Výstava Exotika Lysá nad Labem
Též se chystám...buď ve čtvrtek nebo v pátek dopoledne
I když hafo lidí tam bude stejně...už se moc těším, jaké to letos bude
chci se podívat když jí mám zarohem, ale vidím to na sobotu, snad to bude pořád na co koukat. zajímají mě kryty a podívaná
Starší reakce
Žeby se to konečně p.Kudrnovi podařilo
Vloni se o to snažil,ale neklaplo mu to.
0 15.09.2012 16:26 jitkaS Tak jsem se dnes dočetla, že bohužel na výstavě letos bude chybět rozšířená prodejní část v sobotu a v něděli.Prý pro ztížnosti a reklamace kupujících a prodejců. Abych řekla pravdu ,tak mě to dost mrzí, byl tam velký výběr a fajn lidi. :-C
Starší reakce
My tam byli s rodinkou včera (neděle) po 14 h a lidí málo, všude jsem si všechno dostatčně v klidu vše prolezl a vykoukal, vyfotil nakoupil..u stánků venku bez front
Jelikož jsme byli letos prvně, tak neřeším, že tam toho bylo vloni víc.. Líbilo a příště když to vyjde jedeme zase...Jako chápu, že v pátek a v sobotu to asi byl masakr, ale v neděli luxus...všude prázdno..jo lidi byli, ale rozprostřený rovnoměrně po celé výstavě bez mačkanic u akvárií a klecí
Výstavám zdar a akvaristickým obvzlášťě
0 31.10.2011 10:53 Stistko –
Re: RAP No z těch lidí jsem byl úplně ve vývrtce.Když jsem viděl ty davy tak jsem měl sto chutí se otočit na patě a utéct. Nejsem davovej typ. Jinak nejvíc se mi líbily ty výstavní aq s rostlinkama a jedním druhem šneka nebo raka. A štve mě že jsem zaváhal a nekoupil si tam tylomenii-měli je za slušnou cenu.
Nevím kde jsi coural, ale asi jsme byly každý někde jinde. Já byl přímo nadšený. Tak velkou a pěknou akvaristickou výstavu jsem už dlouho neviděl.
Tak to je smutný, chtěl sem tam jet, ale vyprdnul sem se na to a radši pojedu zitra na trhy do Děčína...
Počteme si ?
Mě překvapilo že firmy prodávají zvířata tam dráže než je mají v nabídce( i někde o více než 100Kč)na vlastních stránkách ( jejich e-shopy). Jinak jsem byl velice spokojen.
0 27.10.2011 16:14 Stistko – Exotika 2011
Tak jsem navštívil první den výstavy Exotika 2011
Byl jsem na této výstavě prvně (dřív jsem se vždycky přemlouval, ale nakonec nejel) a byl jsem velmi mile překvapen. Největší část tvoří ptactvo (tolik druhů jsem ani nevěděl, že existuje), ale akvaristická část byla moc pěkně připravená. Relativně levné ryby (od akvaristů v patře), ale nic moc výběr kytek (čekal jsem víc). Nakonec jsem přivezl jen dva Echinodory bleherae od Tropicy. Výběr fotek z výstavy u prezentace nádrže Cichlidae´s America
Starší reakce
Díky
0 31.10.2010 16:32 Kema – Přidám také pár fotek
0 31.10.2010 01:32 králas – Levné ryby , ale........
Pokud chcete nějaké ryby za solidní cenu tak do Lysé jeďte.Z těch co jsem bral já(Neonka obecná 8kč,Tetra Paraguayská 10kč,Tetra Krvavá 10kč,Pancéřníček Panda 30kč,Koupeno v pátek v1.patře od akvaristů), ale nějaký výběr nečekejte a o rostlinkách nemluvě, tedy pokud nesháníte nějaké předražené do popředí(do pozadí ani nemněli)za 70kč a výše které prodávají dole.
Vivárium je sice dražší(ryby), ale ten výběr.
PS:Na vše mi stačila jedna hodina i s klobásou
a další jsem čekal na vlak
Terčovci a myslím, že dost pěkní, jsou na prodej jak nahoře, tak i u Aquamasteru dole. Ceny ale nevím.
Samozřejmě. Nevím, jestli to zvládnu už zítra, ale nejdéle do pondělí do veřera bude kompletní reportáž na portálu AKVA CZ i s fotogalérií. Dám sem pak hned odkaz.
A ještě se zeptám jestli se nenabízeli náhodou Rypouni G. Petersi?
Jo, souhlasím. Byla tam velice prima atmosféra i legrace. ...a zejtra mám co dělat. Ony nestály za focení jen ryby a akvária, ale i opeřenci a všelijaké ty obludky chlupaté i nechlupaté.
