Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Drápatečky

 

NápovědaFórum » Další živočichové » Žáby, Mloci 

Přejít na předchozí stránku 10 Přejít na další stránku   1  
Drápatečky
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.03.2009 13:09 Žena Eva_R [365] - ObojživelníciRe: konvalinka
Jasně, schovávají se, časem se začnou objevovat.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.03.2009 09:10 Žena konvalinka [41] – drápatečky-schovávají se?
Ahoj, v neděli jsem na burze koupila dvě drápatečky. Tak 1cm maličké. Od okamžiku, co jsem je vpustila do společenského akva, tak jsem je neviděla. Jen v neděli večer jsem se lekla, protože jsem zahlédla jednu, jak sebou plácá v nějakém slizu, ale to jsem se pak tady na stránkách dočetla, že jen svlékala kůži. Ale od té doby nic. Včera jsem u akva proseděla celý večer, ale ani při krmení se žádná neukázala. Nemohly mi takhle rychle umřít? Je možné, že by se jen někde schovávaly?

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.01.2009 14:34 Vak. Re: Dinamit
Po nakladení vajíčok treba dospelé odloviť inam,inak ich zožerú.Liahnu sa o 24 hod,asi o 3-5 dní začínajú plávať.Vtedy ich treba začať krmiť.Ja som mladým dával prvoky zo senného nálevu.Keď sú staršie,žerú aj výrniky a cyklopy.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.01.2009 13:58 Žena Dinamit [68] – Jak se páří drápatečky?
Teď pozoruju svoje akvárko a vidím, jak na sobě leží drápatečky. Ta jedna silně objímá tu druhou. Nejdřív jsem myslela, že je ta jedna mrtvá a ta druhá jí chce sežrat. Jsem do nich šťouchla a žijí obě. Myslíte, že se takhle páří? Bohužel nemůžu dodat foto, jsou v tak blbém místě, kde se vůbec nedá fotit :-(
Díky za všechny reakce :-)

PS: kdyby se fakt pářili a nakladly někde vajíčka, jak se o ně pak mám postarat?

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.01.2009 14:49 Mumínek Re: miloon
Myslím, že ne, jen by měly mít drápatečky možnost se ukrýt, kdyby náhodou je chtěla skalára provokovat. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.01.2009 11:40 Muž miloon [4]
a co tak drapetacka mala a skalar?...nebudu si vadit?

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.12.2008 15:43 Vak.
Ja chovám dve drápatečky spolu s ancistrusmi a razborami,mám pri nich aj jedného raka mramorového. ano ano ano

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.10.2008 08:31 makaweli Re: Eva_R
dik ale čím bych je mohl ještě krmit??
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.10.2008 21:57 Žena Eva_R [365] - ObojživelníciRe: makaweli
Ahoj, mám zkušenosti jen s chovem drápatek, ale u drápateček to bude asi stejné. Vajíčka by žáby sežraly, jestli máš prázdné to 30l akvárko, tak je tam můžeš dát, nejlepší by bylo i s vodou, v které byly nakladeny. Filtrace, světlo ani vzduchování není potřeba, ale až se začne krmit, měnila bych každý den část vody. Krmit se začne až pár dní po vykulení z vajíček, až se začnou pulečci jakoby vznášet ve vodě. Dávala jsem jim zelené tablety pro ryby žijící u dna, několikrát denně jsem jí ve vodě promnula mezi prsty, aby se co nejvíc ve vodě rozpustila. Tak ať se daří ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.10.2008 21:10 makaweli – bla bla drápatečky
zdrawim vsechny akvaristy dostanu asi vajíčka drápateček četl jsem že by je mohli sežrat mohl bych
je dát do 30l. akvaria??nemá filtraci světlo ani vzduchování.a ještě jedna otázka čím mám krmit
malý pulce??
PS: sorry za pravopisné chybi :-)
Vyzkoušejte

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.10.2008 19:14 Vééna
Opravdu nikdo neví, kde by se dala sehnat?? Na ceně nezáleží :) ...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.10.2008 14:07 Vééna – Kde je sehnat??
Zdravím,
využiju toto téma a zeptám se, zda někdo neví, kde by se tyto žabičky daly sehnat v Pardubickém kraji, nejlépe Pardubice a okolí???Obešel jsem několik akvaristik, ale marně a nikde mě nedokázali odkázat ani k žádnému chovateli..Poradí někdo??

