Fórum » Obchody » Kamenné
Fórum » Obchody » Kamenné  , požádat příslušnou televizi o natočení "opravdu fundovaného" pořadu, v kterém budete hlavní star Vy?
, požádat příslušnou televizi o natočení "opravdu fundovaného" pořadu, v kterém budete hlavní star Vy? a co pak na to my ostatní
 a co pak na to my ostatní  

: rybicky.net/nadrze/19749 No,jestli ti to tak v poho funguje,tak nic proti...
 : rybicky.net/nadrze/19749 No,jestli ti to tak v poho funguje,tak nic proti...  Já tu vodu ale i přes to budu raději odstávat,už třeba jen kvůli teplotě(vím,i to se dá obejít teplou...)
 Já tu vodu ale i přes to budu raději odstávat,už třeba jen kvůli teplotě(vím,i to se dá obejít teplou...)  

a při startu je to jedno, stejně čekáš skoro měsíc, než dáš ryby
  a při startu je to jedno, stejně čekáš skoro měsíc, než dáš ryby

mimochodem, máte pěkný obchod, párkrát jsem tam byl na čumendu - i když jsem se nehlásil, že jsem z Rybiček
  mimochodem, máte pěkný obchod, párkrát jsem tam byl na čumendu - i když jsem se nehlásil, že jsem z Rybiček

).
 ). Co se týče doby zabíhání nádrže -další vysvětlení času a testování NO2 - zmizelo ve střižně....
 Co se týče doby zabíhání nádrže -další vysvětlení času a testování NO2 - zmizelo ve střižně.... 

Danila by si snad dobrovolně rýhu na skle neudělala. mě spíš malinko zarazily ty neonky. to bych viděl jako větši prohřešek. a pak matení neznalého diváka záběry z té jejich delty a nádrže na prodejně. Třeba ke konci ladně proplouvající rybicky.net/atlasryb/tetra_dvouskvrnna
 Danila by si snad dobrovolně rýhu na skle neudělala. mě spíš malinko zarazily ty neonky. to bych viděl jako větši prohřešek. a pak matení neznalého diváka záběry z té jejich delty a nádrže na prodejně. Třeba ke konci ladně proplouvající rybicky.net/atlasryb/tetra_dvouskvrnna 
 Tohle mi totiž provedli doma a nemlich tou samou stěrkou
 Tohle mi totiž provedli doma a nemlich tou samou stěrkou  
 .
 . ), akvarista.cz
 ), akvarista.cz  

Tam je to dost na hraně-tohle byl medový.
 Tam je to dost na hraně-tohle byl medový.

. Moc pěkné, bez nervozity, třesoucích se rukou a hlasu. Zkrátka, "Polopatě".
 . Moc pěkné, bez nervozity, třesoucích se rukou a hlasu. Zkrátka, "Polopatě". 

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236299x