No vždyť taky stejné tváře prodejců hlavně ryb, jako v Rychnově. To je fajn
, hned má člověk takový příjemný domácí pocit.
Já jsem se byla podívat taky a musím říct, že se jsem taky byla moc spokojená, samozřejmě jsem neocházela s prázdnou
Celá výstava byla opravdu perfektní, jediné co mě mrzelo je, že pro ty, co si nekoupili program za 50 korun nevěděli, které zvíře či rostlinu si právě prohlíží...
Velmi dobře. Je to přesně tak. Nicméně aby měly větší komerční subjekty na takovém místě jako je Lysá dostatek abonentů, je pro ně velice výhodné se spojit s "malými" chovateli, kteří jsou solí i kořením každé takové akce. Dalším faktorem je ale i ta věc, že dnes již některé komerční subjekty si začínají uvědomovat (viz třeba i vedení výstaviště), že je pro ně v komplexnosti důležitý i stávající spolkový faktor.
1 30.10.2010 20:10 R romant [28001] Takže jak se do tá taky chápat:
Rychnov, Hradec, Plzeň = spíše chovatelské setkání.
Lysá nad Labem = spíše komerční vábení.
LiborSprysl napsal: On je to víc pokus o komerční veletrh, než výstava a ti kteří se tam prezentují se zase neprezentují moc na výstavách typu Hradec, Plzeň či Rychnov...tak mají svou akci
Správně, je třeba rozlišit komerční akce od hobby akcí. Jinak reklamu na tuhle akci máme na webu docela dlouho a ještě déle je na akvaristovi. (tam je až protivná)
Světe zboř se, ten receptář tam skutečně nechyběl. Tedy pokud je to ten, který jsme mysleli.
On je to víc pokus o komerční veletrh, než výstava a ti kteří se tam prezentují se zase neprezentují moc na výstavách typu Hradec, Plzeň či Rychnov...tak mají svou akci
0 30.10.2010 13:44 mlynář – Re: arnošt
Konec konců kdo ví, ale třeba zrovna v "Receptáři" z toho může nějaký "šot" být. Já TV nesleduji a ani nevím, jestli ještě vůbec Receptář existuje (PP už si asi užívá klidný důchod někde na své zahrádce). Oni ale dělávali takovéhle reporty.
možné to je - do televize asi bez přechozí domluvy nemůžou dát info - vystavuje tam Tropica - to už by byla reklama, za kterou nikdo nezaplatí... každopádně už sem domluvený s kamarádem a zítra se tam jdeme podívat ještě jednou
0 30.10.2010 10:53 mlynář – Re: arnošt
Copá, on o se o tom asi i píše, ale dosud šlo o chovatelské výstavy víceméně bez akvaristiky. Resp bez nekomerční akvaristiky a pravděpodobně se o tom mohlo psát v různých časopisech jako je Receptář, apod. Pokud tam už dříve vystavovaly nějaké akvafirmy, tak to byla čistě jejich komerční záležitost, která nešla do médií.
mě právě překvapilo, že ačkoliv je v Lysé výstava na tak vysoké úrovni, tak že se o tom nikde moc nepíše...
Re mlynář: s tím nelze jinak než souhlasit, ale... rozumíme si
Jeníku, původně jsem chtěl s tebou souhlasit bez komentu a pak prostudoval Rakovo fotodokumentaci na Akvaristovi a dodám - zlatý Rychnov
, jen ať pánům vydrží síly dál. I když netvrdím, že si Lysá nenajde svůj prostor a zákazníky...
2 30.10.2010 02:01 mlynář – Re: arnošt
Módní trendy přicházejí a odcházejí. Akvaristika zůstává...
také jsem to tam zaregistroval, ale musím říct, že rychnovský spolek se tak trochu zaseknul před dvaceti lety. ať chcete nebo ne, tak i akvaristikou zmítají módní trendy - buď se tomu účastníci rybičkového byznysu přizpůsobí nebo nebudou tak táhnout... možná jste si všimnul, že z jejich expozice sem zde nedal ani jedno foto...
0 29.10.2010 17:56 mlynář – Re: arnošt
Zde je několik aktuálních fotek akvaristické expozice rychnovského spolku.
akvacz.eu/… Jen jedna chyba u Tropicalu měly vystavené i kraby ale nebyly schopni zdělit o jaký druh se jedná.U takové firmy bych toto vůbec nepředpokládal ba naopak.
šak to bylo pro zpestření
ups - omlouvám se a děkuji za upozornění - sám jsem teď byl chycen na švestkách - se tu vždy rozčiluju za češtinu a pak udělám takovou hrubici... sorry...
Překvapivě vrubozobec není mladý, ale jarní
to je pro zpestření
všechno to bylo s logem Tropica, tak nejspíš to bylo od nich...
Přidat reakci
1 ...... ...... [6] 7
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 11370x