Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Co je to za potěr?

NápovědaFórum » Akvarijní ryby » Množení ryb 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 4 Žádná další stránka   1  
Co je to za potěr?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.12.2007 23:54 Muž wayn [79] Re: Lucmar
Fotka k příspěvku Tyhle dva druhy se určitě splést nedají. Black molla je prostě černá. Dánio pruhované má rozeznatelné proužky.
Ještě jsem vyštrachal fotku potěru dánia pruhovaného. Proužky jdou nejlíp vidět při dopadu denního světla, to jim i oči září modře :-)

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.12.2007 21:50 rolandmynar Re: Lucmar
No uvidíš třeba zítra. Nevím, jak dlouho tráví u Dania mladí žloutkový váček, ale u mých Akar to bylo přesně 4 dny. Dneska přestali poskakovat a malinko plavou.
Edit: Počkej až u molly plůdek zčerná. :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.12.2007 21:45 Lucmar Re: rolandmynar
No, tohle tak nějak plave, ale asi kdyby to byla Molla, tak ten prcek bude větší a nebude skákat ..., nechce se mi věřit, že týden po vpuštění do nového akva už by se velký mršky stihly vytřít a prcek vykulit a rozplavat ...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.12.2007 21:39 rolandmynar Re: Lucmar
Mno Molla je živorodka a jejich mladé okamžitě plavou ne?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.12.2007 21:35 Lucmar – Rozpoznám plůdek?
Koukám do akvárka a vidím tam poskakovat něco jako blechu, kouknu blíž a ona to pidirybyčka, jsou dvě možnosti - buď je to malá BlackMolla, nebo malé Dánio, poradí mi někdo, jak se dá rozlišit potěr těchto dvou druhů?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.03.2007 17:40 mates Re: KačkaB
maš v akvarku asi živorodky:protože jikry by už snědly jine ryby ale ty 3mm to je zas malo takže odlovit a krmit žloudkem(vařeným)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.03.2007 14:53 KačkaB – rybí potěr
ahojda, včera jsem si všimla, že mi po akváriu plave rybí potěr. nevím ale, jaké ryby se mi vytřely a ani nevím, co s potěrem. jestli ho mám nějak odlovit a dát do jiného akvária (ale nevím jak, ptž jsou velcí tak 3 mm) nebo ho tam nechat (schovají se mezi rostlinkama...?). poradíte mi někdo pls?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.05.2006 13:25 Heavyk1 Re: zdena
Asi to budou mečovky, poznáš podle barvy. nech se překvapit.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.05.2006 13:26 zdena – Problém
Mám společně v akvárku molly, neonky a mečovky. Narodily se mi rybičky asi před týdnem a nevím čí jsou. Nedá se to podle vzhledu nějak poznat? Black molly mám asi 2 týdny, takže by musela být jedna těhotná už ve zverimexu. Neví někdo jak se to dá poznat? Mně přijde, že by ty malý pasovali jak k mečovce, tak k mollce.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 3 ...... [4]

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 6355x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/2440-co-je-to-za-poter?od=151