Přihlásit se RYBICKY.NET »

Ostrava - prodejny

NápovědaFórum » Ostatní  

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
Ostrava - prodejny
 Reagovat na tento příspěvek 3  - malyLibor Re: predator3313
Jo takhle... tak to paní nebudu učit zacházet s lopatkou :-D Já se jezdím kochat k Ratajovi.... to je obchod... Každé akvárko zařízeno tak, že by sis ho hned mohl dát do obýváku a dělalo by ti tam čest... jenže to má nevýhodu, že tam vždycky utratím za věci, o kterých jsem ani nevěděl, že je potřebuju smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - predator3313 Re: malyLibor
Jako obchod perfektní.... tam jsem poprvé očumoval mořské příšerky...a minule jsem tam i krmivo koupil, ale jak jsem psal loizovi na chatu moje ma u toho chatu..takže sem tam celkem často na kochání se ... :-D
 Reagovat na tento příspěvek 3  - malyLibor Re: predator3313
Hele, rýpale, víš že se ani nedivím? Počkej, příště jak tě uvidí, tak vezme lopatku na uhlí a jak se objevíš ve dveřích, břinkne tě po hlavě smich smich smich Jo, zapomněl jsem napsat, že jí to poradím a naučím jak správně lopatkou břinkati.
Já mám Osmančíka z ruky, ale když jsem u něj byl, tak se mi moc líbilo a děvčata byla milá a ten hoch, co tam obsluhoval, byl super. Sice jsem nakonec taky nic nekoupil, ale dojem na mne zanechali skvělý a až se rozhoupu koupit si led světýlko, tak asi u nich.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - predator3313
No Já teda jak chodím k Osmančíkovi, tak prodavačka se tváří vždycky že jsme tam navíc :-D a ještě huř se zatváří když ji řeknu že se jen dívám :-D

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 4  - Drahoš . – rostliny
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku to jsem hleděl že Ikea začala prodávat rostliny do akvária za 49kč měly tam jenom 4druhy ale do začátku

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - lucie.aqua Re: Pepan
Také se přidávám ke chvále pana Brokla, vřele doporučuji!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - muťa Re: Pepan
Mohu jen doporučit - sám jsem u něj byl po předchozí domluvě nakupovat ryby v pěstírně.

www.brokl.ic.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek 5  - Pepan Re: Drahoš .
Mezi prodejci z Aquaburzy figuruje i pan Brokl z Opavy a ten je asi má neustále. A Opava není zase tak daleko.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Drahoš .
chtěl jsem si koupit tak 30až 50 neonek. ale lidi divte se ani ploutev zvěráky vyprodané skoro všechno. doufám že nezklame chovatel slíbil mi za 8 kč že budou konce týdne

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - exit Re: bar640
Ricie v kelímku za 119 korun??? Nedávno bych Vám ji za 119 korun přivezl asi 15 kilo smich U vzácnějších mechů tu cenu celkem chápu,ale Ricie?Vždyť to je plevel.Z toho kelímku ji za 3 týdny mám minimálně deseti násobné množství.Nic proti Vám ani vašemu podnikání ,ale u některých výrobků máte příliš vysoké ceny.Toť můj názor.
Ať se Vám daří.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - bar640 Re: Drahoš
Vážený pane. Velice dobře si vás pamatuji. Mech Riccia fluitans za 119Kč v kelímku průměr 65mm a Christmas Moss také za 119Kč v kelímku o průměru 65mm není průměr pětikoruny. Neuvádějte zde nepravdivé informace!!! Mech jsem vám ukázal a řekl za jakou cenu ho máme. Sám jste s uvedenou cenou souhlasil! Nemáte nejspíš ponětí o reálných cenách těchto produktů.