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.08.2008 10:44 Sim45 Re: filipsi
Díky za radu, vyzkouším. Vidíš, a já měla strach, aby jim ta odstátá voda neublížila víc, než ta od dospělých. Ale je fakt, že dospělým nevadí skoro žádná voda, jsou to nezmaři :-) Ale nevylučovala bych ani genetické vady - naše žabky už jsou poněkud staré a vesměs jsou to sourozenci...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.08.2008 22:55 Muž filipsi [1295] Re: Sim45
Presto (nebo spis prave proto) si stale myslim, ze pujde o problem s kvalitou vody. Zatim si nenapsala, zda si vodu menila denne, a kolik. Pulci jsou mnohem, mnohem citlivejsi na amoniak + no2 nez dospele zaby (stejne jako poter). Pridami starsi vody od dospelych zab muze byt jejich konec.
Specialista zkoumajici idealni prostredi vzal vodu na rozbor, kdyz uz byli pulci na pitve? Tim bych zacal jako prvnim, pred pitvou.
Redleg jsem nasel jak u drapatky, tak u drapatecky, ale jak jsem psal, v tomto vychazim jen z vyhledanych informaci.
Dik za rozsireni obzoru o zabicky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.08.2008 17:30 Sim45 Re: filipsi
Redleg postihuje zejména drápatky - xenopus laevis, velmi málo drápatečky - hymenochirus boettgeri (curtipes, spec.,...). Dříve jsem drápatečky běžně odchovávala a vypozorovala jsem (potvrzeno i lékaři), že tyto žabky začínají dýchat plícemi zhruba v době, kdy už mají vyvinuté nohy zadní a raší přední. Pitva prokázala pouze střevní potíže, nevyloučila genetické poruchy, vyloučila infekci. Podle specialisty je prostředí ideální, přesto navštěvuji toto fórum - ne všichni opravdoví specialisti rekrutovaní z chovatelů-laiků o sobě dávají hlasitě vědět...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.08.2008 14:39 Muž filipsi [1295] Re: Sim45
Jeste na vysvetleni, co me vedlo k uvaham o otravach v nadrzi a nevhodnych podminkach - Nezdalo se mi, ze by to cervene souviselo se zabrami, vzhledem k tomu, ze pulci drapatecky prechazeji na plicni dychani v dobe, kdy jsou fakt malilinkati. A narazil jsem na tohle (v mnoha obmenach):
frogworld.net/…
Prijde mi to jako takova zabi obdoba bakterialniho rozpadu ploutvi, majiciho puvod vetsinou primarne v nevhodnych podminkach.
A nic dalsiho ze me asi uz nevymacknes :(, drapatecky zatim nechci.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.08.2008 14:33 Muž filipsi [1295] Re: Sim45
Tak to bude nekdy kolem stari 4 tydnu? To uz by meli spolehlive dychat plicemi.
Ja bych fakt zacal tou vodou, temer vsude u odchovu pulcu drapatecky jsem narazil na zminky o denni vymene 1/3 vody za cerstvou. To, ze je voda cira a cista jeste menusi znamenat prosta nevhodnych latek, ja bych zkusil davat denne 1/3 odstate vodovodni..
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.08.2008 13:59 Sim45 Re: filipsi
