Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Cryptocoryne wendtii (Tropica, Green, Brown) - pěstování

NápovědaFórum » Akvarijní rostliny » Druhy rostlin - pěstování 

Přejít na předchozí stránku 3 Žádná další stránka   1  
Cryptocoryne wendtii (Tropica, Green, Brown) - pěstování
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.06.2008 21:57 Elka Re: Yirka, Usine
A Cryptocoryne myslíte, že žrát nebudou? Nikdy jsem je neměla.--
Jo a údajně Cryptocoryne nějak škodí nebo vadí ostatním rostlinám.. nevím, co si pod tím mám představit ne coze
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.06.2008 14:49 Usine Re: Elka
Někdy mě připadá že tím že ancíkům strkáte zeleninu tak je vlastně učíte žrát rostliny. Stačí párkrát vynechat a začnou hoblovat echinodory. Jsou to všežravci a tak bych to zkusil právě obráceně
Místo zeleniny masitou(rybí)stravu, nebo plankton. Něco zeleného jen jako malý doplněk. :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.06.2008 08:40 Muž Yirka [9196] Re: Elka
Podle fotek v prezentaci soudím, že echinodory jsou strouhány ancistrusy (mně to dělají taky). Trochu pomoci se tomu dá přikrmováním zeleninou a tabletkami. Přesto se toho zcela nevyvaruješ. Podle mně to patří k přírodnímu koloběhu a jediným způsobem jak to vyloučit je vzdát se ancistrusů.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.06.2008 07:57 Muž frmol [14] Re: Elka
aponogeton je hliznata rostlina, tzn 1x rocne shodi listy, zatahne se. rostlinu je treba vyjmout, osusit a mesic nebo dva drzet v suchu a chladnu. pri tom vetsinou uhyne (zplesnivy). takze je lepsi kryptokoryna nebo jiny echinac, ty jsou 'trvalky' :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.06.2008 07:33 Elka
Ahojky, uprostřed akvárka mi před očima odchází Echinodorus Scamin, tak mě napadlo, jestli ho nahradit nějakou Cryptocoryne? Na rozpad listů si tu tolik lidí zase nestěžuje... ožírají ji Ancistrusi? A co je pravdy na tom, že Cryptocoryne jsou tak nějak "nesnášenlivé" k ostatním rostlinám? Díky ahoj

Jo a ještě mě napadlo zkusit Aponogeton Crispus... Koukněte na akvárko a poradte prosím... love

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.02.2008 22:38 Muž filipsi [1297] Re: zaciatocnik
Jasne. Kdyz na ni uvidis, ze je jakoby zretelne oddelena nova rostlina (tezko se zo vysvetluje - proste ji rozpletes na vic kusu) rozsadis je kus od sebe a za chvili mas husty porost. Neboj se toho.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.02.2008 22:28 Muž zaciatocnik [2] – Cryptocoryne wendti var. Tropica
dobry mam tuto rastlinu.........kupil som ju tu ako ju mam v mojej prezentacii /rastiny a tam je foto rybicky.net/nadrz.php… ......chcemsa opytat ak odoberiem z tamade stonku s korenom a takymi 3listami nadobudne po case taky tvar aky ma moja rastinav prezentacii?? :-)

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 2 ...... [3]

Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 4034x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/13519?od=101