Fórum » Obchody
Fórum » Obchody  
 .
 .

2    05.10.2014 12:33
 2    05.10.2014 12:33   Humbal89 [47]   - Jížní amerika-Black water  – Moje názory na obchody v okoloí Olomouc, Šumperk
  Humbal89 [47]   - Jížní amerika-Black water  – Moje názory na obchody v okoloí Olomouc, Šumperk ale to je o treninku
 ale to je o treninku  Rostliny většinou z aqua-daho ale za 2x ceny co přímo u nich.
 Rostliny většinou z aqua-daho ale za 2x ceny co přímo u nich.

(deCORF.OBRAEN)
 (deCORF.OBRAEN)

Práve som sa vrátil z mesta, bol som pozrieť aj v Baumaxe v Ba, či sa niečo zmenilo, a fotky asi budú hovoriť samé za seba ... sorry za horšiu kvalitu, fotené mobilom.
 Práve som sa vrátil z mesta, bol som pozrieť aj v Baumaxe v Ba, či sa niečo zmenilo, a fotky asi budú hovoriť samé za seba ... sorry za horšiu kvalitu, fotené mobilom. 
   0    09.09.2011 14:52
 0    09.09.2011 14:52   Zoidik [2194]   - Ničemu nerozumím, nic neumím  – Zábřeh - Zemánek; Soukromník - Sudkov
  Zoidik [2194]   - Ničemu nerozumím, nic neumím  – Zábřeh - Zemánek; Soukromník - Sudkov 
  .
 . 

. Opravdu stojí za to se tam vydat, nemá cenu mluvit dál, chce to poznat. Mimo jiné: Nevíte někdo, kde by byla nějaká jiná akvaristika přibližující se rozmanitostí  druhů ryb atd. v Praze a okolí?
 . Opravdu stojí za to se tam vydat, nemá cenu mluvit dál, chce to poznat. Mimo jiné: Nevíte někdo, kde by byla nějaká jiná akvaristika přibližující se rozmanitostí  druhů ryb atd. v Praze a okolí? A nezapomeňte, druhý kruháč doprava, pak lehce doleva po tuším hlavní a až se to narovná, tak doleva, doleva a do slepé a nevšímat si cedule, která je umíštěna cca 100m před prodejnou, nebo zajedete k dědkovi se závorou do areálu kde to není. Je to na konci ulice.
  A nezapomeňte, druhý kruháč doprava, pak lehce doleva po tuším hlavní a až se to narovná, tak doleva, doleva a do slepé a nevšímat si cedule, která je umíštěna cca 100m před prodejnou, nebo zajedete k dědkovi se závorou do areálu kde to není. Je to na konci ulice. 

). V Hornbachu, sic!, se nedávno objevil i znalý prodavač, který po uvedení českého jména rybky zamíří bez váhání k nádržím s výhradně latinským popisem; věděl, že mezi kytkami má Hydrotriche (což jsem viděl poprvé v životě) a podotknul, co to potřebuje...
). V Hornbachu, sic!, se nedávno objevil i znalý prodavač, který po uvedení českého jména rybky zamíří bez váhání k nádržím s výhradně latinským popisem; věděl, že mezi kytkami má Hydrotriche (což jsem viděl poprvé v životě) a podotknul, co to potřebuje...

No nebyli, jinak byste se neptali. Akorát si my z Čech - (já) vůbec nejsme jisti, jestli když se Moraváci chtěli trhat od Čech, je tato besídka "k tomu". Páč nevím odkad jste a jak daleko do těchto obchodů máte.
 No nebyli, jinak byste se neptali. Akorát si my z Čech - (já) vůbec nejsme jisti, jestli když se Moraváci chtěli trhat od Čech, je tato besídka "k tomu". Páč nevím odkad jste a jak daleko do těchto obchodů máte. Morava je véééééliiiikááááá
 Morava je véééééliiiikááááá 
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 14818x