ZOO Braník
3 17.11.2012 14:27 Burik [727] - Aquascaping táákže..máte to tam super..měření NO2 dopadlo dobře=do 0,1mg/l dle doporučeného testu od Rataje ,takže jsem měl radost
jen teda papírkové testy Dennerle jsou na nic..barvy to ukazuje úplně jiný..měl jsem si všechno koupit u Vás..
dle dalšího kapkového testu mám pH cca 6,5 to by taky mělo být ok
a ještě jsem si užil minisraz rybicky.net
Určitě se zas ukážu
Danila napsala: Největší pecka letošního roku - na snímku je "profesionálně" instalovaný filtr k akváriu .....
To víš,inteligenti z nebe nepadají...,
...ale blbce,jako by shazovali...
On už zdobenej neni, leda že by se do něj Dáša pustila. Uvidíme ve středu, pokud bude puštěn
já tam byl dneska, jen na rychlej skok, ale do soutěže krásy s váma nejdu
To jde....
kucí vám závidím, že to tam máte kousek...
Já se tam dostal jednou...Ale doufám, že se domluvíme a brzo pojedu pro ryby.
Takže soutěž krásy vynechám a musím nechat vyhrát někoho jiného
tak to můžem v Bráníku uspořádat soutěž krásy, já se tam chystám ve středu a metrák mám taky
tak v tom se s tebou měřit nemůžu
Mám krásy víc jak metrák frájo
tak to si asi moc nepokecáme
EDIT:potřebuju nějaké testy a možná si odnesu i nějakou krevetku,krmivo,a nějaké další nutnosti k akvárku
Esli budeš krásnější jak já tak s Tebou nemluvím i když tě zatím neznám
Je nádhernej i rozmazanej!!!
ehm - co to koštuje??? V eurech ať mě to nepřevrátí ze židle?
6 16.11.2012 16:45 Danila [4490] - Amerika V sobotu, 17. listopadu má ZOO Braník OTEVŘENO
U nás už proběhl Ježíšek, děsně spěchal a fotka je rozmazaná
. Taky proto, že ta potvora pětadvaceticentimetrová vážně kousala
Scobinancistrus aureatus....
Darvinova cena ála rybičky
Deathbull napsal: Tak to je děs roku, externí interní filtr v přepadové nádrži. Navrhuji zavést oskary, a to jak pozitivní, tak negativní na rybickach.....řekněme každý kvartál, soutěžících bude dost Třeba potřeboval zvětšit objem,aby se vešlo víc filtračního media
No v každym případě,vola by to nenapadlo...Respekt
raději ne
Eště štěstí, že ten "profesionál" fušuje jenom do akvaristiky a ne třeba do medicíny, prostě kardiochirurgem snadno a rychle a hurá na sál.
Danila napsala: Tohle je práce profesionála
Pata, nebo Mata?
0 14.11.2012 15:23 Danila [4490] - Amerika Tohle je práce profesionála, specializujícícho se na údržbu a zařizování akvárií...
Nekecám.
Majitelům se to pravda nějak nezdálo....a poté, co jim tenhle systém dvakrát vyplavil byt, začali hledat náhradu
..
A když viděli moji reakci poté, co jsem na tenhle systém pohlédla (zapištění, oční bulvy vypadlé z důlků až na podlahu a zástava dechové a srdeční činnosti), pochopili, že jednali správně
Ježišmarjá a jak k tomu došlo? Napadá mě, že třeba tekl, tak to majitel vyřešil takhle.
Apoň je vidět dobře odvedená práce výrobce filtru. šlape i pod vodou
U jakého šikuli jsi tohle viděla? Ono vzhledem k tomu, že to je vodní filtr, tak by měl mít odpovídající krytí proti vodě. Nicméně na trvalé ponoření do vody asi moc ne, i když.... Ale i tak si dotyčný zahrává se životem.
A sohlas a Deathbullem
Tak to je děs roku, externí interní filtr v přepadové nádrži. Navrhuji zavést oskary, a to jak pozitivní, tak negativní na rybickach.....řekněme každý kvartál, soutěžících bude dost
21 14.11.2012 13:44 Danila [4490] - Amerika Největší pecka letošního roku - na snímku je "profesionálně" instalovaný filtr k akváriu .....
Něco takového jsem opravdu ještě neviděla a málem to se mnou seklo...
Pro info: na snímku je vnější filtr Fluval kompletně ponořený do vody....O ostatní elektroinstalaci umístěné ve vodě ani nemluvě.....
To věřím. Být to na mě tak vyhodím televizi z okna a pořídím si ho místo ní
To paludárko je nádherný..
Jen tak mimochodem,budete mít v sobotu otevřeno?
Já jsem doufal že se na ten můj rýpanec nikdo nechytne a nemýlil jsem se. Je to super, jsou tu normální lidi. Takže potlesk pro všechny, kteří ten můj příspěvek četli a neměli potřebu brblat.
Takřka před týdnem, co jsem si kupoval ty štětičkožrouty godzily, jsem si koupil i živé koretry. Zikouš mi doporučoval, ať je nejdéle do 2. dne zkrmím. No a představ si, ty mrchy, která jsem nestačil zkrmit pořád ještě žijou!!!
Jj zastavím se v pet centru a vezmu ti tam pár ocelátků do miniakva
Danila napsala: Vůbec bych se nedivila, kdyby to někdo vzal vážně
Pro upřesnění: majitelka akvaristiky nemá doma síťku, hnojiva a žrádlo pro ryby
Mě je tě tak líto, něco navíc by se u mě našlo, nechceš to přivézt
Vůbec bych se nedivila, kdyby to někdo vzal vážně
Pro upřesnění: majitelka akvaristiky nemá doma síťku, hnojiva a žrádlo pro ryby
Z posledních příspěvků jsem nabyl dojmu že prakticky bydlíte v obchodě. Mám tomu rozumět tak, že Vám tam chybí síťky, hnojiva, krmení a další?
Tak hlavně že jsi tam trefila
No jo, to jo...taky rád zavítávám, když mne osud v ty končiny zavane...
Moucha napsal: Danilo priste si pribalim veci na prespani....
A dobré pití pro sebe, Pavla a Dášu.
Libore z tebe mluvi zavist cece
Danilo priste si pribalim veci na prespani....
Je to hard job
však doma byli, nebo oni maj i jinej domov mimo Braník?
Měl ses ozvat, končila jsem kolem třetí ráno
.. a pak už nemělo cenu jezdit domů
no pred pul osmou jsem skoncil s udrzbou akvarek a rikal si ze bych se mohl stavit v braniku.... naivne jsem si mylel ze huz budete doma.... kurna mel jsem se stavit..... moje chyba....
Přidat reakci
1 ...... [26] ...... 81 82
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236275x