Dále, že tu máme 6 akvárií pravda také není!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - exit Re: Drahoš .
To je pravda. Ceny hodně vysoko. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Drahoš .
Byl jsem se podívat do obchodu v Kozmicích u Hlučína , Přírodní akvária objednal jsem si tam dva mechy jeden 119 kč bylo toho jak když si to vytáhnete z pupku já si dělal starosti z mřížkou na co to dám.zbytečně vešlo se to na deseti korunu kořeny tam měly tak dva akvárek asi 6 zklamaní všechno drahé jak prase stydim tone stydim

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - muťa Re: Drahoš .
Osmančíka znám ale díky, to další je pro mne novinka.
No a já taky přispěju s trochou do mlýna: www.prirodni-akvaria.cz
 Reagovat na tento příspěvek 3  - O.Tom Re: muťa
O žádném co by měl zároveň kamennou prodejnu nebo vlastní výdejnu nevím.
Jediné co se tomu blíží a znám je www.svetakvaristiky.cz který využívá služby uloženka.cz a její výdejní místo v Přívoze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - muťa – E-shop
Znáte někdo nějaký slušný AQ e-shop s osobním odběrem v Ostravě a okolí? Je tady vůbec něco?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - kuba06 – Tetraodon Leirus
Zdravím všechny,
sháním tuhle rybu nějakou dobu a zatím bez úspěchu. Kdysi jsem je koupil v Ostravě. Ale bohužel jsem ztratil všechny kontakty jak na majitele obchodu, tak na chovatele.
Neznáte prosím někoho, kdo Leirusy chová na Ostravsku, Frýdecku, Vsetínsku? Moc díky

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 1  - muťa Re: baletka
To záleží jaké ryby chceš na burze kupovat. Pak bych ti doporučil si projít vlákno právě o ní: rybicky.net/forum/2863
Osobní zkušenost ( velice dobrou ) mám s panem Broklem - neonky a ramirezky.

www.brokl.ic.cz/…

Další dotazy ohledně prodejců na burze a burzy doporučuji směřovat do vlákna k tomu určenému.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - muťa Re: marrek13
Tak tam zavolej a zeptej se v prodejně proboha. Telefon ti ale hledat nebudu. Rostliny v Ostravě rozumně koupíš v podst. jen na AQ burze.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - lucie.aqua Re: marrek13
Čteš vůbec ty odpovědi, které ti sem lidi píšou? Vždyť ti muťa vložil odkaz na stránky: www.akvaristika-ostrava.cz Tam najdeš vše...Sortiment, ceny, popř. se můžeš telefonicky nebo mailem zeptat, jestli jsou žádané rybky skladem.
 Reagovat na tento příspěvek -3  - marrek13 – Osmančík
Omlouvám se že vás tady stále obtěžuju dotazy, ale do osmančíka je tocelkem dálka, a tak se chcizeptat než tam pojedu. :-O Nevíte jestli tam prodává, platy, neonky, mečovky, perlovky, cichlidky, pestřenci, nebo čichavci zakrslí, a případně zakolik?
Za odpověd vám moc děkuju ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - marrek13Re: baletka
Na burzu jsem chtěl taky jít, ale jediný termín v září je 16 a to já nemůžu, Právě že v tom obchodě měli celkem dobré ceny a ryb tam byl taky slušný výběr, chtěl jsem se jenom zeptat, jestli tam už někdo nakupoval, Dále bych se chtěl zeptat, nevíte o obchodu kde prodávají rostliny za lidskou cenu?
Za každou odpověd moc děkuju
 Reagovat na tento příspěvek 3  - baletka Re: marrek13
Ostrava - jedině Osmančík. Ostatní obchody jsou nemístně drahé a ruku do ohně za ryby by člověk nestrčil. Ale... jak psala Lucie, prodají vám tam všechno, na co ukážete. Mně např. dali štěrk s vápencem, protože "vypadá pěkně, podívejte" ... Ale znalý člověk si tam jistě vybere, pan Osmančík sám se spoustou věcí poradí.

