Kde koupit krevetky?
asi neni akvaristika jako akvaristika.Tady sou dve kde bych si neco koupil cistokrevny akvaristiky a pak takovy ty v marketech jako Zoohoch a Zoohit
)) tam bych si koupil treba morce a mozna i to radej vycpany
))
Tak možná se akvaristiky bojí že to neudrží při životě a pak jsou ceny tak vysoko, ale také vím o pár akvaristikách kde už zmákli jak udržet při životě ale i množit
tady je maji ve dvou akvaristikach po cca 25-30KC japoniky za 49
Jo stačí se kouknout po Praze v obchodech které berou od velkoobchodů a ani za boha se nechtějí domluvit s chovateli
A ještě jednu fotku:
Krevetky seženete v některé akvaristice, u soukromých chovatelů. Viz. inzeráty na netu. Aukro a podobně. Kterou jistě seženete, tak Red Cherry. Nevím, jak je to v akvaristice s cenou, ale u chovatelů jsem je viděla za 10-20,-Kč/ ks. My v současnosti nabízíme:
www.aukro.cz/… Náročné nijak nejsou, ale pozor, ale i ony potřebují své. Dle přání vysvětlím více.
Starší reakce
Ahoj,
nezakládám zbytečně téma, ale je to tak správně.
Chci se zeptat jestli někdo neznáte nějakého chovatele nebo prostě někoho, kdo ještě prodává caridina simoni simoni, kdysi jsem je měl a od té doby je nemůžu sehnat, bohužel tenkkrát se jednou rozmnožili a zničila je má začátečnická chyba. Kdyby náhodu dotyčný měl i Caridina cf. babaulti, bylo by to opravdu úžasné.
Pokud by to byl někdo ze zlínska či kroměřížska bylo by to ještě lepší. Ale doprava kurýrem taky není špatná a mám s ní velmi dobré zkušenosti.
Předem díky za odpovědi.
Starší reakce
Tihle to jsou. Ja od nich mam red cherry. Myslim ze nabidka se meni. Doporucuju zavolat.
www.firmy.cz/… he? Nazev ulice si muzes precist na ty mape, vis? A dokonce takhle i vis kde to v ty ulici je...
Tak ono stačí kliknout na jinou než fotomapu a trochu přiblížit a názvy ulic se objeví....
0 19.08.2009 14:06 Ivulik1 – Re: burdal1
To si to oznacil hezky, ale nazev ulice by napovedel vic
Ja je kupoval tady. Jestli jsem to oznacil spravne, tak se v uvedenem panelaku nachazi akvaristika. Jeji provozovatele jsou casto k videni i na prazdkych burzach.
www.mapy.cz/…
0 18.08.2009 08:58 kreten – Re: isota
Nuseslká 108, Praha 4 je od Prahy 10 kousek, pokud se oprostím od toho, jak je Praha 10 veliká. Takže otázka nebyla položena dobře. Ale krevetky mají pořád, nebo vám je zajistí velmi krátké době
0 17.08.2009 23:31 isota – kde sehnat na praze 10 krevetky...
dobry den, jen bych se chtel zeptat jestli nekdo nevi , kde sehnat v praze 10 a okolí krevetky - japonskou nebo červenou dekuji za vsechny odpovedi nemuzu je nikde sehnat...
Starší reakce
0 04.05.2009 21:19 Ivulik1 Krevetky "Red cherry" jsou taky k dostání na akvaristické burze za obvyklou cenu 25Kč/kus.
Ahoj,
Nemáte někdo v Praze na prodej red cherry? Nebo tip na levnější akvaristiku?
Díky,
H.
Starší reakce
0 31.03.2009 13:37 Marri – Re: vezir
To japoniky zdražili
, měli je za 28 když jsem tam byla, docela dávno no... Jinak ty červeno žluté budou náročné
0 29.03.2009 19:37 eva.sv – Re: gonza
byla jsem tam včera - nemají jsou vyprodané - ale příjdou ve čtvrtek- myslím ZOO Panda Globus Pce
aha tak tam jsem je asi bohuzel nevidel koukal jsem se do tech velkejch akvarii
Ve čtvrtek je měli, dostávají je právě většinou ve čtvrtek. Měli jich jen pár, mívají je na rohu regálu v nano akváriu.
