Hodnotíme obchody aneb obchody pod lupou
no myslim si že ve vlaku by to nemuselo bejt tak hrozný...topí se tam takže by ta tepltota nemusela tolik kolísat...ale zajímalo by mě jestli to někdo už někdy zkusil...
V tom případě je nejproblematičtější asi ta teplota.
šlo by pravděpodobně o razbory a otíky...přes noc bych je mohl dát do nějakýho kýble ale ráno bych je vzal a jeli by se mnou vlakem asi 6 hodin...
Pochopitelně záleží na náročnosti rybek,ale doba je to značně dlouhá a nejvíce mohoéu strádat nízkou či nerovnoměrnou teplotou a nedostatkem kyslíku.
no ale když budu kupovat rybičky tak rybičky budou
já teda předpokládam že nevydrží ale nezkooušel sem to a nechci riskovat....odzkoušeno tak budu rád za rady..
Stačí jim troška vody a měly by to přežít ... nejsou to přece rybičky
Tak dneska sem byl ve Sklorexu a je to doopavdy bomba...ani ceny nebyli nějak extra přemrštěné...ted jen posledni otázka...vydrží rostliny a rybičky od čtvrtka odpoledne do pátku odpoledne bez toho aby byli v akvárku?
Je tu i několik jiných dobrých, např. Aqualife
Taky jednohlasně Sklorex- sice dražší, ale když člověk chce poradit a není si něčím úplně jistý tak bych řekla, že je to dobrá volba. Mě zatím nikdy nezalhali
Mají tam snad vše co budeš potřebovat, jen něco je možná dražší a vyplatí se to objednat třeba v akva-exo.cz s tím, že si to vyzvedneš v Brně. Objednala jsem si 3D pozadí za 200,- a ve Sklorexu jsem TO SAMÉ pozadí viděla za 430,-
Jedním slovem.... Sklorex. Nic víc nic míň. Podívej se na jejihc stránky ať tam trefíš
0 20.10.2008 16:53 Jirka88 – Brno - akvaristika
Prosim všechny Brňáky aby mi poradili kde je v Brně dobrá akvaristika s dobrýma cenama...jsem tu na škole tak se nevyznam...díky všem...
Starší reakce
Dneska jsem se byla podívat v té akvaristice. Opravdu doporučuju, našla jsem si v Praze novou akvaristiku, kam budu chodit pro rybičky, krmení ap.
Abych doplnila: paní byla velmi příjemná, ráda poradila, vypadalo to, že tomu opravdu rozumí. Sama, když uviděla mrtvolku v nádrži, tak jí okamžitě vylovila a vyhodila.
Taky jsem nedávno kupoval skříňku pod akviško:
www.bogfran.eu/…
Moje cena je pod 4400,- a když to srovnám s "profi" stolky pro akviška patřičné velikosti, vychází mi ta cena velmi dobře...
Navíc je to jen jeden díl ze soupravy nábytku, takže ta "komoda-stolek pod akviško" docela ladí...
www.pet.cz/…
Já si koupila tu skříňku klasik 80x35x60, barva buk...což je za 1580Kč.
No sranda je, že když jsem si to objednala v úterý, tak ta skříňka stála 1216 s DPH + 99Kč doprava...zajímavé, ale potěší to.
Jak taková skříňka vypadá a co stojí?
Starší reakce
Prosímtě, můžeš mi napsat přímo adresu na tu akvaristiku v Český Lípě? Díky moc, ráda bych se tam někdy podívala
Akvaristika v nuselké ulici je fakt supr,když sem se zeptal jestli mají malé čtverzubce,tak paní hned přiskočila ke compu a objednala je. velký výběr+skvělá obsluha,není co dodat
0 04.09.2008 22:40 jikaa – akvaristika
rád bych tu pochválil obchůdek na tržním náměstí v české lípě který funguje někdy od r.1990.je to čistě rodiný obchod,cenově nepředražený,spíš levnější a hlavně personál rybám rozumí.nenakecá vám hlouposti a netahá z vás zbytečné peníze.sortiment běžný,ryby zdravé.ideální pro začínající a mírně pokročilé akvaristy.jinak se zde koupí i živé nitěnky i patentky.
