ZOO Braník
to huz vypada nadherne, drzim palecky na vsech okoncetinach a by to s tema sitarema vyslo
0 16.04.2010 21:42 Matěj 0 16.04.2010 21:41 Matěj – mates
jesůi rozjiždiš obchod tak si myslim ze by sis ho mela pojmenovat sama a t us podle oblibeneho mista nebo slova treba mi se libi obrazky s morem tak bych si ho pojmenoval treba laguna shop
Koukám, že se fakt nenudíte. Určitě to bude moc pěkný, držím palce.
3 16.04.2010 21:15 Danila [4490] - Amerika Totálně zarezlé stojany jsou obroušené a nalakované a umyté, čekají na poslední přesun - kvůli nim jsme museli udělat část podlahy už teď, protože jinak se tam nehneme.
Navíc jejich neustálé přesuny přestávám fyzicky zvládat - v Plzni je nesli čtyři chlapi, my je se Zikym stěhujeme ve dvou...
Starší reakce
Stale sleduji, jen vic fotek prosim
)
Rebbie napsala: No to byla asi nejlepší akvaristika v Plzni
No byla,jelikož od začátku roku 2010 už to tam nestálo za nic,koupil jsme si tam rybičky,všechny pošly,...
Zlatá rybka je zrušená
a nádrže jsou už v Bráníkůůůů
No to byla asi nejlepší akvaristika v Plzni
Zlatá rybka je zrušená???
Přasně tak
vyčistit to šlo mimořádně obtížně a bude se to všechno muset mýt ještě minimálně jednou...
Skla byla šílená, ale písky a substráty jsme odvezli rovnou bez mytí a ty byly překvapivě čisté - údržba dna a vody v akváriích byla ve Zlaté rybce na vysoké úrovni
Ta stěna s Aq je ze zrušené Akvaristiky Zlaté rybky v Plzni že?
Se divím,že jsi to vyčistila
No klasicky beton i samonivlacka zrajou cca 4tejdny, taky zalezi jaky jsou tam vejskovy rozdily my jsme doma vyrovnavaly 0-4 cm na 8metru delky! Ale v koupelne pokladac pouzil na svahovany teraso lepidlo EL2, ktere drzi snad na vsem a za tri dny jme po tech dlazdicich huz nozmalne chodily (dle webu plne vytvrdne po sedmi dnech). Normalne na lepeni itongu pouzivaly slabsi lepidlo EL1, ktere uz ma horsi prilnavost, ale je levnejsi.
např.:
www.tvarnice.cz/…
www.tvarnice.cz/… Já na tu podlahu myslím od začátku, když jsem viděl první fotky. Lino jednak drahé, druhak budou nožky stojanů i přes případné podložky trochu zabořené. Co takhle ten (předpokládám) betonový podklad vystěrkovat a nastříknout to nějakou průmyslovou pryskyřicí co se třeba používá do choden či průmyslových hal. Mají tuším i v designech lina.
4 09.04.2010 15:53 Danila [4490] - Amerika Podstaveček pod akvárečko (2.500 litrů)
Jedno výstavní tam prostě být musí
aby bylo na co koukat
Z podlahy lezu po zdi, to je největší noční můra...Dlažba nepadá v úvahu, právě k vůli neuvěřitelnému a různorodému sklonu podlah...
a taky kvůli času...Takže lino a to bude pecka finanční...
nepodcenuj dnesni chemii, pokud nebude potreba vyrovnavat podlahu tak by to melo bejt v pohode....
To aby si zákazníci po zaplacení mohli dát studenou sprchu....
(To byl jen joke samozřejmě).
Mě by spíš zajímalo a měl bych trochu starost, kdy dá Danila podlahu(zřejmě dlažbu). Ona bude potřebovat přece jen při té zátěži nějakou dobu na dozrátí.
ten obchudek bude mit luxusni zazemi jak vidim....
Čau, co si mám představit pod tím že vypadají divně?? Nemáme to testovat i kladívkem??
Jen se ještě optám kolik jsi už takhle testoval akvárek??
Akvárka se samozřejmě testovat budou a použitá chemie na silikon nepůsobí.Akvária nevypadají divně- jsou jen pekelně zašpiněná, ale z dobrého zdroje, víme kdo a kdy a jak je lepil.
0 09.04.2010 08:16 Štěpán Byla by velká škoda zkazit si tu spoustu práce vyteklým akvárkem, ta akvária vypadají divně. Když musíte použít použitá akvária, tak aspoň každé otestujte. Napusťte vodou a namáhejte, tzn zevnitř tlačte na spoje na různých místech. Jenom lehce vzít za horní hranu nestačí.
Mimochodem, co to "jedovaté průmyslové svinstvo" přesně je? Určitě to nic nedělá se silikonem?
0 09.04.2010 07:29 kreten – Re: Sid
Je to dobré při střevní chřipce, jinak celkem na nic
teda mimo Brno
Já tím denně kalibruji žaludek...
Ano, v Brně v tom kalibrujeme pH metry
pH cca 2,5!
0 08.04.2010 18:16 dapil 0 08.04.2010 08:17 JuraS – Re: Danila
na kytky jsem si na balkon koupil profi postřikovač na tuším 5 lt kapaliny..má i dlouhou trubičku takže dokážu stříkat cca na 2,5 metrů tedy mít tu hlavici tak daleko...s jednou náplní ti vystříkám takových akva půlku..nejmíň...škoda, že tento víkend jsem na rybách..
Hmmm, takže kokakolou to umýváte...
Mozno by ste na to mohli zohnat sponzorstvo od Coca Coly. Spravili by ste sutaz v umyvani akvariek, bolo by to pre nich promo
Tie firmy sa vacsinou daju ukecat na kazdu siilenost
A čímpak to svinstvo myjete?
Co je to nevím přesně, ale nehty jsou po tom zelený i v tusté gumové rukavici
re Juras:Ty vogo, nástřik a další a další...to zní hezky, pokud těch akvárií není šedesát a máš tekoucí vodu a odpad. Až do dnešního večera jsem neměla ani jedno ...
protein: mejt šedesát akvárek coca colou je mazeec
to jirka: v praxi to je tak, že romis chytá ryby na mělníku , já meju akvária a ziky staví z ytongu podstavec na 2.500 litrový akvárečíčko...
Děkuju moc PADOVI za pomoc, jsi skvělej
A všem, kdo nám drží palce
Pripadne ak dojde HCl, tak to este ide ocistit Coca Colou
Tak tohle je můj velký sen .. mít jednou vlstní zverimex =D Držím palce =)
Přidat reakci
1 ...... [79] 81 82
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236275x