Copak je to za rybičku?
https://rybicky.net/atlasryb/fotogalerie/
Toto téma slouží výlučně k určení druhů ryb. Je-li ryba správně určena, pak další otázky (např. k jejímu chovu, nárokům, snášenlivosti, pohlaví či rozmnožování) pokládejte již v příslušných tématech fóra, nikoliv zde. Děkujeme, že pomáháte udržet přehlednost stránek. Hodně zdaru při určování ryb přeje redakce portálu.
0 27.01.2014 16:15 marekrbk – Neznama rybka
Co je to za rybka?
Tady by asi nebylo od věci založit prezentaci. Tyhle dva druhy spolu nebudou nijak extra vycházet a celkově se zdá, že tam bude možná pár dalších problémů.
Jinak je to opravdu 1) Parmička čtyřpruhá, mechová forma a 2) Skalára amazonská (a na to člověk nemusí být zrovna expert, což je další důvod pro tu prezentaci)
mrenka machová, u vás zrejme parmička mechová, opravte ma prosím
Starší reakce
Pangas, i když je to nemilé, tak rovnou dát pryč, takovým rybám je i 1000 litrů málo.
0 19.01.2014 12:12 DASAD – co to může být
Hezký den, chtěl bych se zeptat. Co je to za rybu, dostal jsem před pár měsíci k narozeninám a chtěl bych zjistit co to je?
Starší reakce
Skvrnity, albin, asi aj zavojova forma.
3 14.01.2014 15:32 finnnp –
Re: Kyd I když mu není moc podobný.Je to Skvrnitý.
Corydoras paleatus. nejspíš
Poradite mi prosim co to je za rybu? Maji ji v zoo dvur kralove a nikde tam nemeli pois. Dekuji
Starší reakce
Zdravím, dostal jsem tři tyto rybky jako "dar", ale už jsem se nedozvěděl, co jsou zač.
Nevíte někdo?
Starší reakce
snad bych jen doplnil xantorická forma
Amatitlania nigrofasciata
♂
0 04.01.2014 12:21 Patrik – Název ryby
Potřeboval bych poradit, co je toto za rybu. Dostal jsem ji, teda spíš si ji vzal od chovatele, který se jí zbavoval. Děkuju za pomoc.
Ryba je asi 8-9 cm dlouhá a kolem 2 cm široká. Zbarvená je světle růžově.
Starší reakce
No foto nic moc, ale je možný, že to je Parmička krásnoploutvá. Koukni na ní do atlasu. Těhotná určitě neni, neni to živorodka.
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte co je to za rybku, jestli je to všechno stejný druh a jestli je ta spodní těhotná.
Tak to voni jsou si potom s tím prodavačem co prodává aniž ví co, tak trochu rovni.
Mě zajímá, proč si někdo jde do zverimexu koupit rybu, kterou vůbec nezná? Nad tím mi zůstává rozum stát.
Na druhé fotografii je skutečně kančík perleťový, na první asi bude perlovka(nic moc fotky
). Nejen že jde o dva druhy, ale každá pochází z jiného světadílu.
Nechat spolu je můžeš, zaleží ovšem, jak velké je akva.
Pokud máš malé akva, tak bych jim ryby vrátil. Mají vědět co prodávají nebo neprodávat nevhodné ryby a uvádět tě v omyl.
Vypadá jak mladý Kančík perleťový...
0 26.12.2013 20:10 Kalda – Kančíci a Akary
A ještě jsem koupila jednu pry stejný druh ale mě se to nezdá nepoznáte co to je?
0 26.12.2013 19:52 Kalda – Kančíci a Akary
Ahoj nevíte nahodou co to je za rybku? Ve zverimexu měli na akvariu napsáno Kančíci a Akary takže nevím co to přesně je. Z druhé strany má na boku černou tečku a mezi ocasema tělem taky Děkuji
Možná jo, já se zkoušel orinetovat v čase, neumím s tím videem nic jiného dělat...
www.google.cz/…
doufám, že se bavíme o stejné rybě z toho videa a nedíváme se každý na jinou
jakto tělem? příjde mi ten tvar docela běžný... ta akara mi tam moc nesedí výškou těla a hlavně tou skvrnou u ocasu...toš já nevim
Nas apistogramu to nemá tělo...
to by možná mohlo být
hledal jsem jen ve skupině apistogram a na tyto jsem úplně zapoměl...
www.youtube.com/… tady jde vidět lépe od 1:00
Edit: Asi jsem ji našel. Je to prostě zas nějaká Apistogramma sp. (Steel-blue,Neon Head,atd...) těch obchodních názvů je dost...však se barva ryby dělá už doslova na objednávku
Ten okamžik fakt moc dlouhý není....Laetacara?
0 24.12.2013 21:56 radim Starší reakce
Poecilia velifera
Když se naježí, tak má nádhernou velkou vrchní ploutev...
Pořád jsem se nedobádal co je tohle za parmičku
Starší reakce
Starší reakce
ja bych řekl Corydoras sp. black venezuela
0 01.12.2013 23:51 JoKa Ahoj, kolegyně by potřebovala poradit, co je toto za rybku... Osobně si myslím, že nějaký druh pancéřníčka, ale ruku do ohně za to nedám... Co vy na to??
To asi tak úplně tlamovec nebude...já bych hledal třeba Nanacara anomala...
https://rybicky.net/atlasryb/fotogalerie/
Toto téma slouží výlučně k určení druhů ryb. Je-li ryba správně určena, pak další otázky (např. k jejímu chovu, nárokům, snášenlivosti, pohlaví či rozmnožování) pokládejte již v příslušných tématech fóra, nikoliv zde. Děkujeme, že pomáháte udržet přehlednost stránek. Hodně zdaru při určování ryb přeje redakce portálu.
Přidat reakci
1 ...... [30] ...... 71
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 226634x