ZOO Braník
Ja vim, vim to, ja se tam totiz ptal, moc se mi libily...
Jenze Kancik perletovy je trosku nad me pomery, takze jsem rychle vychladl. Hezka forma, to fakt jo
.
EDIT: Neco mi uniklo, takze take preji Danile vse nejlepsi
.
Nazdar já jsem ti nepřál tak dodatečně všechno nejlepší. Byl na mě vznesen dotaz co je to za rybu.
0 02.05.2013 16:39 Danila [4490] - Amerika Konečně
Máme hotová trika ZOO Braník a vylepšili jsme grafiku.
Takže slibovaná a objednaná trika už jsou na prodejně
Černá, bílá, s rukávem i bez...
Danila napsala: Dne 1.05.2013 je ZOO Braník otevřeno od 11:00 do 17:00
Tak to ma byt soudruzi...svatek prace se ma slavit robotou
Tady bude mít někdo pořádný čarodky. Tak bacha ať inkvizici v čas uletíš.
Starší reakce
Omlouvám se,že odpovídám až teď,je to Anubias barteri var.angustifolia.
Převelice a pokorně se omlouvám, že sem si dovolil zeptat se prodavače, jestli ví, co mi prodal a navíc si dovoluju nevlastnit foťák. Už se to nestane, čestný skautský.
A co takhle neotravovat Zikyho a hodit do patřičného vlákna fotku s bližším popisem?
Tak sem se byl dneska podívat v prodejně a JÉJE tam by se to utrácelo kdyby se mnou nebyla rodina
. Těch rybek, rostlinek,kořenů ( bohužel moc velké
)vybavení atd. obsluha ochotná a příjemná (ač sem je rušil při obědě )jen je škoda že to je tak daleko (cca 120km až k prodejně ) byl bych tam furt to velké akva no nádhera
Prodávající chovatel...
Proboha!! i když proč píši proboha když v něj nevěřím ale to je druhotné "Ty jsi obchodník??" tak teď už chápu tvé rozlícení nad komolením názvů zda chceš nadále komunikovat nabízím vzkazy aby sme dále neplnili vlákno Bráníku.
Ale já vím že to bylo správně v Braníku...já to vzal "do pera" proto, že jsem minulý týden dostal objednávku a nevěděl jsem, co se po mně chce...
Pro upřesnění ten název sem zkomolil v mém příspěvku já v obchodě byl popisek košér to vím jasně protože se mi to špatně četlo jak sou ty písmenka za sebou blbě poskládaný. A taky ten mladík který tam pracuje není žádný máslo styl podavač ale fundovaný prodavač.
No nepřišel jsem na to sám...jak jsem psal, začíná se šířit zmatek...on ten apel byl kvůli tomu, že ne všichni obchodníci jsou tací pátrači jako já, a když jim to nenajde počítač, tak napíšou Clintona nemáme...
No vidíš a přece si přišel na to co sem tím myslel takže se potvrdilo že nezáleží na přesném názvu lidi to pochopí i tak
!!! Takže sem rád že sem mezi kolegy akvaristy koníčkáři a ne "Puntičkáři"
kteří to dělají pro vlastní potěchu i když zrovna neznají přesně to či ono.
Každopádně děkuji za opravu teď ten příspěvek pochopí i akvaintelektuálové kterým nic neříká debata viz např "Taková ta bílá rybička s červeným proužkem po celém boku"
Treeman napsal: ... při hledání Sp.clinton šnečků projel celý akvárko včetně filtrace až sem ho začal podezírat že hledá vajíčkaslušnost a dobrý přístup tvého personálu mě potěšil.
.....je ještě pořád ve vývoji.
Nejen Braník je pořád ve vývoji kolego...Protože se v poslední době šíří trochu zmatek vyvolávající nechápavé tváře a toto docela dost čtené vlákno, tak bych rád utrósil při práci na vývoji jásajícího akvaristy, že ten plž se nejmenuje(Bill) Clinton, jak by se zdálo, ale(Bill) Clithon
Ten Bill je samozřejmě jen vsuvka, protože se domnívám, že vím, jak to komolení vzniká...
