AKVA trhy Kroměříž
více na oficiálním webu
http://akvakm.eu/ v sekci AKVA trhy Kroměříž.
Fotky a sortiment z minulých trhů naleznete v sekci Akce u konkrétního termínu trhů.
pan Ruský mi snad novou nabídku poslal, nevím nemám už od pátku k dispozici PC. Posledně si rezervoval stůl už přímo po trzích. Zítra bych měl již mít použitelný PC, tak to zkontrojuju a upravím. Je to trošku komplikované, jelikož jsem nemocem a komponent na PC dojde až zítra. Na mobilu hold kód stránek upravit nejde.
Sortiment je samozdřejmě pokud to jde aktuální, po,ud prodejci poslali nový, jinak nechávám starý.
helenky se ti jen tak nepřemnoží, jinak by nebyly tak drahý
pokud vím tak v akvaristikách kolem 50kč,od chovatele je to někde okolo poloviny,,,
Pokud bys náhodou Helenky nesehnal mám dost,,,
Minule jsem ji tam viděl myslím že jí prodaval Jiří Gebauer. Je uveden také na stránkách.
Zde je seznam prodejců není problém kontaktovat a domluvit ryby,krevety, rostliny...dopředu.
akvakm.eu/…
Dělal jsem to pokažné že jsem jsi nechal určité druhy dovézt na tu burzu. Někteří mi napsali že jsou schopni je sehnat i když je nemají v nabídce.Cena byla také o něco menší když jsem je měl domluvené předem.
0 10.02.2012 10:01 Rounce [30] Hmm no myslím že vydržím
nějaký krmiva, testy od aquaru a nevím co ještě prodejci dají
Co bude za ceny?
to nelze, pokud budete chtít zůstat, vhodíte do patřičné krabičky útržek, tak hodnotné ceny zatím nemáme.
že by to bylo tak nepřehledně udělaný? Klidně navrhujte změny, pokud budu mít čas je udělat, udělám.
Díky nějak jsem to nemohl najít. Díval jsem se na starý z 3.12.2011 myslím. Díky
krmiva určitě budou i v tombole a dají se domluvit konkrétní s Ondrou Sladkým nebo jinými prodejci. Taky lze vyhrát ve slosování vstupenek nějaký to krmivo.
Heleny budou určitě u Jirky Libuse nebo jinde, kolik nepovím, já mám 3 ve 200l.
bohužel budu mezi nočníma takže možná se mi podaří v dalších termínech,,,
no koukám zrovna na naši metostanici, už se otepluje, včera bylo v tuto dobu -20, dneska jenom -9.
Topit se tam bude samozřejmě dost.
18.2. bude tepla dost!
Až se víc oteplí,Vás přijdu omrknout,,,
snažíme se, odpadl pan Pavela, má už něco jinýho. Pan Habusta a Karlíček dojedou, ještě to mají potvrdit a dodat sortiment. Ty 3 stoly by se měly zaplnit.
vidim, že sortiment je pěkně zaplněn doufam, že ještě něco přibude
Starší reakce
Starší reakce
ještě sjme zapomněl napsat, že naopak prodlužujeme návštěvní hodiny až do 13:00
Starší reakce
neboj, začínáme mít vliv i mezi zaměstnanci, hlavně správcová jídelny, té se to líbilo, sice byla na skok, ale přece.
k tomu bufetu jen toliko... paní říkala, že záleží na vedení školy zda by otevření bufetu povolilo. Takže pokud by to klaplo bylo by to také dost velké plus... Takže přesvědčuj vedení
ještě podotýkám, že možná nám škola sníží nájem, jelikož zaměstnancům, kteří trhy navštívili, se to velice líbí, dokonce by mohl bufet bývat otevřen na každých trzích.
njn, na větší by nebylo. Sehnat prostory pod 20 tis je problém. Kulturák je sice velký, ale nájem 1800 za hodinu
uvidíme možná se bude něco dát sehnat v Hulíně, ale pochybuju. I tohle jsme sháněli skoro 2 měsíce. Většina nás odmítla nebo měli nějaký podtstaný nedostatek (přístup k vodě asi nejvíc)
jj byla, ale jediný co jsem u Lucigy bral, měl dost draho, jako r. marcrandru já dával po cca 20 nebo 25 a dával jsem hrst.
Na Eheimácký přísavky mám malý fígl. Fakt je, že se časem prohnou a špatně drží. Tak jsem si pořídil dvě navíc a když nějaká začně zlobit tak ji vyměním a nechám ji na suchu. Ona do cca týdne dostane rozum, navrátí se do původního tvaru a pak zase delší dobu slouží.
více na oficiálním webu
http://akvakm.eu/ v sekci AKVA trhy Kroměříž.
Fotky a sortiment z minulých trhů naleznete v sekci Akce u konkrétního termínu trhů.
Přidat reakci
1 ...... [10] 12
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 12208x