Kde koupit krevetky?
Ahoj. Nevěděl by tu někdo, kde by se dali sehnat kravetky neoca. red rili, neoca. yellow neon, neoca. white pearl, neoca. chocholate (black), ca. crystal red,ca. tiger a ca. crystal black v Pardubickém kraji(nejlépe okres Chrudim, ale nemusí být)? Nepotřebuji koupit hned najednou všechny tyto druhy. Pokud někdo osobně chováte tyto druhy a měli byste na prodej, napište, prosím, do SZ. Děkuji za nápady i nabídky.

Starší reakce
Az to zajede samozrejme

Ovšem pokud je zamýšlíš dát do akvárka po tom Beťákovi, tak ještě dlouho počkej, než úplně zaroste rostlinkami a stabilizuje se prostředí v něm. Jinak riskuješ opakování svých trampot s ním. Krevetky jsou na vyvážené prostředí v akváriu velmi citlivé.
Starší reakce
Díky, jj....krapet z ruky

V sobotu 9.3.2019 na Akvatera v Kroměříži. Pravda, krapet z ruky, ale budou tam.
Skús sa niekoho spýtať, väčšinou akvaristi pár kusov dajú
Zdravím,
kde nejlépe koupit v okolí Hradce Králové Neocaridina davidi var. Red cherry. Chci se vyhnout nákupu ze ZOO shopu, tedy nejlépe přímo spolehlivý chovatel. Občas jsem je zahlédl v Aldisu na AkvaTera burze, nevím jestli tam ještě někdo jezdí(nebyl jsem tam alespoň rok) a jestli budou v pohodě.
Vidím to tak na 15kusů.
Díky
0 02.03.2019 16:34 mikimouse – Kreveta tygří - Penaeus monodon
Zdravím, neví někdo kde by se dali sehnat na chov tento druh krevet Penaeus monodon, děkuji
Starší reakce
Tak zkuste dát inzerát zde nebo na ifauně.
Zdravím.
Nevěděl by někdo, kde koupit caridina dennerli v rudé barvě (kardinálka) ? Sehnala jsem jen v tmavé.
Na Strahově mu pomřely a shrimp.cz jsem koukala.
Starší reakce
0 15.05.2018 10:06 - No je pravda, že časově to mám do HK stejně, jako z HK do Prahy.

Třeba to tak dopadne.

Hradec není zase tak daleko od Prahy. Což takhle zajet na některou burzu?
Zkusím, díky, i když zaslání byla až poslední možnost...

zkuste kontaktovat fishtown@seznam.cz,posílá
Tak zatím Sirius v HK, 59 za kus, ale nemaj zrovna ani jednu.
Ještě někdo nápad? Např. Aldis?

Starší reakce
0 24.04.2018 15:09 BlackieSirrah – Red cherry
Zdravím, neví někdo kde by se dali sehnat Red Cherry na ose Semily-Trutnov? Zatím jsem je objevila jen v Trutnově, ale 30 kč za kus je dost. Zvlášť když je loví síťkou.
Starší reakce
0 17.03.2017 13:22 Honzulka12 Kde sehnat levne krevetky v praze.
Starší reakce
Ahoj, chtěla bych se zeptat, kde sehnat levně krevetky Red cherry v Českých Budějovicích, Strakonicích, Písku, blízkém okolí nebo v Ústí nad Labem, díky za případné tipy.
Starší reakce
0 06.02.2016 17:24 Onix Zdravím, chtěl bych se zeptat, kde sehnat levně krevetky v Hradci Králové (myslím red cherry nebo japonica...

)
0 06.02.2016 15:12 Honey – Krevetky Ostrava
Tropic Přívoz, Hornbach Vítkovice, Osmančík Zátiší
Starší reakce
Krevetky si ještě minimálně měsíc počkaj.... Zítra se jdu podívat na terabazar na pankráci minulí týden jsem byl na burze v té škole ale bylo to moc malinké
Kazdou nedeli na Burze na Pankraci, mivaj tam ruzny...

Zdravím,
scháním krevetky nějakou klasiku pro začátečníky.... Praha a okolí.
Děkuji

Ahoj, koukni na
www.facebook.com/… nebo si na fb najdi "Rastislav Blanar" - ale co vím pohybuje se jen na slovensku...
Zdravím, nemáte někdo kontakt na chovatele krevetek z oblasti: Varnsdorf, Rumburk nebo i Nový bor, Česká lípa?
Starší reakce
Pěkně prosím, poradí někdo kde sehnat krevetky nejlépe v okolí Náchoda? Díky moc za každý tip...
Starší reakce
0 02.01.2016 17:16 Loki – Neocaridina heteropoda var "BLUE DREAM"

Zdravím všechny, neprodal by někdo 6ks (nebo i méně) krevetek Neocaridina heteropoda var "BLUE DREAM"? Všude možně je sháním a jakoby se po nich zem slehla, díky Emotikona smile
Starší reakce
0 27.12.2015 15:18 GABILANKA – Krevetky
Ahoj všem ,chci se zeptat jestli někdo v okolí Prostějova nepěstuje červené krevetky.Chtěla bych tak 10 ks.Dík za jakýkoliv typ korbarova.gabina@seznam.cz
Starší reakce
0 17.11.2015 16:04 NadaS – Krevetky Opava
Ahoj neprodává někdo nebo nevíte o někom kdo prodává krevetky v Opavě a okolí??
Starší reakce
Krásný den! Do svého 100l akvária (ADONAI2015) sháním krevetky v Praze nebo okolí Prahy-západ. Je tu někdo komu se krevetky přemnožily a neví co s níma?

Děkuji

Starší reakce
0 05.10.2015 00:02 dami996 Nekdo krevetky na prodej, Karlovarsky Kraj
Starší reakce
0 23.09.2015 21:43 Shaim – Krevetky (Pardubice)
Nějaký krevetkář (prodejce krevetek) z Pardubic?

Starší reakce
0 15.05.2015 12:11 TealcEU Nějaký chovatel (prodejce) méně náročných druhů krevetek z Brna ?
Starší reakce
0 20.03.2015 20:20 bluecz Ahoj, prosím nevíte nkědo kde by se dala sehnat filtrující krevetka Atyoida Pilipes ? Případně jiné menší druhy filtrujících krevetek ?
Starší reakce
0 17.01.2015 15:17 Kulisek – Krevetky
Je nějaký chovatel krevetek v okolí Kolína? Například Red Cherry,Neocaridina var. Blue,neocaridina var. Yellow.
Starší reakce
Mám dotaz jak dopadlo vyřízení vaší objednávky u MK-zoo. Dostal jsem se do podobných potíží, jako vy.
Starší reakce
Ahoj , nevíte kde se dají sehnat krevety mandarinkový? Nejlépe okolí Rychnova nad Kněžnou? Prosím a nemáte někdo navíc pár kusu krevet Crystal Red. Předem děkuji za odpověď.
Starší reakce
Nebo mi napiš SZ,nějaké krevety mám.
Ono taky záleží na tom, jaké krevetky chceš. Pokud začínáš, tak v akvaristice v Porubě na Čkalovové mají červené krystalky, rillinky a šeryny zhruba za stejnou cenu jako na burze.
Přidat reakci
1 ...... 8
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 11609x