Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Co je to za potěr?

NápovědaFórum » Akvarijní ryby » Množení ryb 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 4 Žádná další stránka   1  
Co je to za potěr?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.12.2007 21:39 rolandmynar Re: Lucmar
Mno Molla je živorodka a jejich mladé okamžitě plavou ne?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.12.2007 21:35 Lucmar – Rozpoznám plůdek?
Koukám do akvárka a vidím tam poskakovat něco jako blechu, kouknu blíž a ona to pidirybyčka, jsou dvě možnosti - buď je to malá BlackMolla, nebo malé Dánio, poradí mi někdo, jak se dá rozlišit potěr těchto dvou druhů?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.03.2007 17:40 mates Re: KačkaB
maš v akvarku asi živorodky:protože jikry by už snědly jine ryby ale ty 3mm to je zas malo takže odlovit a krmit žloudkem(vařeným)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.03.2007 14:53 KačkaB – rybí potěr
ahojda, včera jsem si všimla, že mi po akváriu plave rybí potěr. nevím ale, jaké ryby se mi vytřely a ani nevím, co s potěrem. jestli ho mám nějak odlovit a dát do jiného akvária (ale nevím jak, ptž jsou velcí tak 3 mm) nebo ho tam nechat (schovají se mezi rostlinkama...?). poradíte mi někdo pls?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.05.2006 13:25 Heavyk1 Re: zdena
Asi to budou mečovky, poznáš podle barvy. nech se překvapit.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.05.2006 13:26 zdena – Problém
Mám společně v akvárku molly, neonky a mečovky. Narodily se mi rybičky asi před týdnem a nevím čí jsou. Nedá se to podle vzhledu nějak poznat? Black molly mám asi 2 týdny, takže by musela být jedna těhotná už ve zverimexu. Neví někdo jak se to dá poznat? Mně přijde, že by ty malý pasovali jak k mečovce, tak k mollce.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 3 ...... [4]

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 6352x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/2440-co-je-to-za-poter?od=151