ZOO Braník
No, tak to aby mi zbylo na slečinky
. Chci tam zajet nejdřív a až pak jet vyzvednout rybky, abychom s nima pak jeli rovnou domů.
když jsem byl na posledním srazu u 3trojek, tak jsem se zastavil i v ZOOBráník
tolik krásných kořenů - jak píšeš, že jsem neodolal a jeden koupil
štěstí, že jsem nemohl nakupovat rybičky, to by mi nezbylo ke 3trojkám, do nonstopu ani na autobus domu
Já se do ZOO Braník stejně chci podívat, až pojedeme koncem měsíce do Prahy pro "slečinky", tak snad se manžel nebude moc bouřit a budu se tam moct podívat
Asi zažiju kulturní šok v porovnání s akvaristikou u nás v městečku
Mají je v Plzni, v tom prvním odkaze, co jsem ti posílal, ale jsem přesvědčen, že je má i Danila. Má tam tolik krásných kořenů, byl jsem unesen... jenže kam je dát? Já mám kořeny i v skoro všech minikrevetárkách
Libore a ty bambusy tam mají? Já je tady nemůžu nikde sehnat
Jenom takový ty tenký, tyčky ke kytkám do květináčů, ale široký nee.
Inu, klasika. Jel jsem celkem neočekávaně do Prahy na služebku, tak jsem se zastavil v ZOO Braník potěšit se. Obchod je zase větší a ještě hezčí než minule, nosál je menší než minule, zato ještě veselejší. Přesně jsem věděl, co chci - dva druhy rybek a hlavně nějaké bambusy či podobné schovky pro krevetky, aby se měly ve velkém akva s rybama kde schovávat malí prckové. No a dovezl jsem si mořskou sůl a krmení Sera pro potěr, ale na schovky pro krevetky jsem si vzpomněl až ve vlaku. Takže moje předpověď z minulého příspěvku se vyplnila do slova a do písmene
Starší reakce
A víš že se ti nedivím? Já až pojedu do Bráníka si musím vzít papír a na něj si napsat, kam jsem schoval lísteček, na kterém mám napsané, kde mám schované poznámky, co mám koupit. Přeci jen vzpomnět si ve vlaku na olomouc, že jsem koupil něco jiného než jsem chtěl by bylo... řekněme, těžko omluvitelné
Starší reakce
Jaké jsou rozměry těch LED osvětlení?
"Jinak koukám, že si místní mužská squadra z našich fotek vždy vybere to podstatné
"
Si dělej srandu,já si vzpoměl,že jsem jel do Braníka kvůli krevetkám až když jsem sjížděl z jižní spojky na Kolín.A místo nich jsem měl v autě filtr. Holt trošku skratka v mozku.
Tak to budu muset přijet, to mě zajímá - sama mám zatím jen LED pásek vlepený do krytu jako dodatečný zdroj světla k zářivkám.
Mimochodem, těš se, budu k vám asi jezdit častěji - dneska jdeme podepsat smlouvu na byt na Barrandově, takže to k vám budu mít jen přes vodu
Ami nějak nevím....žena mi čumí přes rameno
au
invalida napsal: Užasná barva trika
Václave, že si chtěl být tím nosálem?
jojo skleroza je dobra nemoc, porad se clovek dovida neco novyho, ale priserne se nabeha....
Možná nový firemní stejnokroj
Kurník, ale kvůli tomu pěknému triku už jsem třikrát zapomněl, proč jsem sem šel. Chtěl jsem se na něco zeptat Danily, ale vždycky kouknu na nosála a zapomenu to
Užasná barva trika
Já tedy koukal nad nosála... přiznám se bez mučení, sem chlap.
někdo kouká na vlasy a někdo na nosála
Nevím, jestli podle vzhledu, nebo spíš podle toho, jak se líbí nosálovi
aby vás někdo nežaloval, že vybíráte zaměstnance podle vzhledu
Blbý je to, že hodně schopných a rozumných odchází a z**di, co ji nikde jinde neškrtnou zůstávají. I když mám i dobrou zkušenost - před měsícem mě v metru okradli, policisté byli skvělí, vše sepsali, i svůj čistčí záchod ( těhule hold chodí co půl hodiny ) poskytli, politovali a včera mi napsali, že odložili.. ale nedivím se, kapsářů jsou mraky, nic jiného jsem nečekala. Ale byli fakt příjemní.
invalida napsal: Teda poučitelnej policajt u nás? A pak kdo čte pokleslou literaturu
Inu záleží na tom, jsou! A někteří dokonce i umí česky a nejsou to žádní Vacátkové.
Teda poučitelnej policajt u nás? A pak kdo čte pokleslou literaturu
LiborSprysl napsal:
Je vidět, že madam a Zoidík neví co nosál ve stresu dovede....
Já viděla naštěstí jen hodného nosálka mazlivého u Danily... asi jsme ho naštvat nestihli
Zoidik napsal: Ovšem z toho plyne ještě poučení pro příslušníky... Neřvi na Avonu jinak ti dá Justy za vyučenou
Justy je už ve psím nebi, ale určitě by si tenhle kousek rád zopakoval
Byl to skvělej pes....
