Hádanky - copak je to za rostlinu?
Máte netradiční a vzácnou vodní rostlinu či zajímavou fotografii běžných akvarijních kytek a chcete jimi potrápit hlavy ostatních akvaristů? Zde je pro položení takové hádanky to správné místo.
POKUD SI JEN SAMI NEVÍTE RADY a potřebujete pomoc ostatních s určením rostliny, použijte správné vlákno
http://rybicky.net/forum/13192-jaka-je-to-rostlina Všechny jsou ve zdejším jezírkovém atlase.
tipnu tu fialovou..vstavač polní,ale moc ti nevím..
Starší reakce
Pěstovat kalifornské žížaly je hodně jednoduché, zvláště pokud mají takový přísun zbytků rostlin jako mám já. Potrava pro ryby také dobrá ale nemám tak velké a řezat je na kousky se mě moc nechce.
Slyšel jsem, že tahle tekutina existuje, ale vidím ji poprvé.
Přemýšlel jsem nad věcmi, které vyprodukují přímo rostliny.
Práskači
Ano je to jak já říkám žížalín z kompostéru. Na rostliny v květináčích to funguje výborně.
Žížaly, žížaly, jak vy to děláte, kudy vy lezete, tudy vy kakáte... ?
Tak hnojivo to určitě je, po prázdninách ho vyzkouším v akváriu ale nic co bych si míchal.
nějaké hnojivo...
Nic co by se lisovalo.
Starší reakce
NHKG napsal: Asi to bude jednoduché, ale ten květ mi udělal radost. Moc akvarijních rostlin u mě nekvetlo.
H. zosterifolia? Asi jsem to napsal jak Bulhar, ale ty dvanáctky působí
Já když chvíli počkám, tak mi to najde daný příspěvek, zkus to. Jinak tady je screenshot ořízlý z fotky na mobilu, co jsem tehdy vyfotil.
Mě ten link hodí na začátek tématu květy akva rostlin...takže jsem ho nenašla.
Já ho teď fotit nebudu, a už pomalu odkvétá. Nafotil jsem ho tehdy, jak jsem dal link, ale žádná fotka neprošla, tak už je pozdě, mám tam na trsu tak 3 květy, nuž moc malé.
Opakování matka moudrosti...teď už si to aspoň budu pamatovat.
Stejně vám to zítra ještě potvrdím. A pošli ten květ tripartity...v atlase není a já jsem zvědavá.
Nevadí, jsme lidé, ne roboti!
Jééé, tak přeci
Fotku s listy dohledám zítra, mám už vypnutý počítač. Ten Pupečník už nemám, fotky jsou z loňska, ale když tak nad tím přemýšlím, leucocephala by to mohl být a asi i bude, v akvárku jsem ho nikdy neměla, ale na okně se mi v tu dobu válelo kdeco.
Takže Anďo,
.
No asi ano, měla jsem jen tu. Pošli foto.
Jsi si jistá, že je to tripartita? Mně kvete jinak a tento květ mi připomíná Hydrocotyle leucocephala.
Tak skoro
Ano a ne. Pupečník, ale tripartita.
Pupečník? Hydrocotyle leucocephala
Starší reakce
Ti Poláci taky prodají všechno
Koupil jsem ji v Ostravě od Poláků na akva trzích.
To druhé vypadá jako nějaká Alternanthera nebo Rotala macrandra.
Tu první mám doma na okně v květináči, je vůbec akvarijní?
Neví někdo co je to za rostliny??
Starší reakce
Správně. Poslal mi kamarád ze Slovinska. Doufám, že se udrží.
Dnes jsem si o něm četla...
nechám hádat další (pošlu ti to do SZ)
Není to extra fotka, ale možná to půjde. Hádáte to svěže zelené.
No právě, ale jaká ti neřeknu jen tak z hlavy. Edit: hledal jsem, není to bublinatka menší? Vícekvětá?
Zatím to máš z půlky správně.
Starší reakce
Byl to tip a vyšel. Pěkná to rostlinka. Taky jí mám v akvárku
Někteří lidé jsou hrozně rychlí
.
Máte netradiční a vzácnou vodní rostlinu či zajímavou fotografii běžných akvarijních kytek a chcete jimi potrápit hlavy ostatních akvaristů? Zde je pro položení takové hádanky to správné místo.
POKUD SI JEN SAMI NEVÍTE RADY a potřebujete pomoc ostatních s určením rostliny, použijte správné vlákno
http://rybicky.net/forum/13192-jaka-je-to-rostlina Přidat reakci
1 ...... [3] ...... 21
Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 28401x