PS: Když už jsme u toho... chystám se v září na ostravskou burzu. Je někdo schopen a ochoten jmenovitě poradit u koho nakupovat? Pro mě zatím rostliny, ryby budu pořizovat až tak za dva měsíce, tedy na burze tak v listopadu. Přesto bych se ráda informovala. Díky!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - O.Tom Re: marrek13
V Ostravě žádnou extra prodejnu neznám. Je tu pár klasických obchůdků, která fungují xx let, s běžnou nabídkou ryb.

Aquaburza je určitě zpestření nabídky, ale i tady si musí člověk najít spolehlivého prodejce. Mě drtivá většina ryb z burzy pochcípala, nebo se projevily deformace. Ale i přesto se našli i výborní prodejci a chovatelé v jedné osobě.

Hornbach, větší nabídka, vyšší ceny.

Další akvaristiky vznikající poblíž hypermarketů co jsem ze zvědavosti navštívil měly dost děsivé ceny. Taková prťavá nožovka běločelá za 160, nebo panceřníček za 175 kterého jsem od výborného chovatele koupil za 25, to je brutal...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - marrek13 – Obchod v tesku
A co teda ten obchod tescu, menuje se ASKINO nebo nějak tak?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: LiborSprysl
On tam těch překlepů má více, ale rozhodující je spíše kvalita rybek než naopak.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: Jurdas
Jo pan Rybka je spolehlivý... i mu odpustím to měkké i ve slově labyrintky... smich
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 2  - Jurdas
Mrkněte na tento odkaz www.akvarijniryby.com
Celkem dobré ceny.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - muťa Re: marrek13
Jak je psáno níže:
v Ostravě žádné kvalitní obchody nejsou. Na ten globus bych se vykašlal.
Za sebe mohu jen doporučit prodejnu Osmančík: www.akvaristika-ostrava.cz , která je kousek za Ostravou ( a jak tak koukám chystá nový web) a pak mne napadá ještě Hornbach ve Vítkovicích, ale tam jsem teď déle nebyl.
Byl jsem ale dva dny zpět v Tropicu v Přívoze a celkem to ušlo.

Počkej si na AQ burzu: www.aquaburza.cz

Jinak zde najdeš seznam prodejen v MS kraji. Ty ostravské jsou aktualizovány. Ostatní nevím. rybicky.net/obchody/kraj/moravskoslezsky

Jo, je znovu otevřeno PetCentrum ve Futuru, ale ani prst bych tam do AQ nestrčil.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - lucie.aqua Re: Živorodky123456
Souhlasím, u Osmančíka jsme kupovali všechny naše ryby, byly ve výborné kondici. Všechny přežily naše začátečnické chyby, kromě těch, které byly sežrány většími rybami. Dnes je máme skoro 2 roky, nikdy jsem u nich nemusela použít žádná léčiva. Jediný problém byl v tom, že nám prodali opravdu vše, na co jsme v neznalosti ukázali... To jim ovšem nelze mít za zlé, to byla naše hloupost.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Živorodky123456Re: marrek13
Dobrý je i Osmančík i když je kus za ostravou
 Reagovat na tento příspěvek 0  - darka Re: NHKG
V Tropicu jsem byla naposledy cca před 14 dny a měla jsem chuť se zeptat, jako Sid v tomtéž obchodě kdysi ( popisoval to tu ;-) ): Máte nějaký lék na krupičku? Tak proč ty ryby neléčíte? tone
Ryby rozhodně zdravě nevypadaly ne , tentýž majitel má obchod i u nás v Havířově, ten vypadá o hodně lépe, ale krupici tam má taky, možná proto, že používá jednu síťku na většinu akvárek hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - NHKG Re: marrek13
Vzdej to rovnou. Slušný obchod v Ostravě není. V Tropicu sem byl naposled 2 roky zpět a výběr nic moc a ryby zdravě nevypadaly. Zoo Panda Globus i přes velkou propagaci tady je velká tragédie (2× sem tam byl, vždy vypadaly ryby jako by byly v posledním tažení).
Ve Špalíku (Hrabůvka) byl celkem slušný obchod, ale výběr ryb mizerný, jenom ty nejběžnější ryby. Na burze (Černá louka 1× měsíčně) se taky dají koupit slušné ryby, ale je to docela risk (každý prodejce má jinou kvalitu ryb).
Já už kupuju ryby i techniku jedině přes net a nebo v těch pár kvalitních obchodech u nás (Sklorex Brno, Vivarium Mělník, slušný je prý i Bráník Praha). Ryby těch pár hodin transportu přežijí bez problémů a občas do těch měst mívám cestu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PetraRe: marrek13
V Globusu, Opavská, ZOO Panda
 Reagovat na tento příspěvek 0  - marrek13 – Obchody v Ostravě
Ahoj, neznáte nějaké kvalitní obchody v ostravě? Klidně i malé,jediný obchod který mě napadá je tropic ostrava, ale jěště jsem byl jsem v tesku-třebovice a tam mají jeden zverimex ryby tam na pohled vypadají zdravě ale má s ním někdo bližší skušenosti?
Moc děkuji za odpověd

