Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Sekavci - chov

 

NápovědaFórum » Akvarijní ryby » Druhy ryb - chov 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 2 Přejít na další stránku   1  
Sekavci - chov
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.11.2014 18:22 Roman Re: petulinakk
Má tam docela dost hodně žlutých kuliček a je to určitě samice.
Co by to teda mohlo být?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.11.2014 16:46 Žena petulinakk [2016] Re: Roman
No nevim... sekavci maji svetlejsi bricho, a popravde podle tehle fotky nedokazu rozpoznat, jestli to je jen bleskem nasvicene normalni bricho, nebo na brise opravdu je neco co by tam byt nemelo...
Vajicka to ale nejsou na 100% :-)
Pokud bricho neni uplne hladke, muze to byt treba nejaka plisen...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.11.2014 15:53 Roman Re: petulinakk
Fotka k příspěvku
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.11.2014 08:17 Žena petulinakk [2016] Re: Roman
Sekavec na sobe nenosi prilepena vajicka, pokud jsem tvuj popis pochopila spravne. Nebo co si mam predstavit pod "vnitrni stranou tela"? Foto by nebylo?

Jinak odchov je popsan tady v atlase v karte ryby, ale nevim jestli to bude tvuj pripad.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.11.2014 18:30 Roman – sekavec
Dobrý den, potřeboval bych poradit, mám společné akvárium, kde jsou paví očka, mini panceřníčci, pár ancistrusu do 2cm a sekavce.
A jeden ten sekavec, pravděpodobně samice mám skoro jednu celou vnitřní stranu těla posetou vajíčkama, teda myslím že to jsou vajíčka.
Jak dlouho trvá než ty vajíčka vypustí ven?
A co bych měl v tom společném akváriu udělat pro úspěšný odchov?
Předem děkuji za odpovědi.
Přeji hezký den.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.10.2014 20:23 ingrid33 – sekavce - strata farby
Ahojte, sekavec mi stratil farbu, zostali mu len pruhy na hlavičke a trošku náznaky na tele, neviete mi prosím poradiť, čo by to mohlo byť? dík.. :-(

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.04.2014 14:57 Žena Nikola90 [5] - Halančíci – chování sekavců příčnopasých
Ahoj mám dotaz, co to znamená, když mi sekavci lítají pořád dokola po stěně akvária.Trvá to už asi týden-od poslední výměny vody.Já jestli to je chování při tření nebo zda jsou spokojení či jak si to mám vyložit?Díky :)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.02.2014 13:12 Žena Nikola90 [5] - HalančíciRe: Beilis
Jo to by byl fajn.Tady vím, že jedna slečna má poslední 2 kousky těch příčnopasých ale jsou už staří tak je má prý na dožití.Měla i inzerát v inzerci tak jsem se jí ptala na pár věcí ohl.chovu.Ale na aukru jsem koukala, že je prodávají za 25kč ale 220 za čd kurýra, prodejce je tam pod jménem EDIIE nebo nějak tak. Dívala jsem se i na netu, kde by je mohli prodávat ale všude to je s kurýrem :-( spíš přemýšlím, že bych napsala do toho zverimexu a objednala si přímo od nich.Ti 2 co mám se zatím drží :) a je radost je pozorovat :) Ty jejich mini očka a vousky :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.02.2014 10:59 Žena Beilis [34] - AsieRe: Nikola90
Tak to bylo pěkně kruté rozzureny
A nevíš o někom, kdo by choval jiné druhy sekavců? Vím že jsem se tady na fóru už ptala na rozmnožování a nějaký šikovný chovatel mi psal, že je tře i bez hormonů.....tak možná někdy v budoucnu se nám taky zadaří ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.02.2014 15:14 Žena Nikola90 [5] - HalančíciRe: Beilis
Já jsem ty moje 2 kousky sehnala v superzoo měli tam khuli khuli=příčnopasý. Ale o tom, že mám tyhle pochybuji možná tak jednoho, ten druhý má jinak zbarvené pruhy.Ale jsou roztomilí, plánuji si pořídit další 4.Největší blbost ale v tom zvěráči udělali, že je měli v malém aváriu s malými čtverzubci zelenými, někteří sekavci už byli napadení a mrtví sad škoda že jsem jich nevzala víc. Přítel když se pak stavoval pro další sekavce pro mě tak je prý už neměli, asi to se čtveráky nepřežili.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.02.2014 15:09 Žena Beilis [34] - Asie – jiné druhy sekavců
Sekavci jsou fakt úžasné rybky, odolné, krásné, dlouhověké, celkově zajímavé. Škoda jenom, že se nedají množit...navíc se v běžných obchodech dá sehnat jedině pangio kuhli, takový sekavec vepřorypý, úhořovitý.....to je skoro nemožné!
Nevíte někdo, nemáte nějaký tip????
;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.02.2014 17:26 Žena petulinakk [2016] Re: predator3313
Všechny běžně sehnatelné druhy sekavců mají obdobné nároky, a žádný není pro ostatní rybky nebezpečný ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.02.2014 14:59 Muž predator3313 [831] - Hlavně bezobratlí
V jiném vlákně řešíme moje budoucí společenské akva, nejspíš velikost 180l, biotop asie. Složení ryb pravděpodobně hejno razbor Hengelových, gavůnci boesemanovi a pár SAE. K tomu by to chtělo něco na dno. Takže by mě zajímalo jestli by se mi do téhle velikosti akva a složení ryb hodil nějáký nenáročný druh sekavce který by nebyl pro ostatní rybky nebezpečný.
Věděl by někdo?

