AKVA trhy Kroměříž
více na oficiálním webu
http://akvakm.eu/ v sekci AKVA trhy Kroměříž.
Fotky a sortiment z minulých trhů naleznete v sekci Akce u konkrétního termínu trhů.
Sobota 26.3.2022. 8:00 - 12:00 hodin...
Starší reakce
Pár fotek z burzy z Kroměříže. Lidí hodně, sháněl jsem Razborky bornejské, trpasličí a Dánia perlová, ovšem nabídka jen u jednoho prodejce mě neoslovila, rybičky byly ne v nejlepší formě , nějak divně ,,ohnuté,, prostě jsem nekoupil. Živá potrava z Polska, akvarijní potřeby celkem drahé. Slušný výběr rostlinek i krmiva...
Starší reakce
Starší reakce
Dostal jsi nás zřejmě oba
Já kladu otázku, a odkaz mám před očima. Jsem to ale trouba.
Jako gůgl je věc, ale modrý rámeček nahoře taky není k zahození
Tak pak tohle:
akvakm.eu/…
Ještě že strejda gůgl je tak sdílný.
Řekl bych, že to není další. To je jiná akce.
Starší reakce
Už známe další termín trhů v Kroměříži.
Bude to 20.1. 2018
Starší reakce
Už jen 3 dny nás dělí od úžasné akvaristické akce Akva trhů v Kroměříži. Nejširší nabídka akvarijních ryb, rostlin a techniky v regionu, pohodlný nákup bez davů "čumilů" a lety prověření prodejci.
Těšíme se na Vás.
Kroměřížský akvaristický spolek
Starší reakce
Starší reakce
Nechej to tak Ondro, to bude lepší než to plantat. My nemáme teraristy a lidi si to pletou.
Já jsem, jenom reagoval, tedy tím zdejším pročištěním, na požadavky pánů představitelů daných podniků, to jestli se nějak domluví a budou chtít vše zastřešit jedním vláknem, je jejich pivo, pokud k tomu dojde a redakce bude požádána o řešení, proběhne stejně tak jako očista.
0 18.01.2017 11:50 ondra [168] - Živorodky Nepřesunuje se. Je to nová burza.
Další termíny burz na COPTu zatím nemůžeme dát, čekáme na další akce, ale rádi bychom udělali ještě jednu burzu v květnu.
Zatím můžete přijet na Akva trhy do Zlína 4.2.
Takže se to přesune z coptu nebo toto bude další burza ?
Starší reakce
Už v sobotu se na vás budeme těšit na další burze. Doufejme, že nepřijde náledí jako loni touto dobou a všichni dorazí ve zdraví.
Starší reakce
No vidím že sem to napsal trochu blbě
letos už to asi nstihneš, burza bude až 7. ledna
Bezva já sem se po nim nikdy nedíval letos si musim kopit do zásoby
PMDD byva pravidelne (s i bez KNO3).
Starší reakce
1 30.09.2016 08:47 ondra [168] - Živorodky V sobotu 8.10. se uskuteční další Akva Trhy v Kroměříži. Sortiment a prodejci už jsou na stránkách
akvakm.eu/…
Těší se na Vás Kroměřížský akvaristický spolek.
Starší reakce
bylo, zase rekordní účast, všech 350 vstupenek pryč, ale to na jarních trzích vždycky bývá
Určitě nee,já byl rád,že jsem nakoupil a jel pryč,bylo tam nezvykle moc lidí
Nediskutovali jsme tam náhodou ještě s jedním pánem u Ondry o CO2 a plnírně atd?
škoda,že jsem si toho dřív nevšiml,já se sem díval až dnes :(
Kdyby ses ozval dřív... navážit jsem to mohl, sice ze svých zásob. Ale jinak zitra se připomeň, možná se domluvíme, stůj 15
Pokud vím tak EI přímo nikdo nabízet nebude.
Jiné formy hnojiva určitě bez problému budou.
nevíte náhodou,jestli na burze seženu estimative index?
už netrpělivě vyhlížím...potřebuji doplnit kobercovky
V sobotu 12.3. proběhnou další Akva Trhy v Kroměříži. Všechny srdečně zveme.
akvakm.eu/…Starší reakce
Jak se k nám dostat máme taky napsané podrobně na webu v sekci trhů. Odkaz v modrém rámečku nahoře.
super děkuji
Střední škola Centrum odborné přípravy technické,
Nábělkova 539,
767 01 Kroměříž
Budou dvě třídy plné a třetí do půlky.
0 07.01.2016 15:44 zanet – burza
prosím kde přesně bude burza, prosím o adresu a myslíte že bude velká učast? dekuji
0 05.01.2016 23:21 pepavr – Vzduchovací motorek
Zdravím bude mít někdo na prodej atman HP 4000? V sobotu na burze.
V pohodě
Já jsem to jen nadhodil pro nějaké to info navíc přímo od pořadatelů pro všechny tady
Jinak by se mi hodilo, kdyby tam někdo měl rasborky klínové. Na každé burze jsem je zatím viděl a pokaždé jsem zaváhal, tak snad budou i teď a už je vemu
Lidi co volají a dožadují mě donutili a něco málo jsem upravil na webu. Nestíhám(e) a bohužel náš grafik je už od října v Japonsku a nevíme kdy se vrátí.
Já bohužel netuším ještě kdy budu dělat probírku a tištěné seznamy a všechny papíry jelikož dodělávám seminárku a v pátek chci jít na zkoušku a do toho všeho pracuji.
Takže se omlouvám, ale hodili by se nám další ruce. Na webu každopádně v sekci akva trhů Kroměříž nebo u akce je aktuální sortiment. Prodejci ještě také volají/píší a potvrzují.
Zdání klame, měli by dojet všichni stálí prodejci. Jen ještě není vše potvrzené, ten termín krátce po novém roce je pro nás pořadatele dost šibeniční.
Dobrý den, tak to zatím vypadá že moc prodejců na sobotu nebude, nebo zdání klame?
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
0 19.05.2015 20:35 Zbyněk Zdravím, nevíte zda někdo doveze na AKVAtrhy Mřenku nádhernou ?
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
Plakátek k blížící se burze.
Starší reakce
No tento týden se koná akva burza ještě v Brně takže být tebou vyrazím i tam
Prodejců je tam dost a o kořeny nouze taky nebude
Zkusil bych se zeptat Iva Žídka, buď bude mít nebo bude vědět.
Na webu je na něj telefon.
více na oficiálním webu
http://akvakm.eu/ v sekci AKVA trhy Kroměříž.
Fotky a sortiment z minulých trhů naleznete v sekci Akce u konkrétního termínu trhů.
Přidat reakci
[1] ...... 12
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 12208x