Tak jsem se byl podivat v Zoo panda v Globusu ale bohužel jsem tam zadne nenasel
0 27.03.2009 16:36 hrivnak Black crystal vám mohu poslat z Ostravy. cena 40,- kus
Já tam vždy vidím jen tyto Caridina cantonensis sp. "Red" a to jsou tak max. 0,5 - 1cm velké ...
A jaké druhy krevetek tam nabízeli - ve Sklorexu? Příští týden tam mám cestu tak ať Vím na co se připravit
Už je mám doma. Bee v názvu nebylo, ale jsou za 35,-
Jo a taky jsem si dovezl 2 nádherný bojovníky. Večer se pokusím dát fotky na jejich fórum
No naposledy měli ve Sklorexu cherryny (ty bee) za nějakých 50,- ... a to byly ještě takový malý špuntíci ... sotva byli vidět
Teď jsou Cherry v Aqualife i Sklorexu tušim za 35,- jsou tam i Red Crystal a další dva druhy. Já osobně jsem si bloknul 6 kousků.
Když občas zabloudím do sklorexu vidím tam jenom Cherryny a ještě k tomu šíleně drahé
0 27.03.2009 09:22 Marri – Re: vezir
Japoniky zkus v tom Sklorexu.
Neboj na tvoje Red Cherry počkám
Chtěl bych i ty Japinicy ale v horn... je kupovat nechci. Tak dělám průzkum možností co a kde...
0 27.03.2009 07:53 Marri – Re: vezir
Určitě mají i ve Sklorexu, když jsem tam byla, tak nějak okolo 30kč red cherry, crystalky mnohem dráž, ale když si počkáš...
Nějaké jsem viděl v AquaLife. A chovatel jediný co tu nabízí je tušim Zdendas.
Zdravím, já jsem si je objednával u pana Kroupy - má Zverimex v Otrokovicích a ve Zlíně u Terna. Zajistil mi je do dvou dnů.
Asi nikde. Leda dovézt. Já jich mám v práci ve Zlíně 10 ks, ale než budou mít mladé...
0 25.03.2009 13:53 Marek – Krevetky ve Zlíně?
Zdravím všechny, nevíte prosím, jestli se dají ve Zlíně nebo blízkém okolí sehnat krevetky? Díky
Starší reakce
Pokud vím u Pardubic sídlí Papík,Macenauer a Kalaba...takže nejlepší to bude s výběrem tam...
byl jsem minulý týden v pardubkách vedle intersparu - jsou tam v řadě nějaký obchody - jako Blažek, deichman a nějaký elektro - mezi nima je i obrovskej zverák - fakt bych nečekal co tam mají věcí - mají tam i pár krevetek - myslím,že tam měli japonici a red cherry, ale cenu už nevím... snad i tak jsem pomohl...
0 18.03.2009 16:38 eva.sv – krevetky
Ahoj krevetky mají v Globusu - v ZOO Panda - kolik druhů, koukala jsem tam na ně před týdnem. Určitě si vybereš
Ahoj chci se zeptat kde by se v pardubicich daly sehnat krevetky ve kterem zverimexu nebo kdyby mel nekdo v pardubicicha blizkem okoli nabidku tak napiste bud sem nebo do osobnich zprav
Starší reakce
0 04.03.2009 19:05 Monika Kde se dají sehnat sladkovodní krevetky v Ústeckém kraji ?
Předem děkuji.
V Ostravě prodává krevetky red crystal a black crystal pan Hřivňák ze Zábřehu 606 773 324. Krevetky chilli red mají také v Hornbachu ve Svinově, ale tam bych si nekoupil ani nitěnku.
Krevetky red crystal mají také v Tropic na Nádražní v Přívoze.
chtěl bych se zeptat jestli tady někdo z Jihlavy má v šoučastné době krevetky
Starší reakce
0 23.01.2009 18:05 Buři Kde v Třebíči koupit krevetky nevíte někdo?
Přidat reakci
1 ...... ...... [7] 8
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 11575x