Ahoj, tak ještě jednou díky za konzultaci a léčiva. Esha už je v akváriu a ryby se jen diví. Nosál je neuvěřitelně chytrý a milý zvíře. Jenom pozor na ty obojky !!
0 15.06.2012 19:31 Danila [4490] - Amerika Nosál je boží
Teď mi zrovna spí na klíně
Už jsem se trochu vzpamatovala ze šoku, vzteku a bezmocnosti z ukradených financí, co nadělám, v tuhle chvíli asi nic, tak uvidíme, jak si povede policie...
Děkujeme za projevenou soustrast
Hezky se to dneska sešlo u nás v Braníku - Moucha, Kchrz,AG a PaDa. Milé.
Chodov taky šlape, je tam asi něco, co se rybám líbí, ramirezky Electric blue se tam třou jak zběsilý... o množení krevet a růstu kytek ani nemluvě
Sežrat ho měl. Stejně se chlupatý na nic jiného než krmení psů nehoděj.
Martin Honzejk
Neměl spíše dostat košík ten policajt??
Avona napsala: já takhle vezla ovčouna na cvičák ve staré Škodovce na zadním sedadle, pes natěšenej na kousání a příslušník nás stopnul. Spustil na mě bandurskou, že nemám psa ve schráně. Snažila jsem to okecat, že bedna se mi do Š120 nevejde a.t.d. a jak policista zvedal hlas, tak úměrně k tomu bublal vzadu Justy, já ho varovala, že mě bude bránit, aby se uklidnil, až pohár přetekl, když ten policajt si sáhnul dovnitř do auta pro papíry. To už Justy nevydržel a roztrhl mu košili. Košík jsem mu samozřejmě v autě nedávala, to mi přijde ještě nebezpečnější, tak jsem to měla za 2000,-. Poučení - vozte místo ovčáka roztomilého a přítulného nosála
Je vidět, že madam a Zoidík neví co nosál ve stresu dovede....
Ovšem z toho plyne ještě poučení pro příslušníky... Neřvi na Avonu jinak ti dá Justy za vyučenou
11 15.06.2012 14:47 Avona [107] já takhle vezla ovčouna na cvičák ve staré Škodovce na zadním sedadle, pes natěšenej na kousání a příslušník nás stopnul. Spustil na mě bandurskou, že nemám psa ve schráně. Snažila jsem to okecat, že bedna se mi do Š120 nevejde a.t.d. a jak policista zvedal hlas, tak úměrně k tomu bublal vzadu Justy, já ho varovala, že mě bude bránit, aby se uklidnil, až pohár přetekl, když ten policajt si sáhnul dovnitř do auta pro papíry. To už Justy nevydržel a roztrhl mu košili. Košík jsem mu samozřejmě v autě nedávala, to mi přijde ještě nebezpečnější, tak jsem to měla za 2000,-. Poučení - vozte místo ovčáka roztomilého a přítulného nosála
Danila napsala: Co se týče policejních kontrol, tak je nejdůležitější mít nosála tak, aby mohl vylézt hlídce za krk a ožužlat jí ouško
Pak se o žádné schráně ani nezmíní
no to by mohlo bejt dobrej slogan... "Poridte si nosala, usetrite za pokuty"
potesim te, priprav si zadicka a hlavicku, dneska odpoledne te ceka relaxace
Co se týče policejních kontrol, tak je nejdůležitější mít nosála tak, aby mohl vylézt hlídce za krk a ožužlat jí ouško
Pak se o žádné schráně ani nezmíní
Psa lze upoutat vodítkem s popruhem na zadní sedadlo a placatý si můžou chuchnout.
Dani to co jste zažili s tou kartou je dnes a denně realita a policie vždy najde pachatele tam kde je to nejjednodušší.
Martin Honzejk
Tak jsem si konečně dneska našel chvilku a probojoval se přez zacpanou Prahu a omrknul zvětšenej Braník a musim říct,že ta práce s rozšířením vážně stála za to.
A "moře" se Vám taky moc povedlo. Jo a nosál je výbordelnej.(pro místní rejpaly: Opravdu nemyslim Zikyho.)
Jsem mírumilovbnej člověk ale kdyby ten Človíček upad a zrušil si zubní kartu a přitom si vrazil jednu větev do voka a druhou do.....skoro bych mu to přál..ale vono na něj dojde
3 14.06.2012 18:02 Danila [4490] - Amerika ZOO Braník VARUJE!!!
Platba platební kartou u obchodníka může přijít draho...
Přišli jsme poměrně o dost peněz a přestože je vysoká pravděpodobnost, že toho ksindla chytí, páčit z něj peníze půjde asi špatně.
Nenávidím zlodějský hajzly, děkuju za skvělej přístup policie, special thanks inspektor prap. Petr Mencl
Vzhledem k tomu, že v posledních dvou týdnech se na nás valí jedna jobovka za druhou,hlavně zdravotní a rodinný, tak tohle nám ještě chybělo...
Nás to nepoloží, ale už toho sakra bylo dost
Přidat reakci
1 ...... [31] ...... 81 82
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236275x