Výstava Exotika Lysá nad Labem
Jiné kytky ano?
Tak pak je vše O.K.
Mám dotaz..Jaká firma tam nabízela to 750 litrové akvárium????
Díky moc...
to je jasné, že to s tím nemá nic společného, ale jen jsem chtěl poukázat na profesionalitu Tropicy - se jim robije takový bazén a během jednoho dne ho nahradí novým...
jen bych doplnila, že záleží na rostlnách, třeba křehký aponogeton bych doproudu nedávala
Asi tak nějak.
Ještě bych dodal: lepší distribuce živin po akva a snížení hraniční vrstvy.
(Nese to ale s sebou i další souvislosti, o nichž by se dalo diskutovat...)
Intenzivní proudění vody = intenzivní přísun živin = lepší růst rostlin. Platí tato rovnice? (selský rozum říká ano)
To praskání rohu nemá ale s fičákem nic společného.
(Dělám si prču!
)
Jj, není nad solidní proudění vody v akva. (Ještě chvíli potrvá, než se lidi zbaví dalšího dlouhodobě tradovaného předsudku, že "intenzivní proudění vody = řasy"...)
no v některých nádržích to tak fičelo, že sem nechápal... a jeden z organizátorů mi říkal, že když napouštěli asi tisícovku s terčema, tak prý začal praskat jeden roh akvária. tak prý rychle zase vypustit a nahradili to novou tisícovkou - mazec...
rádo se stalo...
přemýšlím, že tam vyrazím ještě jednou - tentokrát bez manželky, která moc nesdílela mé nadšení
...mají tam naprosto všechno - rostlinky, které se tu běžně nedají moc sehnat...
Proto se ptám.
Děkuji za info!
je toho tam fakt spousta - co sem se díval tak je to více než 50 druhů plus k tomu tam jsou nějací soukromníci co prodávají klasicky - paví očka, mečovky, neonky, ancistruse atd... mimo jiné tam jsou i drápatečky, axolotly a vodní želvy
výstaviště je asi 100m od nádraží - když vylezeš z nádražní haly, tak je to přímo rovně od dveří - lehčí už to být ani nemůže - navíc tam jsou venku prodejní stánky s nějakými upomínkovými předměty atd.
ještě jsem zapomněl - vstupné je prý jen 80,- - nevím to ale přesně - já tam měl volňase
0 29.10.2010 11:30 petulka – Re: arnošt
Prosím dokáže nekdo poradit jak se dostat od vlaku na výstavu? Jsem trochu víc přespolní tak to tam vůbec neznám. Dík za radu
mají tam naprosto všechno - rostlinky, které se tu běžně nedají moc sehnat - z raritek třeba Pogostemon erectus. mají tam opravdu velkou expozici vlastních akvárií, které se nechají i celé koupit i se zařízením a kytkama. akvária mají od miníček Cube až po mega nádrže o 750 a více litrech - no já byl jak v ráji a mrzelo mě, že zavírali už v 17:00
už makám na fotkách - dejte mi chvíli - naživo je to ale mnohem lepší
pokud bych měL výstavu srovnat třeba s aqua terra v Hradci, tak tohle je úplně jiný level VYRAŽTE!!!
Copak hezkého od Tropicy jste tam zahlédl?
Včera jsem byl na výstavě Exotika na výstavišti v Lysé nad Labem a musím říct, že naprosto dokonalé. Kromě akvaristiky jsou tam i ptáci, plazi a další. Pokud nevíte co s časem a milujete akvaristiku, tak si tohle určitě nenechte ujít. Vystavuje a prodává zde i Tropica!!! Přidám i nějaké fotky, abych Vás navnadil...
Přidat reakci
1 ...... ...... [7]
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 11370x