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.09.2013 11:11 Žena Lulito [15] - CichlidyRe: LiborSprysl
Děkuju plánujeme s manželem akvarium a on je tam prostě CHCE, takže já budu moct klidně spát :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.09.2013 05:25 Muž LiborSprysl [9015] Re: Lulito
Předpokládm-li, že máte ty drobky v prodejní velikosti, nebo o kousek větší, a hladinu nemáte zároveň s horní hranou akvária, pak můžete v klidu spát. Prchají jen velké ryby a o sekavcích jse to teda ještě neslyšel...bichiři, mastacembelusi, chany...to jo...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.09.2013 21:22 Žena Lulito [15] - Cichlidy
Mám dotaz, je pravda že pokud mám v krytu díru na kabely tak mi sekavec uteče. A opravdu musí být v počtu minimálně 3 kusy???

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.12.2012 01:08 Muž melrok1 [13] - Živorodky – pomoc
Ahoj mam 4 sekavce (mozno len 3 jedneho uz dlho neviem najst ale mozno je len poriadne zasity) a 2 mi sialene zhrubli ... brusko od krku az po zadok nafuknute uz su v takom stave ze je v pohode vydiek ktory je samcek a ktory samycka a teraz k problemu porodnicka alebo vylovit zivorodky ? mam totis asi 20 Black molly (povodne boli 2 a dnes som 50 predal)

zalozil som si nove akvarko 130 L ale kym sa zabehne nemozem tam davat ryby ale napustat tak kopu sekavcov by bola parada len neviem ako nato nechcem o poter prist Molly su pazrave prasiatka pozeru co im pride do rany poradte ako zachramnit poter. ( momentalne vsetci v 45L akvarku )