Přesné stáří neznám, ale ještě jim neraší zadní nožky, i když už jsou poměrně velicí, tělíčko bez ocasu má 0,5 cm (pokud se člověk podívá zblízka, uvidí rudé skvrnky v místě, kde mívají pulci žábry - přestože jsou žabky maličké, jejich pulci jsou pouhým okem viditelní velmi rychle ;-) ) Vodu mají míchanou - jednu třetinu tvoří ta, ve které donesu čerstvě nalovené perloočky, lovím je v jezírku uprostřed lesa, kontaminace splodinami nehrozí; zbylé dvě třetiny beru od dospělých žabek, ty mají vodu čirou a čistou, beze zbytků potravy, žabkám dolévám odstátou vodou z kohoutku. Rostlinky v nádrži pulci mají - hygrophily. Hnijící kousky rostlin, mrtvé perloočky a výkaly denně odstraňuji, dno holé mám.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.08.2008 22:07 Muž filipsi [1295] Re: Sim45
No vida, to je presne problem, do fora se hodici. Bohuzel s nim poradit konkretne nemuzu, zaby nemam a nepotkal jsem se s nim. Presto zkusim rozproudit debatu, treba se k necemu dobereme.
Jak jsou pulci stari (pokud jeste dychaji zabrami, to abys mela na zarudnuti mikroskop, ne?). Jako prvni bych zkusil vyloucit otravy (meris pri tom amoniak/no2?), je pry dobre pri odchovu vetsiho mnozstvi pulcu mit hole dno, nesnedenou potravu a pripadne uhyny hned odsat, vodu menit denne, stejne jako u ryb.
Jak mas tvrdou vodu? Ja mel treba problem s mnozenim red cherry, ktere ostatnim sly jako plevel. Jeste to nemam uplne vychytane, ale zjistil jsem, ze jim nedela dobre ma extremne mekka voda. Pridavam kridu, a zlepsilo se.
Prijit na podobne problemy leckdy byva orisek, a vyzaduje mnoho cteni a zkouseni a diskuzi, az se jedna nebo kombinace par myslenek ukaze jako kus cesty k cili.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.08.2008 21:00 Sim45 Re: filipsi
Mým specifickým problémem je vysoký úhyn pulců, přestože mají vše, co si můžou přát - živou potravu (perloočky), dostačující teplotu vody (kolem 23°C), v určitém stádiu jim zrudnou žábry a oni se prakticky udusí. Kyslíku mají ve vodě dost. Teď poraď. Každá z výše zmíněných stránek obsahuje odlišné informace ohledně odchovu malých drápateček, ať už co se týče množství potravy a vody,... Na žádných stránkách není návod, který by vedl k úspěšnému odchovu (jsem zkušený "googlista", takže nařčení z lenosti by v mém případě nebylo na místě), vyzkoušela jsem už všechny možné rady z internetu, poněvadž mi umírají pulci už poněkolikáté. Pokud znáš odpověď na tento problém, začnu se k tobě snad modlit, protože jsi chytřejší, než celý world wide web...
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.08.2008 22:16 Muž filipsi [1295]
Sim45 napsala:
v tom případě jsi sice nechtěně, ale celkem viditelně, dal najevo, že existence jakéhokoli fóra je absolutně zbytečná

