Mečovka - rozmnožování, odchov

nevím určit které rybky je tohle miminko pls poradte mi má to rozdelenú chvostovú plutvu na dve časti a je to priesvitné

Staci zcysit teplotu o 2 stupne tak na 27
Nevíte jak poznám u Kominíčka že je těhotná má větší břicho ale nejsem si jistá.Kdyžtak se pokusím dodat foto jestli se mi to podaří.Díky
Teda ještě o trochu tlustější
Ta má pár týdnů před porodem

mohlo by, ale nevim. Ja mam také mečovku. Je takto tlustá už 2 měsíce je v pořádku ale potěr ne a ne

Bude s tejto mečunky nieco budu to male alebo je len taka tučna

Mam male Mečovky a neviete čim by som ich mal krmit?
Pokud tam není "přilepená" hodiny tak to není nic nepřirozeného. Každá rybka si někdy vyjede nahoru k hladině a zkouší zda tam neplave něco k jídlu. Pokud nelape po vzduchu tak OK.

Už dlhšie mi toto robí neviete prečo?
vie niekto ako prebieha porod?je pri dne?je pri hladine?plava pri tom?stoji pri tom namieste?
Dasa niak urichlit aby mečovka rodila?napr.:krmit živou potravou,atd
Díky za upozornění.

Spíš jak píšeš 5-7mm.Myslel sem si to správně,ale špatně sem to napsal.

nic ve zlém, ale čerstvě narozené mečovky sítkem o průměru oka 0.5 mm neprojdou. Nejlepší je síto o velikosti oka 5 - 7 mm.
Tak idem na to!(dat ju do maleho akva)
Diky za vsetko
nevim,to se nedá odhadnout
Až tak tam dobre nevidim asi tam je ešte miesto ale niesom si isti
kolko to je chvili?par dni?tyžden?
neviem lebo je zfarbena čierno a tak neni vidno bodky ale ciernu skvrnu tam vidim
možná tak ještě chvíly,ale ta mečovka někdy může rodit dřív nebo pozdějš.Taky sem to nechával co nejdál a ona se zrovna rozhodla rodit,kdy sem si to nejmín myslel a měl nejmín času.

Myslite že ešte nejde rodit?
s tou sietkou som aj chcel urobit,diky
ked budu male Mečovky tak dam vediet
myslim že si ještě chvilku počkáš..to břicho je před porodem jakoby hranatý na distálnim konci.
A možem tam dat piesok? mam doma len piesok
idem ju dat do malej nadrze,musi tam byt voda z tej nadrze kde je?
díky

a takto

podarilo sami tak to

Toto je jej fotka,myslite že bude rodit?
Je možne že by napr.:samec ktory je čiernobiely oplodnil samicu ktora je červena?
díky

Mám Mečovku samičku a má cca5-6cm myslite že by mohla už rodit?má plne brusko
Rozplavou se ti po akvarku a schovaji se za kameny ,koreny a tak.krmit vice by meli dostatek potravy jinak muzou zahynout
Je to mečovka.

měla by mít u řitního otvoru tmavou skvrnku v bříšku plnější až hranaté pak je ten praví čas

Přidat reakci
1 ...... [41] ...... 45 46
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 46418x