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 24   12.10.2012 00:04 Muž rudolf [4681] Re: petulinakk
Kliknul jsem si na ten uváděný odkaz a následně jsem se znovu přesvědčil, že grafomanie některých jedinců na internetu je bezbřehá. Opravdu doporučuji používat jiný zdroj informací. Proklikal jsem si pár stránek ryb a biologicky v nich není dobře skoro nic, přičemž ponechávám stranou, že autor neumí ani pořádně skloňovat, občas mu uniká, že by věta měla mít nějaký smysl, atd.
Nicméně to, že sekavci patří k rybám, u nichž je vyvinuto střevní dýchání, je pravda. Střevní dýchání je jednou z forem tzv. pomocného nebo přídavného (přídatného) dýchání, které se vyvinulo u některých skupin ryb jako adaptace (přizpůsobení) na život ve vodě se sníženým obsahem kyslíku. Podstatou přídavného dýchání je to, že umožňuje využívat jako zdroj kyslíku vzduch, a ryba tedy není odkázána pouze na kyslík rozpuštěný ve vodě, který přijímá žábrami. V případě střevního dýchání se ryba „nadechne“ ústy vzduchu nad hladinou neboli nabere vzduch do tlamky, polkne ho, vzduch projde trávicím traktem až do střeva, jehož stěna je v určitém úseku velmi hustě prokrvená jemnými vlásečnicemi a často také trochu ztenčená. V tomto místě dojde k okysličení krve, tedy k přechodu kyslíku z prostoru střeva do krve, vzduch pak pokračuje trávicí trubicí dál a vyjde z těla jako bublinka řitním otvorem. Stejný princip střevního dýchání je vyvinutý také u pancéřníčků, ti jsou v tomto směru známější než sekavcovité ryby.
Ke snížení obsahu kyslíku rozpuštěného ve vodě může dojít z několika důvodů. Jedním je prosté zahřátí vody – čím je voda teplejší, tím méně kyslíku je v ní rozpuštěno. Tento důvod sám o sobě s čistotou vody nijak nesouvisí. Druhým důvodem jsou intenzivně probíhající rozkladné procesy, při nichž se spotřebovává kyslík (oxidace). Tento důvod naopak s čistotou vody souvisí – je-li voda organicky znečištěná, začnou se v ní organické látky činností bakterií rozkládat. V první fázi probíhá aerobní rozklad (za přítomnosti kyslíku), při němž se kyslík spotřebovává, a ve vodě ho tedy ubývá. Ve druhé fázi pak následuje rozklad anaerobní (bez přítomnosti kyslíku), ten už s obsahem kyslíku nic neudělá, protože v takovém prostředí už (skoro) žádný kyslík není. Dalším důvodem pak může být příliš velká koncentrace dýchajících (tj. kyslík spotřebovávajících) organismů v malém objemu vody – organismy si kyslík „vydýchají“, začnou hynout, následně se jejich těla začnou rozkládat, což situaci dále zhorší, a následuje ekologická katastrofa.
Jaroslav Hofmann
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.10.2012 22:28 Žena petulinakk [2016]
Pěkný večer, náhodou jsem při brouzdání netem narazila na tuto stránku www.akvaencyklopedie.cz/…
...díky pomocnému střevnímu dýchání jim příliš nevadí méně čistá voda...
"Ryby mají pomocné střevní dýchání a jsou tudíž velmi odolné.
Co to je to "střevní dýchání", a jakou to má souvislost s čistotou vody?

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.06.2012 22:28 Muž malyLibor [5371] - AsieRe: Beilis
Poradil bych opět ten atlas ryb. Když u druhu, který tě zajímá, klikneš na Plave v nádrži, tak se ti tam občas objeví chovatelé a ty můžeš potom přes vzkaz oslovit. Pak se dá ještě kliknout na Zobrazit ceny v akvaristických obchodech a dozvíš se, kde je kdy prodávali, pokud je někdy někdo koupil a dal do prezentace.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.06.2012 18:14 Žena Beilis [34] - AsieRe: LiborSprysl
Děkuji stydim
A ještě něco, vždycky když jdu někam do akvaristiky, tak je v nabídce max sekavec thajský nebo příčnopásý, neporadíte kde by se dal sehnat takový sekavec vepřorypý nebo úhořovitý...dík :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.06.2012 18:04 Muž LiborSprysl [9015] Re: Beilis
Pokud v sekci RYBY ťuknete na písmenko s a pak kousek sjedete, tak vám naskočí sekavci...Mohlo by to jako návod stačit? smich coze
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.06.2012 18:02 Žena Beilis [34] - Asie – sekavec
Mé nejoblíbenější rybky jsou jednoznačně sekavci, jsem z nich přímo nadšená, chovala jsem je hodně dlouho, dožili se úctyhodného věku, ale nikdy se mi nepodařilo je rozmnožit...škoda.
Ještě jsem se chtěla zeptat na jméno sekavce který má celé tělo hnědé-bez pruhů hmm

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.02.2012 21:33 Boudy – amok sekavce
Dobrý den, jedem z mých sekavců thajských se "zbláznil" plave jak pominutý kolem skla, vyblednul, ztratil plachost. Ostatní 3 jsou v pohodě. Nevíte co se děje? A ještě jeden dotaz - dá se nebo nedá určit jejich pohlaví?