Navštívil jsem obchod v přerově akvaristika Jirků. Myslím, že docela dobrý, čistý dobře zásobený, akv. udržovaná bez štěrku, obsluha slušná...myslím že celkem OK.
Všichni tu chválí, tak také pochválím, včera jsme navštívili jeden teplický zverimex (nalezený zde na stránkách)
rybicky.net/obchody/34 . Vše podstatné jsem uvedl do komentáře. Stojí za návštěvu.
0 02.09.2008 17:21 nipac [3] Tak taky výjimečně pochválím... a to tento obchod:
rybicky.net/obchody/101
Je trošku zalezlý, je malý, ale má ochotnou prodavačku, zdravé ryby, oproti jiným obchodům i velký výběr (např. má Cichlidky Kakadu / Ramirezovy, Tetry císařské, skaláry, parmičky, pancéřníčky, terčovce... zatím co jiní jsou rádi za neonky a paví očka), rostlinek je taky dost, a dokáže je předem objednat ( Ví kdy co chodí).
Ten krámek rozhodně doporučuji.
Je v Domažlicích na náměstí, zalezlý u dolní brány.
Tak to se mi ještě nestalo že by ty rybky měly krupičku a tam vzadu na té olomoucké musíš dávat bacha na počet ryb a na to kolik ti dá vody při transportu.
Jsem rád, že i jiným čtenářům tohoto webu dáváte informace o svých zkušenostech a dojmech s akvaristikami po celé ČR. Ale netapoměňte je doplňovat i do sekce "obchody" k jednotlivým shopům. Jsou možné i fota. V dnešní době fotoaparátů v telefonech je to Bondovská záležitost.
Který zverimex v Kroměříži máš na mysli?
jj , maj tam zdravý rybky i kdyz v tom zverááči vzadu na olomouckéé majobčas ryby slepené ploutve a v tom předu je občas cele akva co má krupičku , ale prodavačky je neprodaj..
Starší reakce
Jo, u Kruháče a v těch Bohaticích - na ty sem zapomněl.. Ty sou ochotný, ten pan Bergman v Bohaticích mi dal i několik věcí zadarmo.. Teď už to tam i vypadá líp - přestavěl to tam....
jasny uz vim, v Bulharsky jsem myslel, ze uz to nefunguje. a to v Bohaticich je tam jak jsou ty modelarsky potreby, schovany za tim autosalonem
tak je fajn, ze to funguje mrknu se tam
www.mapy.cz/… TAMTO NAJDEŠ je schovanej v ty ulici ale když se zeptáš tak ti poradí budeš spokojenej ohledně ryb je to super a ryby když se vičihne a zajede když obědná kytky tak je dobrej vyběr od akvadaho
a ten u ty tržky je tu ale zas se zeptej
www.mapy.cz/…
zatim čus a at plavou
parada tak hod sem adresy a ja se tam zajedu pristi tyden mrknout
a jukni se určo do bohatic má tam mistnost jenom s akvaristikou a na rozcestí nechodim rád ten akvarista(zaněhož se vidává ) mi doporučil prej dobrý a otravil jsme si akva a nebo u tržky je dobrej se ozvy dam adresi v bohaticich nakupuju rád ryby má je tam krásně zdraví od koníčka varuju jsou nakažený !!!!!!!!! B A C H A N A T O já sem kupoval a vyklubakla se mi stoho krupička a v bohaticich ma rozumny ceny třeba šnek za 3 kc u oníčka za 12 a nebo tetry 10-20 podle druhu coridorasi fakt dobrej zverymex
a ja jsem zrovna spokojenej s tima na Rozcesti, ta mlada pracovnice je prijemna a rada poradi a docela se vyzna
v Intersparu byla taky jedna co se vyznala ale uz tam nedela. V Tescu jsem nebyl, v Globusu, jsem jeste nebyl, byl jsem tam v Plzni, a tam meli ceny jak pro cizince, pavi ocko za 35, kytky za 120-250 :/
Třeba ve Varech je to obecně na houby.... Na Rozcestí o tom nic neví a jsou protivní ve Sparu a Tescu to samý... Ale ta ZOO Hoch v Globusu je docela dobrá.. nová a mají tam dobrý rybky...