V tomto pripade zcela chtene. Forum nema byt pro lenochy, neochotne si relevantni informace najit, ale k reseni slozitejsich problemu, na ktere neni jednoznacna odpoved, pripadne se nazory ruzni.
Zaplatpanbuh za to, ze se z diskuzi odbocuje a casto se nacinaji i jina temata, jinak by kazdeho brzy prestalo bavit suplovat ostatnim google.
Jaky je tvuj specificky problem s drapateckami?

www.aquapage.cz/…
rybicky.gouma.net/…
www.theaquariumwiki.com/…
www.flippersandfins.net/…
allaboutfrogs.org/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.08.2008 21:20 Muž Yirka [9126] Re: filipsi
Mokrý nebo suchý - žádný není lehce přes 3l.
Imperiální galon používaný ve Velké Británii: 1 galon = 4,55 litrů
U.S. wet (mokrý) galon používaný v USA pro tekutiny: 1 galon = 3,79 litrů
U.S. dry (suchý) galon používaný v USA pro suché látky: 1 galon = 4,40 litrů
ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.08.2008 21:15 Muž filipsi [1295] Re: Yirka
Neni galon jako galon. Tady se asi mysli mokry americky, tech cca 3.8. Ale jeste je suchy, anglicky .....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.08.2008 21:10 Muž Yirka [9126] Re: Kaczena
Jen pro upřesnění, galon je spíš lehce ke 4l (3,8l)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.08.2008 20:55 Kaczena Re: zabar
Pokud jsi vskutku náročný, tak: já mám u drápateček kytku jménem Hygrophila, prostě je to vodní rostlina s několika lodyhama plnýma listů. Tyto žabky ocení jakoukoli rostlinu, které se můžou schovat mezi listy. Mně se někdy pokouší dostat všech jedenáct do jedné jediné a to je pak problém :-D Mé žabičky jsou zvyklé na živou potravu, zejména je krmím nitěnkami, občas nalovím v opravdu čistém potůčku živé gammarusy (pouze takové množství, jaké jsou žabky schopny pozřít - gammarusci v akváriu dlouho nevydrží). Mnoho "žabologů" je doporučuje do akvária s kteroukoli nedravou rybou, na zahraničních stránkách se dozvíš, že žáby můžou být i 2 na 1 galon (galon = něco lehce přes 3 litry). Poteší je úkryty například z rozbitých květináčů (pozor! obrousit ostré hrany!) Na dno akvária je vhodný štěrk středních zrn, na akvárium doporučuji kryt s průduchy - jedná se přece jen o žáby a ty, jak známo, skáčou. Hodně zdaru v chovu ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.08.2008 12:51 zabar Re: Kaczena
jo, kdyz zacnou dychat pusou, tak uz jim rostou predni nozicky, a doporucuju je drzet ve vetsi nadrzi, cim vetsi andrz tim vic se mi jich podarilo odchovat, doporucuju minimalne 2-3litry na jednoho ...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.08.2008 11:53 Kaczena – Drápatečka trpasličí
Dobrý den. Chtěla bych poprosit o radu ohledně pulečků Hymenochirus boettgeri. Jeden z mých chovanců by měl zanedlouho začít dýchat plícemi, chtěla bych vědět, jak velcí pulci při proměně jsou, zda už mají plně vyvinuté i přední nožky. Vím, že ve fázi metamorfózy mají pulci největší problémy, tak bych chtěla být připravená.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.08.2008 15:16 Xmacala Re: Macik33
Patentky jsou fakt nejlepší. palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.08.2008 11:05 Žena Macik33 [3] Re: sawu
Drápatečky chovám už víc jak 8 let a nejvíc se mi osvědčila živá potrava, hlavně nitěnky. Má to ale jeden problém, když si drápatečky zvyknuly na živý, tak potom už nic jinýho nechtěly. Ještě jim celkem chutnaly šneci. Podařilo se jim zlividovat celou jednu početnou populaci. Jo a nejraději mají nízké teploty (kolem 18 nebo 19 stupňů), to pak žijí opravdu dlouho, jeden páreček mám už osmým rokem a to si myslím je na drápatečku slušný věk. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.07.2008 23:03 Žena Eva_R [365] - ObojživelníciRe: sawu
Jaký rostliny? - jakékoliv ano
S jinýma rybama se snesou, uloví akorát drobný potěr, nevím jak je to s většíma dravějšíma rybama, aby žabkám neublížily..... Jo a jestli je chceš ke svým krevetkám, tak ty by drápatečky určitě sežraly.... Jinak jim chutnají hlavně mražené patentky.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.07.2008 22:58 Muž DonJuanKarlos [30] Re: sawu
Kytky jaké chceš. Pokud to sou opravdu Drápatečky, tak ryby nechávají na pokoji, dokonce ani potěr pavých ok "moc" nežerou (když jsou vyhládlé tak ano). Když se jim dá 1* týdně kousek rybího masa, nebudou dělat problémy. Pozor, aby nevylezla z akva :-) Jinak opravdu bezproblémové zvířátko. ahoj ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.07.2008 16:14 Muž hanz [27] Re: sawu
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.07.2008 15:44 sawu – Co mi doporucite pro drapatecku??
Zdravim vsechny ahoj
ja si budu kupovat drapatecky mohl by mi nekdo poradit napr.:
jaky rostliny??na co si mam davat pozor kdyz budou s jinyma rybama?
co zerou??

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.06.2008 10:32 gomez – Drápatečka umřela - nevím proč :sad:
Zdravim vsechny... cca asi pul roku mam ve spolecenskem 50l akva 4 drapatecky. Vypadaly spokejene, ale nyni jedna umrela. Ostatni osatenstvo je vporadku. Takto osazene akvarium jede bez problemu uz delsi dobu a nic se v nem nemenilo tedy krom par rybicek. Kazdy tyden poctive odkaluji a menim 1/3 vody.

Vim ze asi tezko zjistim cim to bylo, ale na co jsou zabicky nachylne co se tyce kvality vody? Ceho se mam pripadne vyvarovat?

Me jedine napadla vyssi teplota vody vhledem k tem teplotam venku. V te dobe co jsem ji nasel tam bylo 29stupnu.

Zapomel jsem napsat ze jsou odhadem asi rok stare.

