Výstava Exotika Lysá nad Labem
Ano, samozřejmě, že má, proto jsem mu vysvětlil, že pokud chce tento produkt s návodem, pošlu mu ho poštou, nebo mu pošlu návod. Pochopil to.
Snažil jsem se mu vysvětlit, že je na výstavě, vše co tam vystavujeme, není ani na prodej, některé vzorky dokonce prdoat ani nesmíme. Snažíme se tam být pro každého a tak i tento pán nakonec odešel spokojený. Výstava je pro to, aby se sešli ti, co mají stejný zájem a vyměnili si informace. To se snad daří.
Myslím si, že na ten český návod má ze zákona nárok, ale možná se mýlím.
Filtry pekne, jen ten pan, co chtel neodbytne cesky navod byl neprijemnej. Nedivim se, ze jste mu rekli, ze si to fakt kupovat nemusi
Vystava celkove se mi libila, mame akvarka i papouska, takze za nas spokojenost. Hodne mne oslovila morska akvaristika, uz tak dva tri roky o malem mori uvazuju, takze mne to inspirovalo.
Ale furt nechápu v čem by měl koho manipulovat. A ohledně Rychnova bych se tu radši nevyjádřoval. Mě to tedy nic moc nezaujalo ale to sem nepatří.
Ono něco podobného zaznělo i na adresu Rychnovské výstavy, od toho stejného člověka. Tak už toho má Zdenda asi po krk. Ani se mu nedivím
5 29.10.2015 20:48 kofejn [963] Tak jsem tam dnes s dětičkama byl a libilo se nám. Bohužel tam letos nebyli ježci, na které synek se tak těšil
.
Co se týče akvárek, tak tak mi přišlo, že jich bylo víc než vloni. Pokecal jsem u Hořánku a naproti koupil osm otíků. Bříška mají pěkná, tak snad vydrží.
Par fotek z výstavy jsem nahrál na sem:
picasaweb.google.com/… V čem prosímtě koho manipuluje? Napsal svůj názor na výstavu. Ty taky můžeš napsat, jestli se ti to líbilo či ne. Každému vyhovuje něco jiného. A nikdy se nezavděčíš všem. Spíš mi přijde, že ty z toho tu děláš děsně velký problém.
Někdo má rád vdolky jiný holky, já bych to až tak neřešil.
Já už tady tomu přestáván nějak rozumět - nějaký R jednou píše že do Lysé nepojede, za chvíli píše jak se od tamtud před chvílí vrátil. Celé to tady začíná smrdět ovlivňováním,¨manipulováním ... Myslím, že už to tady začíná přerůstat ve "one man show" jednoho manipulátora milovníka korýšů ... Prosím slušné redaktory aby zakročili.
Zdeněk Friml
Na FB jsem viděl fotky nepřijde mi to že by to měl být propadák, zítra vyrážíme tak jsem zvědav
Já jsem to prošel celé.Jak jsem psal tak opravdu u mě veliký propadák.
Jinak i FB je hodnocení a také moc ve prospěch této akce není.
Počkejme na reakce ostatních, ale určitě tam nejsou jen ptáci. Výstava je opravdu výstavou, je na co koukat. Je třeba se podívat i do další haly. V naší hale B je mimo akvaristiky také mořský svět a teraristika, rozloženo podle světadílů. Mimo to pár zástupců z našeho kraje, jako třeba králíci. V ostatních halách jsem ještě nebl, dnes to byl útok návštěvníků, který se těžko zvládal, ale zítra tak učiním.
Mě to spíše připadá jako výstava ptactva než exotiku(ale i ptáci jsou exotika).
Kdyby jsem to měl hodnotit tak na 10 stupňové škále (10 nejlepší)tak bych dal maximálně 2 body.
Výstava je deklarovaná o exotické fauně a floře... takže si myslím, že letos je udělaná dobře!!!
Moc jsme se snažili, na reakce jsem moc zvědavý.
Jsem na to letos zvědavej. Akorát se tam nedostanu, ale informace budou
Zdravím všechny a připomínám, že ve středu začíná výstava Exotika 2015 v Lysé nad Labem. Celý víkend jsme připravovali expozici a bylo vidět, že i na ostatních expozicích se pilně pracuje. Polovina Haly B bude věnována pouze akvaristice, včetně mořské, tedy snad se je na co těšit. My jsme tam přivezli nejnovější techniku od Eheimu, což se asi od nás očekává a pokusili se o hezkou instalaci 8 akvárií, od 20 do 500 litrů, tak doufáme, že se budou líbit. Na filtry Eheim bude speciální prodejní akce. Rostliny jsou samozřejmostí. Těšíme se na všechny, stavte se.