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.12.2011 21:37 Muž Vstrom [82] - Malawi
Ahoj, mám sekavce příčnopásého a k tomu jsme koupili ještě jednoho. Prý je to albín. Ale je skoro o půlku tenčí a má tak 10cm. Je takovej stříbrnej s duhovým odleskem. Je to albín nebo úplně jiná odrůda? Žádné pruhy nemá. Vypadá jako ten sekavec úhořovitý, teda podle fotek

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.02.2011 22:38 Andy303 – vybledlý sekavec
Mám dotaz. Může sekavec vyblednout? Vím, zní to divně. Máme jich ve 160l čtyři kousky. Vzhledem k tomu, že máme mraky úkrytů (kameny, kořen, tráva) tak je skoro nevidno. Když je vidíme všechny čtyři pohromadě, je to svátek. A teď jsem si všimla, že jeden z nich, prostě částečně vybledl. Nejprve jsem si myslela, že chcípnul a už se rozkládá a prostě vyplul ven z úkrytu, alepak začal plavat a se schovat. Je dost živoučký, vesele plave po akva, baští, chová se normálně, jen ta barva je divná. jak kdyby byl delší čas jen někde ve stínu a prostě vybledl. Tak nevím, jestli se to může stát, co s tím.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.04.2010 19:24 S Muž invalida [3881] Re: PaDa
Jde o to jestli to někdo zkusil...je to přece jen živý ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.04.2010 19:13 Žena darka [520] Re: PaDa
Ale co je to "odpovídajícím způsobem"? Dnes jsem měla opravdu nutkání je Invalidovi koupit a poslat, když bez nich nemůže žít :-D , ale ani prodejce na burze, který je snad už i odchoval, mi to nedoporučil ano , kurýr samozřejmě kvůli cenám nepřichází v úvahu ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.04.2010 18:51 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumciRe: invalida
Jsou to odolné ryby, když budou odpovídajícím způsobem zabalené, s posláním by neměl být žádný problém.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.04.2010 18:49 S Muž invalida [3881] Re: PaDa
No mečovky a molly nebo ancíci v plastovce ok..i třeba přes víkend na poště..dokonce 6 dnů a ok..krevetky cherry a palmaty ok...na burzu se nedostanu a sekavce nemůžu sehnat..tak se ptám..myslím že ok ale pro jistotu...určitě to někdo zkusil..
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.04.2010 18:41 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumciRe: invalida
No ryba jako každá druhá, v čem by se to mělo lišit?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.04.2010 18:05 S Muž invalida [3881]
Takovej dotázeček...máte někdo zkušenost s posíláním malejch sekavců? Moc dík