Dekuji za nazory a rady smutej Gomez :-(

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.05.2008 00:06 Muž JirkaJirka [10] Re: Eva_R
to ja je mam takove plache, jsou schovane jen na krmeni chodi ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.05.2008 23:10 Žena Eva_R [365] - ObojživelníciRe: JirkaJirka
Jirko fakt zerou z pinzety, zkus to ano Ty moje se i nechaji vzit do ruky a vozit po akvarku smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.05.2008 23:08 Muž JirkaJirka [10] Re: conega
drapatecku pinzetou? coze to spis drapatku ;-) Drapatecky bych rekl ze je vic placha.
Pro drapatecku bych doporocoval urcite patentky, fajn jsou mrazene, problem je zda se na ne dostane, pokud je mas v akva s rybama ;-) drapatecky si ale vezme i krmeni od ryb treba SAK a nebo i tablety co davam sumeckum.
V atlasu najdes : " Potrava: Drobní vodní živočichové (perloočky, buchanky, nítěnky, roupice atd.), ale i kousky rybího filé."
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.05.2008 23:01 Žena Eva_R [365] - ObojživelníciRe: jaaa
Dej jí mražené patentky, ty určitě neodmítne :-) Nebo tou pinzetou můžeš dát cokoliv, co je schopna polknout, jestli je ještě malá tak třeba mušky, octomilky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.05.2008 21:33 Muž cenega [1] Re: jaaa
ja ji krmim moucnejma cervama, muze se po nich utlouct,krmim ji pinzetou primo do pusy ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.05.2008 20:05 marek Re: jaaa
Skus pohľadať na natu a nie všetko píš do fóra , najdeš to aj na tej stranke rybicky.net/atlasostatnich/drapatecka_kratkonoha
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.05.2008 14:20 jaaa – gg
m krmit drápatečku? Koupil jsem jí patentky sušené, ale zatím si nezobla, ale odplavala. Mám ji pár dní, přistihl jsem jí, jak jí něco málo krmení pro rybky. Mám jí nabízet patentky, myslíte, že si vezme? Kolik jí tam toho mám dávat? Nebo koupit nitěnky? Prosím o radu, aby mi neumřela hlady. coze

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.04.2008 18:53 Muž Yirka [9126] Re: zabak
Na burze. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.04.2008 16:19 zabak – zaba
Neví někdo, kde v Brně bych mohl koupit drápatečku?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.04.2008 13:34 Peťko Re: ja
Já mám 1 v 28 litrovym akvarku a klidně by tam mohli být i 2.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.04.2008 08:53 Žena Eva_R [365] - ObojživelníciRe: ja
Myslim, ze do tveho akvarka si klidne muzes drapatecky poridit, za hodne rostlinek budou rady, nijak zvlast vodu neznecisti, akorat potrebuji mrazene krmeni, ne suche, podeli se o ne s rybkama :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.04.2008 08:48 Žena Eva_R [365] - ObojživelníciRe: JirkaJirka
pokud koupis dve Drapatky vodni tak nebudes resit ze tam mas nejake ryby
:-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.04.2008 07:38 Muž JirkaJirka [10] Re: Ja
drapatecka doruska do 3 az 4 cm, na jednu zabku bych pocital tak akva kolem 10l
drapatka vodni zije prumerne 15 let u drapatecky by to mohlo byt podobne ;-)

myslim ze to bude ok.
ale pokud mas problem s rasou tak neco bude zle.
nerekl bych ze drapatecka potrebuje nejak vic menit vodu, zalezi cim a jak krmis, drapatecka je ma podobne naroky jako bezne akva. ;-)
no a pokud koupis dve Drapatky vodni tak nebudes resit ze tam mas nejake ryby.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.04.2008 06:50 ja – drápatečky
Mám 60 l akvárko, v něm 3 mečovky,2 pancéřníky, 4 paví očka s asi 4 mláďaty a 2 měchýřovky. Můžu si pořídit např. 3
drápatečky? Mám tam dost rostlinek a i řasy se mi tam trochu drží, může jim to vadit? Jak často s drápatečkama měníte vodu, častěji než jen s rybkami? Děkuji.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.04.2008 22:57 Žena Eva_R [365] - ObojživelníciRe: Elis
Nevím, jestli by skaláry nebo čichavci žabkám něco neudělali, třeba napíše někdo, kdo je spolu má.. Jinak s rybičkama se chovají běžně. Ale vločkový krmení jim nestačí, to by možná žraly jen z nouze, nejlepší je pro ně mražené, hlavně patentky palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.04.2008 20:17 Elis – ohledně žabiček
měla bych dotaz ohledně drápatek(nebo drápateček?)nevim jaký je mezi tím rozdíl....můžu je chovat dohromady třeba s čichavcema,skalárama nebo i většíma rybama?a stačí je krmit Tropicou?moc díky za odpovědi

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [10] 12

Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 7786x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/6196?od=451