Tak zítra jedu do toho Vašeho Práglu tak se snad dostanu do Vaší legendární prodejny aspoň na kukačku a radu neboď sem akvaťululum no a pokud tam máte nějakej hezkej kořínek tak bude i kšeftík
no možná i nějakej písek z Flexiobkladů ,rostlinku atd
rybky zatím ne větší akva bude v půlce května nyní je jen 54ka :(
Chci vyšvihnout pochvalu tvému personálu 12,4,2013 sem po 10 letech vyrazil do Prahy a kolega akvarista mě zavedl do tvého království to že sem si ničehož nic neodvezl není pravda dobrý zážitek sem si sebou přivezl když sem poptával věci na mém seznamu tak ani jedna nebyla ale mladík který se mi snažil vyhovět mi to vynahradil například při hledání Sp.clinton šnečků projel celý akvárko včetně filtrace až sem ho začal podezírat že hledá vajíčka
slušnost a dobrý přístup tvého personálu mě potěšil.
Jel sem do tvého shopíku pln očekávání dle referencí kolegů které vyzněli "přehršel a giga obchod na který nestačí tři hodiny!!" Místo toho sem nalezl menší útulný obchůdek kde sem se mohl podívat na některé vzácnější ryby naživo které znám z atlasů. Ale mé představy které sem nabyl po info kolegů vzaly za své.
Závěrem chci pochválit ještě jednou obsluhu která odvádí svou práci na 1* a také obchod který je menší ale také hezký a chápu že je ještě pořád ve vývoji.
sakra, zase bez možnosti se k vám dostat
tak mi na zítra schovej, odpoledne se zastavím, předtím bych chtěl ještě stihnout Tutanchámona
díky, když to zítra stihnu, stavím se pro pytlík na zkoušku.
V jiném vlákně sem našel: Živá artemie ve slaném nálevu,180 ml, velikost XL
Máte je ještě na prodejně? už je to skoro rok stará zpráva. Děkuji.
Jo, dojemná fotka, ale když vím, kolik je chudáků koček v útulcích (a hodně jich ani nemá to "štěstí", aby se tam dostaly), tak se mi ani nelíbí. Žádná gratulace, není k čemu.
Gratulace!!!!
Gratuluji
jsou nádherná
Dospělá artemka je vynikající,škoda že se pro ní do Braníka dostanu stěží jednou za měsíc...
Líhni barde
, ale líhnutý takhle velký nevypěstuješ.
Danilo Artémie super, ryby se napchaly k prasknutí. Velký úspěch, asi začnu líhnout.
Díky
Śkoda že nebyl čas pokecat,chtěl jsem z tebe vytáhnout nějaký rozumy...tak třeba příště
Byly to ony
Poslední dvě Cryptocoryne Flamingo v meristémové kultuře
Ať se bleherkám daří
Nebyly to náhodou ty kryptošky v tom gelu (nemůžu si vzpomenout jak se tomu říká)
Ještě jednou díky za rezervačku,bleherky už se aklimatizujou
Jojo,já tam nad kytkama o Denerleho slintal odpoledne.Asi budu psát ježíškovi (předčasnýmu)o nano set s COčkem,abych si tam ty špeky mohl taky pořídit
Tak pro zvědavé:
Minule mě Danila vzala omylem o dvě kila
, hned to napravila, ozvala se, tak jsem tam měl bonus.
Dneska si ho vybírám a kolega tam omylem před ní sbalil dvě kytky, protože myslel, že jsem je koupil taky - aneb Kutná Hora vrací úder, jak prohlásila Danila. Ale měl smůlu, odchytla ho hned při pokusu.
Kdyby to ve všech prodejnách byla obsluha jako tady, tak je to super.
monty napsal: Kdo je zvědavej, bude brzy starej.
invalida napsal: Stejně se to dozvíme časem
Tereza napsala: Co Danila provedla?
Jak jsem pred momentem videl, kytek je ted v ZOO Branik vic, nez jen ty uvedene. To se nedalo, uz to nemam ani kam sazet, ale stejne jsem si neco odnesl
.
Jsou v Bráníku "skladem" krevetky?
Přidat reakci
1 ...... [19] ...... 81 82
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236275x