Prohlizel sjem tak seznam akvaristickych obchodu a zajimalo me, kam lidi z okoli chodi pro kytky a ryby, zda muzou nejaky obchod, si akvaristu doporucit
ja jsem spokojenej s mch.sokolov, bohuzel akvaristika kde delal, uz neni :(
Starší reakce
0 14.08.2008 20:54 Voloďka [59] - Tetry To je sranda když mi před dvěma dny napsala majitelka jednoho obchodu vzkaz, že prej mám blbě název obchodu a ani doba neodpovídá skutečnosti a jak jsem si sehnala vůbec adresu a že jsem to sem dala bez jejího souhlasu a žádá, abych obchod smazala.
Tak jsem jí to smazala...ale ještě jsem se jí zeptala jakej důvod byl pro smazání když většina obchodů dává peníze za reklamu kamkoli kde může a kde na to prostě má, když tohle má jakoby zadarmo a tenhle web není nějakej malej...no, odpověď ještě nepřišla, tak jsem zvědavá na reakci.
Je to její věc, ale přidalalo mi to jako kdyby se za svůj obchod styděla. Samozřejmě jsem ji napsala, že se omlouvám, za nepřesnosti, ale na internetu jsem to tak našla, ale že to mohu klidně hned opravit když bude tak hodná a napíše mi. Ale přemlouvat ji nebudu, to dá rozum....
Kontakt je zapsán, jakmile to vejde do nějakých kolejí (4-6 týdnů) dám vědět jak se to vyvíjí.
Zájem určitě je a bude. Jsi fajn, že jsi si vzpomněl. Udělej průzkum a dopiš své reakce do odkazu obchody/.../...
Pokud víš adresu a kontakt na ten obchod ve Svitavách, tak jej dopiš a napiš reakci.Díky
rybicky.net/obchody/ Dnesd byl ve Svitavách otevřen nový obchod SUPER ZOO.
Jelikož to mám to 5min procházkou pár prvních postřehů:
Co se týče akvaristiky - běžná technika, dekorace, nádrže, sety, krmiva apod v docela slušném (na Svitavy) výběru, ale ve vyšší cenové hladině.
30 prostorných nádrží, z toho cca 25 s rybami - i méně obvyklými.
Nádrže označeny latinskými názvy, ceník zatím nebyl k dispozici(???)
Celé to bylo asi bohužel šito až příliš horkou jehlou. Nádrže nemohly být na osádku dostatečně připravené, většina z nich s klasickým bílým zákalem a množstvím nevybublaného vzduchu na stěnách i technice. Nevím, jestli to všechny ryby rozdýchají.
V případě zájmu podám další informaci o vývoji svitavských akvarisitk.
Možná to tu někomu ještě nedoteklo, ale Fluval a dalších X značk je pouze komerční označení "řady výrobků" stále jednoho výrobce a to Hagen. Hagen = Fluval = zářivky XXX-Glo a další = made in China, hagen není rozhodně z těch TOP výrobců, ikdyž pár určitých věcí se jim celkem i povedlo (topítka Tronic / Fluval).
Mě se zamlouvá Hagen a Eheim a Fluval...
no, já fandim Hagenu, co se akvaristiky týče..
Jinak jako u vseho, castecne se podle ceny orientovat muzes. Pokud je neco vyrazne levnejsi nez ostatni, mel by ti zablikat v hlave majace, pozor, neco neni v poradku, pokud mirne drazsi, znamenava to obvykle kvalitu, pokud vyrazne drazsi, opet zablikat, pozor, bud vyjimecna kvalita nebo zbytecny luxus. No a kdyz si vyberes konkretni vyrobek, hledej zkusenosti ostatnich, kdyz nenajdes, tak se zeptej.
dle mého má dobré věci rataj kupuju dost od něho...
mno a co se týče auto je na 1. místě LEXUS! (IS-F)
Vidis to, pro me subaru, eheim a hikari
Přidat reakci
1 ...... ...... [4] 5 6
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 14311x