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Drahoš . Re: rak
Hornbach ve Vítkovicích mívají tam krevety raky včera jsem tam byl a měli. ale po každé je nemají většinou zboží dostávají ve středu
 Reagovat na tento příspěvek 0  - muťa Re: rak
...tak to máš kámo smůlu. Tady se nejlépe nakupuje jen na AQ burze. Solidní prodejna a navíc s korýši je utopie.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R rak – Ostrava -korýši
Chystám se do Ostravy ,a když mi zbude chvíle, tak bych rád navštívil nějakou dobrou prodejnu, kde mají nějaké korýše ( raky a kraby).Můžete mi prosím poradit?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Prirodni-Akvaria.cz – Iwagumi, Ryuboku, Nature, Mizube
Fotka k příspěvku Zveme Vás k návštěvě našeho showroomu, který se nachází na ulici Sokolovská v Ostravě Porubě. V našem showroomu můžete vidět několik vystavených nádrží představující tyto kompozice:

Iwagumi
Ryuboku
Nature
Mizube

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Drahoš . Re: muťa
chybička se vloudila a udělaloto šššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššš :-D stydim
Tak to si ji měl i za 5 sec. prázdnou - kupoval si ji minulý týden, ne?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Drahoš . Re: muťa
jo tu od Rataje bylo to za 5sekund naplněné
Vyzkoušejte
A jakou bombu? Tu od Rataje jak máš?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Drahoš . – plneni co2 Ostrava
pro Ostravaky dnes jsem byl plnit 0,5 lahev co2 stalo to 72kč a kde ulice nádražní kousek od vojenské spravý plni tam hasičáky jsou před vchodem jako reklama

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 3  - muťa – Hornbach Rudná
Tak jsem dneska navštívil Hornbach na Rudné. V jiném vláknu to tu někdo kritizoval.

Dneska byly všechny nádrže bez krupičky, resp. jsem nikde neviděl nemocnou, nebo uhynulou rybu. Měli tam pěkné ramirezky a kakadu. Menší za 50 a XL za 100,-. To není zrovna málo, ale.... Kdo chce, může koupit levněji přece.

Takže dávám palec

Jo... už tam mají konečně názvy ryb i v českém jazyce !!!

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - zordix
Na této burze prodávají i akvaristi (ryby, rostliny): www.aquaterra.cz
Termíny jsou vypsané na stránkách.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MichalK Re: muťa
Jo dobře, už jsem napsal té akvaristice, díky :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - muťa Re: MichalK
Nee - tam nechoď! AQ které jsem chtěl by u něj vyšlo o cca 1300 více než v tom odkazu! Byl jsem tam a když m řekl cenu radši jsem šel.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MichalK Re: muťa
Ano to vypadá dobře, původně jsem chtěl jít k tomu sklenářovi u Domu Kultury, ale tohle vypadá asi lépe.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 5

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 3222x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/17334-ostrava-prodejny?od=71