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.02.2010 23:41 Žena bluedream [245] Re: invalida
Já je mám ve 300l a jednou se mi tam vytřeli, ale ... společenské akva, takže vše sežráno. Pokud si dobře pamatuji, někdo tu ve fóru psal o odchovu. Tak opět napíšu ... hledej :-D . Pokud najdu jako první, hodím odkaz na vlákno :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.02.2010 22:33 S Muž invalida [3881] – velikost
Chci se optat v jakejch velikostech je chováte.. myslím tím litráž a zajímá mě možnost odchovu u nás v čechách... ne kšeft ale stanovit si cíl :) ..vím že mnozí to nepochopí....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.02.2010 17:51 Žena bluedream [245] Re: invalida
Tak ještě jedna možnost ... objednat
www.kalaba.eu/…
Když si vezmu, že v obchodech stojí kolem těch 25,- až 30,-, připočítej si cestu např. od tebe do Prahy, tak pokud se objednají (samozřejmě ne třeba jen 5 rybek), zase takový rozdíl to nebude.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.02.2010 22:51 xx Re: rybka1
Pangio oblonga nebo Pangio pangia??
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.02.2010 22:34 rybka1
Mohli by jste mrknout na tento odkaz a rict co to je za druh,divala jsem se do vsech moznych atlasu a nikde nemuzu nic najit. Diky! www.youtube.com/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.02.2010 22:19 R Muž Mrakoplash [1776] Re: invalida
Vím kde je mají a nejen thajský. Jen to budeš mít asi trochu z ruky.
Obec se jmenuje Dříteč a je to mezi Pardubicema a Hradcem Králové.
Možná bych zkusil Mělník :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.02.2010 17:18 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumciRe: rybka1
rybicky.net/atlasryb/sekavec_thajsky
V "charakteristice" se o tom něco píše...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.02.2010 16:08 rybka1
Sekavci jsou mirumilovne a krasne rybky, mam 6 kousku a jsem z nich nadsena,vrele doporucuju potlesk Jinak jeste jsem se chtela zeptat, at uz si to konecne ujasnim, jake jsou rozdily mezi sekavcem pricnopasym, thajskym? No a pak je tu jeste jeden druh, cely hnedy bez pasku.. Co je to zac? Predem diiik ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.02.2010 14:52 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumciRe: invalida
Prý snad také v Mostě mají nějakou burzu? Ale to netuším, co tam mají...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.02.2010 14:47 S Muž invalida [3881] Re: PaDa
No z ruky to je ale i když sem kripl tak bych jel jenže vlakem dorazim pozdě a autem po mrtvici nemůžu...a nocovat na nádraží nezvládnu spim
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.02.2010 14:44 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumciRe: invalida
Možná se vám ozve nějaký chovatel, ale krám je jistější, běžně se doma lidem nemnožej. Nemáte cestu do Mělníka? Tam je mají skoro stále. Jinak v Praze obě burzy skoro pokaždé a zvlášť Úvaly, tam jich měli v zimě stovky po pětadvaceti kousek... To už ale máte asi z ruky :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.02.2010 14:21 S Muž invalida [3881] Re: Utahraptor
Pár krevetek obětuju ..........filtr mám myslím zabezpečenej když jich slupnou 10 denně nevadí mi to..mám jich hodně já myslel jestli nejsou ůplně dravý ano dám inzeráta
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.02.2010 13:35 Muž Farrael [28] - ŽivorodkyRe: invalida
Já mám Sekavce úhořovité z akvaristiky v Praze Nuslích. Za 36,--/Ks. A jsou to super rybky :-) Takoví vděční obyvatelé akva :-) A co se týče malých krevetek já si myslim, že to nebude tak horký. Mám je u nich a nic. Sice pravda, papulu maj malou :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.02.2010 07:57 Žena Utahraptor [91] Re: invalida
Sekavci jsou v pohodě, je jich raději víc, na kvalitu vody se mi nároční nezdáli, když přežili i částečné vyschnutí akvária (radši nebudu rozebírat :)), kupovala jsem je jako mláďata v Praze na teraristické burze. Jsou poměrně plaší se spíše noční aktivitou, rádi se zavrtávají do úzkých štěrbin (bacha na filtr, jeden mi tam zalezl a posekal ho motorek) nebo mezi kamínky, když ale povyrostli tak se více otrkali, byli vidět v akváriu častěji, hlavně na stinných místech. Občas mají tendence začít šíleně lítat po akvárku, taky si umí doplout k hladině se nadýchat, ale jinak opravdu spíš rejdí po dně :) Krmila jsem je čipsy pro ryby žijící na dně. Jsou so spíše "detritožravci", krevetky nechávali být, rybky taky, ani jsem si nevšimla, že by se dobývali na šnečky :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2010 22:18 Muž bobikcz [135] - ups .... ono to roste :)Re: invalida
Doporučuju --- jsou netradiční stvoření
Já je sehnal v malé akvaristice u nás v Havl. Brodě, ale byla to nárazovka meli jich plné akva asi (50) a do 14dní byli všichni pryč. Zkus se mrknout do vetších akvaristik měli je celkem často (mám pocit, že i ve sklorexu jsem je viděl)
Jinak kupil jsem si 3 (3cm), byli akcní až jsem se divil (normálně se zavěšovali na stonkovky), pak se začili schovávat (asi tim, že se mečvoky začly množit a v akva začlo být rušno) no a ted mi bohužel zbyl už jen jeden 8cm a to je poradnej burtik a lenoch co se jen vali po dně v koberečku. :)

Stejně by mě zajímalo jestli je možné, aby nejsilnější jedinec třeba sežral svůj druh :) Tělíčka se nikdy nenašli a to (snad) důkladně čistim každý týden coze
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2010 21:13 Žena bluedream [245] Re: invalida
Já na ně jednou jedinkrát narazila v Jihlavě, od té doby nic. Leda objednat, pokud se u vás nedají sehnat.
Edit: Na filtr je opravdu potřeba dát pozor než vyrostou. Když jsem je měla jako malé žížalky v 540l, dvakrát jsem jednoho tahala z vnějšího filtru. Chce to dát ze začátku na sání akvacit (což je dobré i kvůli malým krevetkám).
Musím říct, že mě taky štve, že tady v okolí nejsou, pár kousků bych přikoupila :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2010 20:33 Bexi Re: invalida
Já je měl za 25. Malé krevetky nežerou. Ale je lepší jich mít víc,nejsou to samotáři.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.02.2010 20:30 Muž Yirka [9126] Re: invalida
Nijak přehnaně, jako běžné ryby střední kategorie. Ta cena co je tu v atlase je odpovídající.

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... ...... [2] 3 4

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 4517x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/3818-sekavci--chov?od=51