reakci
1 ...... 41
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27627x