Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Zoohit

 

NápovědaFórum » Obchody » E-shopy 

Přejít na předchozí stránku 4 Žádná další stránka   1  
Zoohit
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   05.11.2009 18:43 Muž Yirka [9126] Re: Cerimka
Já ti věřím, ale především věřím skutečnostem a vlastním zkušenostem. Podle mě, a budu operovat obecnými argumenty - vůbe ne diskutovaným e-shopem, který sám svým fungováním prokáže zda bude OK, či z něj bude Zooshit.
Teď těch pár věcí: - určitě bych se nebál nakupovat v e-shopu, který má zahraniční background. Jednání o (případných) reklamacích jsou většinou se západními firmami férovější než s tuzemskými.
Upřesnění objednávky - telefonicky? To snad doručení. Jinka tyto diskuse běží po mailu, protože telefonem by se to i v tuzemsku hodně prodražilo.
To není vůbec obhajoba diskutovaného e-shopu, či něco proti tuzemským, sám v osvědčených nakupuji. Jenom nemám rád zevšeobecňování a rychlé soudy bez přímé zkušenosti. Věta se napíše a je z ní zevšeobecnění, které se pak dlouho táhne a může se stát mýtem, tak jako jiné diskutované věci. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   05.11.2009 12:47 Žena Somali [98] Re: Jakub
Já dřív nakupovala přímo u Zooplusu (Zoohit je jeho česká mutace), dokud se mi vyplatilo brát tam krmiva ve velkém (to se dnes už nevyplatí, ale řada věcí, jako jsou třeba šplhadla pro kočky nebo zrovna ty Eheimy, tam vycházejí hodně lacino). Problém je jeden zásadní - reklamace. Chodily mi poškozené balíky, občas něco i chybělo a reakce na vzkazy žádná. Peníze si vždycky strhli dřív, než přišlo zboží. A další věc - nejsem si jistá, jak to má teď ošetřeno Zoohit (ale asi stejně jako Zooplus) - nejsou návody v češtině, což je ve chvíli, kdy dodávají na český trh, vlastně protizákonné. Docela by mě zajímalo, jestli dostal Smik k tomu kočičímu škrabadlu i český návod.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   05.11.2009 12:30 smik Re: Cerimka
No některé věci tam jsou o tisíce levnější než u nás. Některé dražší. Ta komunikace mi taky vadí.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   05.11.2009 11:17 Muž vladislav [106] - CichlidyRe: kreten
Já si osobně myslím,že taková konkurence není na škodu..Jsem dost často v Rakousku a když koukám na ty ceny akvarijní techniky tam a u nás ..Tak si říkám jen houšt takovým obchodům....Bude to jen dobře pro nás .. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   05.11.2009 11:08 Cerimka Re: Jakub
No nevim, nejsem si uplne jista, ze bych do toho sla. Nemecka firma - trable spojeny s reklamaci, navim na strankach neni zadnej kontakt k urychleni cehokoliv. Obvykle pri nakupu telefonem overuju, jestli to prijde za udanou dobu, jestli ta barva je opravdu takova - no proste ptakoviny, ale musi to bejt. To snad radeji pritlacim a poradne progugluju ceskej trh. Pokud najdu solidniho ceskyho prodejce, tak me ty dve kila uz asi nepos...u :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   05.11.2009 10:49 smik Re: Gabro
Platbu autorizovanou mam. Bez problemu s ni platim. S tim zůstatkem nevím. Na nákup tam rozhodně bylo, ale nevím jestli tam nemusí zůstat nějaká větší rezerva. To považuju jako jednu z možností.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   05.11.2009 10:12 Muž Gabro [11] - Raci, krabi, krevetkyRe: smik
jen takovy dotaz zda mas kartu autorizovanou pro platbu pres net (ja si musel u KB pro nektere druhy plateb toto povoleni vyridit zvlast), dalsi moznost je zda jsi mel dost penez na karte, mam zkusenosti s platbama, ze pokud nemam dost penez na uctu tak me to proste nepusti.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   05.11.2009 08:49 smik Re: Jukub
No nedávno jsme u nich kupovali škrabadlo pro kočku bylo asi o 50% levnější než jinde u nás. Dodávka v pořádku, peníze si strhnou až po dodání zboží.Teď jsem si u nich objednával právě Eheim 2075, ale nevzalo mi to kartu a nevím proč. Nevýhoda je, že musíš platit výhradně bankovní kartou, jiná možnost není. Další nevýhoda je, že se s nima nedá nijak spojit. Pouze jen přes jejich kontaktní formulář. Na moje dotazy nikdo (zatím 2 dny) nereaguje.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   05.11.2009 08:40 kreten Re: Silent
No jo to mně navíc nenapadlo, že vlastně reklamační je podle země kde se prodává, což je logické, páč je to u všeho zboží. Pak v tomto případě mají v hodně komponentech nabídky mají čeští internetoví prodejci hodně velkého smolíka.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   05.11.2009 08:35 R Muž Silent [5949] Re: Gabro
Nic se neprodraží. Pokud dostaneš poškozené zboží nebo uplatníš reklamaci proplatí tato firma poštovné za zpětné zaslání v plné výši. Že firma sídlí v Německu nehraje takovou roli. Pokud u nás podniká platí pro ní české občanské právo.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   05.11.2009 08:34 kreten Re: Gabro
Pravda je, že cena těch Eheimů není nezajímavá a ty zrovna nepatří k těm, které by bylo nutné nějak reklamovat:-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   05.11.2009 08:10 Muž Gabro [11] - Raci, krabi, krevetkyRe: Jukub
Zdravím,

kupoval jsem od nich filtr JBL (i když teda na zoohit.com jelikož to měli o 1/3 levnější než na zoohit.cz), max. spokojenost, filtr běží bez problémů a tak si nemám na co stěžovat...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   05.11.2009 07:18 JuraS Re: Jakub
Firma sídlí v německu..toť otázka..levné to můžou mít páč to kupují přímo v německu u výrobce..
www.zoohit.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   05.11.2009 04:02 Jukub – www.zoohit.cz
Ahoj,
chci se zeptat na vaše zkušenosti s tímto obchodem? Našel jsem tam, asi nejlevněji na českém webu www.zoohit.cz/….
Dík za reakce.

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 3 ...... [4]

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 18183x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/12339-zoohit?od=151