Dneska večer jsem dorazila do Braníka na svou druhou (večerní) směnu a stejně je tady nejlíp.
Hned jsem okoukla novinky a fakt to moje srdce akvaristky potěšilo, protože se to tady hemží novinkama i pěknejma kouskama.
(Ty vogo, to není reklama, ale jak tu nejsem pořád, tak když sem vlezu, je to úplně jinej pocit)
Zikoušovi to tu evidentně beze mne svědčí
Jsou tu fakt povedený zakrslý čichavci (který jsme v dobrý kvalitě delší dobu neměli), kobalti, super redi a rainbow, pak se opět po delší době objevili krásní sumečci sklovití ( Kryptopterus minor) - moje oblíbené Páteře čili Kostry
Otocinclus sp.cocama(sp.zebra) - ti nemaj chybu,taky otíci arnoldi- sucker cat a negros a kouzelní Aspidoras pauciradiatus - pancéřníčci nejmenší
Tak dost jásotu,jdu se prohrabat hromadou nevyřízenejch papírů a dalších papírů a seznamů věcí okolo, který je potřeba ještě dneska pořešit ( silně postrádám blinkacího smajlíka)....
A ještě jedna dobrá zpráva - Zikouš už má skoro hotový patro na spaní v nový části prodejny!!! Ale prej ho musí ještě vyztužit , by mne to uneslo (drzoun)