Skalára amazonská - chov
Ten ma vsechny akva preplnene v 11 litrovem akvariu (psal na foru) mel prej 5 neonek 2 pavi ocka a chtel kupovat ancistruse... takoveho dat do polepsovny a pak do vezeni za tyrani zvirat
Starší reakce
Flubenol se pouziva ve fazi kdy ryby jeste prijmaji potravu.Nechavaji se flubenolem nasaknout granule nebo mrazeny koretry/patentky.V tvym pripade je lepsi Entizol.
0 22.11.2008 23:00 karelpavel co je flubenol ? neni to nejaka habadura name ?
a ma se jako davat ten flubenol normalka vsem rybkam ? dik
Vypada to ze se apinek (ac to popsal naprosto silene) trefil s diagnozou
.Precti si tohle
rybicky.net/forum/7677… na strance 2 je tam postup od
miro03 jak to lecit.
0 22.11.2008 21:25 karelpavel No prave s tech nemoci co jsou tam popsane, bych nikdy nepoznal co rybe je, jen kdyby mela ocividnou poruchu.Ale, bile vykaly mely,vyhuble byli take ( ale to bych rek ze to mely s teho - ze nejedly ) zdrzovaly se na klidnych mistech,o nic se neotiraly,a ke konci pred úhynem mely spatne reflexy - jinak sem nic jineho nepostreh
Mrkni sem
rybicky.net/nemoc/ a dej vedet jestli ryby maji nebo mely nektere z popsanych priznaku.(bile pruhledne vykaly,otirani se o predmety atd..)
0 22.11.2008 21:16 apinek nevim.....
0 22.11.2008 20:55 karelpavel to myslis vazne ?!
0 22.11.2008 20:45 karelpavel – proc umira Skalara amazonska ?
ahoj, mel jsem 2x cernou skalaru amazonskou, a pokazde mi po nejake dobe umrela ( cca po mesici ) ze zacatku byli ok, ale po nejake dobe se zacaly schovavat, neprijimat potravu ( i kdyz vylezly u krmeni ),a jako by se vlnit pred sklem
Nevite nahodou proc zemrely ? mam tam jeste 2 skalary a ty jsou v poho
Zatim dikec
Starší reakce
0 31.10.2008 14:03 karelin to jo.
Akorát bych tam měl za chvíli jen jednu piraňu.
Nic víc
to karelin: a co takhle piraňa-to by se machrovalo, ne?
Az na anciky a mozna kanciky nulova.Moji kamaradce prinesl "inteligentni" pritel do akvarka s parmickama mecovkama cichavcema atd. particku pseudotropheus zebra.Behem mesice tam jsou jen zebry krunyrovci a jedna parmicka.
1 29.10.2008 15:35 karelin – fosslinka
takhle bydlí cikáni
0 29.10.2008 10:17 karelin věřím.
říkal sem mu že to je vražda.
on říkal že jiné akvárko nemá.
tak sem mu říkal at mi toho skalára radši dá.
on říkal že nedá.
takže tam asi chcípne
Vězňové na samotce 2x2mtaky přežijí týdny. Kdyby tam byli dva, tak se za pár dní pozabíjí. Coby zkušenější akvarista bys měl kamošovi poradit, že to asi není ono. Přece věříš zkušenějším, ne?
1 29.10.2008 10:08 karelin kámoš má už měsíc skalára v 6-ti litrovce a žije mu
S krmením to určitě spojitost mít nebude...Jak píše filipsi, příliš mnoho ryb v malém prostoru. (A to ještě nevím jak jsou staré (velké), může být hůř. Pokud nezredukuješ a nepřehodnotíš skladbu ryb, z problémů se nevyhrabeš.
1 29.10.2008 09:38 karelin já mám na dně 2 pancérníčky tmavé a 3 ancistruse
0 29.10.2008 09:34 karelin všechny ryby mi žerou
No to je mazec, ten pocet a druhy ryb. Mas tam proste moc ryb, moc velkych na tve akva, to ani jinak dopadnout nemuze. Ale dlouho jsem vahal, zda to okomentovat, nebo se zachovat podle toho, co pises, "komu se to nelibi, .....". Nicmene zeptal si se ...
0 29.10.2008 09:34 karelin před týdnem jsem si koupil dva kančíky červenooké a ti mi už ty skaláry napadají...
myslíte že když ty skaláry mám v 80-ti litrech že chcípnou???
0 29.10.2008 09:22 ondra08 nejsem odborník na skaláry ale myslím si že to bude tim ze nemají živé krmení kolikrat denne krmis?
0 29.10.2008 09:18 karelin – mladý akvarista
krmím vločkovým krmivem a patentkama
0 29.10.2008 09:18 karelin – mladý akvarista
podívej se do mé nádrže Moje 80-ti litrovka a tam se podívej na moje ryby
0 29.10.2008 09:17 ondra08 jaké tam máš ryby a cim krmis?
0 29.10.2008 08:39 karelin – Agresivní skalár
mám 5 skalárů v 80 litrovém akva spolu z dalšíma rybama...
jeden skalár mi napadá ostatní skaláry a je dost agresivní.
Nevíte čím to je?
Starší reakce
Ta výška je pro skaláry na hranici, ale jinak má vše platnost, tak popřejme kamarádovi dobrý výběr.
To můžeš mít sice pravdu, ale na druhou stranu bys musel sedět doma v Evropě nebo vystěhovat všechny asiaty atd.
Mně jdou dobře i s čichavci, poznámka o ¨velikosti (a výšce) AQ je na místě.
hmm... takze jaguara, baretta a kalifornii
Kdo koho?
Čeština je mrcha.
Ano,máš pravdu,chovatel je Mlynář,je to Honza Burzanovský,a bydlí v Zelenči.Od něj jsem kdysi měl skaláry Barrettovy,bohužel nádrž byla zrušena.http://rybicky.net/nadrze/1495
presne tak
dik, chtel bych jaguar, barett a kalifornii, tak uvidim
0 20.10.2008 22:06 kelpy To je jasné, že to je forma, je koi kapr, koi skalár a asi i další koiové, ale slovo koi je takové divné, tak jsem se ptal co znamená. No asi si to najdu na googlu nebo wiki až se mi bude chtít
.
Přidat reakci
1 ...... [61] ...... 70 71
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 65936x