Starší reakce
Řekl bych, že je to způsobené předchozí zkušeností, kdy někdo něco slíbil a nedodržel.
Teď se tam lidem moc nechce, právě kvůli minulosti.
Z Exotiky jsem byl dost zklamanej. Stanek Macenaura byl peknej, ale to bylo tak vsechno. Prijde mi, ze rok od roku je to s akvaristikou slabsi.
Mozna by se vystava mohla prejmenovat na exoticke ptactvo. To by bylo podstatne vystiznejsi ...
Vyborne jsem se pobavil u zelv, kde si to pred zastupem lidi rozdaval zelvak se zelvici. Dcera to komentovala tim, ze zelvak ma asi skytavku. Zena ji rekla, ze to neni skytavka, nacez to dcera rozsekla tim, ze prohlasila, ze uz vi, ze zelvak masiruje zelve zada
0 02.11.2014 19:35 Marcel G – Zkušenost s výstavou 2014
Na výstavě jsem byl dnes (poslední den). Nabídka ryb nebyla příliš velká, krevetky jsem tam neviděl žádné. Prakticky ale jediné, co tam z akvaristiky stálo za to, byl prostor firmy Macenauer, kde byla spousta opravdu pěkných akvárií, která jistě řadu návštěvníků zaujala a určitě i inspirovala (což velmi oceňuji). Měli tam také velkou nabídku produktů, a dokonce jsem si tam všiml i substrátu NatureSoil od Olivera Knotta (i když nepředpokládám, že by si ho tam někdo za tu cenu koupil). Takže co do sortimentu, tak určitě super výběr všeho možného, včetně opravdu velkého množství akvárií (i když vše za vyšší ceny). Pokud jde o ryby, tak nic moc (kromě Dánia perlového, se kterým mi udělali radost). Pokud jde o rostliny, tak nabídku pro rostlinná akvária měli velice slušnou.
0 02.11.2014 09:46 JosefVavra co se týče ryb tak nic moc
Největší část zabírá Macenauer + japonci to je myslím hala A3
Větší část prodejní akvaristiky je v hale A1 kde doporučuji prodejce Pavla má tam zajímavé rybičky a jako jediný žáby (drápatečky malé)
Mimochodem zase se tam prodávají hadry doporučuji obejít
Jianak akvarijních kytek, ryb, dekorací a techniky je dost
Jaká je nabídka v prodejní části?
Zajímavá expozice více se podívejte osobně
p.s. jel jsem 3,5 hod vlakem tam a zase 3,5 hod zpět
A pokračujem v krasojízdě
Něco málo z mořské akvaristiky
Nejzajmavější pro mě Japonci
Ta jejich technika
Už jsem byl
zahájení
0 30.10.2014 17:27 Vája – Exota
Přátelé,
chystám se v sobotu, jako ostatně asi většina. Přesto - už tam někdo byl a může podat info?
Od čtvrtka do neděle 30.10.-2.11. je na výstavišti v Lysé nad Labem opět Exotika 2014.
Bližší informace na
www.vll.cz/…Starší reakce
Na Pankráci je prodávají taky
Nebylo to nahodou web.telecom.cz?
Je to už OT, ale doména něco.com ještě nemusí znamenat, že jde o zahraničí...
Ano, většinou to tak je, ale je to nadnárodní doména, a jsou i české weby s ".com"
Ne všechny české stránky musí mít doménu ".cz", například rybicky.net
akvarijnirostliny.eu atd...
Takže třeba by to za pokus stálo...
Ani ne, doména byla tuším .com a nechat si odněkud v zahraničí zasílat pár kytiček se podle mého moc nevyplatí, pokud člověk neshání vyloženě speciality.
A není lepší, než shánět prodejce, ptát se rovnou po pěstiteli? Ten by se měl dát podle štítku poznat.
Nepatřil, ptal jsem právě na rostliny u nich a odkázali mě vedle, že oni nemají. Na štítku je jméno pěstírny, či co to je podle odkazu na internetu. A právě že rostlinky jsou pěkné, tak bych rád věděl kdo je prodejce a měl kontakt na něj.
A nepatřil ten stánek s rostlinkama taky k aquamasteru? Já tam rostlinky kupoval a jsem moc spokojený s kvalitou, cenu popravdě nevím, nepamatuju se, platil jsem něco kolem dvou stovek za 4 rostliny. Mám doma ty štítky a je tam nějaké jméno firmy, podívám se (ale samo nevím jestli je tam konkrétně jméno firmy co rostliny pěstuje nebo prodejce..)
Přidat reakci
1 ...... [3] ...... 7
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 11370x